Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
praedzio - Czw 06 Cze, 2013 22:05
To może być niezły pomysł.
A z tą sobotą coś wymyślę. Chociaż na godzinkę się z Wami spotkam, psiamać.
Anaru - Czw 06 Cze, 2013 23:36
Ale w sobotę spotkanie jest?
Ja będę dopiero w sobotę, bu...
Aragonte - Czw 06 Cze, 2013 23:41
Jest, jest
Nadal chyba tylko nie ustalono, czy będzie na mieście, czy w w czyimś siedliszczu
Anaru - Pią 07 Cze, 2013 11:46
| Aragonte napisał/a: | | Jest, jest |
Całe szczęście
Agn - Pią 07 Cze, 2013 21:36
Tiaaa to wino mszalne mnie zafrapowalo
Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje! A ja jestem skonana psychicznie i fizycznie, ale wlasnie wsiadlam w polskiego busa i mam najlepsze miejsce - PANORAMA DROGI!!! Yeah!
Eeva - Pią 07 Cze, 2013 21:38
| Agn napisał/a: | Tiaaa to wino mszalne mnie zafrapowalo |
Ostatnio piłam na imprezie u kumpla - zastakująco dobre jak na swoją cenę i Bozię na etykietce
| Agn napisał/a: | | Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje! |
Kochana, było bosko Cię znów zobaczyć i pić w Waszym towarzystwie karmelowe piwo
Anonymous - Pią 07 Cze, 2013 21:47
...
Agn - Pią 07 Cze, 2013 23:08
| Eeva napisał/a: | | Agn napisał/a: | Tiaaa to wino mszalne mnie zafrapowalo |
Ostatnio piłam na imprezie u kumpla - zastakująco dobre jak na swoją cenę i Bozię na etykietce |
I zaraz sie okaze, ze chrzczone
| Eeva napisał/a: |
| Agn napisał/a: | | Eevo, Zooshe - bylo mi bosko moc sie z wami spotkac. Dziekuje! |
Kochana, było bosko Cię znów zobaczyć i pić w Waszym towarzystwie karmelowe piwo |
Polecam sie. A piwko zaiste zacne. Mniam....
Eeva - Sob 08 Cze, 2013 10:06
| Agn napisał/a: | | A piwko zaiste zacne. Mniam.... |
Muszę ogarnąć w starbaksie sos karmelowy (bo słyszałam że jest dobry dotego rodzaju mieszanek) i wypróbujemy w piątek
Agn - Sob 08 Cze, 2013 20:01
Oj będzie bal...
Eeva - Sob 08 Cze, 2013 21:05
A propos piątku - ze szkolenia wracam w czwartek wieczorem (w domu po 20:30) więc zdążę juz tylko posprzątać i ogarnąć alko oraz jakieś chipsy. W związu z tym mam OLBRZYMIĄ prośbę, żeby w miarę możliwości o przyniesienie w sumie to czegokolwiek;-), żebyśmy miały chociaż co przegryźć
Eeva - Sob 08 Cze, 2013 21:05
Ach no i proszę o zgłaszanie się na prv po adres
Anaru - Nie 09 Cze, 2013 00:27
A tak odnośnie soboty - są jakieś skonkretyzowane plany godzinowe? Bo nie wiem jaki bilet kupić . Już nawet rozważałam wyjazd w środku nocy żeby być rano i cokolwiek zobaczyć (np to centrum nauki Kopernilk) , bo alternatywą jest autobus o 6, 8 lub 10 (+ 6 godzin jazdy).
A poza tym kto mnie konkretnie przygarnie na te jedną noc?
(najlepiej nie gigantycznie daleko od metra )
Agn - Nie 09 Cze, 2013 20:11
Dziewczyny! Jak wygląda sytuacja w Warszawie? Bo powodziami coś straszą, że was zalewa i zaczynam się martwić.
Eeva - Nie 09 Cze, 2013 20:13
Ja dziś tylko zmokłam okrutnie, Trasa toruńska po pachy w wodzie, podobno ludzie musieli n dachy samochodów uciekac!
praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:13
Ja cały weekend przesiedziałam w Wiązownie, więc dopiero jutro się okaże, czy mam szykować kajak do pracy.
Caroline - Nie 09 Cze, 2013 20:14
Myślę, że to tylko dzisiejszy ewenement. Była gigantyczna ulewa na Żoliborzu, zalało jedną z głównych tras, auta utknęły w wodzie.
Agn - Nie 09 Cze, 2013 20:23
Nie podnosi mnie to na duchu, jeśli mam być szczera... Bo jeśli będzie jakaś fala powodziowa, to nie będę jechała. Ale ok, nie myślmy o tym, myślmy pozytywnie.
Ustalmy fakty. Jak się prezentujemy w sobotę? Gdzie i o której się spotykamy?
praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:39
Nie sądzę, by była jakaś fala powodziowa. Regularnie co roku zalewają nas lokalnie jakieś ulewy, a jakoś żyjemy. Będzie dobrze.
zooshe - Nie 09 Cze, 2013 20:50
Spokojna głowa Wisła to nie Praga, nawet jak trochę wyleje to podtopi co najwyżej prawą stronę która jest i tak nie zamieszkała. Dziś owszem była ulewa i zalało metro, ale już słońce wychodzi.
Anaru miejsce na nocleg się znajdzie, więc się nie martw, a jak planujesz wycieczkę do CK to przygotuj się na 2 godz w kolejce.
praedzio - Nie 09 Cze, 2013 20:53
| Cytat: | | Spokojna głowa Wisła to nie Praga, nawet jak trochę wyleje to podtopi co najwyżej prawą stronę która jest i tak nie zamieszkała. |
Hęęę?
zooshe - Nie 09 Cze, 2013 20:58
Prawa strona Wisły jest nieuregulowana więc zalewa głównie krzaki i od czasu do czasu podtapia zoo. Ale nawet jak kilka lat temu przechodziła ta fala przez Wisłę to narobili tylko dużo paniki.
Agn - Nie 09 Cze, 2013 21:15
Ok, to się już nie martwię tak bardzo.
Anaru - Nie 09 Cze, 2013 23:24
Tez widziałam dzisiaj w TV i nie wyglądało to najlepiej.
Zawsze mnie frapowało dlaczego jak ludzie widzą wysoki poziom wody na ulicy to się tam ładują z autem. W nadziei, że jak się utopiło 5 aut to moje akurat przejedzie?
| zooshe napisał/a: | | Anaru miejsce na nocleg się znajdzie, więc się nie martw, a jak planujesz wycieczkę do CK to przygotuj się na 2 godz w kolejce. |
Dzięki
Jeszcze nie wiem czy planuję, to zależy o której spotkanko, bo nie ukrywam, że na spotkaniu zależy mi o niebo bardziej.
Jotka - Pon 10 Cze, 2013 17:54
| Anaru napisał/a: | | W nadziei, że jak się utopiło 5 aut to moje akurat przejedzie? |
Bo kaczka przeszła ?
|
|
|