To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

praedzio - Czw 06 Cze, 2013 22:05

To może być niezły pomysł. ;)
A z tą sobotą coś wymyślę. :mysle: Chociaż na godzinkę się z Wami spotkam, psiamać.

Anaru - Czw 06 Cze, 2013 23:36

Ale w sobotę spotkanie jest?
Ja będę dopiero w sobotę, bu...

Aragonte - Czw 06 Cze, 2013 23:41

Jest, jest :)
Nadal chyba tylko nie ustalono, czy będzie na mieście, czy w w czyimś siedliszczu :wink:

Anaru - Pią 07 Cze, 2013 11:46

Aragonte napisał/a:
Jest, jest

Całe szczęście :mrgreen:

Agn - Pią 07 Cze, 2013 21:36

Tiaaa to wino mszalne mnie zafrapowalo :lol:
Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje! A ja jestem skonana psychicznie i fizycznie, ale wlasnie wsiadlam w polskiego busa i mam najlepsze miejsce - PANORAMA DROGI!!! Yeah! :mrgreen:

Eeva - Pią 07 Cze, 2013 21:38

Agn napisał/a:

Ostatnio piłam na imprezie u kumpla - zastakująco dobre jak na swoją cenę i Bozię na etykietce ;-)
Agn napisał/a:
Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje!

Kochana, było bosko Cię znów zobaczyć i pić w Waszym towarzystwie karmelowe piwo :-)

Anonymous - Pią 07 Cze, 2013 21:47

...
Agn - Pią 07 Cze, 2013 23:08

Eeva napisał/a:
Agn napisał/a:

Ostatnio piłam na imprezie u kumpla - zastakująco dobre jak na swoją cenę i Bozię na etykietce ;-)

I zaraz sie okaze, ze chrzczone :P

Eeva napisał/a:

Agn napisał/a:
Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje!

Kochana, było bosko Cię znów zobaczyć i pić w Waszym towarzystwie karmelowe piwo :-)

Polecam sie. A piwko zaiste zacne. Mniam....

Eeva - Sob 08 Cze, 2013 10:06

Agn napisał/a:
A piwko zaiste zacne. Mniam....

Muszę ogarnąć w starbaksie sos karmelowy (bo słyszałam że jest dobry dotego rodzaju mieszanek) i wypróbujemy w piątek :D

Agn - Sob 08 Cze, 2013 20:01

Oj będzie bal... :mrgreen:
Eeva - Sob 08 Cze, 2013 21:05

A propos piątku - ze szkolenia wracam w czwartek wieczorem (w domu po 20:30) więc zdążę juz tylko posprzątać i ogarnąć alko oraz jakieś chipsy. W związu z tym mam OLBRZYMIĄ prośbę, żeby w miarę możliwości o przyniesienie w sumie to czegokolwiek;-), żebyśmy miały chociaż co przegryźć ;-)
Eeva - Sob 08 Cze, 2013 21:05

Ach no i proszę o zgłaszanie się na prv po adres :-)
Anaru - Nie 09 Cze, 2013 00:27

A tak odnośnie soboty - są jakieś skonkretyzowane plany godzinowe? Bo nie wiem jaki bilet kupić :mysle: . Już nawet rozważałam wyjazd w środku nocy żeby być rano i cokolwiek zobaczyć (np to centrum nauki Kopernilk) ;) , bo alternatywą jest autobus o 6, 8 lub 10 (+ 6 godzin jazdy).

A poza tym kto mnie konkretnie przygarnie na te jedną noc? :kwiatek:
(najlepiej nie gigantycznie daleko od metra ;) )

Agn - Nie 09 Cze, 2013 20:11

Dziewczyny! Jak wygląda sytuacja w Warszawie? Bo powodziami coś straszą, że was zalewa i zaczynam się martwić. :?
Eeva - Nie 09 Cze, 2013 20:13

Ja dziś tylko zmokłam okrutnie, Trasa toruńska po pachy w wodzie, podobno ludzie musieli n dachy samochodów uciekac!
praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:13

Ja cały weekend przesiedziałam w Wiązownie, więc dopiero jutro się okaże, czy mam szykować kajak do pracy. ;)
Caroline - Nie 09 Cze, 2013 20:14

Myślę, że to tylko dzisiejszy ewenement. Była gigantyczna ulewa na Żoliborzu, zalało jedną z głównych tras, auta utknęły w wodzie.
Agn - Nie 09 Cze, 2013 20:23

Nie podnosi mnie to na duchu, jeśli mam być szczera... :? Bo jeśli będzie jakaś fala powodziowa, to nie będę jechała. Ale ok, nie myślmy o tym, myślmy pozytywnie.

Ustalmy fakty. Jak się prezentujemy w sobotę? Gdzie i o której się spotykamy? :D

praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:39

Nie sądzę, by była jakaś fala powodziowa. Regularnie co roku zalewają nas lokalnie jakieś ulewy, a jakoś żyjemy. ;) Będzie dobrze. :wink:
zooshe - Nie 09 Cze, 2013 20:50

Spokojna głowa Wisła to nie Praga, nawet jak trochę wyleje to podtopi co najwyżej prawą stronę która jest i tak nie zamieszkała. Dziś owszem była ulewa i zalało metro, ale już słońce wychodzi.

Anaru miejsce na nocleg się znajdzie, więc się nie martw, a jak planujesz wycieczkę do CK to przygotuj się na 2 godz w kolejce.

praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:53

Cytat:
Spokojna głowa Wisła to nie Praga, nawet jak trochę wyleje to podtopi co najwyżej prawą stronę która jest i tak nie zamieszkała.

Hęęę? :confused3:

zooshe - Nie 09 Cze, 2013 20:58

Prawa strona Wisły jest nieuregulowana więc zalewa głównie krzaki i od czasu do czasu podtapia zoo. Ale nawet jak kilka lat temu przechodziła ta fala przez Wisłę to narobili tylko dużo paniki.
Agn - Nie 09 Cze, 2013 21:15

Ok, to się już nie martwię tak bardzo. :-)
Anaru - Nie 09 Cze, 2013 23:24

Tez widziałam dzisiaj w TV i nie wyglądało to najlepiej. :confused3:
Zawsze mnie frapowało dlaczego jak ludzie widzą wysoki poziom wody na ulicy to się tam ładują z autem. W nadziei, że jak się utopiło 5 aut to moje akurat przejedzie?

zooshe napisał/a:
Anaru miejsce na nocleg się znajdzie, więc się nie martw, a jak planujesz wycieczkę do CK to przygotuj się na 2 godz w kolejce.

Dzięki :mrgreen:
Jeszcze nie wiem czy planuję, to zależy o której spotkanko, bo nie ukrywam, że na spotkaniu zależy mi o niebo bardziej.

Jotka - Pon 10 Cze, 2013 17:54

Anaru napisał/a:
W nadziei, że jak się utopiło 5 aut to moje akurat przejedzie?

Bo kaczka przeszła ? :mrgreen: