To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:33

praedzio napisał/a:
To będzie też zależało, czy przyjeżdżające mają gdzie przenocować

Nocleg bez problemu by chyba był gdyby któraś potrzebowała, tylko musiałabym to uzgodnić z Tomkiem - bo dziewczyna wynajmująca pokój wróci po 16 lutym chyba dopiero, więc jakby któraś miała śpiwór, to może chyba zanocować u nas, znaczy w Tomkowym mieszkaniu, bo będzie chyba puste ;)

Aragonte - Pon 02 Lut, 2009 10:39

Kasiek, no to wybieraj, oferty noclegowe już masz :) U mnie super wygód nie ma, ale da się przeżyć - niestety, mam tylko jeden pokój, dlatego oferuję materacyk :ops1:

Anaru, no to może Wy dotrzecie około osiemnastej, a my zajmiemy miejsce powiedzmy od piątej po południu? Nie wiem, jak długo może zostać Spin :mysle:

Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 10:40

oferty noclegowe mam, wstępne pozwolenie też, chęci ogromne jeszcze został problem w postaci egzaminu :wink:
Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:42

Sorry za post pod postem pod postem... :kwiatek:

Ale tak sobie ciągle myślę nad spotkaniem. Nie pasuje Wam wieczorne tak na spokojnie?
Chyba, że wolicie spotkanie jakoś wcześniej, faktycznie przed południem czy max w południe i krótkie? (przynajmniej jak o nas chodzi - wtedy tak do 2 godzin?) :mysle:

Bo pierwotnie jak miałyśmy iść do kina, to tak raczej też po południu czy wieczorem, nie? Tak mi się jakoś układało, dlatego tak wieczornie myślę :mysle: .

spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 10:43

Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród :mrgreen:
praedzio - Pon 02 Lut, 2009 10:49

Ja się dostosuję do każdej pory, ale bardziej po południu niż przed południem.
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 10:54

Powtarzam raz jeszcze - dostosuję się, jeśli chodzi o godzinę :) Ale też wolę spotkać się po południu/wieczorem, bo wtedy w ciągu dnia mogę jeszcze coś zrobić (posprzątać mieszkanie i popisać trochę :wink: ).

[quote="spin_girl"]Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród :mrgreen: [/quote]
We Włochach? A ja mieszkam kawałek dalej, w Ursusie :)
Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała :-P

Aragonte - Pon 02 Lut, 2009 10:56

Ten Gość to ja, wywaliło mnie...
No to powtórka posta :)

--------
Powtarzam raz jeszcze - dostosuję się, jeśli chodzi o godzinę :) Ale też wolę spotkać się po południu/wieczorem, bo wtedy w ciągu dnia mogę jeszcze coś zrobić (posprzątać mieszkanie i popisać trochę :wink: ).

spin_girl napisał/a:
Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród :mrgreen:

We Włochach? A ja mieszkam kawałek dalej, w Ursusie :)
Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała :-P

Caitriona - Pon 02 Lut, 2009 10:56

Anaru napisał/a:
Ale tak sobie ciągle myślę nad spotkaniem. Nie pasuje Wam wieczorne tak na spokojnie?

Ja nie mam nic przeciwko, chodzi tylko o osoby przyjeżdżające: wychodzi na to że wszystkie nocujecie w Warszawie? Jesli tak, to chyba nie ma problemu ze spotkaniem wieczornym ;) Bo dobrze by było ustalić i zarezerwować jakieś stoliki ;)

Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 11:07

bo ja sama nie wiem dziś co piszę :ops1: i kajam się więc.... i oddalam do moich notatek... albo powiesić się na swoich zwojach mózgowych... pomyślę w drodze. :) miłęgo dnia :mrgreen:
BeeMeR - Pon 02 Lut, 2009 11:10

zapomniałam, że w sobotę przyjeżdżamy i faktycznie biorąc pod uwagę kursy i czas jazdy autobusów na 16 nie ma się jak wyrobić :roll:
ale zawsze możemy dojechać na spotkanie trochę później :mrgreen:

spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 11:21

Aragonte napisał/a:
Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała

Rżnie sierotę :-P
lady_kasiek napisał/a:
bo ja sama nie wiem dziś co piszę i kajam się więc....

no, żeby mi to było ostatni raz! :bejsbol: :wink:

W takim razie popołudnie/wieczór.

aneby - Pon 02 Lut, 2009 12:52

Jak kiedyś będziecie w Krakowie to się przyłączę :wink: Nocleg sie znajdzie.
Do Wawy nie dam rady :(

Marija - Pon 02 Lut, 2009 13:20

BeeMeR napisał/a:
Marija napisał/a:
wystawiam głowę nad poziom chodnika i sprawdzam, jakie widzę reklamy
Ostatnio wszędzie, absolutnie wszędzie był Madagaskar :paddotylu:
:rotfl: No to koniec...Dobrze, że nie jadę :wink: .
Tamara - Pon 02 Lut, 2009 19:32

Wcale nie dobrze :bejsbol:
Harry_the_Cat - Pon 02 Lut, 2009 19:59

No ja to noclegu w Kraku późnym majem potrzebuję.... :rumieniec:

aneby napisał/a:
Jak kiedyś będziecie w Krakowie to się przyłączę :wink: Nocleg sie znajdzie.

Marija - Pon 02 Lut, 2009 20:24

Tamara napisał/a:
Wcale nie dobrze :bejsbol:
Raz byłam, 14 godzin w drodze w obie strony, nóg nie czułam po wysięściu z samochodu :wink: , ale czego się nie robi czasem... :hug_grupowy:
aneby - Pon 02 Lut, 2009 22:18

Harry_the_Cat napisał/a:
No ja to noclegu w Kraku późnym majem potrzebuję.... :rumieniec:

Przypomnij się odpowiednio wcześniej :wink:

Harry_the_Cat - Pon 02 Lut, 2009 22:34

Tak zrobię ;) :mrgreen: :kwiatek:
BeeMeR - Wto 03 Lut, 2009 09:21

Zwłaszcza, że gdyby co to w Krakowie trochę tych możliwości noclegu jest :mrgreen:
Copycat - Wto 03 Lut, 2009 09:30

O której to spotkanie? Może przyjdę pokazać wam moją paskudną gębę, o ile to nie zamknięty sabat.
BeeMeR - Wto 03 Lut, 2009 09:49

Nie, to zdecydowanie otwarty sabat dla wszystkich, które zechcą i mogą przyjechać :hug_grupowy: :banan_Bablu:
spin_girl - Wto 03 Lut, 2009 10:32

Dobra, na którą się umawiamy? Zostajemy przy tej 16:00?
Aragonte - Wto 03 Lut, 2009 11:52

Zważywszy na to, że BeeMeR i Anaru by dotarły dopiero na 18.00, to może przesuniemy na 17.00? Wtedy spóźnią się tylko godzinę :wink: Możemy zbierać się pod Rotundą PKO od jakiejś 16.45, a potem pomaszerować do CK Oberży.
Druga opcja jest taka, że rezerwuję stolik na 18.00, a zbieramy się kawalątko wcześniej.

Aha, na ile osób rezerwować stolik? Bo chyba trzeba rezerwować, o ile kojarzę :mysle: Będzie nas w sumie dziesięć?
No dobra, policzę. 1) spin_girl, 2) Praedzio, 3) Caitriona, 4) Harry_the_Cat, 5) lady_kasiek (?), 6) Anaru, 7) BeeMeR, 8) Copycat, 9) Aragonte...

Ktoś jeszcze? Kogoś pominęłam niechcący?

spin_girl - Wto 03 Lut, 2009 11:59

Jaki tam jest kod ubraniowy?