Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
Agn - Nie 12 Kwi, 2009 21:55
*na paluszkach, krokiem pijanej baletnicy (o rozmiarach hipopotama) zakrada się do tematu*
Obejrzałam 04x16 i 04x17. Mrrrau! 16 była całkiem niezła. Dean w wersji mrocznej... Najpierw mamrotałam "Dean, nie daj się aniołkom", a potem "Dean, nie daj się diablęciu". Sam pił krew Ruby?! Nooo, motywy wampiryczne, hehehe. Się tylko martwiłam o Castiela. Pomyślałam, że jakby zabili tego bohatera, to jak bym dorwała Kripke... nogi z rzyci bym powyrywała. Przez gardło! A potem się zrobiło tak smutno... ech...
17 z początku mnie zzonkował. Ja ten motyw już gdzieś widziałam, hmmm? Ale Dean... W garniturze... Na diecie?! WTF?! Coście mu zrobili?!!! Trochę polewczy był ten odcinek, nie powiem. A końcówka - świetna! Nowy aniołek? Czemu nie? Chciałam go uściskać za to, co zrobił. I balsamem na mą duszę były słowa, że Dean nawet kompletnie nieświadomy wyciągnie jakoś swoją duszę łowcy i zadziała instynktownie. I, kurczę, fakt - dobry jest w tym, co robi. I ma dar, khehe, tu też polewałam, że między jednym a drugim zadaniem cudzołoży z niewiastami (ryczałam z tego wyrażenia). No co? Dean miałby być święty? Eee tam. On jest dobry taki, jaki jest... I jak wyglądał... W tym garniaczku... Nawet w tej pierwszej dziwacznej koszuli... Chyba już się na ten temat wypowiadałam. Za to Sammy w żółtej koszulce prezentował się jak "dajcie mnie flanelę, bo sfiksuję!!!"
Dobra, przestaję się ślinić, bo się jeszcze odwodnię. *wielbi Deana*
Harry_the_Cat - Nie 12 Kwi, 2009 22:19
Admete - Nie 12 Kwi, 2009 23:40
Thinnn! Uśmiałam się z twojego posta Ciekawe co napiszesz po odcinku 18
praedzio - Pon 13 Kwi, 2009 07:43
Łoj, już się śmieję na samą myśl o tym.
Agn - Pon 13 Kwi, 2009 09:47
A to już musicie poczekać, aż coco jumbo. Jezu, co będzie w tej osiemnastce?! Może znowu jakiś specjalnie humorystyczny... Nie, nie, nie mówcie mi!
trifle - Pon 13 Kwi, 2009 11:47
| Agn napisał/a: | | Trochę polewczy był ten odcinek, nie powiem. |
BeeMeR - Pon 13 Kwi, 2009 13:46
Agn, cudna recenzja!
A ja sobie przy myciu okien przed świętami obejrzałam ponownie A Monster at the End of The Book
I tak mnie jeszcze bardziej uderzyło, jak bardzo Dean jest skłonny do poświęceń, skoro decyduje się zamówić burgera z tofu, co nawet nie brzmi jak coś jadalnego a przynajmniej jak coś jadalnego z burgerem dla dorosłego chłopa . (złośnili twierdzą, że tofu brzmi jak "to fu" - niech i wybaczą zwolenniczki ) No i podoba mi się znane skądinąd przesłanie odcinka
Czekam na następny odcinek
Admete - Pon 13 Kwi, 2009 17:52
Spoilery - zapowiada się niezwykle interesująco;
The Rapture"
A jaki Misha przystojny na zdjęciach promocyjnych...
aneby - Pon 13 Kwi, 2009 18:23
| Admete napisał/a: | Spoilery - zapowiada się niezwykle interesująco;
The Rapture"
|
Ciekawe, ciekawe .......
Calipso - Pon 13 Kwi, 2009 21:32
Zerknęłam na numery odcinków,które obejrzała Agn i odwróciłam wzrok.Przed chwilą obejrzeliśmy z bratem odcinki 13 i 14 ( to dopiero jest poślizg ).Dean w podkolankach i opaseczce wyglądał cudnie A te szorty Jednak zgodnie stwierdziliśmy że źle dobrali aktora grającego młodego Deana Jeśli chodzi o Sammego,to tak wyobrażałam sobie jego w czasach szkolnych.Jako ciche i grzeczne dziecko,bez potrzeby pokazania się.Odcinek z syreną był bardzo ciekawy,trochę wiedziałam czego się spodziewać po Waszych wcześniejszych opisach Syrena była tak w ogóle to spodziewałam się delikatnej blondyneczki a nie jakiegoś faceta.Pisałam już że uwielbiam Bobby'ego? Nie?! To piszę teraz Bobby jest świetny
Anaru - Pon 13 Kwi, 2009 22:07
| Calipso napisał/a: | | tak w ogóle to spodziewałam się delikatnej blondyneczki a nie jakiegoś faceta. |
A ja za to ten serial uwielbiam
(i domyśliłam się zresztą )
Admete - Pon 13 Kwi, 2009 22:52
Zaczynam się martwić, że Bobby'ego ubiją na końcu. Aktor poszedł grać w innym serialu...Rozpaczałabym, gdyby pozbyli się tej postaci.
BeeMeR - Wto 14 Kwi, 2009 08:11
Ja się nie zgadzam na ubicie Bobby'ego!
To jest bardzo ważna postać - nawet jeśli pojawia się raz na kilka odcinków - a może nawet tak jest lepiej. Musi jednak ktoś czuwać nad chłopakami oprócz aniołów i demonów - kto umie sprowadzić ich na ziemię
A jesli juz musieliby zrezygnować z Bobby'ego, to powinien wrócić papa Winchester - nie wiem jak to zrobią, ale to przecież Supernatural i wszystko jest możliwe już oni na pewno znaleźliby jakieś wyjaśnienie
Agn - Wto 14 Kwi, 2009 10:13
Ja także nie życzę sobie ubijania Bobby'ego! Kripke, ty się strzeż, bo jak mi taki numer wykręcisz... ręka, noga, mózg na ścianie!!!
Caitriona - Wto 14 Kwi, 2009 10:56
Zabić Bobby'ego? Nigdy! Ja go uwielbiam! Ma zostać, bo jak nie to
Calipso - Wto 14 Kwi, 2009 12:29
| Admete napisał/a: | | Zaczynam się martwić, że Bobby'ego ubiją na końcu. |
Admete,ja Cię bardzo proszę.Wypluj te słowa i nie grzesz więcej Nie mogą ubić Bobby'ego bo ....nie i kropka Basia ma rację,Kripke musi coś wymysleć bo już my dorwiemy mu się do rzyci
Agn - Wto 14 Kwi, 2009 13:26
| Calipso napisał/a: | bo już my dorwiemy mu się do rzyci |
I nie będzie to przyjemne...
Oho, osiemnaście już się zagrzało.
Aragonte - Wto 14 Kwi, 2009 14:21
Agn, to miłego oglądania osiemnastki!
Ja po wizycie u rodziców jestem wreszcie na bieżąco
Calipso - Wto 14 Kwi, 2009 20:30
Znaczy się tylko ja zostałam w tyle
Harry_the_Cat - Wto 14 Kwi, 2009 21:44
Melduję sie z emigracji
aneby - Wto 14 Kwi, 2009 22:04
Łelkam bek
SPN przenieśli na bardziej cywilizowaną godzinę na tvn7 - na 19.05. Nawet się załapałam dzisiaj na "Simon said"
Anaru - Wto 14 Kwi, 2009 22:26
Ooo, idzie? Nikt nie powiedział
Aragonte - Wto 14 Kwi, 2009 22:29
| aneby napisał/a: | Łelkam bek
SPN przenieśli na bardziej cywilizowaną godzinę na tvn7 - na 19.05. Nawet się załapałam dzisiaj na "Simon said" |
Leci we wtorki? I drugi sezon, tak?
Admete - Wto 14 Kwi, 2009 22:30
| Harry_the_Cat napisał/a: | Melduję sie z emigracji |
Pierwsze wrażenia?
Aragonte - Wto 14 Kwi, 2009 22:31
| Admete napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Melduję sie z emigracji |
Pierwsze wrażenia? |
Właśnie, napisz coś, Kocie Londyński
|
|
|