Seriale - Supernatural
Admete - Pon 03 Gru, 2007 15:06
ja sobie sama prezent na Mikołaja robię. Raz że Supernatural dwa, że KANK i Szepty serca ( takie słodkie anime ) sobie zamówiłam na Merlinie i mam nadzieję, że przed świętami dostanę.
Mam ochotę na spnowe powtórki 2 sezonu
praedzio - Pon 03 Gru, 2007 15:15
| Deanariell napisał/a: | Już nie mogę się doczekać tego grudniowego odcinka... |
Nie jesteś w tym osamotniona.
Póki co, radzę sobie jak mogę. Już rytuałem stały się dla mnie sobotnie powtórki wybranych odcinków wcześniejszych sezonów. Ostatnio wybór padł na Asylum.
A tutaj pierwszy i część drugiego sezonu w pigułce przy cudownych dźwiękach Trans Siberian Orchestra: http://www.youtube.com/wa...feature=related
Admete - Pon 03 Gru, 2007 15:52
Świetna muzyka, genialny dobór scen i montaż! Nie znam tego zespołu, ciekawie brzmi. Idę obejrzeć raz jeszcze
Admete - Pon 03 Gru, 2007 22:46
Wklejam zdjęcia wydan dvd
Anonymous - Pon 03 Gru, 2007 23:04
ten zespol nieodparcie mi sie kojarzy z naszym Ankhiem...
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 00:31
| Admete napisał/a: | Wklejam zdjęcia wydan dvd |
Boze, jakie cudo.........
praedzio - Wto 04 Gru, 2007 08:31
Zaraz chyba sobie wydrukuję i będę obmacywać zdjęcia...
A teraz gadać, jakie dodatki są tam zamieszczone!
P.S. Znowu mi się śnił supernaturalny sen. :/ Ale bynajmniej teraz nie był przyjemny. Ganiało mnie jakieś upiorzysko i mordowało po kolei członków mojej rodziny...
Admete - Wto 04 Gru, 2007 11:47
Caitri co to za avek? Jakieś anime?
Na płycie sa komentarze do kilku odcinków, wpadki i chyba jeszcze coś. Na razie nie mam czasu, by sie temu wszystkiemu dokładniej przyjrzeć.
Komputerek mi się cos biesi. W przyszłym tygodniu oddam go do serwisu. Riella ty się módl, żebym go dostała przed piątkiem 14.
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 12:07
| Admete napisał/a: | Caitri co to za avek? Jakieś anime? |
Serial anime, który oglądałam z wielkim przejęciem jakieś dobre kilka lat temu Fushigi Yuugi; znalazłam stronkę na której sa wszystkie odcinki i teraz go sobie przypominam
Admete - Wto 04 Gru, 2007 12:49
Podeślij mi stronkę, tez chętnie zerknę
Deanariell - Śro 05 Gru, 2007 14:40
| Caitriona napisał/a: | | Boze, jakie cudo......... |
Prawda? Patrząc na nie, nieodmiennie wpadam raz po raz w zachwyt
| Admete napisał/a: | | Riella ty się módl, żebym go dostała przed piątkiem 14. |
Rany Deana! Nie widzę innej możliwości... Jak Ci go nie naprawią szybko, to sama się wybiorę do tego serwisu i... Święta by nam popsuli Czekam na ten odcinek bardziej niż na prezenty Gwiazdkowe
Admete - Śro 05 Gru, 2007 14:44
Dlatego też nie zaniosę go w ten poniedziałek tylko w kolejny. On działa, tylko od czasu do czasu sam się resetuje
Spn jest ważniejsze
Deanariell - Śro 05 Gru, 2007 15:12
| Admete napisał/a: | Dlatego też nie zaniose go w ten poniedziałek tylko w kolejny. On działa tylko od czasu do czasu sam się resetuje
Spn jest ważniejsze |
Bo to widać jest supernaturalny komputer Siostro, niech Ci Papa Winchester wynagrodzi!
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 16:52
O, matko... Mój ci on, mój ci...!!!! *z obłędem w oczach biegnie do avkowej przebieralni*
P.S. To była odpowiedź na post Admete, w którym pokazywała mi ślicznego Sama, który za chwile będzie widniał na mojej avkowej sukience.
Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:15
Ja wycięłam ten post, bo avek mi sie źle wkleił i nie miałam czasu go poprawić Teraz będą inne, tez śliczne
No dobra już się nie drażnię
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 19:29
Caitriona - Śro 05 Gru, 2007 19:32
Heheh, też miałam w planach zrobić avka z tym tekstem o bucie i ta miną Fajny jest!
Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:35
No co? No co? Zaczynasz?
To na zgodę
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 19:42
Taaak? A masz!
Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 19:42
juz mam nowa sukienke - urocza, czyz nie?
Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:46
Caitri ja bym chciała nostalgiczną tapetkę z Deanem i napisem z pewnej piosenki:
"When your heart open wide, the demons you fight, they still haunt you."
Niestety pisane ze słuchu i nie wiem czy dobrze.
Caitriona - Śro 05 Gru, 2007 20:03
| AineNiRigani napisał/a: | juz mam nowa sukienke - urocza, czyz nie? |
Cudna!!
Admete, dawno niczego nie robiłam, ale jak będę miała chwilkę czasu to moze cos wykombinuję
Admete - Śro 05 Gru, 2007 20:08
Aine Supernaturalna Siostro Ty jeszcze jestes supernaturalna? Widzę, że Ci sie avek spodobał
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 20:12
No, ładnie...
Admete - Śro 05 Gru, 2007 20:16
Praedzio ależ Jared ma poczucie humoru i byłby tym avkiem zachwycony Aine nosiła kiedyś avek z Deanem - chomikiem Jest równowaga w przyrodzie.
|
|
|