Fantastyka - Socjologiczno-literacko-fanowskie rozmowy o HP
trifle - Pon 27 Paź, 2008 20:42
| Agn napisał/a: | | Ryśka? Czekaj, myślimy o TYM Ryśku? *patrzy na Pottera* A z której strony? o_O |
Richarda A. Nie wiem, jak to ująć, czasem jak mówią albo jak się uśmiechają to bardzo podobni mi się wydają. Nawet brat mój tak stwierdził
Agn - Pon 27 Paź, 2008 20:43
Oo, czyżbyś widziała fragmenty sławetnego Equus?
Też mi właśnie Potter Rycha nie przypomina. Może jakby tak wyłączyć światło...
Harry_the_Cat - Pon 27 Paź, 2008 20:43
| Calipso napisał/a: | Harry_the_Cat napisał/a:
Premiera w lipcu...
Dopiero w lipcu?? Dręczyciele |
Calipso - Pon 27 Paź, 2008 20:48
| Agn napisał/a: | czyżbyś widziała fragmenty sławetnego Equus?
|
Właśnie tylko fragmenty Przypadkiem znalazłam je na tubisiu,ale teraz chyba juz na nie tak szybko nie trafię
Tamara - Wto 28 Paź, 2008 21:05
Chyba już wiem kogo mi przypomina , Hammonda "Chomika" z "Top gear"
Agn - Nie 16 Lis, 2008 20:39
Nowy trailer!!!
http://www.filmweb.pl/Epi...i,News,id=47507
Znaczy się - niby stara wersja poprzedniego, ale sporo różnic, więc traktuję go jako nowy. Świetne efekty specjalne we wspomnieniach. Szykuje się wizualna uczta dla oka.
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:13
Faktycznie wizualnie świetny Ogólnie z filmów to podobała mi się 3, 5 i byc może ta 6
Agn - Nie 16 Lis, 2008 21:17
Daję szóstce kredyt zaufania. Nie mogę się doczekać. Kurde, lipiec, grrr...
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 21:53
Mówicie że fajny? Lubię książkę, szczególnie za wątek małego Voldiego, więc ciekawa jestem, jak to będzie.
Obejrzę trailer, jak zdobędę się na wyłączenie piosenki, której akurat słucham.
Agn - Nie 16 Lis, 2008 21:55
Gunia, wiem, że to trudne, ale bądź dzielna. Pomyśl - to tylko 2 minuty bez tej piosenki.
A trailer godny uwagi. Naprawdę fajnie się ten film zapowiada. I fajnie wygląda Malfoy jak się gapi w lustro. Taki jest blady... Ha!
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 21:59
| Agn napisał/a: | Gunia, wiem, że to trudne, ale bądź dzielna. Pomyśl - to tylko 2 minuty bez tej piosenki. |
Dwie minuty to jak cała wieczność. No sama powiedz...
Agn - Nie 16 Lis, 2008 22:02
Wiesz co? To przypadek dla psychia... O, ty spryciulo!
Już nie offtopuję.
Gunia - Nie 16 Lis, 2008 22:11
| Agn napisał/a: | Wiesz co? To przypadek dla psychia... O, ty spryciulo! |
Hłe, hłe. No, ale zrobiłam baaaardzo głęboki wdech i obejrzałam.
Superaśny ten trailer! (Nie tak fajny, jak to, co mi gra...) Film wygląda na baaardzo mroczny, ale naprawdę porządnie nakręcony, więc czuję, że na jednej wizycie w kinie się nie skończy.
Podoba mi się Horacy.
Agn - Pon 17 Lis, 2008 10:18
A ja bym chciała zobaczyć, jak wygląda Scrimgoeur, jestem go bardzo ciekawa, a w trailerze go nie widać, niestety. Cóż, pod względem efektów film będzie z pewnością świetny, ale czy jako film się sprawdzi to się dopiero okaże.
Chlip, nie będzie już Syriusza...
Gunia - Pon 17 Lis, 2008 15:38
| Agn napisał/a: | A ja bym chciała zobaczyć, jak wygląda Scrimgoeur, jestem go bardzo ciekawa, a w trailerze go nie widać, niestety. |
Zabawne jest to, że nie ma go też na żadnej liście obsady. Ani na filmwebie, ani na imdb.
A jak Syriusza kocham, tak za Garym płakać nie będę.
Agn - Pon 17 Lis, 2008 16:22
A ja nie wiem, za kim bardziej beczałam po piątym filmie - za Syriuszem czy za Garym. Obu wielbię. Ech...
No właśnie, Scrimgeoura (kurde, nie mogę spamiętać, jak się pisze to przeklęte nazwisko!!!) nigdzie nie ma. Jakby go w ogóle w filmie miało nie być... *robi się nagle bardzo podejrzliwa* Ale chyba będzie...?
Gunia - Pon 17 Lis, 2008 16:32
| Agn napisał/a: | No właśnie, Scrimgeoura (kurde, nie mogę spamiętać, jak się pisze to przeklęte nazwisko!!!) nigdzie nie ma. Jakby go w ogóle w filmie miało nie być... *robi się nagle bardzo podejrzliwa* Ale chyba będzie...? |
Szczerze to sądzę, że na tym etapie produkcji byłoby już coś wiadomo. Ale z drugiej strony wyciąć taki wątek...
Gunia - Wto 16 Gru, 2008 17:19
Świąteczna niespodzianka!
http://www.empik.com/basn...a,prod4210127,p
Tamara - Wto 16 Gru, 2008 19:23
Parę lat temu tak samo wydano Quiddich przez wieki i Fantastyczne zwierzęta muszę uzupełnić bibliotekę
Gunia - Wto 16 Gru, 2008 19:28
| Cytat: | Parę lat temu tak samo wydano Quiddich przez wieki i Fantastyczne zwierzęta |
Wiem i mam. Kupiłam sobie chyba przed "Zakonem" w głodzie oczekiwania na nowy tom.
| Tamara napisał/a: | muszę uzupełnić bibliotekę |
Ja już zamówiłam. W końcu trzeba coś sobie sprawić na Święta. (Wcale nie jest tak, że wpadłam na tę książkę już przy składaniu zamówienia na inne prezenty... )
maniutka - Pon 22 Gru, 2008 20:11
18,49zł
Przepłaciłam 0,5zł
Jak narazie poczytałam trochi wyjaśnień do komentarzy Dumbledora, a gdy dokładniej przyjżałam się okładce byłam nie pocieszona, bo wydała mi się jakaś brudna strasznie. Próbując ją jakoś wyczyścić doiszłam do wniosku, że to taki chłyt martetingowy
Marzy mi się czytanie tej książki dla siotrzenicy w zimowy wieczór, gdy za oknem śnieżyca, w kominku ogień wesoło trzaskający, a w ręku gorrrące kakao.
Ale jeszcze sobie poczekam
Tamara - Pon 22 Gru, 2008 21:03
Ta seria książeczek jest wydawana pod postacią używanych książek z biblioteki w Hogwarcie , więc są a to plamy , a to dopiski ręczne...
Gunia - Pon 22 Gru, 2008 23:04
A ja sobie wczoraj przeczytałam. Bardzo fajna, a najlepsza jest baśń o Magicznej Fontannie.
Harry_the_Cat - Pon 22 Gru, 2008 23:05
Ja nie przeczytałam jeszcze, ale czeka
Tamara - Pon 29 Gru, 2008 11:44
Rano nabyłam w Realu , ale na popołudnie idę do pracy więc jutro poczytam . Ładnie wydane , w sztywnej oprawie , tamte dwie były w miękkiej .
|
|
|