To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Caitriona - Pon 15 Wrz, 2008 11:59

Ja tam mam braki niesamowite, ale nie mam jak powtarzać jakichkolwiek odcinków. Trudno będę strzelać ;)
Admete - Pon 15 Wrz, 2008 14:27

A ja mam szczęście, że w ogóle będę w domu. Wysyłają mnie na trzy dni na jakiś niby wsiowy festiwal czegoś tam. Wracam dopiero w sobote. Poczta się opóźni. Trzymajcie za mnie kciuki, żebym nikogo do tej soboty nie zabiła. Na razie próbuję się rozchorować. Ale tak na serio, bo ja nie oszukuję w takich sprawach.
Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2008 20:02

No to na pocieszenie - kilka zdjęc z odcinka 3 :

Cieszę się, że będziecie, bo ja dziś rano oświadczyłam mężowi, żeby nas z nikim na sobotę nie umawiał bo ja jestem zajęta :D

Admete - Pon 15 Wrz, 2008 20:10

Fajne zdjęcia...Chyba jednak nie będę w sobotę, bo uświadomiłam sobie, że przez dwie noce nie będę spać tylko pilnonwać tałatajstwo, więc w sobote wieczorem raczej padnę :(Dziewczyny niestety w związku z zaistniała sytuacją poczta się opóźni. Wyslę dopiero w poniedziałek.
Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2008 20:16

:( no trudno.... :(

to ja jeszcze jedną recenzję wkleję - właściwie bez spoilerów:

Spoiler:

Premiere review from TV Guide

Hey there guys. It's just a few days before the premiere of Supernatural's season 4. Can you believe it? Courtesy of CW, I've gotten the chance to see the first two episodes of the season. No worries, I'm not going to give any spoilers away, but I have to say that I thoroughly enjoyed it. I really don't think "thoroughly enjoyed" really covers how much I actually loved the season premiere. Let's just say it was one of those Supernatural episodes that once it ended I immediately wanted to watch again and again. And you know what? I did. I'm so excited for you guys to see it. I really like the themes and stories it set up for Season 4. But I also have to say that there was an object the CW folks sent along with the first two eps that also set the tone for Season 4. I won't tell you guys what it is until Friday's recap blog. But I was totally impressed and receiving this "object" got me even more excited for the season. Hope you guys will love "Lazarus Rising" as much as I did. It really blew me away. I'm going to stop with the raving because I don't want to over-hype it. I just can't wait to see your reaction to the episode.

If you guys don't know, Supernatural's esteemed creator Eric Kripke has given us a list of his top ten Supernatural episodes of all time. I'll give my personal top ten another time, but I will say "What Is and What Should Never Be" is my all-time favorite episode. Hands down.

Supernatural's Season 3 DVD is included in this list our tvguide.com editors put together.

Also TV Guide Network has a 2008 Fall TV Preview special airing for the next couple of weeks. It does feature Supernatural. If you're watching the two-hour version, it's at the top of the second hour with some of the other supernatural/scifi-related returning favorites out there (along with Pushing Daisies, Smallville, Terminator: The Sarah Connor Chronicles, shows like that). It's in just one of the one-hour versions so keep a lookout for that.

Harry_the_Cat - Pon 15 Wrz, 2008 21:51

I kolejne:

Spoiler:
BuddyTV

"When the CW sent out advance screeners of Supernatural's fourth season premiere, they specified three things that critics aren't allowed to reveal before the episode airs. I won't even hint at those twists here, other than to say that the episode contains events that will shake up the Supernatural mythology forever. I'm interested to see how people react after the episode airs, as I'm expecting some of the shockers to split the fan base right down the middle. If you thought last season's finale was surprising, the season 4 premiere is bound to leave your jaw on the floor."

:shock: :confused3: :paddotylu:

Harry_the_Cat - Wto 16 Wrz, 2008 20:14

Czy ktoś tu jeszcze zagląda? Bo serio nie wiem, czy wrzucać kolejne rzeczy...?

Preview: http://pl.youtube.com/watch?v=EYsz3YP_KlY

nyota - Wto 16 Wrz, 2008 20:23

A to z 4 sezonu? Bo ja muszę 3 nadrobić. Ostatnio widziałam przystawianie się starszej pani do Sama- ciągle mnie brzuch boli ze śmiechu :lol: To mi się podoba w tym serialu, na przemian sie boję i wybucham śmiechem.
Harry_the_Cat - Wto 16 Wrz, 2008 20:27

Z czwartego. My już żyjemy czwartkowym startem sezonu ;) Jeśli nie lubisz spoilerów, to lepiej uważaj - w tym wątku się od nich wprost roi!
Admete - Wto 16 Wrz, 2008 20:29

Tak z czwartego. Mu tu kapłanki Sama lub Dean'a czyli Supernaturalne Siostry ;-) Witamy.
Gunia - Wto 16 Wrz, 2008 20:31

160 stron o SPN?! Jakoś nie widzi mi się tego czytać, więc wybaczcie, że będę chronicznie nie na bieżąco. W każdym razie jestem w trakcie trzeciego odcinka i podoba mi się. Ten Gollum i emenemsy w drugim zupełnie mnie podbiły - obdzwoniłam znajomych i w trybie awaryjnym zwołaliśmy seans na weekend. Po prostu wszystko, co lubimy najbardziej - paranormalne widma, mroczne klimaty i zgrabne joke. Czuję, że jak to zobaczą, to supernaturalna rodzina jeszcze bardziej się powiększy. Całą siłę woli zużyłam na przygotowanie się do jutrzejszych lekcji i jak nie będę siedzieć nad tym całą noc, to będzie super. ;) A teraz lecę, bo mnie supernatura wzywa. ;)
nyota - Wto 16 Wrz, 2008 20:38

Jestem ostrożna- nie zagłębiałam się w wątek i nie otwierałam linków. Ale ponieważ znowu się ostro wciągnęłam, to może szybko was dogonię :-D
Harry_the_Cat - Wto 16 Wrz, 2008 20:41

Gunia napisał/a:
160 stron o SPN?! Jakoś nie widzi mi się tego czytać, więc wybaczcie, że będę chronicznie nie na bieżąco. W każdym razie jestem w trakcie trzeciego odcinka i podoba mi się. Ten Gollum i emenemsy w drugim zupełnie mnie podbiły - obdzwoniłam znajomych i w trybie awaryjnym zwołaliśmy seans na weekend. Po prostu wszystko, co lubimy najbardziej - paranormalne widma, mroczne klimaty i zgrabne joke. Czuję, że jak to zobaczą, to supernaturalna rodzina jeszcze bardziej się powiększy. Całą siłę woli zużyłam na przygotowanie się do jutrzejszych lekcji i jak nie będę siedzieć nad tym całą noc, to będzie super. ;) A teraz lecę, bo mnie supernatura wzywa. ;)

Ekstra Guniu. Spoko, spoko, ja też nadrabiałam trzy sezony w tempie przyspieszonym... I wcale się nie dziwię, że nie chcesz nadrabiać 160 stron :lol: Tośmy się rozpisały ;)

Admete - Wto 16 Wrz, 2008 20:42

Gunia napisał/a:

Powiem Guniu tak - nie zarzekaj się, bo może się jeszcze okazać, że przeczytasz te 160 stron ;-) Tym bardziej, że na początku pisałam tylko ja i Riella ;-) Za to byłyśmy tam baaaardzo mądre ;-) Praedzio przeczytała ;-) Chetnie przywitamy nowe duszyczki nawrócone na winchesteryzm ;-) Wiara w Trójcę jest istotnym elementem egzystencji ;-)

Admete - Wto 16 Wrz, 2008 20:44

nyota napisał/a:
Jestem ostrożna- nie zagłębiałam się w wątek i nie otwierałam linków. Ale ponieważ znowu się ostro wciągnęłam, to może szybko was dogonię :-D

Nyoto zauważ, ze są dwa wątki - Supernatural i Supernatural Next Generation. Guniu jakie Cię jeszcze cuda w tym serialu czekają. Prawdziwa jazda, to się zacznie po 9 odcinku ;-)

Harry_the_Cat - Wto 16 Wrz, 2008 21:01

O tak! Wtedy to się dopiero zaczyna rewelacyjna historia. Z moim ukochanym odcinkiem 12... Ja już chce sezon 4!!! Tak się naczytałam spoilerów, że już ledwo w miejscu mogę usiedzieć.

Jim Beaver: http://pl.youtube.com/watch?v=9jGHRtZL348

Admete - Wto 16 Wrz, 2008 21:46

Aktor sprawia wrażenia niezwykle sympatycznego człowieka.
Caitriona - Wto 16 Wrz, 2008 22:42

Admete napisał/a:
Aktor sprawia wrażenia niezwykle sympatycznego człowieka.

Zdecydowanie.
Harry_the_Cat napisał/a:
Tak się naczytałam spoilerów, że już ledwo w miejscu mogę usiedzieć.

Nie czytałam żadnych, a i tak nie mogę się doczekać ;)
nyota napisał/a:
Bo ja muszę 3 nadrobić.

Witamy nową fankę SPN! :D

praedzio - Śro 17 Wrz, 2008 08:13

Oooo... Guniaszek dołącza do Supernaturalnej rodziny?? SUPER!!! Kurczę, jesteśmy jak zaraza! :P
Ciekawe, jak tam trifle...
Nyoto, mam nadzieję, że będziesz się często tutaj udzielać i dzielić swoimi spostrzeżeniami nt Winchesterów i ich przygód. Co by Harry nie czuła się tak osamotniona... ;)

aneby - Śro 17 Wrz, 2008 09:09

Qurczę, chyba nie wypada tak zostawać w tyle? :roll: Pierwszy sezon leży mi odłogiem już parę tygodni, czas się zabrać za oglądanie :wink:
Caitriona - Śro 17 Wrz, 2008 09:51

aneby napisał/a:
Pierwszy sezon leży mi odłogiem już parę tygodni, czas się zabrać za oglądanie

U, zgroza! Trzeba jak najszybciej nadrobić tą wpadkę ;) :D A serio, to namawiam do oglądania, bo to jest pod kazdym względem świetny serial. Najlepiej przekonac się o tym samemu :D

praedzio - Śro 17 Wrz, 2008 09:54

Aneby, nie mów, że muszę cię zachęcać... ;)
aneby - Śro 17 Wrz, 2008 09:58

Ach, to ciągle ten brak czasu :( Chęci są :mrgreen:
nyota - Śro 17 Wrz, 2008 11:03

Jestem pod wrażeniem, jak taka niewielka ilość osób potrafiła tak rozkręcić wątek do ponad 160 stron, to co się będzie działo teraz gdy tyle fanek przybyło. Niedługo trzeba będzie zmienić nazwę kącika na SUPERNATURAL i inne seriale :wink:
Guniu, aneby aż wam zazdroszczę tyle jeszcze fajnych rzeczy przed wami. Ja mam coraz mniej, ale uwaga: powoli gonię! :excited:

Calipso - Śro 17 Wrz, 2008 13:07

Rodzinka nam się powiększa :mrgreen: Gunia,Nyota,Aneby witajcie :cheerleader2:
praedzio napisał/a:
Kurczę, jesteśmy jak zaraza! :P

taka zaraza jest najlepsza :rotfl: