To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Admete - Czw 04 Wrz, 2008 20:57

Jeśli te zdjęcia młodego papy W. są prawdziwe, to z wyglądem całkiem trafili. Ciekawe jak z aktorstwem.
Caitriona - Pią 05 Wrz, 2008 00:44

Harry_the_Cat napisał/a:
ETA: młody John Winchester: http://community.livejour...15.html?#cutid1 :thud:

Nieźle :-P Na tym prawym zdjęciu to nawet podobny ;) I podobały mi się komentarze pod zdjęcami np I think I love John now :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pią 05 Wrz, 2008 01:16

:party: skończyłam swoje 100 ikonek z Deanem Winchesterem! :party: :party:

wszystkie tu: http://community.livejour...focus/3675.html

I zgadzam się, że ten młodziak ma pewne rysy twarzy jak JDM. Ciekawie, ciekawie to (in on ;) ) wygląda. Już tylko dwa tygodnie!!!

Lepiej zajmę się przygotowywaniem pytań do quizu :lol:

Caitriona - Pią 05 Wrz, 2008 14:13

Harry_the_Cat napisał/a:
skończyłam swoje 100 ikonek z Deanem Winchesterem!

Gratulacje! :oklaski: Wszystkie świetne, ale moje serce podbiły z pierwszej 50: 9, 14, 15, 40. Z drugiej części zaś: 7 (uwielbiam ten teks, od razu mam przed oczami Joey'a), 18 (teraz mam taki dzwonek w komórce), 28 i 29 :mrgreen:

Admete - Pią 05 Wrz, 2008 14:25

Piękny Dean na pięknych avatarach :-) Aż miło popatrzeć.
praedzio - Pią 05 Wrz, 2008 14:50

Nie wiem, Harry, jak to zrobiłaś, ale na twoich avkach Dean wygląda piękniej niż jest w rzeczywistości. ;) Naprawdę miło popatrzeć. :D Gratuluję! :oklaski:
Harry_the_Cat - Pią 05 Wrz, 2008 16:14

praedzio napisał/a:
Dean wygląda piękniej niż jest w rzeczywistości. ;)

To nie możliwe :-P

dzięki dziewczyny :kwiatek:

Aragonte - Pią 05 Wrz, 2008 16:40

Harry, przepiękne są! Aż miałam ochotę którąś sukienkę z Deanem założyć, choć jestem z innej frakcji :wink:
Harry_the_Cat - Pią 05 Wrz, 2008 17:41

Zrób to ;) Pod pozorem radości z faktu, że wraca z piekła - nic więcej ;)

:mrgreen:

Deanariell - Pią 05 Wrz, 2008 18:55

Admete napisał/a:
Jeśli te zdjęcia młodego papy W. są prawdziwe, to z wyglądem całkiem trafili. Ciekawe jak z aktorstwem.

Mrrrrrrrrr... ;) Zawsze powtarzałam - like Father, like Son! :slina: Aktorstwo to drobiazg, jak się ma taki kaloryferek... :roll: Całkiem fajny Papa - ja z przyjemnością popatrzę
:czekoladka:
Harry gratuluję avków :oklaski: Zrobiłaś mi też ochotę na bransoletkę z trupimi czaszkami :-P Chyba sobie kupię na gwiazdkę :mysle:

Harry_the_Cat - Pią 05 Wrz, 2008 21:19

Na razie nikt się chyba nie zoreientował, że na bransoletce są właśnie trupie czaszki :lol: Wszyscy myślą, że to koraliki ;) Ale powiem Wam szczerze, że na męskim nadgarstku wygląda naprawdę super ;)

Deanariell napisał/a:
Aktorstwo to drobiazg, jak się ma taki kaloryferek... :roll:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Admete - Pią 05 Wrz, 2008 21:24

Cóż wiedziałam, że Riella zauważy kaloryferek i sie do niego odniesie ;-) Nie ma na nią mocnych ;-)
Deanariell - Sob 06 Wrz, 2008 12:18

Admete napisał/a:
Cóż wiedziałam, że Riella zauważy kaloryferek i sie do niego odniesie ;-) Nie ma na nią mocnych ;-)

Nic na to nie poradzę, że jestem wrażliwa na takie "drobiazgi" :-P :rotfl: Już starożytni doceniali i wielbili piękno oraz harmonię ludzkiego (umięśnionego) ciała... a męskie, wymodelowane ciężką pracą na siłowni, kształty... cóż... z mojego punktu widzenia są wyjątkowo pociągające... :mrgreen: Tak w ogóle jest to temat na osobny referat... :rotfl: W każdym razie w tej sytuacji nie dziwę się Mary Winchester, że nie oparła się wdziękom John'a - jeśli tak właśnie wyglądałby w rzeczywistości przyszły ojciec naszych ulubionych bohaterów :wink:

praedzio - Sob 06 Wrz, 2008 21:18

Dywagacje ściśle merytoryczne, widzę. :D
Pozdrawiam z kompa Aine.

Harry_the_Cat - Sob 06 Wrz, 2008 21:32

Poczytałam trochę wypowiedzi Erica nt. 3 sezonu i jego odbioru i niektórych decyzji podjętych przy realizacji. Zmiany w kolorystyce tłumaczył tym, że chcieli bardziej pokazać różnicę między światem realnym a nadprzyrodzonym. Ale szczerze mówiąc nie kupuję tego wytłumaczenia - jasne, motele są kolorowe, ale nie widzę aż takiej zmiany tonacji, kiedy chłopaki walczą z demonami. Tyle, że często jest ciemno na dworze :roll:
Jest natomiast szansa na powrót muzyki - może nie będzie to takie natężenie jak w sezonach 1 i 2, ale więcej niż w 3. Problem jedynie taki, że mają jeszcze mniejszy budżet niż na sezon 3. Zupełnie tego nie czaję... :roll:

Admete - Sob 06 Wrz, 2008 21:37

Oj niedobrze...Robi się z tego film niemal fanowski :-( Mam nadzieję, żę mimo wszystko duch opowieści zostanie ten sam. też wolałam ciemniejszą tonację i brakowało mi w 3 serii muzyki.
Harry_the_Cat - Sob 06 Wrz, 2008 21:44

Naprawdę nie wiem, co sobie myślą ci producenci telewizyjni - jak się człowiek rozejrzy w sieci to SPN jest wszędzie. Czy to nie dowód popularności serii? SPN nie jest nawet tak promowane jak inne produkcje pokazywane w CW - np. Smallville, czy Reaper, a jak sami organizują sobie głupkowate nagrody "Sourcies", to już drugi raz z rzędu wygrywa SPN - chłopaki i Co. zgarniają prawie zawsze nagrodę, jeśli tylko znajdują się wśród nominowanych.
Już nie wspomnę, że promocja Gossip Girl ruszyła już co najmniej z półtora miesiąca temu... :roll:

Admete - Sob 06 Wrz, 2008 21:47

Obawiam się Harry, że ktos tam nie lubi tego typu fantastyki. Na takie Smalville sie godzą, bo to przeciez Superman. Natomiast Spn jest dla wielu zbyt dziwaczne. Ja się czasem zastanawiam, dlaczego fantastyka wzbudza w ludziach jakieś uprzedzenia.

PS Niech się tutaj zrobi chłodniej, bo od tygodnia mamy ponad 30-stopniowe upały i niedługo mnie trafi.

Harry_the_Cat - Sob 06 Wrz, 2008 22:00

Może masz rację... I pomyśleć, że Jensen miał grać Supermana, jakby się Tom Welling nie zgodził... Widziałam parę odcinków Smallville - to naprawdę jest bardzo mało oryginalna produkcja. :roll:

ETA: żeby potwierdzić nasze dywagacje - nowe promo stacji... zero nowych scen z SPN :roll:

http://pl.youtube.com/watch?v=fyik6g6DgwI

praedzio - Sob 06 Wrz, 2008 23:03

Faktycznie, u was na południu strrrasznie gorąco. ;)

Admete napisał/a:
Ja się czasem zastanawiam, dlaczego fantastyka wzbudza w ludziach jakieś uprzedzenia.

To chyba nie tak. W końcu Smalville to też fantastyka (pomińmy milczeniem, jakiego rodzaju to fantastyka ;) ). SPN jest po prostu za poważny dla niektórych. :(

Harry_the_Cat - Sob 06 Wrz, 2008 23:25

Recap - znane tytuły odcinków:

4x01 - Lazarus Rising
4x02 - Are you there god? It's me, Dean Winchester! (ten w dalszym ciągu uważam za baaardzo dziwny... )
4x03 - Monster Movie
4x04 - In the beginning
4x05 - Metamorphosis
4x06 - Yellow Fever (fznany wcześniej jako Phobia)
4x07 - It's the great pumpkin Sam Winchester
4x08 - Teddy-Bear

Admete - Sob 06 Wrz, 2008 23:38

No zobaczymy, jak będzie. Mimo wszystko wierzę, że ekipa da z siebie wszystko mimo problemów, jakie stwarza CW i producenci.
Caitriona - Sob 06 Wrz, 2008 23:52

Ja tak samo ja Wy bardzo bym chciała żeby było więcej muzyki i żeby wróciła ta świetna kolorystyka - trzymam kciuki, może tak będzie ;)

Zrobiłam sobie tapetkę:

Harry_the_Cat - Sob 06 Wrz, 2008 23:55

baardzo fajna tapetka :oklaski:
Caitriona - Sob 06 Wrz, 2008 23:57

Dzięki! :D :D