To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Harry_the_Cat - Nie 07 Wrz, 2008 01:12

http://community.livejour...12.html?#cutid1

apokalipsa...

Anonymous - Nie 07 Wrz, 2008 09:31

Jest coś w tym co mówicie o uprzedzeniach. Staram się bezskutecznie namówić kilka osób na Supernatural. Najgoręcej wzbrania się mama, która jest zdecydowanie na nie! a widziała aż zero odcinków. I juz :|
Calipso - Nie 07 Wrz, 2008 15:21

lady_kasiek napisał/a:
Staram się bezskutecznie namówić kilka osób na Supernatural

Ja mam to samo.Żaden ze znanych mi facetów nawet nie chce słyszeć o SPN.Twierdzą,że to nie jest serial dla nich.Zupełnie nie wiem,dlaczego nie chcą zobaczyć nawet jednej sceny :roll:

Agn - Nie 07 Wrz, 2008 15:47

Może trzeba im uświadomić, że to nie jest serial dla dziewczyn, tj. taki, w którym dwóch przystojniaków kompletnie nic nie robi, ale za to można sobie popatrzeć na ich zgrabne ty... khm, ładne buzie?
Harry_the_Cat - Nie 07 Wrz, 2008 19:09

SPN pojawił się w empiku - http://www.empik.com/nie-...-film,2628525,p
Harry_the_Cat - Pon 08 Wrz, 2008 00:44

Robię powtórkę z sezonu 3 (tak, tak - przygotowuję pytani ana quiz :mrgreen: ) i dopiero teraz zauważyłam... - w Dream a Little Dream of Me - Sam zabija Jeremy'go we śnie, tak?
Calipso - Pon 08 Wrz, 2008 20:50

Nareszcie jakiś sukces :-D namówiłam brata na jeden odcinek i powiedział,że myślał,że to babski serial.A tu surprise :mrgreen:
Harry_the_Cat - Pon 08 Wrz, 2008 21:11

Gratuluje :)

Wczoraj w Vancouver, Jensen i Jared ścigali się w mydelniczkach Red Bulla - linki do raportów tu: http://www.supernaturalwi..._Soap_Box_Derby

ETA: 3 zdjęcia z planu - Jensen, Jared i Jim B --> http://blogs.trb.com/netw...ng_your_wa.html

Harry_the_Cat - Śro 10 Wrz, 2008 07:25

Episode 4.02: Are you there God? It's Me, Dean Winchester
Airdate: September 25, 2008

Spoiler:

* new 09/09 - Sam and Dean are stunned when the spirits of Meg (guest star Nikki Aycox) and Agent Henricksen (guest star C. Malik Whitfield) appear and accuse the Winchesters of failing them. Although rattled, the brothers must pull together to save Bobby, who is too crippled with guilt to fight off the angry ghosts of the young children he couldn't save.

Harry_the_Cat - Śro 10 Wrz, 2008 07:28

Airdate: September 25, 2008

Spoiler:

* new 09/09 - Sam and Dean are stunned when the spirits of Meg (guest star Nikki Aycox) and Agent Henricksen (guest star C. Malik Whitfield) appear and accuse the Winchesters of failing them. Although rattled, the brothers must pull together to save Bobby, who is too crippled with guilt to fight off the angry ghosts of the young children he couldn't save.

Admete - Śro 10 Wrz, 2008 07:45

Czyli to będzie odcinek z wyrzutami sumienia? Dobry. Ciekawe, jakie będą reakcje braci.
Harry_the_Cat - Śro 10 Wrz, 2008 07:49

No mi się też ten pomysł podoba. Jakoś nie wpadłam na to, że
Spoiler:
Meg może wrócić jako duch i i trochę się tego bałam, ale to rozwiązanie mi się podoba. Myślicie, że posolą i spalą ich kości?

Admete - Śro 10 Wrz, 2008 08:26

Hmmm...A zostało coś z agenta? ;-) Mag na pewno ma grób.
Deanariell - Śro 10 Wrz, 2008 17:53

Harry_the_Cat napisał/a:

:excited:
Admete napisał/a:
Hmmm...A zostało coś z agenta? ;-) Mag na pewno ma grób.

Zgadzam się z Wami - zapowiada się nieźle :cheerleader2: W sumie miło będzie zobaczyć tę aktorkę - taki jakiś sentyment... W końcu to była pierwsza seria... :-)

Harry_the_Cat napisał/a:
Wczoraj w Vancouver, Jensen i Jared ścigali się w mydelniczkach Red Bulla

Ja się tak nie bawię! :wsciekla: Wszędzie ich można zobaczyć tylko nie u nas!!! :cry2:

Calipso - Śro 10 Wrz, 2008 22:29

Śpieszę donieść,że mamy kolejnego fana braci :mrgreen: mój braciszek,zaraz po powrocie z pracy krzyczy :zapodaj Supernatural :-D Dzisiaj w trakcie oglądania powiedział : qrde,oni są takimi jakby wiedzminami :rotfl:
Aragonte - Śro 10 Wrz, 2008 22:40

Odkrywca :lol:
Calipso - Śro 10 Wrz, 2008 22:49

Aragonte napisał/a:
Odkrywca :lol:

Niom :-D widział dopiero 3 odcinki i zapowiada się,ze na tylu się nie skończy :wink:

Deanariell - Śro 10 Wrz, 2008 22:54

Calipso napisał/a:
mój braciszek,zaraz po powrocie z pracy krzyczy :zapodaj Supernatural :-D Dzisiaj w trakcie oglądania powiedział : qrde,oni są takimi jakby wiedzminami

No to kapitalnie - kolejny zarażony :mrgreen: Wirus się rozprzestrzenia - nice :excited:
Brat skojarzenia ma słuszne, jak najbardziej :wink: Zaraz na początku, kiedy powstał ten temat miałyśmy z Admete identyczne - nawet powstał termin - "Deanwiedzmean" :rotfl:

Aragonte - Śro 10 Wrz, 2008 22:59

Moja kumpela z pracy nie jest może klasyczną "zarażoną", ale pożyczyła ode mnie I sezon, obejrzała w moim towarzystwie dwa odcinki i podobno ogląda w telewizorni II sezon :)
Harry_the_Cat - Śro 10 Wrz, 2008 23:16

To ja przypominam ze na 20 wrzesnia na 22.oo umówione jesteśmy na quizik!
Aragonte - Śro 10 Wrz, 2008 23:17

Jak nie zapomnę, to będę :rumieniec:
Harry_the_Cat - Śro 10 Wrz, 2008 23:21

sezon trzeci, mam juz 14 pytań! :rumieniec:
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2008 07:53

OMG!!!!! http://community.livejour...29479#t52829479
Caitriona - Czw 11 Wrz, 2008 10:01

Niezła końcówka :mrgreen: :mrgreen:
Harry_the_Cat - Czw 11 Wrz, 2008 10:15

Koncówki nie zdążyłam obejrzeć bo wyszłam do pracy... a w pracy nie mogę... jeszcze jakieś ok. 8 godzin i bedę znów w domu i luknę, LOL