To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Przygody Merlina

Bonduelle - Sob 15 Paź, 2011 00:08

Najnowsze doniesienie z frontu nowej fryzury Eoina:

...

Aragonte - Sob 15 Paź, 2011 00:11

Jak lubię długie włosy u facetów, tak takiego ni to, ni sio nie lubię :roll: Chyba skróciłabym mu jeszcze tę grzywkę :roll:
Nadal się foszę :-P

Agn - Sob 15 Paź, 2011 19:48

Aragonte napisał/a:
Padłam ze śmiechu na widok tego gifka :rotfl:

Ja też! :rotfl:

Ja pamiętam fotkę Eoina, jak miał totalnie totalnie krótkie włosy. Urodę mu ciężko odebrać. A jako Gwaine na pewno jeszcze nie raz grzywą zarzuci i już. ;)

Caitriona - Sob 15 Paź, 2011 20:05

To nie o to chodzi, że Eoinowi źle w krótkich włosach, ale chodzi o to że Gwainowi idealnie pasowała fryzura jaką miał i to jak nią zarzucał ;)

No nic, pożyjemy zobaczymy.

Bonduelle - Nie 16 Paź, 2011 10:02

Jak wrażenia po ostatnim odcinku? Żeby nie sypać za bardzo spoilerami, to powiem tylko, że jestem pod ogromnym wrażeniem rozwoju umiejętności aktorskich Bradleya Jamesa :oklaski:
Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 10:03

aaaaa :excited: no to idę szukać :mrgreen:
Aragonte - Nie 16 Paź, 2011 10:51

Jeszcze nie oglądałam. I pewnie dopiero wieczorem obejrzę, wcześniej raczej nie dam rady :-|
Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 14:18

Jestem gdzies w połowie, ale Braldey, Bradleyem, ale Darguun miażdży :rotfl: :rotfl:

No i po całości.
Spoiler:
Ciekawi zrobili ten odcinek. Emocji starczyłoby na cały dobry sezon. Mamy śmiech, wzdramat, śmiech znowu i znowu dramat. Ja wiem że on musiał umrzeć, ale faktycznie okoliczności są wielce niefartowne dla magicznej strony mocy. Nie wiem muszę sie chyba zebrać po tym odcinku...

Caitriona - Nie 16 Paź, 2011 17:42

Biorę się właśnie za oglądanie :mrgreen:
Aragonte - Nie 16 Paź, 2011 20:30

A ja dzisiaj odpuszczam - mam fatalny nastrój i zero chęci na Merlina :-|
Pisałam już w Narzekalni, czemu.

Bonduelle - Pon 17 Paź, 2011 18:25

Na poprawę humoru kolejne internetowe wykopaliska:

:rotfl:

Edit: przepraszam, Bonduelle :kwiatek: ale doszło do mnie, że te zdjęcia - chociaż umieszczono je w sieci - nie miały być zasadniczo przeznaczone dla szerszego grona, więc na wszelki wypadek usuwam linki. Jasne, że nie powinny się w ogóle znaleźć w necie, skoro są prywatne, ale cóż, niektórzy dość naiwnie podchodzą do prywatności w sieci :roll:

Agn - Pon 17 Paź, 2011 20:31

Chłopaki w okularach. :mrgreen:
I kawałek zaplecza Eoina, no proszę, proszę... :wink:

Anonymous - Pon 17 Paź, 2011 21:11

Czyli odcinka jeszcze prawie nikt nie widział?
Aragonte - Pon 17 Paź, 2011 22:47

Ja jeszcze nie, chociaż już go mam. Czekam na spokojniejszą chwilę, bo na razie jakoś rozdygotana jestem :-|

Agn napisał/a:
Chłopaki w okularach. :mrgreen:
I kawałek zaplecza Eoina, no proszę, proszę... :wink:

Chyba raczej podplecza :-P
Ależ musieli mieć radochę na planie, co za miny :rotfl:

Caitriona - Pon 17 Paź, 2011 22:50

Na trzecim zdjeciu z trzeciego linka, sir Elyan ma piękną minę :mrgreen: :mrgreen:

Ostatni odcinek widziałam. I do śmiechu było i smutno było. Wyważony i dobrze zrobiony. Faktycznie Bradley gra lepiej. Dragoon rządzi!

Anonymous - Wto 18 Paź, 2011 06:54

Caitriona napisał/a:
Dragoon rządzi!

:rotfl:
chichałam się jak głupia. Tylko po to by za chwilę zmartwieć.

Agn - Wto 18 Paź, 2011 16:03

Aragonte napisał/a:
Chyba raczej podplecza :-P

Za! Zdecydowanie ZA! :mrgreen:

Jestem po najnowszym odcinku. Uczczę tę radochę stosownym avatarem, bo nie mogę!
Merlin: Nie powinieneś teraz chodzić po zamku...
Arthur: Niby dlaczego?
Merlin: Bo nie masz na sobie spodni!
:lol:
Lekki, naturalnie zapodany humor, tak jak lubię. Ale i poważne momenty. Mimo zabawnych kawałków ostatecznie wydźwięk odcinka smutny... Niby wiedziałam, że Uther miał umrzeć, ale... nie sądziłam, że w taki sposób. Morgana to @#$%^&*!!! (cenzura) :evil: Podobała mi się rozmowa "Draguna" z Arthurem nad Utherem, tuż przed leczeniem. Ładna była.
PS Arthur miał koszmarną koronę koronacyjną. :confused3:

Admete - Wto 18 Paź, 2011 21:40

Agn gdzie ten avatar? U mnie jeno krzyzyk.
Agn - Wto 18 Paź, 2011 21:44

Nie wiem, co się stało. Jakiś potwór zeżarł? :mysle:
Anonymous - Wto 18 Paź, 2011 21:47

Ja widzę :mrgreen:
Chyba, ze przeznaczenie postawiło krzyżyk i na Merlinie :wink: . Może Morgana jest Adminem :mysle:

Agn - Wto 18 Paź, 2011 23:09

Załadowałam drania jeszcze raz i się wyświetla. Mam nadzieję, że widać, bo się poczułam trochę jak żywcem wyjęta z "Nowych szat króla". :?
BeeMeR - Pon 24 Paź, 2011 21:38

Obejrzałam pierwsze dwa odcinki i pół trzeciego nowej serii i dołączam do utyskiwań nad spapraniem postaci Gwaine'a :confused3: Noż haha-śmiesznego gościa od żarcia i błazenady zrobili :confused3:
Agn - Pon 24 Paź, 2011 21:43

Uprzedzałyśmy... ale pomimo tej DROBNEJ niedogodności serial się poprawił po dwóch pierwszych odcinkach. Zobaczymy, jak im poszło z czwartym, właśnie się za niego zabieram. :)
Anonymous - Pon 24 Paź, 2011 21:51

U mnie najnowszy jutro. Dziś CH i może DA
Aragonte - Pon 24 Paź, 2011 22:28

Agn napisał/a:
Uprzedzałyśmy... ale pomimo tej DROBNEJ niedogodności serial się poprawił po dwóch pierwszych odcinkach. Zobaczymy, jak im poszło z czwartym, właśnie się za niego zabieram. :)

Trzeci odcinek był bardzo dobry, ale Gwaine'a w nim praktycznie nie ma :roll: