Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Aragonte - Nie 01 Sie, 2010 17:14
| Fibula napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Rozumiem, że masz wszystkie trzy filmy o Murdochu? |
Aragonte, też je masz . |
Już mam czy dopiero będę miała?
Jestem w połowie I sezonu Uwielbiam Murdocha
Fibula - Nie 01 Sie, 2010 19:36
Masz, powinny (były) być ułożone jako pierwsze
Aragonte - Nie 01 Sie, 2010 20:26
Ha, ale ja to na początku oglądałam ciurkiem i nie patrzyłam na numerki
Murdoch z 2004 roku to te, o których piszesz?
Admete - Nie 01 Sie, 2010 20:58
Tak, to właśnie te - one są trochę inne niż serialowy Murdoch, chociaż pierwsze odcinki serialu powtarzają wątki oparte na książkach. Masz trzy sezony? Bo na razie tyle jest.
Aragonte - Nie 01 Sie, 2010 21:15
Jeszcze nie, ale będę mieć wszystkie trzy
Edit: Murdoch jest naprawdę słodki Muszę chyba zrobić sobie avek z tej sceny, kiedy testował na sobie wykrywacz kłamstw
Anaru - Pon 02 Sie, 2010 00:12
| Lullaby napisał/a: | Ja uwielbiam Dextera. Swego czasu serial ten leciał dosyć późno na TVNie, ale mnie bardzo wciągnął, chyba głównie ze względu na nagłe zwroty akcji Juz nie mogę doczekać się 5 serii... Oglądał ktoś może Dextera? |
Owszem, wszystkie 5 sezonów
Nie w moim typie wizualnie, ale serial bardzo lubiłam i łyknęłam w tempie ekspresowym.
Admete - Pon 02 Sie, 2010 08:28
W serialu jest mnóstwo zabawnych nawiązań do naszej rzeczywistości I George jest sympatyczny
Caitriona - Pon 02 Sie, 2010 12:25
George jest cudowny Bardzo go lubię.
Filmy widziałam na ale kino i bardzo mi się podobały. Są poważniejsze i mroczniejsze. No i mają Keeley którą polubiłam Były dobrze zrealizowane i ciekawe.
Admete - Pon 02 Sie, 2010 15:44
A to ich nie masz?
Caitriona - Pon 02 Sie, 2010 18:37
Ano nie Ja je widziałam tylko w tv, jak startował serial Murdoch. Rozpoczęli sezon tymi filmami.
praedzio - Wto 03 Sie, 2010 09:42
O, właśnie! Jest już Rubicon! Może dziś w końcu obejrzę... Znów mam zaległości w serialach.
Admete - Wto 03 Sie, 2010 09:57
W Rubikonie atmosfera robi się coraz bardziej podejrzliwa. Mam takie ogólne skojarzenia z Trzema dniami kondora.
Aragonte - Sob 07 Sie, 2010 21:23
| Caitriona napisał/a: | Ano nie Ja je widziałam tylko w tv, jak startował serial Murdoch. Rozpoczęli sezon tymi filmami. |
Jakby co, to je mam ale jeszcze nie oglądałam, na razie lecę z serialem. Doszłam do drugiego sezonu i jestem w trakcie odcinka z absyntem w tle
Chyba biedny Murdoch pierwszy raz będzie miał kaca zwykłego i moralnego
Chyba powinnam jakieś Murdochowe avki sporządzić
George'a też bardzo lubię
Admete - Sob 07 Sie, 2010 23:10
George jest wyjątkowy - jestem jego fanką Utknęłam gdzieś w połowie serii 3, ale mam zamiar dokończyć.
Aragonte - Sob 07 Sie, 2010 23:52
Trzecią serię to ja oglądałam od czasu do czasu w TV, ale teraz zamierzam nadrobić całokształt. W każdym razie końcówkę ostatniego odcinka widziałam i nie całkiem mi się to spodobało No nic, ale pewnie IV seria też będzie
Admete - Nie 08 Sie, 2010 12:12
Właśnie mnie się tez nie podobała, ciekawe czy IV mają w planach. Muszę poszukać informacji.
Aragonte - Nie 08 Sie, 2010 21:05
Jakoś denerwuje mnie przebieg akcji w Murdochu... Czy ta słodka blond ex-telegrafistka występowała w książkach, czy to wymysł scenarzysty? Póki co wnerwiona jestem (bo stanowczo kibicuję doktor Ogden) i mam wrażenie, że to drugie
Admete - Nie 08 Sie, 2010 21:24
Dr Ogden nie ma w ksiązkach. Telegrafistka...hmmm...nie wiem. W książkach jest taka prostytutka, Ettie. Ona pojawia się w tych trzech filmach o Murdochu, które były przed serialem.
Aragonte - Nie 08 Sie, 2010 21:44
Wymyślili dr Ogden, żeby wprowadzić wątek romansowy? No to mnie zaskoczyłaś. Miałam nadzieję, że chociaż ona występowała w książkach.
Admete - Nie 08 Sie, 2010 21:53
Przeciez nie może być dziś serialu bez takiego wątku, choćby w tle W książkach Murdocha łączy coś z Ettie, jakkolwiek nie wiem czy natury cielesnej. Czytałam tylko jedną książkę i to nie po polsku.
Aragonte - Nie 08 Sie, 2010 23:11
No dobra, ale trochę przedobrzyli Wolę kryminalne łamigłówki z paroma okruszkami romansu, a w II sezonie jest tego dla mnie za dużo. Szkoda
Sofijufka - Śro 18 Sie, 2010 13:08
od poniedziałku w Hallmarku "Detektyw Foyle", którego kocham nieodmiennie! II wojna światowa w Angli....
Caitriona - Śro 18 Sie, 2010 13:13
Strasznie mi się Detektyw Foyle podobał, oglądałam kiedyś na tvp1. Niestety nie mam Hallmarku...
Admete - Śro 18 Sie, 2010 13:47
Nie znam tego zupełnie i nie mam Hallmarku...
Tess - Śro 18 Sie, 2010 15:44
Serial "Detektyw Foyle" oglądałam na Hallmarku i na 1, bardzo mi się podobał Gra tam m.in. Anthony Howell z przyjemnością znowu sobie pooglądam
|
|
|