Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Anaru - Pon 17 Cze, 2013 15:50
| Loana napisał/a: | | Anaru, następnym razem to chyba jadę bez bab PolskimBusem |
Licz się z rozpłaszczeniem tyłka i wbiciem kości ogonowej w płuca
Ale faktem jest, że nie trzeba kombinować ani myśleć, tylko jechać. najlepiej tuz nad kierowca, najwięcej miejsca na nogi.
My też nie popichciłyśmy u Aragonte bo późno było i czasu brakło
Eeva - Pon 17 Cze, 2013 15:53
Anaru ja pożądam zdjęć!
Anaru - Pon 17 Cze, 2013 16:03
Jak coś to Zooshe ma całość pięknie zgrana i poobracana jak trza
U Aragonte i Praedzia będą zgrane nie obrócone, bo na żywca z karty
A ja siądę, ale na pewno nie dziś, chyba, że wieczorem by się udało
Eeva - Pon 17 Cze, 2013 16:06
To ja się uśmiecham pięknie za jakiegoś linka, na picassie, googlu czy innym czymś
Admete - Pon 17 Cze, 2013 21:34
Anaru a dostaniemy zdjęcia z Krakowa?
Anaru - Wto 18 Cze, 2013 09:44
| Admete napisał/a: | | Anaru a dostaniemy zdjęcia z Krakowa? |
Ja nie padnę na pysk to postaram się dzisiaj.
Wstyd mi normalnie
Caitriona - Czw 20 Cze, 2013 00:06
Kurczę, mi zawsze coś na drodze stanie.... Żal mi że się z Wami nie spotkałam Kiedyś nie miałam takich zdarzeń i byłam regularnie na spotkaniach, większych bądź mniejszych.
Mam nadzieję, że niedługo będzie następna okazja i tym razem uda mi się dotrzeć
Aragonte - Sob 22 Cze, 2013 12:05
Ja też nie tracę nadziei
Dziewczyny, następne posty przeniosłam do Na każdy temat, do Ściany płaczu, trochę zbyt osobiste się robiły, a tu można bez logowania czytać
Eeva - Wto 09 Lip, 2013 09:58
Anaru czy jest szansa na zdjęcia ? Pięknie proszę
corrado - Wto 09 Lip, 2013 12:45
| Aragonte napisał/a: |
Dziewczyny, następne posty przeniosłam do Na każdy temat, do Ściany płaczu, trochę zbyt osobiste się robiły, a tu można bez logowania czytać |
To tam znów trzeba się logować?
Anaru - Wto 09 Lip, 2013 13:32
A widzisz bez logowania?
Anaru - Wto 09 Lip, 2013 13:56
| Eeva napisał/a: | | Anaru czy jest szansa na zdjęcia ? Pięknie proszę |
Oczywiście, spakuję w pakiecik (albo pakieciki) i pchnę
Mam gdzieś Twój adres?
Eeva - Wto 09 Lip, 2013 14:02
Chyba nie, zaraz Ci zarzucę na pw
Aragonte - Wto 09 Lip, 2013 14:36
| corrado napisał/a: | | Aragonte napisał/a: |
Dziewczyny, następne posty przeniosłam do Na każdy temat, do Ściany płaczu, trochę zbyt osobiste się robiły, a tu można bez logowania czytać |
To tam znów trzeba się logować? |
Teraz już trzeba, przez jakiś czas omyłkowo zostało to przegapione
Ale tego wcześniejszego posta pisałam w momencie, kiedy może i nie trzeba było, nie pamiętam Tak czy siak miałam zakodowane, że "Na każdy temat" jest dla zalogowanych.
corrado - Wto 09 Lip, 2013 17:23
| Aragonte napisał/a: |
Teraz już trzeba, przez jakiś czas omyłkowo zostało to przegapione
Ale tego wcześniejszego posta pisałam w momencie, kiedy może i nie trzeba było, nie pamiętam Tak czy siak miałam zakodowane, że "Na każdy temat" jest dla zalogowanych. |
Szkoda, przez ten miesiąc (czy coś koło tego) było zdecydowanie wygodniej. Szczególnie przez telefon. Byłem pewien, że to celowa funkcjonalność.
Anaru - Śro 10 Lip, 2013 08:52
| Eeva napisał/a: | | Anaru czy jest szansa na zdjęcia ? |
Pokompresuję dziś do końca i pchnę, pewnie jakoś po południu lub wieczorem.
Eeva - Śro 10 Lip, 2013 08:59
Super
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 18:42
Czy ktoś jeszcze, z tych którzy byli, nie ma zdjęć ze warszawskiego sabatu w czerwcu, a chciałby? Bo część dostała od razu zgrane z karty, to pamiętam
Praedzio - ta stronka do przesyłania jest świetna (przynajmniej jak chodzi o wysyłanie, nie wiem jak ściąganie ładunku) i wreszcie mogę normalnie wysyłać zdjęcia nie bawiąc się z rozczłonkowywaniem ładunku i pchaniem paczuszek mailem.
praedzio - Wto 20 Sie, 2013 18:52
Na którą się zdecydowałaś? Mediafire czy 4shared?
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 18:57
4shared i wcale nie ładuje powoli, powoli tylko startuje, zaczyna od jakichś 4 dni przy dużym pliku, a potem zaczyna przyspieszać, normalnie jak ciuchcia powoli, ospale, a potem ziuuuu!
praedzio - Wto 20 Sie, 2013 19:34
To może zależy od łącza, bo u mnie ma stałe ślimacze przyśpieszenie. Ale pobiera za to błyskawicznie.
Anaru - Wto 20 Sie, 2013 20:21
Ale Basia twierdzi, że każe się logować przy pobieraniu. Mnie tez kazało jak sprawdziłam przed chwilą.
praedzio - Wto 20 Sie, 2013 20:37
O, szlag... Zapomniałam, że teraz tam się trzeba logować... Wyjścia są dwa: albo każdy zakłada sobie tam konto, na poczet przyszłych przesyłanych tą drogą zdjęć; albo podajesz zainteresowanym hasło do swojego konta, żeby mogli pobrać zdjęcia. Po upewnieniu się, że każdy pobrał, hasło możesz sobie zmienić. Sorry, zapomniałam na śmierć o tym nieszczęsnym logowaniu.
Agn - Nie 19 Sty, 2014 23:02
Raz... Dwa... próba mikrofonu.
Ekhm.
Bo wiecie... jakby to powiedzieć. Będę w Warszawie za nie tak długi czas i pomyślałam sobie, czy razem byśmy jakiejś herbatki nie ten tego? Wybór terminu spory, bo przybywam 24-ego lutego, a wyjeżdżam 2-ego marca. Gdybyście miały chęć obejrzeć moją twarz z bliska i dałybyście radę wytrzymać w mym towarzystwie, to byłoby mi niezmiernie miło. ^^
Eeva - Nie 19 Sty, 2014 23:04
O jaaa, jak super długo! Extra. Gdzie śpisz?
Ja jak zwykle ofiarowuję swoją chatę na których wieczór, serdecznie zapraszam:-)
|
|
|