To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Admete - Śro 20 Sie, 2008 23:19

Może przeklejcie linki do wątku supernaturalnego ;-)
Harry_the_Cat - Śro 20 Sie, 2008 23:35

Tak nad tym dumam właśnie ;)

ETA: tylko, czy ja jeszcze pamiętam, jak się moderuje... :rumieniec:

Admete - Śro 20 Sie, 2008 23:52

Na pewno sobie rpzypomnisz ;-) Tutaj pioseneczki pasuja lepiej ;-)
Harry_the_Cat - Czw 21 Sie, 2008 00:20

Poprosiłam moda na PW, żeby to scalił z głównym wątkiem, bo moje macki już tu nie sięgają
;)

słucham: "Crazy love" Jason Manns/Jensen Ackles....

Calipso - Czw 21 Sie, 2008 13:32

Senkju Harry :-D jeszcze 6 odcinków :wink:
Admete,do tej pory oglądałam trochę"spokojniejsze" seriale typu Star Trek itp. Moje nerwy i ten serial wytrzymają,nie mają innego wyjścia,bo tak szybko z niego nie zrezygnuję :mrgreen:

Harry_the_Cat - Czw 21 Sie, 2008 21:26

Został nam jeden odcinek.... :cry2:
A potem jeszcze miesiąc czekania :roll: I jeden odcineczek na tydzień...
No i do tego jeszcze totalny brak materiałów promocyjnych...

Dobra wiadomość jest taka, że mąż stwierdził, że to jego ulubiony serial w ogóle (nie to, żeby miał jakieś wielkie porównanie) i, że totalnie rozumie, jak mi bylo źle, że nie mogłam o tym z nikim prawie gadać (on nie rozumie chyba siły forum ;) ). Także będę Wam raportowała, ja si rozwija sprawa tatuażu ;) :mrgreen: ]

ETA: Gagreel seoznu 3: http://pl.youtube.com/watch?v=sU8Nw6iwEKY

:banan:

Admete - Czw 21 Sie, 2008 21:42

Czy DVD 3 sezonu juz wyszło? Chyba bym chciała już mieć...
Harry_the_Cat - Czw 21 Sie, 2008 21:53

25 jest oficjalna premiera w UK, ale ktoś najwyraźniej dostał swoje kilka dni wcześniej. Moje jeszcze nie zostało wysłane :( a tez bym juz chciała mieć....
Admete - Czw 21 Sie, 2008 21:55

Na razie nie zamawiam, poczekam trochę, może będzie tańsze.
Harry_the_Cat - Czw 21 Sie, 2008 22:05

To śpiewają na cmentarzu: http://pl.youtube.com/watch?v=Cylqo8Hh_7g

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Deanariell - Pią 22 Sie, 2008 00:44

Kto miał śpiewać na tym cmentarzu? Bo pod tym linkiem otwiera się jakaś piosenka z kiczowatym teledyskiem - Bell Biv DeVoe Do Me w/LYRICS :cry2:

Admete napisał/a:

Ja nie chyba, ale na 100% okrutnie bym już je chciała mieć... takie czekanie mnie dobija... też mam nadzieję, że już po premierze trochę gdzieś tam stanieje w Stanach... ;) :trzyma_kciuki:

Harry_the_Cat - Pią 22 Sie, 2008 00:47

Deanariell napisał/a:
Kto miał śpiewać na tym cmentarzu? Bo pod tym linkiem otwiera się jakaś piosenka z kiczowatym teledyskiem - Bell Biv DeVoe Do Me w/LYRICS :cry2:

wyzej jest link do gagów z sezonu 3 - mniej więcej w połowie, na cmentarzu Jensen spiewa i tanczy "you can do me in the ...". Jared... tylko tańczy :mrgreen:

Cytat:

Admete napisał/a:

Ja nie chyba, ale na 100% okrutnie bym już je chciała mieć... takie czekanie mnie dobija... też mam nadzieję, że już po premierze trochę gdzieś tam stanieje w Stanach... ;) :trzyma_kciuki:

W Stanach premiera 2.09...

Deanariell - Pią 22 Sie, 2008 01:03

Harry_the_Cat napisał/a:
wyzej jest link do gagów z sezonu 3 - mniej więcej w połowie, na cmentarzu Jensen spiewa i tanczy "you can do me in the ...". Jared... tylko tańczy

To wyżej już właśnie widziałam :rotfl: myślałam, że znalazłaś coś innego jeszcze ;) Umieram ze śmiechu zawsze, kiedy Jared "naśladuje" miny Jensena - albo Jensen nabija się sam z siebie momentami - niezłe głupawki miewali podczas kręcenia epizodów - zazdroszczę i żałuję, że nie należę do obsady (albo chociaż w charakteryzatorni mogłabym coś robić...) No cóż... marzenia to piękna rzecz... :roll:

praedzio - Pią 22 Sie, 2008 07:31

O, kurczę! Szkoda, że nie mogę obejrzeć! Chciałabym popatrzeć na popisy wokalne Jensena i taneczne Jareda!! :cry2:

EDIT (godz. 10.52): Dobra, dorwałam się do kompa o lepszych parametrach. Co prawda bez głosu, ale lepszy rydz niż nic. Doszłam do momentu, kiedy żaba zwiała na widok chłopaków... :rotfl:

Caitriona - Pią 22 Sie, 2008 12:01

Deanariell napisał/a:
niezłe głupawki miewali podczas kręcenia epizodów

Głupawka i to jaka! :mrgreen: :mrgreen: :rotfl: :rotfl:

Deanariell - Pią 22 Sie, 2008 13:40

praedzio napisał/a:
Doszłam do momentu, kiedy żaba zwiała na widok chłopaków... :rotfl:

Rozwalające to było! :rotfl: Nie dziwię się Jensen'owi, że nie powstrzymał ataku śmiechu w tej sytuacji - żaba ewidentnie odmówiła współpracy w tym ujęciu :-P Może za mało jej zapłacili (znaczy się - za mało much czy innych przysmaków dostała i zrobiła żabi strajk :mrgreen: )? Ewentualnie uroda chłopców zupełnie na nią nie podziałała, a nawet może wydali się jej z żabiego punktu widzenia paskudni (za wysocy czy jak :roll: )? Dobre, dobre... Faaajne te zajawki z planu... No, no, no, Praedzia ma teraz małą konkurencję (na szczęście w bardzo miłym sensie) - bo oto Harry nam tu wyrasta na niezłą szperaczkę i wyszukiwaczkę SPN-owych smakowitych kąsków :oklaski:

Calipso - Pią 22 Sie, 2008 22:30

Deanariell napisał/a:
Praedzia ma teraz małą konkurencję (na szczęście w bardzo miłym sensie) - bo oto Harry nam tu wyrasta na niezłą szperaczkę i wyszukiwaczkę SPN-owych smakowitych kąsków :oklaski:

Będzie więcej ciekawostek :-D Brawo Praedzio i Harry :oklaski:
Dzisiaj skończyłam ogladanie 11 odcinków z pierwszej serii,reszta czeka na napęd :(

A właśnie,gdzieś była mowa o innym avku Praedzia.Przyznam się,że trochę za nim zatęskniłam :wink:

Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 15:18

kilka nowych ikonek z Deanem: http://community.livejour...414.html#cutid1
Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 20:18

Skończyliśmy sezon 3.... Mąż aż się tak strasznie nie wzruszył, bo jak skomentował, to jedyna rzecz, która go w tym nieco męczy to "powracający motyw Łazarza... ". Powiedział to nie wiedząc absolutnie nic o sezonie 4, poza tym, że ma być...

Zastanawialiśmy się też nad Mary Winchester. Pamiętacie, jak bodajże w 14 odcinku, chłopaki próbują wyciągnąć jakieś wieści od demona - taki ciemnoskóry koleś go gra? ~Dean pyta - "who holds my contarct", a on na to "Your mother..." Myślicie, że to rzucili tak przypadkiem?

praedzio - Sob 23 Sie, 2008 20:18

Calipso napisał/a:
A właśnie,gdzieś była mowa o innym avku Praedzia.Przyznam się,że trochę za nim zatęskniłam :wink:

Eeee.... A o jakim avku mowa? :shock: Trochę ich w końcu miałam... Co do newsów, to chyba raczej Harry przejmie pałeczkę, gdyż ze zrozumiałych względów nie będę mogła tak często zaglądać na źródła supernaturalnych nowości. ;)

malmik - Sob 23 Sie, 2008 20:20

Harry_the_Cat napisał/a:
"powracający motyw Łazarza... ".

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
To rozumiem, że sezon drugi już jest do użyczenia??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Admete - Sob 23 Sie, 2008 20:24

Sądzę, że w Spn nic nie ejst tak do końca przypadkowe i dowiemy się różnych rzeczy o rodzicach braci.
praedzio - Sob 23 Sie, 2008 20:58

No, dobra, nadrabiam w newsach:

Zwiastun Christmas Cottage z J.P. : http://pl.youtube.com/watch?v=dvEpzCokKk0

Harry_the_Cat - Sob 23 Sie, 2008 21:21

Widziałam. Wydaje się, że to milutki film familijny - idzie chyba prosto na DVD. I nie powiem, Jared wygląda nienajgorzej w tym szaliku :mrgreen:

eta: tu ladna tapetka z Jaredem - http://community.livejour...l?thread=128082

Calipso - Sob 23 Sie, 2008 21:45

Praedzio,mówiąc o Twoim poprzednim avku,miałam na myśli ruchomy z napisem "orgasmus".Jeśli pamietasz,to nawet napisałam,że Jared wybaczy Ci zmianę,bo avek był troszkę rozpraszający :wink: