Seriale - Supernatural
Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 20:17
| Admete napisał/a: | Aine Supernaturalna Siostro Ty jeszcze jestes supernaturalna? Widzę, że Ci sie avek spodobał |
Cały czas i niezmiennie. Nie mozna się przecież odsupernaturalizować. Brak czasu spowodował jednak, że mam zaległości na forum (niemal we wszystkich watkach), to i przekopac sie nie zawsze mogę
Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 20:21
| Admete napisał/a: | Praedzio ależ Jared ma poczucie humoru i byłby tym avkiem zachwycony Aine nosiła kiedyś avek z Deanem - chomikiem Jest równowaga w przyrodzie. |
Kocham zreszta ten avek - to moj ukochany odcinek i ukochana mina Deana - zawsze sie wowczas zastanawiam, czy cwiczyl w dziecinstwie na kredkach albo bananach, czy tez to dar od Boga
Admete - Śro 05 Gru, 2007 20:21
Jesteś mniej więcej na bieżąco? Który odcinek widziałaś? Pewnie tyle, ile Caitri Ty to jesteś heroska, praca, studia ( podwójne ).
Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 20:24
w sumie - tak, tyle co Caitus, ale od jakiegos miesiaca powtarzam sobie II sezon.
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 20:25
Taaa... wiem, że Jared ma poczucie humoru, bo widać, że w tym ujęciu przesadził ze swoją miną . Taaak, pamiętam Deana-chomika. Hmm... w którym to odcinku chłopcy robili sobie kawały? Mam ochotę na powtórkę.
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 22:30
Galeria z Witch Hunt: http://www.supernatural.c...ls.php?album=66
I jeszcze takie cuś: http://www.empik.com/prod...mons_and_Ghouls
Ktoś ma ochotę?
Admete - Śro 05 Gru, 2007 22:52
Riella zaraz poleci to kupic
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 16:17
Praedzio widziała?: http://i166.photobucket.c...Stuff3/JP03.jpg
Admete - Czw 06 Gru, 2007 16:28
A tutaj zdjęcia z odcinka Witch Hunt
http://supernatural.tv/ga...hunt/index.html
Nie mogłam sie oprzeć:
Praedzio popatrz jaki tam w linku u Caitri Jared
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 16:34
Nowy Bond normalnie
Admete - Czw 06 Gru, 2007 16:56
Oglądałas juz chyba ten odcinek? Oni go tam naprawdę zrobili na Bonda. Nawet ta bondowska muzyczka w tle Byłby lepszy od Craiga.
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 19:21
Wiem, wiem oglądałam. Ale za każdym razem jak widzę taką fotkę to ta sama myśl mnie nachodzi: nowy Bond. Bardzo fajny był ten odcinek - i z ten statek i Bella I świetnie wyglądający Dean
Deanariell - Czw 06 Gru, 2007 19:45
| Admete napisał/a: | Riella zaraz poleci to kupić |
Nie poleci, bo obecnie nie bardzo ma za co latać... Ale interesująco to wygląda, choćby z powodu dużej ilości fotek zapewne... Może w nowym roku się szastnę...
Po drugie... ADMETE PRZERAŻASZ MNIE!!! Normalnie zaczynam wierzyć w telepatię... Dokładnie wczoraj myślałam o tym, żeby sobie zrobić avka z Deanem-Bondem (na dodatek z identycznym podpisem...), ale nie miałam czasu zmieniać w profilu... Dziś wchodzę na stronkę i co widzę?! Nową sukienkę Admete Zastanawiające, prawda?
Po trzecie - WOW!, ale nam ożył temat Cieszę się niezmiernie, że znów zajrzały do nas Siostry Marnotrawne
praedzio - Czw 06 Gru, 2007 19:57
Aaaaa.... uuuffff.... dotarłam w końcu na forum! Nie cierpię rad szkoleniowych! Człowiek siedzi jak na tureckim kazaniu i wraca po nocy do domu.
A tymczasem w Supernaturalnym wątku wesoło i gwarnie się zrobiło .
Caitri, tak widziałam już to zdjęcie Jareda, ale tylko dlatego, że jako jedna z nielicznych przekopałam się przez CAŁĄ galerię zdjęć Jareda (z tego, co wiem, Agn wymiękła na setnym zdjęciu... ) dostępnej tutaj: http://jared-padalecki.net/gallery/
Ale muszę przyznać, że wybrałaś jedno z ładniejszych...
Admete, galeria zdjęć z Witch Hunt, do której podałaś adres zawiera dokładnie te same zdjęcia, do których dałam linka powyżej - ale twoje są w większej rozdzielczości. Dzięki!
Riella... byłam święcie przekonana, że tą pozycję książkową już posiadasz...
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 20:13
| Deanariell napisał/a: | Po trzecie - WOW!, ale nam ożył temat Cieszę się niezmiernie, że znów zajrzały do nas Siostry Marnotrawne |
Tzn że ja? Może być, faktycznie dawno tu nie zaglądałam...
To zdjęcie Praedzio znalazłam na jakiejś stronce amerykańskiej i jakieś takie nieco inne mi się wydawało, więc zamieściłam
Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 20:23
ja zagladałam, oglądałam, czytałam, ale sie nie mogłam wypowiedzieć
praedzio - Czw 06 Gru, 2007 20:27
Tylko Tatko nam się jeszcze gdzieś pałęta i do wątku trafić nie może...
Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 20:42
Tatus objada sie dzemem i słucha Boromir bluesa
Admete - Czw 06 Gru, 2007 20:42
Praedzio pociesz sie, że ja mam radę szkoleniową we wtorek i na dodatek tego samego dnia klasy trzecie piszą próbny test. Będę to potem poprawiać - 43 prace :-(
Riella dlaczego jestes przerażona? To najzupełniej supernaturalnie normalne Żyjemy przecież w symbiozie emocjonalno - inetelektualnej od lat
praedzio - Czw 06 Gru, 2007 20:48
| Admete napisał/a: | | Praedzio pociesz sie, że ja mam radę szkoleniową we wtorek i na dodatek tego samego dnia klasy trzecie piszą próbny test. Będę to potem poprawiać - 43 prace :-( |
Łojojoj... To ci się wtorek szykuje...
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 21:36
praedzio - Czw 06 Gru, 2007 21:40
O, Dios! Ale Admete się ucieszy...
Caitri, wielkie brawa dla ciebie!
Admete - Czw 06 Gru, 2007 21:41
Jaki on smutny Caitri a gdybyś zrobiła jasniejsze tło? Ja nie moge używać na pulpicie czarnego, bo bardzo mnie oczy bolą.
Caitriona - Czw 06 Gru, 2007 22:09
A, oki - ja prawie zawsze mam czarne tło
Jutro cosik pokombinuję
Admete - Pią 07 Gru, 2007 12:12
Piękna Dziękuję Caitri Obie mi sie bardzo podobają. Ta czarna jest świetna, ale ja mam coś z oczami i nie mogę niczego czytać ani oglądać jeśli są białe elementy na czarnym tle. Zaraz mnie oczy bolą, łzawią i mam wrażenie, że ekran monitora drga. Nawet telewizji nigdy nie oglądam przy zgaszonym świetle. Jak Riella ze mną ogląda, to idziemy na kompromis i mam włączoną boczną lampkę zamiast górnego światła.
|
|
|