Fantastyka - Przygody Merlina
Bonduelle - Sob 15 Paź, 2011 00:08
Najnowsze doniesienie z frontu nowej fryzury Eoina:
...
Aragonte - Sob 15 Paź, 2011 00:11
Jak lubię długie włosy u facetów, tak takiego ni to, ni sio nie lubię Chyba skróciłabym mu jeszcze tę grzywkę
Nadal się foszę
Agn - Sob 15 Paź, 2011 19:48
| Aragonte napisał/a: | Padłam ze śmiechu na widok tego gifka |
Ja też!
Ja pamiętam fotkę Eoina, jak miał totalnie totalnie krótkie włosy. Urodę mu ciężko odebrać. A jako Gwaine na pewno jeszcze nie raz grzywą zarzuci i już.
Caitriona - Sob 15 Paź, 2011 20:05
To nie o to chodzi, że Eoinowi źle w krótkich włosach, ale chodzi o to że Gwainowi idealnie pasowała fryzura jaką miał i to jak nią zarzucał
No nic, pożyjemy zobaczymy.
Bonduelle - Nie 16 Paź, 2011 10:02
Jak wrażenia po ostatnim odcinku? Żeby nie sypać za bardzo spoilerami, to powiem tylko, że jestem pod ogromnym wrażeniem rozwoju umiejętności aktorskich Bradleya Jamesa
Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 10:03
aaaaa no to idę szukać
Aragonte - Nie 16 Paź, 2011 10:51
Jeszcze nie oglądałam. I pewnie dopiero wieczorem obejrzę, wcześniej raczej nie dam rady
Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 14:18
Jestem gdzies w połowie, ale Braldey, Bradleyem, ale Darguun miażdży
No i po całości.
Caitriona - Nie 16 Paź, 2011 17:42
Biorę się właśnie za oglądanie
Aragonte - Nie 16 Paź, 2011 20:30
A ja dzisiaj odpuszczam - mam fatalny nastrój i zero chęci na Merlina
Pisałam już w Narzekalni, czemu.
Bonduelle - Pon 17 Paź, 2011 18:25
Na poprawę humoru kolejne internetowe wykopaliska:
Edit: przepraszam, Bonduelle ale doszło do mnie, że te zdjęcia - chociaż umieszczono je w sieci - nie miały być zasadniczo przeznaczone dla szerszego grona, więc na wszelki wypadek usuwam linki. Jasne, że nie powinny się w ogóle znaleźć w necie, skoro są prywatne, ale cóż, niektórzy dość naiwnie podchodzą do prywatności w sieci
Agn - Pon 17 Paź, 2011 20:31
Chłopaki w okularach.
I kawałek zaplecza Eoina, no proszę, proszę...
Anonymous - Pon 17 Paź, 2011 21:11
Czyli odcinka jeszcze prawie nikt nie widział?
Aragonte - Pon 17 Paź, 2011 22:47
Ja jeszcze nie, chociaż już go mam. Czekam na spokojniejszą chwilę, bo na razie jakoś rozdygotana jestem
| Agn napisał/a: | Chłopaki w okularach.
I kawałek zaplecza Eoina, no proszę, proszę... |
Chyba raczej podplecza
Ależ musieli mieć radochę na planie, co za miny
Caitriona - Pon 17 Paź, 2011 22:50
Na trzecim zdjeciu z trzeciego linka, sir Elyan ma piękną minę
Ostatni odcinek widziałam. I do śmiechu było i smutno było. Wyważony i dobrze zrobiony. Faktycznie Bradley gra lepiej. Dragoon rządzi!
Anonymous - Wto 18 Paź, 2011 06:54
| Caitriona napisał/a: | | Dragoon rządzi! |
chichałam się jak głupia. Tylko po to by za chwilę zmartwieć.
Agn - Wto 18 Paź, 2011 16:03
| Aragonte napisał/a: | Chyba raczej podplecza |
Za! Zdecydowanie ZA!
Jestem po najnowszym odcinku. Uczczę tę radochę stosownym avatarem, bo nie mogę!
Merlin: Nie powinieneś teraz chodzić po zamku...
Arthur: Niby dlaczego?
Merlin: Bo nie masz na sobie spodni!
Lekki, naturalnie zapodany humor, tak jak lubię. Ale i poważne momenty. Mimo zabawnych kawałków ostatecznie wydźwięk odcinka smutny... Niby wiedziałam, że Uther miał umrzeć, ale... nie sądziłam, że w taki sposób. Morgana to @#$%^&*!!! (cenzura) Podobała mi się rozmowa "Draguna" z Arthurem nad Utherem, tuż przed leczeniem. Ładna była.
PS Arthur miał koszmarną koronę koronacyjną.
Admete - Wto 18 Paź, 2011 21:40
Agn gdzie ten avatar? U mnie jeno krzyzyk.
Agn - Wto 18 Paź, 2011 21:44
Nie wiem, co się stało. Jakiś potwór zeżarł?
Anonymous - Wto 18 Paź, 2011 21:47
Ja widzę
Chyba, ze przeznaczenie postawiło krzyżyk i na Merlinie . Może Morgana jest Adminem
Agn - Wto 18 Paź, 2011 23:09
Załadowałam drania jeszcze raz i się wyświetla. Mam nadzieję, że widać, bo się poczułam trochę jak żywcem wyjęta z "Nowych szat króla".
BeeMeR - Pon 24 Paź, 2011 21:38
Obejrzałam pierwsze dwa odcinki i pół trzeciego nowej serii i dołączam do utyskiwań nad spapraniem postaci Gwaine'a Noż haha-śmiesznego gościa od żarcia i błazenady zrobili
Agn - Pon 24 Paź, 2011 21:43
Uprzedzałyśmy... ale pomimo tej DROBNEJ niedogodności serial się poprawił po dwóch pierwszych odcinkach. Zobaczymy, jak im poszło z czwartym, właśnie się za niego zabieram.
Anonymous - Pon 24 Paź, 2011 21:51
U mnie najnowszy jutro. Dziś CH i może DA
Aragonte - Pon 24 Paź, 2011 22:28
| Agn napisał/a: | Uprzedzałyśmy... ale pomimo tej DROBNEJ niedogodności serial się poprawił po dwóch pierwszych odcinkach. Zobaczymy, jak im poszło z czwartym, właśnie się za niego zabieram. |
Trzeci odcinek był bardzo dobry, ale Gwaine'a w nim praktycznie nie ma
|
|
|