To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Fantastyka - Przygody Merlina

Agn - Śro 30 Mar, 2011 13:36

MLASK! Jakie piękności! :serce:
Fajnie to wszystko wygląda na pulpicie. *testuje*

Agn - Sob 02 Kwi, 2011 13:39

No co taka cisza?! Panowie cyknęli sobie fotkę vel. Rycerze Camelotu Się Prezentują, a wy co? Pomdlały z wrażenia czy jak? :lol:
http://twitter.com/Bradle...949557075218432

Noremalnie śmierć dziewuchom... :thud:

Caitriona - Sob 02 Kwi, 2011 18:54

Agn napisał/a:
Panowie cyknęli sobie fotkę vel. Rycerze Camelotu Się Prezentują, a wy co?

Fajnie się chłopaki przeznetują, nie ma co :D :D

Yvain - Sob 02 Kwi, 2011 19:05

Superaśnie :mrgreen:
Agn - Sob 02 Kwi, 2011 19:55

Dobrze, że chociaż kolczugi pozdejmowali do tej piłki, bo byłoby im kapkę ciężko się za nią uganiać.
Aragonte - Nie 03 Kwi, 2011 01:52

Gwaine ma na tej fotce elfie uszy :wink:
Fajne zdjątko :D

Agn - Nie 03 Kwi, 2011 13:30

Też zwróciłam uwagę na jego elfie uszka. I kucyk z żółtą gumką.
Nie żebym obczaiła faceta milimetr po milimetrze, nie, w życiu...
I mógłby ten Bradley na swoim twitterku jakieś fotki z treningu reprezentacji Camelotu zamieścić, lol.

Alicja - Nie 03 Kwi, 2011 14:23

Agn napisał/a:
No co taka cisza?! Panowie cyknęli sobie fotkę vel. Rycerze Camelotu Się Prezentują, a wy co? Pomdlały z wrażenia czy jak?
http://twitter.com/Bradle...949557075218432

niezłe, niezłe

Aragonte - Nie 03 Kwi, 2011 18:59

Agn napisał/a:
Też zwróciłam uwagę na jego elfie uszka. I kucyk z żółtą gumką.
Nie żebym obczaiła faceta milimetr po milimetrze, nie, w życiu...

Ależ skąd! Ani ja

Agn - Nie 03 Kwi, 2011 19:03

OBAWIAM SIĘ, Aragonte, że gdy się uda nam jakoś spotkać, to będzie milimetr za milimetrem... :mrgreen:
Aragonte - Nie 03 Kwi, 2011 19:06

OBAWIASZ SIĘ? :mrgreen:
W ramach treningu przedwczoraj obejrzałam sobie - do wyszywania - odpowiednie odcinki III sezonu :wink:

Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 19:08

Aragonte Twój avek :rotfl:
Agn - Nie 03 Kwi, 2011 19:10

OBAWIAM SIĘ, że będę monotematyczna. :lol: I że zmuszę cię siłom lub godnościom osobistom do obejrzenia co ważniejszych odcinków. :mrgreen:

Odnośnie avka - sama nad nim intensywnie myślałam, ale naprawdę ciężko mi się odkleić od obecnego i coś... nie zmieniam. :mrgreen:

Caitriona - Czw 07 Kwi, 2011 14:18

Ktoś zrobił pluszowego Merlina :mrgreen: :mrgreen: http://noxika.livejournal.com/23833.html Jabym mogła takiego mieć ;)
Agn - Czw 07 Kwi, 2011 14:24

Jaki słodki! :serce: Wprawdzie ślepka ma mangowate, ale poza tym miodzio. Rozczuliły mnie nóżki - takie wielkie buty ma. *sigh* Kiedy ten dzień dziecka jest? ;)
Caitriona - Czw 07 Kwi, 2011 14:39

Mnie oczka mangowe nie przeszkadzają, bo ja je lubię ;) Boskie ma klamerki i nosek :mrgreen:
RaczejRozwazna - Sob 09 Kwi, 2011 19:08

Złożona chorobą obejrzałam dziś odcinek "Przygód Merlina" i to jest świetne :excited: uchachałam się jak norka.
niesamowicie świeży, baśniowy i z humorem jest ten serial

Caitriona - Sob 09 Kwi, 2011 19:17

RaczejRozwazna napisał/a:
i to jest świetne

Kolejna zarażona :mrgreen:

Agn - Sob 09 Kwi, 2011 19:38

RaczejRozwazna napisał/a:
Złożona chorobą obejrzałam dziś odcinek "Przygód Merlina" i to jest świetne :excited: uchachałam się jak norka.
niesamowicie świeży, baśniowy i z humorem jest ten serial

JEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Błagam - dawaj znać o postępach, spostrzeżeniach i wrażeniach na bieżąco! :banan:

Przy okazji - śmiech to ponoć zdrowie. Z tym serialem wróżę ci rychły powrót do pełni sił. :mrgreen:

Anonymous - Sob 09 Kwi, 2011 19:46

Agn ubierz jakiegoś avka z tym "brzydkim księciem Arturem który może pluć bez otwierania ust -wystarczy że uniesie górną wargę" :roll:
Agn - Sob 09 Kwi, 2011 20:00

Ciężko mi się rozstać z Gwainem... Może Rozważna założy za jakiś czas. :mrgreen:
Aragonte - Sob 09 Kwi, 2011 21:21

Rozważna, witaj w tym wątku, wśród zaMerlinionych :mrgreen:
lady_kasiek napisał/a:
Agn ubierz jakiegoś avka z tym "brzydkim księciem Arturem który może pluć bez otwierania ust -wystarczy że uniesie górną wargę" :roll:

Yyy, skąd ten tekst?

Agn, ja się nie dziwię, że nie możesz się rozstać z Gwainem :wink: Humor co prawda mam znowu marny, ale może jakieś Gwainowe wdzianko założę?

Agn - Sob 09 Kwi, 2011 21:38

Póki co kotecka widzę na twym wdzianku. :D

A Gwaine poprawia humor, jak się szwenda po gieźle, zapewniam. :D

Ten tekst... nie wiem, skąd, ale coś w tym jest. Prawa strona górnych zębów jest bardziej wysunięta do przodu, czasem tak krzywo uniesie górną wargę, to widać. I może sobie pluć. :D
(Tak, ja sobie to uzębienie obejrzałam dość dokładnie. :lol: )

Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 08:56

Aragonte napisał/a:
Yyy, skąd ten tekst?

Owoc rozmowy z Aine :wink:
Chciałam Agn sprowokować, ale lypton

Agn - Nie 10 Kwi, 2011 11:39

ŁACHACHACHACHA!!! Prowokować! Moi! W szyciu! :twisted: