Seriale - Bones (Kości)
trifle - Wto 11 Maj, 2010 01:00
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Lubie Cam i Slodko, ale para B&B jest po prostu irytujaca.... |
Cam i Słodka też lubię, ale nawet oni nie ratują tego wszystkiego. To wszystko stoi w miejscu, odcinki są wtórne, ciągle ten sam schemat, postaci się nie rozwijają. Od połowy tej serii - wieeelki zieeew.
Jestem rozczarowana, muszę przyznać
Caitriona - Wto 11 Maj, 2010 11:23
Dobra, czas przyszedł i na mnie, żeby stwierdzić, że to już nie to samo Bones co kiedyś... Nie można się tyle czasu oszukiwać Ciągle miałam nadzieję, ze coś sie ruszy, ale faktycznie dobre kilka ostatnich odcinków, to już zupełnie nie to samo, co kiedyś. Robi się nudno. Nie tylko na lini Booth-Bones, ale ogólnie nawet sprawy są jakieś mniej zajmujące. Naprawdę szkoda...
Admete - Wto 11 Maj, 2010 12:36
Widzę, że większość odpuszcza. A taki fajny serial był...
trifle - Nie 16 Maj, 2010 18:56
W odcinku 21. proces Grabarza, właściwie Grabarki. Całkiem interesująco mi się to oglądało Ale wreszcie mamy wyraźny sygnał, zapowiedź. Bones jest zmęczona sprawami, morderstwami, ofiarami. Chce odpocząć. Chyba będzie, tak jak któraś z was pisała. Uch No to jeszcze jeden odcinek za tydzień i koniec sezonu.
Harry_the_Cat - Nie 16 Maj, 2010 19:18
Ogladac czy nie ogladac? oto jest pytanie... jesli tak to glownie dla grabarza....
trifle - Nie 16 Maj, 2010 19:25
Dla mnie ten proces i to, że grabarka sama siebie reprezentowała w sądzie, było dość niesamowite. Bo ona była niezwykle przekonująca i wygadana. W przerażający sposób. W sumie ja się Bones nie dziwię. Ale scenarzyści zawalili to wszystko prowadząc wątki w ten sposób.
Caitriona - Nie 16 Maj, 2010 20:37
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Ogladac czy nie ogladac? |
Ja oglądam, mimo wszystko...
Admete - Nie 16 Maj, 2010 21:01
Ja nie - widziałąm tylko zajawki do odcinków. Przestałam oglądać od tego jubileuszowego odcinka. Zdaje sie, że nie tylko Bones wyjedzie - Booth dostaje ofertę od wojska. Ma szkolić żołnierzy...
Anonymous - Pon 17 Maj, 2010 20:52
oglądnęłam ten odcinek z niewypaloną książką Słodka. Wszystko fajnie, ale nie podobałami się ta Bones ona jest zupełnie inna mniej sztywna niż Bones z pierwszych odcinków, zero konsekwencji. Zack.... miło go było zobaczyć I początki tego wszystkiego. A i co jest dziwne... gdy pierwszy raz Bones się spotyka z prokurator w odcinku z Nowym Orleanem ta jej nie zna..... Więc co amnezja Caroline i Bones że o! kiedyś się spotkały...?
milenaj - Pią 21 Maj, 2010 14:43
Obejrzałam ostatni odcinek tego sezonu i mimo wszystko podobała mi się. Mam wrażenie, że to może być nowy początek. A restart się przyda po tym co scenarzyści serwowali nam w tym sezonie...
Admete - Pią 21 Maj, 2010 14:57
Obejrzałąm sam koniec - nie chciało mi się reszty, bo nie oglądałam ostatnich odcinków. Niby ładne zakończenie, melancholijne, tylko ja jakoś straciłam serce do tego serialu.
trifle - Sob 22 Maj, 2010 14:29
Obejrzałam finał i chyba też mi się podobało. To może być całkiem ciekawe, jak zakończą tę ich rozłąkę. Pierwszy odcinek pewnie obejrzę, a potem to się okaże. Też powoli tracę serce do tego serialu, sprawy mnie już właściwie w ogóle nie wciągają, jakby wszystko już gdzieś tam było.
Anonymous - Wto 01 Cze, 2010 18:57
Oglądnęłam wszystko do końca.... i tak koleżanka opowiadała, że nudy straszne, ja tak tego nie odebrałam, te ostatnie odcinki były całkiem w porządku oglądałam z zainteresowaniem. Zwłaszcza odcinek z procesem był fenomenalny. A finał.... hmmmm Bones ucieknie z tej wyspy, będzie tęskniła za Boothem i nie wytrzyma z Daisy. Mowa!!
Ehtele - Pią 06 Sie, 2010 15:11
Witam:)
Niestety muszę zgodzić się z większością z was, iż ten serial został totalnie zepsuty w tym sezonie A następny zapowiada się chyba jednak niewiele lepiej, choć mniej więcej tak jak przewidywałyście
co moim zdaniem jest dziwne, ale w sumie brzmi nawet ciekawie No i na pocieszenie mamy dostać kolejnego seryjnego morderce
Admete - Pią 06 Sie, 2010 18:08
Czytałam te spoilery i ostatecznie odpuszczam sobie ten serial...A tak go lubiłam...
Ehtele - Sob 07 Sie, 2010 18:01
J daję im jeszcze szansę, ale jeśli, powiedzmy do 10 odc, nic się nie zmieni w tej niemalże już operze mydlanej z trupami, to również poważnie rozważę tę opcję. Ale może Zach się pojawi? Lubiłam gościa... Albo Słodziak z Hodginsem zaczną spędzać razem więcej czasu? Albo może Bones umrze i się wszytko skończy:wink:
trifle - Sob 07 Sie, 2010 20:56
Ja pewnie w którymś momencie z braku czegoś do ogladania i ciekawości też obejrzę nowe odcinki. Ale jestem serio rozczarowana.
Admete - Pon 13 Wrz, 2010 19:39
Ktos chce zobaczyć jak wyglada dziewczyna Booth'a?
Bleeee....
http://www.popcorner.pl/p...informacje.html
Caitriona - Pon 13 Wrz, 2010 20:39
Dlaczego blee? Mnie się podoba, wygląda na fajną dziewczynę A Bones ta grzywka nie służy...
Admete - Pon 13 Wrz, 2010 20:42
Bo ja mam na ten serial bleee od dawna
Caitriona - Pon 13 Wrz, 2010 20:43
A, chodzi o ogół
Alicja - Śro 15 Wrz, 2010 19:18
cóż, całus był...hm...całuśny
a grzywka jak w latach osiemdziesiatych - podkręcona, natapirowana i obficie zalakierowana
Anonymous - Nie 26 Wrz, 2010 23:10
I kolejny sezon rozpoczęty nie czekałam na niego jak kiedyś i podchodziłam sceptycznie, więc się nie rozczarowałam.
Booth faktycznie wraca z Afganistanu, wszyscy wracają. Powód jest nieco naciągany, Cam ma wylecieć z roboty(jakaś zmowa mająca ją wylać - akurat jakby tak było to czyjekolwiek starania by coś dały).
W każdym razie odcinek był uroczy, powrót do pracy nad sprawami i to wszystko takie Bonesowe, Bones przemądrzała i oderwana od rzeczywistości, żyjąca w świecie cyborgów. I Angela z Hodginsem(nie macie pojęcia jak się ucieszyłam, że zobaczyłam Hodginsa i to jeszcze momentami promieniującego takim szczęściem, że stopiłby cały lądolód świata).
Jeśliw tym roku nie będę miała swojego B&B shippa to się zdenerwuję, ale ja kocham ten serial, naprawdę. Będę chyba wiernie czekać, aż spełni się ten ambaras i Both i Bones będa chcieli naraz
trifle - Śro 29 Wrz, 2010 01:01
Obejrzałam również. Całkiem nieźle się oglądało. Choć Słodko z bródką wygląda zdecydowanie gorzej. Włosy też były lepsze jak były krótsze. Plastikowa lady Bootha mi się nie podoba. Nie żebym miała coś przeciwko pięknym blondynkom, ale ta - przynajmniej na tym zdjęciu - wyglądała jakby zaraz miała chwycić pomarańczową deskę i rzucić się ratować ludzi przed rekinami, a napis Baywatch latałby w tle
Hodgins na koniec był uroczy, nożżżżżżż... to się nazywa prawidłowa reakcja na wiadomość
milenaj - Pią 01 Paź, 2010 19:05
Obejrzałam i ja. Chyba nie uwolnię się od tego serialu. Choćby nie wiem jak mnie irytował, sentyment wygrywa. Podobnie mam z 'Chirurgami".
|
|
|