Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Admete - Nie 25 Lip, 2010 19:17
| praedzio napisał/a: | To już mi pachnie psychopatią. |
Tak, to ja tak odbierałam Charliego z Life Może i psychopata Dla mnie psychiopatą jest ten, który nachodzi byłą żonę i awanturuje się w jej domu
praedzio - Nie 25 Lip, 2010 19:20
A czym to się różni od kupna swojej żonie białego konia i zostawienie w jej ogródku?
Poza tym Luther pogodził się ze swoją żoną w trzecim odcinku.
Admete - Nie 25 Lip, 2010 20:47
Kupno konia nie zapowiada bicia, rozwalanie domu i owszem. Nie doszłam do trzeciego i nie zanosi się, zebym doszła To znaczy, ze żona tez była psychopatką
praedzio - Nie 25 Lip, 2010 20:55
Nie - to znaczy, że mąż nie był psychopatą.
Nie popieram przemocy w ogóle - ale rozumiem stan ducha faceta, którego żona właśnie powiedziała, że sypia z innym, a jego wyrzuca ze swojego życia. Nie każdy ma nerwy ze stali. A w przypadku Luthera każda inna reakcja nie byłaby wiarygodna. Ot, i tyle.
Lubię tę dziwną zażyłość między nim a Alice. Ciekawe, jak to się skończy. Oglądam czwóreczkę.
Admete - Nie 25 Lip, 2010 20:57
Ja sobie dziś obejrze Identity
praedzio - Nie 25 Lip, 2010 21:02
A jest już sosik może?
Caitriona - Nie 25 Lip, 2010 21:12
Praedzio, przybij piątkę Mnie się ten serial bardzo spodobał i duża była w tym zasługa głównego bohatera, aktora który tę rolę odtwarzał oraz historii dziwnego związku łączącego policjanta i morderczynię.
Moim zdaniem serial był bardzo dobrze zagrany, był ciekawy i trzymał w napięciu.
Zabrałam się za Identity: pierwsze dwa odcinki za mną. Póki co jest nieźle
Admete - Nie 25 Lip, 2010 21:18
| praedzio napisał/a: | | A jest już sosik może? |
Ja mam tylko przyprawę angielską.
praedzio - Nie 25 Lip, 2010 21:26
Podziel się z głodnym.
Caitri, cieszę się bardzo, że jest nas więcej Bo już bałam się wspomnieć, że aktor odgrywający Luthera ma bardzo piękny uśmiech. Tak fajnie łagodnieją mu wtedy rysy twarzy.
Caitriona - Nie 25 Lip, 2010 21:27
Uśmiecu jakoś jego raczej nie zarejestrowałam Ale mnie się podobało. I ruth była bardzo dobra w swojej dość ciekawej roli.
praedzio - Nie 25 Lip, 2010 21:31
Ruth ma same ciekawe role, albo ja tylko na takie trafiam.
praedzio - Śro 28 Lip, 2010 08:36
U la la...
http://hatak24.pl/news/89..._i_na_powaznie/
Admete - Śro 28 Lip, 2010 09:20
Co mi przypomniało, że nie oglądałam jeszcze dwóch czy trzech ostatnich odcinków ostatniego sezonu. Początek intrygujący, a scenka z Comic Con
Obejrzałam kolejny odcinek Identity - niech ktoś zastrzeli Blooma, bo idiota jakich mało.
Caitriona - Śro 28 Lip, 2010 17:49
| praedzio napisał/a: | | U la la... |
Matko, facet jest fantatsyczny A nowy sezon nieźle się rozpocznie!
Lullaby - Śro 28 Lip, 2010 19:08
Ja uwielbiam Dextera. Swego czasu serial ten leciał dosyć późno na TVNie, ale mnie bardzo wciągnął, chyba głównie ze względu na nagłe zwroty akcji Juz nie mogę doczekać się 5 serii... Oglądał ktoś może Dextera?
Admete - Śro 28 Lip, 2010 19:19
Trzykrotka chyba oglądała, ja tylko słyszałam
Oglądam teraz nową rzecz - The Glades:
http://www.youtube.com/wa...fR8&feature=fvw
Na początku byłam sceptyczna, ale widzę, że polubię bohaterów - zwłaszcza lekarza Carlosa
aneby - Śro 28 Lip, 2010 19:55
| Admete napisał/a: | The Glades:
|
Ooo, moze byc niezłe
Admete - Śro 28 Lip, 2010 23:23
A chyba zacznę oglądac pierwszy odcinek tej uwspółcześnionej wersji Sherlocka Holmesa, która ostatnio wysmażyło BBC.
aneby - Czw 29 Lip, 2010 00:24
Łyknęłam na raz 3 odc. The glades Relaksujący serialik, świetny do oglądania przy prasowaniu, haftowaniu czy innych robótkach ręcznych I jest na kim oko zawiesić Szkoda, że na razie nie ma więcej.
BeeMeR - Czw 29 Lip, 2010 09:57
Ja obejrzałam pierwszą serię Dextera i choć nie mogę powiedzieć bym była tym serialem zachwycona, jest ok.
To chyba jedyny taki serial gdzie póki co znacznie bardziej interesują mnie wszyscy wokół głównego bohatera niż on sam
Lubię zwłaszcza Angela i Laguertę i nie jeszcze jednego - pamiętam jak się nazywa
Lullaby - Czw 29 Lip, 2010 13:13
| BeeMeR napisał/a: | Ja obejrzałam pierwszą serię Dextera i choć nie mogę powiedzieć bym była tym serialem zachwycona, jest ok.
To chyba jedyny taki serial gdzie póki co znacznie bardziej interesują mnie wszyscy wokół głównego bohatera niż on sam
Lubię zwłaszcza Angela i Laguertę i nie jeszcze jednego - pamiętam jak się nazywa |
Moim zdaniem jest to jedyny serial, który ma już 4 serie (5 od września) i każda jest tak samo interesująca i warta obejrzenia.
Admete - Nie 01 Sie, 2010 15:14
Obejrzałam dwa z trzech filmów o Murdochu - zrobiono je wczesniej niż serial, z innymi aktorami. Dr Ogden zagrała Keely Hawes i byłaświetna w tej roli. Ta wersja Murdocha jest ( co logiczne ) bliższa powieściom ( czytałam jedną po angielsku ). Mają mroczniejszy nastrój, są poważniejsze. Murdoch nie ejst tak przystojny jak wersja serialowa, ale ma bardzo wyraziste oczy i latwo uwierzyć, że to jest typ naukowca - pozornie chłodny, ale z głębokimi uczuciami. Warto obejrzeć.
Aragonte - Nie 01 Sie, 2010 16:17
Rozumiem, że masz wszystkie trzy filmy o Murdochu?
Właśnie oglądam odcinek, kiedy biedny Murdoch musiał się wkręcić w środowisko pederastów, żeby znaleźć zabójcę i przebrano go dość... oryginalnie jak na niego
Admete - Nie 01 Sie, 2010 16:55
Ano mam Na pewno obejrzysz
Fibula - Nie 01 Sie, 2010 16:58
| Aragonte napisał/a: | Rozumiem, że masz wszystkie trzy filmy o Murdochu? |
Aragonte, też je masz .
|
|
|