To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Rufus Sewell

Gitka - Wto 15 Maj, 2007 16:43

Takie oczy...
http://www.youtube.com/watch?v=wy2rILX_FxI

I po całości

http://www.youtube.com/watch?v=kbw1QW7W70I

Alison - Wto 15 Maj, 2007 17:12

Matkoooo! Nigdy nie widziałam żeby ktoś miał tak zieloniste oczyska jak on. W tym czarnym golfie i rzymskiej zbroi z bródką, to jakem się złomotała pod biurko z wrażenia, to do teraz nie mogę sie wgramolić z powrotem na fotel.
Uwielbiam jak on tak patrzy spode łba, nozdrza ma rozdęte a dolną wargę ściągniętą w taki kpiący uśmiech. Kurcze nie jest on ci za piękny, ale testosteronem tak po oczach wali, że wycieraczki nie nadążają ścierać...

Gosia - Wto 15 Maj, 2007 22:48

Zdecydowanie bardziej podoba mi sie z krotkimi wlosami (Lord Marek :serduszkate: ) , ale w ogole ma w sobie to cos, bez watpienia! Chwilami wyglada tak, ze nogi sie uginaja...
Pemberley - Śro 16 Maj, 2007 09:27

achata napisał/a:
W GALI "Tristan i Izolda" z Rufusem Sewellem

:banan: polecam!!

Czy Damy znaja te dwa filmy:
co do mnie czujesz i Farma na odludziu czyli Cold Comford Farm ??

Gunia - Śro 16 Maj, 2007 17:51

Pemberley napisał/a:
achata napisał/a:
W GALI "Tristan i Izolda" z Rufusem Sewellem

:banan: polecam!!

Czy Damy znaja te dwa filmy:
co do mnie czujesz i Farma na odludziu czyli Cold Comford Farm ??
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---

Nie widziałam, a warto?

Pemberley - Pią 18 Maj, 2007 12:59

Cold Farm mi sie podobal, ale jak juz wczesniej pisalam, jest z lekka cyniczny i jest to pastiz - takze filmow grozy.
A ten drugi, to ekranizacja Hardego, jest romantyczny, ale bardzo smutny i ciezki i oczywiscie bez happy endu, jak to Hardy. Jesli widzialas Burmistrza z Casterbridge, to mozesz sobie wyobrazic ( bo nawet aktorki te same)...Ale tutaj zamiast Ciarana i Purefoya jest Rufus :wink:

Gunia - Pią 18 Maj, 2007 14:19

Nie widziałam "Burmistrza", ale jestem w stanie wyobrazić sobie, co to za gatunek w takim razie. :D
Pemberley - Nie 20 Maj, 2007 11:44

Obejrzalam film, ktorego nie polecam : " Marta i wielbiciele", swietna obsada niby, bo i Rufus w czarnym plaszczu i J.Fiennes zakochany po uszy bez Szekspira i Tom Hollander cyniczny niecynik i kilka zarcikow, ale calosc chyba pomyslana dla bardzo mlodego pokolenia... nie kupilam pomyslu, chociaz kupilam film w ciemno i zaluje...
Harry_the_Cat - Nie 20 Maj, 2007 11:58

A ja bardzo lubie ten film. Naiwny jest, ale uroczy moim zdaniem.
Narya - Śro 22 Sie, 2007 03:05

Ostatnio nabyłam "Miasteczko Middlemarch" i po lekturze postanowiłam odświeżyć sobie serial i :paddotylu: Jak ja mogłam nie docenić Rufusa po pierwszym obejrzeniu serialu? :confused3: Teraz wydaje mi się to niemożliwe. Jako Will prezentuje się wspaniale - te jego spojrzenia :serduszkate: A jak w ostatnim odcinku idzie do Dorotei przez ten śliczny zielony trawnik to normalnie :serce2:
Narya - Śro 22 Sie, 2007 14:59

Dochodzę do wniosku, że facet jest stworzony do filmów kostiumowych. TU w "Dangerous beauty". Nawiasem mówiąć film też bardzo dobry :mrgreen:
Gunia - Czw 23 Sie, 2007 15:33

Za to nie jest stworzony do długich loków. Widziałam kawałek tailera "Syreny"... :lol:
Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 20:15

Gumiśku - jemu po prostu włosy rosną do góry.
BeeMeR - Czw 23 Sie, 2007 21:01

AineNiRigani napisał/a:
jemu po prostu włosy rosną do góry
:shock: :rotfl:
Muszę poszukać... widziała go już w różnych charakteryzacjach, bardzo go lubię jako aktora, ale faktycznie jak ma za długie włosy to... :lol:

Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 21:49

... łamia prawo grawitacji? :mrgreen:
Gunia - Czw 23 Sie, 2007 22:53

No cóż. Chciałabym mieć takiego krewnego lub znajomego, żeby moja rodzina zrozumiała, co to znaczy "piorun w miotłę strzelił" i mi dali spokój, bo do pięt mu nie dorastam. :mrgreen:
Gosia - Czw 06 Wrz, 2007 21:46

Ostatnio mialam przyjemnosc ogladac Rufusa w pewnym filmie i tak mnie jakos naszlo ;)
Pewnie to juz bylo, ale ciekawie zrobiony klip, w ktorym filmy sie zmieniaja, ale jego niesamowite oczy pozostaja wciaz te same.
Rufus the Best:
http://www.youtube.com/watch?v=uZMvJ5ZmhAo

A tu video z "Tristana i Izoldy", w ktorym to filmie Rufus mnie podbil calkowicie i odtad juz robi na mnie zawsze wrazenie, gdy go widze, choc jako Lord Mark jest po prostu najprzystojniejszy i baaaaaaaaaardzo seksowny,
http://www.youtube.com/watch?v=dcRUxgYNEc8
jak on caluje i jak.... w ogole :thud:
Ja tez tak chce! :slina:

Anonymous - Czw 06 Wrz, 2007 22:24

całować i w ogole? :D
Gosia - Pią 07 Wrz, 2007 20:02

Byc tak całowaną :serduszkate:
Harry_the_Cat - Sob 08 Wrz, 2007 23:50

Gosia, wzięło Cię na Rufusa? :mrgreen:
Gitka - Nie 09 Wrz, 2007 10:11

Też tak myślę i czekam kiedy u Gosi będzie odpowiedni avatarek do tego "stanu" :wink:
Rufus jest cudny! :serce2:

Gosia - Nie 09 Wrz, 2007 14:11

O zmianie avatarka mozecie nie marzyc :mrgreen:
Harry_the_Cat - Nie 09 Wrz, 2007 14:51

Ja jednak trochę pomarzę...
Gosia - Nie 09 Wrz, 2007 15:42

Najwyzej moze to byc inny Paul McGann :mrgreen:
Gitka - Pon 29 Paź, 2007 12:09

Pamiętam :tort:
40 lat minęło...
data urodzenia: 1967-10-29