Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Harry_the_Cat - Sob 30 Sie, 2008 21:20
Mam propozycję - nie wiem, czy będziecie zainteresowane, ale zapytam.
Może dla uczczenia 4 sezonu zrobiłybyśmy sobie quiz nt. SPnu? Pomysł ściągnięty z c19. Wyobrażam sobie to tak, że jedna osoba (mogę być ja) przygotowuje serię pytań nt. spn - powiedzmy 15, moze 20. Umawiamy się wszystkie wyznaczonego dnia - może w dniu premiery - 18.09, np. na 22.00 i robimy quiz live. Ja zadaję pytanie i daje trzy odpowiedzi do wyboru.
Każdy ma 2 lub 3 minuty na udzielenie odpowiedzi w wątku. W międzyczasie oczywiście możemy się nawzajem rozpraszać rozmową, zdjęciami itp. , żeby było trudniej Zabawa będzie miała sens, jeśli będzie dużo uczestników, dlatego, jeśli np. w sobotę. 20.09 mogłoby się zadeklarować więcej osób, to lepiej przesunąć. Nad nagrodami jeszcze nie myślałam, to zależy od tego, czy będziecie zainteresowane
Dajcie znać, co o tym myślicie.
Deanariell - Sob 30 Sie, 2008 22:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Może dla uczczenia 4 sezonu zrobiłybyśmy sobie quiz nt. SPnu? |
Harry zabiłaś mnie tym pomysłem - rasowa fanka Idea szczytna i kusząca, aczkolwiek osobiście trudno mi powiedzieć czy w tak ściśle wyznaczonym terminie będę akurat dyspozycyjna, żeby spokojnie zasiąść do kompa... U mnie to różnie bywa... Poza tym martwię się, że jeszcze nie przeszłabym pomyślnie przez pytania i co by to było? Depresja i załamanie nerwowe gotowe
Harry_the_Cat - Sob 30 Sie, 2008 23:11
Z mojego doświadczenia z takimi quizami - zabawa jest przednia, a pytania zawsze za trudne, niezależnie od tego ile razy się oglądało
Anyways - w międzyczasie wymyśliłam nagrodę :p
praedzio - Sob 30 Sie, 2008 23:24
Ha! To ja w takim razie muszę zostać uprzednio powiadomiona, żebym mogła zasiąść np. w kafejce... albo pojechać do domu
Harry_the_Cat - Sob 30 Sie, 2008 23:34
Dlatego pytałam też o weekend - z myślą o Tobie
A tak w ogóle to zapomniałam się pochwalić, że wczoraj przyszło DVD z sezonem 3 i 2 książeczki pod hasłem "companion" do seoznu 1 i 2
praedzio - Sob 30 Sie, 2008 23:46
A, to dziękuję bardzo za pamięć! Już zacieram łapki!
Gratuluję Supernaturalnych przesyłek! *zazdrości*
Admete - Sob 30 Sie, 2008 23:57
Chyba jednak lepiej w sobotę. W czwartek to ja będe po ciężkim dniu w pracy z perspektywa pobudki o 5 rano. Ja się tu cicho poskarżę, że mam koszmarną ilośc godzin i będę spędzac w pracy jakies 30 godzin tygodniowo ( nie za wszystkie mi płacą ). A jak dojdą rady, zebrania, dyskoteki, wyjazdy na basen, klasówki, zeszyty, sprawdziany to już mnie tu nie ujrzycie, bo to będzie 50 godzin tygodniowo :-( A niby mi tak dobrze i pracuję tylko 18 godzin w tygodniu :-(
Harry_the_Cat - Sob 30 Sie, 2008 23:59
Ale ogólne - Praedzio i Admete - jesteście za?
praedzio - Nie 31 Sie, 2008 00:01
Admete, nawet nie wiem, jak cię pocieszyć w tym momencie
Zdecydowanie wolę te swoje 40 godzin tygodniowo nawet z perspektywą sobotnich dyżurów.
Admete - Nie 31 Sie, 2008 00:02
Oczywiście, że pomysł świetny, tylko obawiam się, że ja nie oglądałam tylu powtórek, co Ty Harry Niektóre odcinki widziałam tylko raz i to dwa lata temu. Nie mam aż tyle czasu, by powtarzać, poza tym wciąż mnie coś nowego interesuje
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 00:04
To postaram się nie dać ponieść wyobraźni przy pytaniach (za bardzo...)
praedzio - Nie 31 Sie, 2008 00:06
Harry, no, pewnie, że tak!! Ja wstępnie powiem, że w domu będę 20 września, bo za tydzień jestem u Aine, a za dwa mam dyżur w pracy.
P.S. Mam nadzieję, że nie będą to pytania typu, co miał na sobie Dean w scenie takiej to a takiej w odcinku takim to a takim... Albo co chłopcy jedli na śniadanie w odcinku X...
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 00:10
Nie, no ja jednak niestety tez nie mam czasu na powtórkę całości Możemy się umowic na jeden sezon - np. 3, żeby sobie odswiezyc przed 4.
praedzio - Nie 31 Sie, 2008 00:17
To już lepiej.
Dobra, lecę spać - dzisiaj (wczoraj?) przejechałam przez pół Polski i nie dospałam w autobusach/pociągach/autokarach...
Gosia pewnie już chrapie.
Caitriona - Nie 31 Sie, 2008 01:22
Pomysł bomba, piszę się! Choć z drugiej strony, pod wpływem stresu, prewnie wszystko mi się pomyrda... Ale co tam Raz się zyje!
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 01:23
No to mamy trzech zadeklarowanych uczestników i Riellę, która niczego nie obiecuje
wrześniowy kalendarz SPN - różne rozmiary : http://community.livejour...focus/5687.html
wygląda mniej więcej tak:
Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 08:58
| praedzio napisał/a: | | Mam nadzieję, że nie będą to pytania typu, co miał na sobie Dean w scenie takiej to a takiej w odcinku takim to a takim... |
chyba, że nie miał nic wtedy to się pamieta na pewno.
Pomysł przedni
Admete - Nie 31 Sie, 2008 11:17
Kalendarz świetny! A gdyby wydrukować, to jakiego formatu będzie? Chyba nie powinnam drukować, bo mi reszta tuszu pójdzie...Ale pytam
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 16:33
Uuu, nie mam pojęcia. Mogę go spróbować wrzucić do .pdf, żeby na pewno było A4. Nie wiem natomiast jak wtedy będzie z jakością.
Calipso - Nie 31 Sie, 2008 17:51
Harry,kalendarz jest piękny
Co do quiz'u to z wiadomych przyczyn mogę tylko Was poczytać i dopingować
Praedziu,co się stało z Sammy'm?
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 18:01
Dzięki, Calipso.
Admete - wrzuciłam w .pdf tu: http://files.ww.com/files/49282.html
Wyszło pól strony - mogę to odwrócić, ale czy chcesz pełne A4? Więcej tuszu wyjdzie.
Admete - Nie 31 Sie, 2008 18:04
Pełne A4 to za dużo. Nie jestem pewna czy w ogóle mnie stać na drukowanie takiego czegoś, ale to kuszące
Agn - Nie 31 Sie, 2008 18:06
Chciałabym wziąć udział w quizie, ale mogę tylko pomarzyć. Chlip!
A kalendarz pięęęęękny. Borze wszechszumiący, już za 2,5 tygodnia zaczyna się czwarty sezon. AAAAAA!!!
Harry_the_Cat - Nie 31 Sie, 2008 18:24
To na a4 wygląda tak:
(żaba nie chciała się załadować)
Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 19:48
W ramach przygotowania do quizu pojechałam dwoma odcinkami i brnę nadal.
Dean liczący czy to jego czy nie jego dziecko jest świetny.
|
|
|