Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
asiek - Nie 29 Sie, 2010 09:10
| Admete napisał/a: | | Cytat: | Foyle’s War
Foyle’s War is a British drama which has aired on ITV since 2000. In the United States, it sometimes airs on PBS. All the already existing series have been released on both Region 1 and Region 2 DVD.
This is a detective series, which features the character Chief Superintendent Foyle (Michael Kitchen) attempting to apprehend criminals who are taking advantage of the confusion of war. |
Mnie sie bardzo podoba. I gra tam Roger z Zon i córek |
Woję Foley'a bardzo lubiłam. Film ma klimat...Swego czasu serial leciał na Hallmarku...
Admete - Nie 29 Sie, 2010 09:33
Ja go odkryłam dopiero teraz i się rozkoszuję
trifle - Nie 29 Sie, 2010 11:35
Dla mnie White Collar to też serial komediowy. Fakt, że panowie są przystojni tylko bardziej zachęca i sprawia, że przyjemnie się patrzy
Żona Petera też mi się stale kojarzy z Beverly Hills
Admete - Nie 29 Sie, 2010 17:41
Ona tam grała? W ciązy chyba była ostatnio, bo ją troszke mneij w serialu pokazywali.
aneby - Nie 29 Sie, 2010 17:57
Tia, grała, jak już Brendy nie było
Admete - Nie 29 Sie, 2010 18:07
Nie orientuję się, bo serialu nie oglądałam.
trifle - Nie 29 Sie, 2010 18:16
O, ja zupełnie nie wiem, w którym momencie i co się wtedy działo, ale wiem, że tam była. I chyba była wredna
trifle - Nie 29 Sie, 2010 20:16
Oglądam kolejne odcinki WC. I nie no, jak można tak wyglądać? I te genialne kamizelki, garnitury, kapelusze. Los nie jest sprawiedliwy
Admete - Nie 29 Sie, 2010 20:27
Przynajmniej tobie się podoba
trifle - Nie 29 Sie, 2010 20:33
Bo inni ponarzekali? Mnie się podoba. I nie przeszkadza mi idealna żona, bo ona tu w ogóle nie jest najważniejsza, wnosi tylko kobiecy punkt widzenia do garniturowego świata Mnie się podoba Peter i Neal, świetnie się uzupełniają. I chwała, że nie ma żadnych romansów. Coś mnie ostatnio romanse mierżą, jeśli już jakiś ma być to chyba wolę, żeby był nieszczęśliwy
aneby - Nie 29 Sie, 2010 20:47
Chwila, chwila To, że drażni mnie gra Tiffany, nie znaczy, że nie podoba mi się serial. Idę jak burza - sezon 2 rozpoczęty Momentami chichram się jak głupia
trifle - Nie 29 Sie, 2010 20:53
Ja też Aż się dziwię, że tak mnie to śmieszy
Admete - Nie 29 Sie, 2010 21:29
No właśnie ja się też chichram - a Mozzie jaki cudniasty jest W drugiej serii jest odcinek, jak skałda wizytę w budynku FBI
Caitriona - Pon 30 Sie, 2010 10:49
| Admete napisał/a: | | W drugiej serii jest odcinek, jak skąłda wizytę w budynku FBI |
I w ogóle robi za bohatera, normalnie rycerz w lśniącej zbroi Bardzo fajny odcinek
trifle - Wto 31 Sie, 2010 22:42
Osiem odcinków WC obejrzane. Uwielbiam ich obu - Neal jest tak cudownie czarujący
aneby - Wto 31 Sie, 2010 22:43
Zobaczysz jakie Mozzy będzie miał akcje w drugim sezonie
Yvain - Czw 02 Wrz, 2010 21:37
Skusiłam się na oglądanie White Collar. Serial całkiem niezły, sezon drugi znacznie lepszy od pierwszego. Aktorzy jakby nabrali dystansu, luzu czy też bardziej wczuli się w role. Mozzie jest faktycznie świetny, nie idzie go nie lubić
trifle - Pią 03 Wrz, 2010 12:35
Ja powoli oglądam WC. Admete, dzięki za zamieszczenie zdjęć w garniturze, bo pewnie inaczej bym się nie skusiła i przegapiłabym taką rozrywkę To jest idealnie mój humor, Peter-magic hands, chichrająca się żona z flirtującego męża, śpiewający Neal, Mozzie, no po prostu
Admete - Pią 03 Wrz, 2010 13:18
Ja też za nimi przepadam To jest takie bezpretensjonalne i lekkie, a bohaterowie od razu budzą sympatię. Niestety druga seria będzie mieć długą przerwę po 9 odcinku. Serial wróci chyba dopiero zimą. Czyli czeka mnie jeszcze tylko jeden odcinek...
aneby - Pią 03 Wrz, 2010 13:50
Ooo, to ja znalazłam na razie 7 Muszę sie rozejrzeć za ósmym ...
praedzio - Pią 03 Wrz, 2010 16:21
Tak sobie oglądam Rubicon, przysypiam... oglądam... przysypiam... Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że akcję z pięciu odcinków można swobodnie zmieścić w jednym i jeszcze troszkę by zostało?
aneby - Pią 03 Wrz, 2010 22:51
| praedzio napisał/a: | | Tak sobie oglądam Rubicon, przysypiam... oglądam... przysypiam... |
To musi być naprawdę interesujący serial
Admete - Pią 03 Wrz, 2010 23:50
| praedzio napisał/a: | | Tak sobie oglądam Rubicon, przysypiam... oglądam... przysypiam... Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że akcję z pięciu odcinków można swobodnie zmieścić w jednym i jeszcze troszkę by zostało? |
Ach uwielbiam ten serial i jego niepochopność przypomina mi Trzy dni kondora z Redfordem Nic na to nie poradzę, że lubię, jak się nic nie dzieje Pozornie Bo większośc się dzieje w głowie Willa.
praedzio - Sob 04 Wrz, 2010 00:07
Cóż, ja się chyba pożegnam z tym serialem. A szkoda - fajnie się zapowiadał...
Aragonte - Sob 04 Wrz, 2010 00:10
| Admete napisał/a: | | praedzio napisał/a: | | Tak sobie oglądam Rubicon, przysypiam... oglądam... przysypiam... Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że akcję z pięciu odcinków można swobodnie zmieścić w jednym i jeszcze troszkę by zostało? |
Ach uwielbiam ten serial i jego niepochopność przypomina mi Trzy dni kondora z Redfordem Nic na to nie poradzę, że lubię, jak się nic nie dzieje Pozornie Bo większośc się dzieje w głowie Willa. |
Czy mi się zdaje, czy Wy się lekko przekomarzacie, porównując swoje gusta?
|
|
|