Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:33
| praedzio napisał/a: | | To będzie też zależało, czy przyjeżdżające mają gdzie przenocować |
Nocleg bez problemu by chyba był gdyby któraś potrzebowała, tylko musiałabym to uzgodnić z Tomkiem - bo dziewczyna wynajmująca pokój wróci po 16 lutym chyba dopiero, więc jakby któraś miała śpiwór, to może chyba zanocować u nas, znaczy w Tomkowym mieszkaniu, bo będzie chyba puste
Aragonte - Pon 02 Lut, 2009 10:39
Kasiek, no to wybieraj, oferty noclegowe już masz U mnie super wygód nie ma, ale da się przeżyć - niestety, mam tylko jeden pokój, dlatego oferuję materacyk
Anaru, no to może Wy dotrzecie około osiemnastej, a my zajmiemy miejsce powiedzmy od piątej po południu? Nie wiem, jak długo może zostać Spin
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 10:40
oferty noclegowe mam, wstępne pozwolenie też, chęci ogromne jeszcze został problem w postaci egzaminu
Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:42
Sorry za post pod postem pod postem...
Ale tak sobie ciągle myślę nad spotkaniem. Nie pasuje Wam wieczorne tak na spokojnie?
Chyba, że wolicie spotkanie jakoś wcześniej, faktycznie przed południem czy max w południe i krótkie? (przynajmniej jak o nas chodzi - wtedy tak do 2 godzin?)
Bo pierwotnie jak miałyśmy iść do kina, to tak raczej też po południu czy wieczorem, nie? Tak mi się jakoś układało, dlatego tak wieczornie myślę .
spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 10:43
Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród
praedzio - Pon 02 Lut, 2009 10:49
Ja się dostosuję do każdej pory, ale bardziej po południu niż przed południem.
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 10:54
Powtarzam raz jeszcze - dostosuję się, jeśli chodzi o godzinę Ale też wolę spotkać się po południu/wieczorem, bo wtedy w ciągu dnia mogę jeszcze coś zrobić (posprzątać mieszkanie i popisać trochę ).
[quote="spin_girl"]Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród [/quote]
We Włochach? A ja mieszkam kawałek dalej, w Ursusie
Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała
Aragonte - Pon 02 Lut, 2009 10:56
Ten Gość to ja, wywaliło mnie...
No to powtórka posta
--------
Powtarzam raz jeszcze - dostosuję się, jeśli chodzi o godzinę Ale też wolę spotkać się po południu/wieczorem, bo wtedy w ciągu dnia mogę jeszcze coś zrobić (posprzątać mieszkanie i popisać trochę ).
| spin_girl napisał/a: | Spoko, mogę nocować, mój brat mieszka we Włochach. Miałam nawet przenocować Kaśka, jakby się nic nie znalazło, ale widzę, że ofert ma w bród |
We Włochach? A ja mieszkam kawałek dalej, w Ursusie
Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała
Caitriona - Pon 02 Lut, 2009 10:56
| Anaru napisał/a: | | Ale tak sobie ciągle myślę nad spotkaniem. Nie pasuje Wam wieczorne tak na spokojnie? |
Ja nie mam nic przeciwko, chodzi tylko o osoby przyjeżdżające: wychodzi na to że wszystkie nocujecie w Warszawie? Jesli tak, to chyba nie ma problemu ze spotkaniem wieczornym Bo dobrze by było ustalić i zarezerwować jakieś stoliki
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 11:07
bo ja sama nie wiem dziś co piszę i kajam się więc.... i oddalam do moich notatek... albo powiesić się na swoich zwojach mózgowych... pomyślę w drodze. miłęgo dnia
BeeMeR - Pon 02 Lut, 2009 11:10
zapomniałam, że w sobotę przyjeżdżamy i faktycznie biorąc pod uwagę kursy i czas jazdy autobusów na 16 nie ma się jak wyrobić
ale zawsze możemy dojechać na spotkanie trochę później
spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 11:21
| Aragonte napisał/a: | | Kasiek miała spać u Ciebie? A nam tu o moście i dworcu pisała |
Rżnie sierotę
| lady_kasiek napisał/a: | | bo ja sama nie wiem dziś co piszę i kajam się więc.... |
no, żeby mi to było ostatni raz!
W takim razie popołudnie/wieczór.
aneby - Pon 02 Lut, 2009 12:52
Jak kiedyś będziecie w Krakowie to się przyłączę Nocleg sie znajdzie.
Do Wawy nie dam rady
Marija - Pon 02 Lut, 2009 13:20
| BeeMeR napisał/a: | | Marija napisał/a: | | wystawiam głowę nad poziom chodnika i sprawdzam, jakie widzę reklamy | Ostatnio wszędzie, absolutnie wszędzie był Madagaskar | No to koniec...Dobrze, że nie jadę .
Tamara - Pon 02 Lut, 2009 19:32
Wcale nie dobrze
Harry_the_Cat - Pon 02 Lut, 2009 19:59
No ja to noclegu w Kraku późnym majem potrzebuję....
| aneby napisał/a: | Jak kiedyś będziecie w Krakowie to się przyłączę Nocleg sie znajdzie. |
Marija - Pon 02 Lut, 2009 20:24
| Tamara napisał/a: | Wcale nie dobrze | Raz byłam, 14 godzin w drodze w obie strony, nóg nie czułam po wysięściu z samochodu , ale czego się nie robi czasem...
aneby - Pon 02 Lut, 2009 22:18
| Harry_the_Cat napisał/a: | No ja to noclegu w Kraku późnym majem potrzebuję....
|
Przypomnij się odpowiednio wcześniej
Harry_the_Cat - Pon 02 Lut, 2009 22:34
Tak zrobię
BeeMeR - Wto 03 Lut, 2009 09:21
Zwłaszcza, że gdyby co to w Krakowie trochę tych możliwości noclegu jest
Copycat - Wto 03 Lut, 2009 09:30
O której to spotkanie? Może przyjdę pokazać wam moją paskudną gębę, o ile to nie zamknięty sabat.
BeeMeR - Wto 03 Lut, 2009 09:49
Nie, to zdecydowanie otwarty sabat dla wszystkich, które zechcą i mogą przyjechać
spin_girl - Wto 03 Lut, 2009 10:32
Dobra, na którą się umawiamy? Zostajemy przy tej 16:00?
Aragonte - Wto 03 Lut, 2009 11:52
Zważywszy na to, że BeeMeR i Anaru by dotarły dopiero na 18.00, to może przesuniemy na 17.00? Wtedy spóźnią się tylko godzinę Możemy zbierać się pod Rotundą PKO od jakiejś 16.45, a potem pomaszerować do CK Oberży.
Druga opcja jest taka, że rezerwuję stolik na 18.00, a zbieramy się kawalątko wcześniej.
Aha, na ile osób rezerwować stolik? Bo chyba trzeba rezerwować, o ile kojarzę Będzie nas w sumie dziesięć?
No dobra, policzę. 1) spin_girl, 2) Praedzio, 3) Caitriona, 4) Harry_the_Cat, 5) lady_kasiek (?), 6) Anaru, 7) BeeMeR, 8) Copycat, 9) Aragonte...
Ktoś jeszcze? Kogoś pominęłam niechcący?
spin_girl - Wto 03 Lut, 2009 11:59
Jaki tam jest kod ubraniowy?
|
|
|