Filmy - Plotki i newsy filmowe
Deanariell - Śro 09 Maj, 2007 17:55
Też obejrzałam ten zwiastun i zgadzam się, że wygląda interesująco - ciekawa jestem tej roli naszej Alicji, a niech się dziewczynie uda! Jako Zosia w "Panu Tadeuszu" była jeszcze bardzo młoda, niedoświadczona, ale czytałam, że dziewczyna pracuje nad sobą, a to może przynieść ciekawe efekty - a co! Niech zobaczą, że Polka potrafi!
Admete jak coś, to pamiętaj, że ja się piszę na ten film - bo ja mogę go jak zwykle przegapić
Gunia - Nie 20 Maj, 2007 21:12
Scarlett zagra Marię Stuart.
Więcej.
trifle - Czw 24 Maj, 2007 20:15
Być może powstanie Magda M. w wersji kinowej
Za filmweb: http://www.filmweb.pl/%22....,News,id=35231
Alison - Pią 25 Maj, 2007 16:36
http://images.google.pl/i...l%3Dpl%26sa%3DN
Znalazłam przypadkiem cóś takiego, Dżordżyk ma chatkę niczego sobie...
Maryann - Pią 25 Maj, 2007 16:39
CHATKĘ... ??:
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 16:45
| Cytat: | juz wiem, juz wiem !
wkradne sie do niego do domu i zamieszkam sobie w jakims pokoju...
i tak mnie nie znajdzie |
Też mi to "przemkło" przez myśl...
Alison - Pią 25 Maj, 2007 17:27
| praedzio napisał/a: | | Cytat: | juz wiem, juz wiem !
wkradne sie do niego do domu i zamieszkam sobie w jakims pokoju...
i tak mnie nie znajdzie |
Też mi to "przemkło" przez myśl... |
Nie powiem, że i mnie nie przemkł, szczególnie pokoik z tarasikiem, z widokiem na jezioro
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 18:19
Albo leśna chatka Madonny... *rozmarzyła się*
Admete - Pią 25 Maj, 2007 19:03
Te baseny...U nas upał a ja mam 42 m2...Przed oknem parking i plac zabaw z bandą dzieciaków
Ania1956 - Pią 25 Maj, 2007 19:24
| Admete napisał/a: | Te baseny...U nas upał ja ja mam 42 m2...Przed oknem parking i plac zabaw z bandą dzieciaków |
Niestety większość z nas tak mieszka.Czy u was na parkingach też naprawiają samochody ( próbne odpalenia, ryczek silników) ...sama rozkosz
Admete - Pią 25 Maj, 2007 19:51
Też naprawiaja...W zasadzie dzieciaki złe nie są, można się pośmiać jak się na nie takie rozbawione patrzy. Gorsze są takie wyrostki po 15 - 17 lat...Koszmar.
praedzio - Pią 25 Maj, 2007 20:04
Zupełnie nie wiem, o czym mówicie...
trifle - Pią 25 Maj, 2007 20:11
| Admete napisał/a: | Te baseny...U nas upał a ja mam 42 m2...Przed oknem parking i plac zabaw z bandą dzieciaków |
Ja nawet nie musiałabym mieć takiego dużego, jakaś mała cząstka by mi wystarczyła A tak - poddasze, gorący dach, 45 stopni w słońcu
Admete - Pią 25 Maj, 2007 20:13
Ja mam tylko 9m2 z tych 42 A na osiedlu małe zamieszanie właśnie było. Ja tu mam kryminalnych każdego lata bez telewizji
przecinek - Pią 25 Maj, 2007 21:42
A ja mam nad sobą mieszkanie studenckie i wszystko to czego zapragniecie - od nagiego instynku (zwłaszcza jak się sesja kończy) do wściekłych psów, a w między czasie bywa i niagara na ścianach, jak im się lodówka popsuje. A bawiące się dzieci na podwórku są coraz mniej hałaśliwe, dzięki komórkom i domofonom, nie wołają już na całe gardło do mam, że chcą jeść. Za to zaczął się sezon motorów, to jest istny koszmar.
Gitka - Sob 26 Maj, 2007 19:43
Dziewczynki, znalazłam taką ciekawostkę.
Przymiarki są do nowej ekranizacji "Sherlocka Holmesa" (2010)
i już szukają tytułowego bohatera.
A Wy na kogo stawiacie?
http://www.allocine.fr/ar...e=18400615.html
Ja mam chyba 3 czy 4 typy
Alison - Sob 26 Maj, 2007 20:03
Właśnie oglądam "Malowany Welon", więc Norton, Norton, Norton!
Gitka - Sob 26 Maj, 2007 20:09
| Alison napisał/a: | Właśnie oglądam "Malowany Welon", więc Norton, Norton, Norton! |
Dopiero teraz oglądasz "Malowany welon"
Czekałaś na zaproszenie, czy cóś
Ja to już zdążyłam 3 razy luknąć, a dziś dostałam książkę.
A wracjąc do tematu, to fajne typy proponują, jest kogo wybrać.
Dla każdego coś dobrego, jest młody, przystojny, dojrzały....
Caitriona - Sob 26 Maj, 2007 20:13
No proszę, proszę - I Owen i Rufus i Bale i Norton. Którego wybrać?
Gitka - Sob 26 Maj, 2007 20:17
| Caitriona napisał/a: | No proszę, proszę - I Owen i Rufus i Bale i Norton. Którego wybrać? |
Ten sam problem
Alison - Sob 26 Maj, 2007 20:20
| Caitriona napisał/a: | No proszę, proszę - I Owen i Rufus i Bale i Norton. Którego wybrać? |
Rufusa absolutnie nie widzę jako Sherlocka z tym jego wrodzonym szaleństwem, owen tez jakiś za nowoczesny. Norton, spokojny, stateczny, medytujący dedukcyjny. Rufus na doktora Watsona!
Giteczko, jak sie ma dzięki niektórym tyle skarbów, to nie wiadomo w co najpierw ręce włożyć Dziś postanowiłam włożyć w ten "welon" i nie żałuję, chociaż jakbym miała taką zimną rybę w domu jak dr Fane, to bym oszalała. Ale jestem dopiero ciut po połowie, herbatka mi sie parzy, to wpadłam, ja dzisiaj uczciwie pracowałam, to mi sie należy, nie żebym jakaś uzależniona była, czy cóś....
Alison - Sob 26 Maj, 2007 21:19
No to obejrzałam tego "Welóna" i się spłakałam, i nie lubię filmów co się na nich płacze, ale ten był ładny, cholerka, żeby tylko koniec miał jakiś bardziej dla ludzi.... :sad:
malmik - Sob 02 Cze, 2007 21:05
| Alison napisał/a: | | No to obejrzałam tego "Welóna" i się spłakałam, i nie lubię filmów co się na nich płacze, ale ten był ładny, cholerka, żeby tylko koniec miał jakiś bardziej dla ludzi.... :sad: |
No tak a propos "cholerki" to masz rację. Fajny film, też bym się cieszyła jakby był inny. Ale to chyba wynikało z całego klimatu tego filmu - przez cały czas miałam przeczucie, że tak się skończy :cry:
Gunia - Nie 03 Cze, 2007 15:31
Ja też dziś sobie obejrzałam "Welon". Już drugi raz, a wciąż ryczę jak bóbr... Piękny film i na pewno jeszcze do niego wrócę, a tym czasem rozpoczynam od jutra polowanie na książkę.
Kaziuta - Nie 03 Cze, 2007 23:54
Polowanie nie powinno byc trudne jeżeli masz u siebie księgarnię "Świata książki"
|
|
|