To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anaru - Pon 17 Cze, 2013 15:50

Loana napisał/a:
Anaru, następnym razem to chyba jadę bez bab PolskimBusem

Licz się z rozpłaszczeniem tyłka i wbiciem kości ogonowej w płuca ;)
Ale faktem jest, że nie trzeba kombinować ani myśleć, tylko jechać. najlepiej tuz nad kierowca, najwięcej miejsca na nogi.

My też nie popichciłyśmy u Aragonte bo późno było i czasu brakło :(

Eeva - Pon 17 Cze, 2013 15:53

Anaru ja pożądam zdjęć! :-)
Anaru - Pon 17 Cze, 2013 16:03

Jak coś to Zooshe ma całość pięknie zgrana i poobracana jak trza :mrgreen:
U Aragonte i Praedzia będą zgrane nie obrócone, bo na żywca z karty ;)

A ja siądę, ale na pewno nie dziś, chyba, że wieczorem by się udało

Eeva - Pon 17 Cze, 2013 16:06

To ja się uśmiecham pięknie za jakiegoś linka, na picassie, googlu czy innym czymś :D
Admete - Pon 17 Cze, 2013 21:34

Anaru a dostaniemy zdjęcia z Krakowa? ;)
Anaru - Wto 18 Cze, 2013 09:44

Admete napisał/a:
Anaru a dostaniemy zdjęcia z Krakowa?

Ja nie padnę na pysk to postaram się dzisiaj.
Wstyd mi normalnie :zawstydzona2:

Caitriona - Czw 20 Cze, 2013 00:06

Kurczę, mi zawsze coś na drodze stanie.... Żal mi że się z Wami nie spotkałam :( Kiedyś nie miałam takich zdarzeń i byłam regularnie na spotkaniach, większych bądź mniejszych.
Mam nadzieję, że niedługo będzie następna okazja i tym razem uda mi się dotrzeć :D

Aragonte - Sob 22 Cze, 2013 12:05

Ja też nie tracę nadziei :)

Dziewczyny, następne posty przeniosłam do Na każdy temat, do Ściany płaczu, trochę zbyt osobiste się robiły, a tu można bez logowania czytać :)

Eeva - Wto 09 Lip, 2013 09:58

Anaru czy jest szansa na zdjęcia ? Pięknie proszę :-)
corrado - Wto 09 Lip, 2013 12:45

Aragonte napisał/a:

Dziewczyny, następne posty przeniosłam do Na każdy temat, do Ściany płaczu, trochę zbyt osobiste się robiły, a tu można bez logowania czytać :)

To tam znów trzeba się logować?

Anaru - Wto 09 Lip, 2013 13:32

A widzisz bez logowania? ;)
Anaru - Wto 09 Lip, 2013 13:56

Eeva napisał/a:
Anaru czy jest szansa na zdjęcia ? Pięknie proszę

Oczywiście, spakuję w pakiecik (albo pakieciki) i pchnę :mrgreen:
Mam gdzieś Twój adres? :mysle:

Eeva - Wto 09 Lip, 2013 14:02

Chyba nie, zaraz Ci zarzucę na pw
Aragonte - Wto 09 Lip, 2013 14:36

corrado napisał/a:
Aragonte napisał/a:

To tam znów trzeba się logować?

Teraz już trzeba, przez jakiś czas omyłkowo zostało to przegapione :)
Ale tego wcześniejszego posta pisałam w momencie, kiedy może i nie trzeba było, nie pamiętam :mysle: Tak czy siak miałam zakodowane, że "Na każdy temat" jest dla zalogowanych.

corrado - Wto 09 Lip, 2013 17:23

Aragonte napisał/a:

Teraz już trzeba, przez jakiś czas omyłkowo zostało to przegapione :)
Ale tego wcześniejszego posta pisałam w momencie, kiedy może i nie trzeba było, nie pamiętam :mysle: Tak czy siak miałam zakodowane, że "Na każdy temat" jest dla zalogowanych.

Szkoda, przez ten miesiąc (czy coś koło tego) było zdecydowanie wygodniej. Szczególnie przez telefon. Byłem pewien, że to celowa funkcjonalność.

Anaru - Śro 10 Lip, 2013 08:52

Eeva napisał/a:
Anaru czy jest szansa na zdjęcia ?

Pokompresuję dziś do końca i pchnę, pewnie jakoś po południu lub wieczorem.

Eeva - Śro 10 Lip, 2013 08:59

Super :-)
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 18:42

Czy ktoś jeszcze, z tych którzy byli, nie ma zdjęć ze warszawskiego sabatu w czerwcu, a chciałby? Bo część dostała od razu zgrane z karty, to pamiętam ;)

Praedzio - ta stronka do przesyłania jest świetna (przynajmniej jak chodzi o wysyłanie, nie wiem jak ściąganie ładunku) :mrgreen: i wreszcie mogę normalnie wysyłać zdjęcia nie bawiąc się z rozczłonkowywaniem ładunku i pchaniem paczuszek mailem. :mrgreen:

praedzio - Wto 20 Sie, 2013 18:52

Na którą się zdecydowałaś? Mediafire czy 4shared?
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 18:57

4shared i wcale nie ładuje powoli, powoli tylko startuje, zaczyna od jakichś 4 dni przy dużym pliku, a potem zaczyna przyspieszać, normalnie jak ciuchcia powoli, ospale, a potem ziuuuu! :mrgreen:
praedzio - Wto 20 Sie, 2013 19:34

To może zależy od łącza, bo u mnie ma stałe ślimacze przyśpieszenie. :czekam2: Ale pobiera za to błyskawicznie. ;)
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 20:21

Ale Basia twierdzi, że każe się logować przy pobieraniu. Mnie tez kazało jak sprawdziłam przed chwilą. :mysle:
praedzio - Wto 20 Sie, 2013 20:37

O, szlag... Zapomniałam, że teraz tam się trzeba logować... :frustracja: Wyjścia są dwa: albo każdy zakłada sobie tam konto, na poczet przyszłych przesyłanych tą drogą zdjęć; albo podajesz zainteresowanym hasło do swojego konta, żeby mogli pobrać zdjęcia. Po upewnieniu się, że każdy pobrał, hasło możesz sobie zmienić. Sorry, zapomniałam na śmierć o tym nieszczęsnym logowaniu. :zalamka:
Agn - Nie 19 Sty, 2014 23:02

Raz... Dwa... próba mikrofonu.

Ekhm.

Bo wiecie... jakby to powiedzieć. Będę w Warszawie za nie tak długi czas i pomyślałam sobie, czy razem byśmy jakiejś herbatki nie ten tego? Wybór terminu spory, bo przybywam 24-ego lutego, a wyjeżdżam 2-ego marca. Gdybyście miały chęć obejrzeć moją twarz z bliska i dałybyście radę wytrzymać w mym towarzystwie, to byłoby mi niezmiernie miło. ^^

Eeva - Nie 19 Sty, 2014 23:04

O jaaa, jak super długo! Extra. Gdzie śpisz?
Ja jak zwykle ofiarowuję swoją chatę na których wieczór, serdecznie zapraszam:-)