To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Aragonte - Czw 13 Cze, 2013 19:26

zooshe napisał/a:
Oczywiście bardzo cię zapraszam, nie musisz nic brać miejsce jest. Możesz spać albo z Agn na materacu – duży i wygodny, albo w drugim pokoju na mniej wygodnym łóżku, a ja zajmę kanapę.

A, znaczy się masz więcej niż jeden pokój, czyli oferujesz lepsze warunki :)
U mnie jest dość ciasno, więc może faktycznie byłoby lepiej, gdyby Anaru przenocowała u Ciebie? :mysle:
W W-wie będzie ok. 14.00.

Agn - Czw 13 Cze, 2013 20:05

Caitriona napisał/a:
Niestety mnie dziewczęta w piątek jednak nie będzie... Buuu.... Ale w sobotę oczywiscie się zjawię :D

Ale w sobotę będziesz? :excited: HURA!!! Zobaczę cię na żywo! Po tylu... chwilunia... ja cię w ogóle kiedykolwiek widziałam na żywo? :mysle: Nieważne! Super, że będziesz. :mrgreen:

Aragonte - Czw 13 Cze, 2013 20:14

Caitri chyba nie spotkałaś :wink:
Za to widziałaś Kocianny Tri :mrgreen: (a tym razem chyba ich nie zobaczysz, jak rozumiem?).

Agn - Czw 13 Cze, 2013 20:21

Aragonte napisał/a:
(a tym razem chyba ich nie zobaczysz, jak rozumiem?).

A co? Zamierzasz je przede mną schować? Może się uda jakoś... zapoznać z nowym nabytkiem kotkowym. I złożyć uszanowanie pozostałym Kociannom.

Caitriona - Czw 13 Cze, 2013 20:27

Nie, na żywo się z Agn jeszcze nie widziałyśmy :D Tez się bardzo cieszę ze spotkania. W sobotę mam zamiar być, nie chcę przegapić takiego fajnego zjazdu :D :D
Anaru - Czw 13 Cze, 2013 20:28

Aragonte napisał/a:
U mnie jest dość ciasno, więc może faktycznie byłoby lepiej, gdyby Anaru przenocowała u Ciebie?

A u Ciebie jeden pokój? To może faktycznie. :mysle:
Ale ja bym bardzo, bardzo chciała Twoje Kocianny zobaczyć :kwiatek: (i fotnąć! :excited: ), dałoby się? :kwiatek:

A w ogóle to strasznie sie ciesze, że Was wreszcie znowu zobaczę :hug_grupowy: :banan_Bablu: :love_shower:
Chyba bardzo tego potrzebuję...

Caroline - Czw 13 Cze, 2013 20:38

Anaru, a propos "bagażnika Caroline", jest taka opcja oczywiście. Rekomenduję się.
Dzynks jest tylko taki, że o 16.00 mam ślub kolegi, po którym ewentualnie mogłabym wrócić na spotkanie.
Mogę więc odebrać Cię z miejsca zbiórki około 14.00 (Centrum?) i albo podwieźć do Aragonte (lub gdziekolwiek Ci wygodniej pod kątem noclegu) albo po prostu przechować Twój bagaż w bagażniku.
Pytanie tylko, o której jest spotkanie w sobotę?

Anaru - Czw 13 Cze, 2013 20:45

Caroline napisał/a:
Mogę więc odebrać Cię z miejsca zbiórki około 14.00 (Centrum?) i albo podwieźć do Aragonte albo po prostu przechować Twój bagaż w bagażniku.
Pytanie tylko, o której jest spotkanie w sobotę?

Koło 15? 16? :flirtuje1:

Ja przyjeżdżam koło 14 na Młociny, muszę tylko wsiąść w metro i dojechać do centrum, nie pamiętam ile to zajmuje. :mysle:
Bagaż może być spokojnie w bagażniku, bylebym nie musiała z nim wędrować, chociaż dużo to nie będę ze sobą miała. ;) Albo faktycznie mogłybyśmy podjechać do Aragonte, poznać się z Kociannami, zostawić bagaż w bagażniku (jeżeli miałabym nocować u Zooshe, bo ja już sama nie wiem, bom rozdarta) i pojechać potem bez bagażu na miejsce zbiórki. Ale nie chciałabym Cie wykorzystywać...

A miejsce zbiórki gdzie? W centrum? W Łazienkach? :mysle:
To co? 15? 16?

Caroline - Czw 13 Cze, 2013 20:57

Anaru, nie ma problemu. Mogę odebrać Cię też z Młocin. Jakakolwiek opcja Ci odpowiada.
Admete - Czw 13 Cze, 2013 21:09

Cudne są takie ustalenia :) Zazdraszczam uczciwie waszego spotkania.
Aragonte - Czw 13 Cze, 2013 21:25

Tak naprawdę to pierwotnie zamierzałam zaproponować też jakieś spotkanie u mnie (np. w sobotę w ciągu dnia/wieczorem), ale nie udało mi się ustalić, kiedy komu pasuje, więc chwilowo zarzuciłam pomysł. Ale możemy do niego jeszcze wrócić, jeśli faktycznie parę osób chce poznać/odwiedzić moje koty :wink:
Eeva - Czw 13 Cze, 2013 21:27

Uffff, powróciłam z wojaży. Adres i nr telefonu wysłany do wszystkich potencjalnie zainteresowanych, a niemających :-)
Bardzo się cieszę, ze będę Was mogła ugościć w mych skromnych progach. Żałuję, ze Anaru nie będzie mogła mnie odwiedzić, ale za to spotkamy się w sobotę. Bardzo bardzo BARDZO się cieszę, że się poznamy :-)

Agn - Czw 13 Cze, 2013 21:28

Uczciwie to Tarnów nie jest aż tak daleko od Warszawy... :twisted:

Ja już dojechałam do Wro. Przepakowałam się (przyjmuję zakłady, czego TYM RAZEM zapomniałam), umyłam. Spadam spać. Pobudka o 3.30 i wio! :mrgreen:

praedzio - Czw 13 Cze, 2013 21:33

Choć raz ktoś z tego forum wstanie wcześniej ode mnie. ;)
Admete - Czw 13 Cze, 2013 21:52

Thin daleko, oj daleko dla mnie. Poza tym wiesz, ze ja teraz mam gorączkę w pracy. Obłęd czysty.
Agn - Czw 13 Cze, 2013 21:55

Masz też, niestety, wrodzoną niechęć do podróży. Ale ja ci nie zapomnę, jak cię kiedyś u Mumakilów zobaczyłam! :mrgreen:
Admete - Czw 13 Cze, 2013 21:57

Riella mnie zabrała ;) Ja potrzebuje eskorty ;) Ale powiem ci coś! Mam już walizkę, więc kto wie? Z czasem, z czasem ;)
Agn - Czw 13 Cze, 2013 21:59

Masz walizkę?! JEST FURTKA!!! :excited:

Dobra, ja naprawdę spadam spać, bo nie wstanę... Papa!

Admete - Czw 13 Cze, 2013 22:02

Tez ide spać :) Bezpiecznej podróży życzę :)
Caitriona - Czw 13 Cze, 2013 22:06

Admete napisał/a:
Mam już walizkę, więc kto wie? Z czasem, z czasem

Ha! To Ci to kiedyś przypomnimy :cool:

Admete - Czw 13 Cze, 2013 22:09

Wiecie co, ja bym gdzies w zieleń pojechała na kilka dni. Może kiedyś się wykluje spotkanie forumowe pozamiejskie ;) Tyle, że bym nie miała za daleko.
BeeMeR - Czw 13 Cze, 2013 22:18

Admete napisał/a:
Może kiedyś się wykluje spotkanie forumowe pozamiejskie ;)
Zapraszam na grila czy cuś :kwiatki_wyciaga:
Podpowiedź: Pociągiem do Bochni, a z Bochni busem docelowo :mrgreen:

Aragonte - Czw 13 Cze, 2013 22:24

A ja przypominam się ze swoją sugestią spotkania u mnie w sobotę wieczorem po tych Łazienkach - Admete możemy złapać na Skypie i w jakimś sensie będzie obecna :wink:
Admete - Czw 13 Cze, 2013 22:27

Postaram się być :) Dobry pomysł. Dajcie mi tylko znac, o której godzinie.
Aragonte - Czw 13 Cze, 2013 22:30

Na razie zostałam olana, więc nie wiem, czy ktokolwiek do mnie podjedzie w tę sobotę :wink:
Ale jeśli do spotkania u mnie dojdzie, to będziemy Cię na pewno łapać :)