To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Admete - Pon 03 Gru, 2007 15:06

ja sobie sama prezent na Mikołaja robię. Raz że Supernatural :-) dwa, że KANK i Szepty serca ( takie słodkie anime ) sobie zamówiłam na Merlinie i mam nadzieję, że przed świętami dostanę.
Mam ochotę na spnowe powtórki 2 sezonu ;-)

praedzio - Pon 03 Gru, 2007 15:15

Deanariell napisał/a:
Już nie mogę się doczekać tego grudniowego odcinka... :cry2:

Nie jesteś w tym osamotniona. :D
Póki co, radzę sobie jak mogę. Już rytuałem stały się dla mnie sobotnie powtórki wybranych odcinków wcześniejszych sezonów. Ostatnio wybór padł na Asylum.

A tutaj pierwszy i część drugiego sezonu w pigułce przy cudownych dźwiękach Trans Siberian Orchestra: http://www.youtube.com/wa...feature=related

Admete - Pon 03 Gru, 2007 15:52

Świetna muzyka, genialny dobór scen i montaż! Nie znam tego zespołu, ciekawie brzmi. Idę obejrzeć raz jeszcze ;-)
Admete - Pon 03 Gru, 2007 22:46

Wklejam zdjęcia wydan dvd :-)

Anonymous - Pon 03 Gru, 2007 23:04

ten zespol nieodparcie mi sie kojarzy z naszym Ankhiem...
Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 00:31

Admete napisał/a:
Wklejam zdjęcia wydan dvd :-)

Boze, jakie cudo.........

praedzio - Wto 04 Gru, 2007 08:31

:shock: :slina: :thud:
Zaraz chyba sobie wydrukuję i będę obmacywać zdjęcia... ;)
A teraz gadać, jakie dodatki są tam zamieszczone! :-P

P.S. Znowu mi się śnił supernaturalny sen. :/ Ale bynajmniej teraz nie był przyjemny. Ganiało mnie jakieś upiorzysko i mordowało po kolei członków mojej rodziny... :shock:

Admete - Wto 04 Gru, 2007 11:47

Caitri co to za avek? :-D Jakieś anime?
Na płycie sa komentarze do kilku odcinków, wpadki i chyba jeszcze coś. Na razie nie mam czasu, by sie temu wszystkiemu dokładniej przyjrzeć.
Komputerek mi się cos biesi. W przyszłym tygodniu oddam go do serwisu. Riella ty się módl, żebym go dostała przed piątkiem 14.

Caitriona - Wto 04 Gru, 2007 12:07

Admete napisał/a:
Caitri co to za avek? :-D Jakieś anime?

Serial anime, który oglądałam z wielkim przejęciem jakieś dobre kilka lat temu ;) Fushigi Yuugi; znalazłam stronkę na której sa wszystkie odcinki i teraz go sobie przypominam :) :)

Admete - Wto 04 Gru, 2007 12:49

Podeślij mi stronkę, tez chętnie zerknę :-)
Deanariell - Śro 05 Gru, 2007 14:40

Caitriona napisał/a:
Boze, jakie cudo.........

Prawda? Patrząc na nie, nieodmiennie wpadam raz po raz w zachwyt :excited: :wink:
Admete napisał/a:
Riella ty się módl, żebym go dostała przed piątkiem 14.

Rany Deana! Nie widzę innej możliwości... Jak Ci go nie naprawią szybko, to sama się wybiorę do tego serwisu i... :uzi: Święta by nam popsuli :cry2: Czekam na ten odcinek bardziej niż na prezenty Gwiazdkowe :mrgreen:

Admete - Śro 05 Gru, 2007 14:44

Dlatego też nie zaniosę go w ten poniedziałek tylko w kolejny. On działa, tylko od czasu do czasu sam się resetuje ;-)
Spn jest ważniejsze :-D

Deanariell - Śro 05 Gru, 2007 15:12

Admete napisał/a:
Dlatego też nie zaniose go w ten poniedziałek tylko w kolejny. On działa tylko od czasu do czasu sam się resetuje ;-)
Spn jest ważniejsze

Bo to widać jest supernaturalny komputer ;) Siostro, niech Ci Papa Winchester wynagrodzi! :kwiatki_wyciaga:

praedzio - Śro 05 Gru, 2007 16:52

O, matko... :thud: Mój ci on, mój ci...!!!! *z obłędem w oczach biegnie do avkowej przebieralni* :co_stracilam:

P.S. To była odpowiedź na post Admete, w którym pokazywała mi ślicznego Sama, który za chwile będzie widniał na mojej avkowej sukience. :P

Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:15

Ja wycięłam ten post, bo avek mi sie źle wkleił i nie miałam czasu go poprawić :-) Teraz będą inne, tez śliczne :twisted:

No dobra już się nie drażnię ;-)

praedzio - Śro 05 Gru, 2007 19:29

:bejsbol:
Caitriona - Śro 05 Gru, 2007 19:32

Heheh, też miałam w planach zrobić avka z tym tekstem o bucie i ta miną :mrgreen: Fajny jest!
Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:35

No co? No co? Zaczynasz? ;-)
To na zgodę ;-)

praedzio - Śro 05 Gru, 2007 19:42

Taaak? A masz!

Anonymous - Śro 05 Gru, 2007 19:42

juz mam nowa sukienke - urocza, czyz nie? :D
Admete - Śro 05 Gru, 2007 19:46

Caitri ja bym chciała nostalgiczną tapetkę z Deanem i napisem z pewnej piosenki:

"When your heart open wide, the demons you fight, they still haunt you."

Niestety pisane ze słuchu i nie wiem czy dobrze.

Caitriona - Śro 05 Gru, 2007 20:03

AineNiRigani napisał/a:
juz mam nowa sukienke - urocza, czyz nie? :D

Cudna!! :mrgreen:

Admete, dawno niczego nie robiłam, ale jak będę miała chwilkę czasu to moze cos wykombinuję ;)

Admete - Śro 05 Gru, 2007 20:08

Aine Supernaturalna Siostro Ty jeszcze jestes supernaturalna? ;-) Widzę, że Ci sie avek spodobał ;-)
praedzio - Śro 05 Gru, 2007 20:12

No, ładnie... :cry2:
Admete - Śro 05 Gru, 2007 20:16

Praedzio ależ Jared ma poczucie humoru i byłby tym avkiem zachwycony :-) Aine nosiła kiedyś avek z Deanem - chomikiem ;-) Jest równowaga w przyrodzie.