To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Bones (Kości)

trifle - Nie 14 Mar, 2010 22:43

Jest Słodko! :excited: Powiedział, że ma 22, w pierwszej chwili pomyślałam: o! to tak jak ja! A potem sobie uświadomiłam, że mam 23 :zalamka: W drugiej chwili pomyślałam, że jestem mocno do tyłu i pewnie rok już minął :P Wiem, jestem chora na głowę :P

Trzecia seria taka króciutka jest, szkoda. Zabiło mnie poszukiwanie męża Angeli. Masakra :mrgreen:

Harry_the_Cat - Pon 15 Mar, 2010 00:05

I jak Slodko? Slodki, nie?
trifle - Pon 15 Mar, 2010 00:15

Na razie pojawił się dwa razy. Fajny jest :D I biedny taki, bo oni nie biorą go poważnie ;) Bones do Bootha: nie strasz chłopca :lol:
Admete - Pon 15 Mar, 2010 06:35

Cytat:
Bones do Bootha: nie strasz chłopca

Własnie o ten moment mi chodziło ;)

trifle - Pon 15 Mar, 2010 23:30

Słodko pomaga w chwytaniu gorgonzoli ;) Za szybko mi to idzie, jeszcze tylko kilka odcinków i będzie czwarta seria, buuu
Admete - Wto 16 Mar, 2010 13:21

Wtedy był strajk scenarzystów.
trifle - Wto 16 Mar, 2010 13:23

Wiem, wtedy i House i SPN miały krótsze sezony.
Aktualnie oglądam odcinek, kiedy B&B muszą zająć się dzieckiem, które nosi w sobie kluczyk dowodowy. Ładny był świąteczny odcinek.
A Słodko naprawdę jest fajny :-D

Admete - Wto 16 Mar, 2010 13:28

To jeden z moich ulubionych odcinków - ma takie zabawne zakończenie ;)
Caitriona - Wto 16 Mar, 2010 14:38

Admete napisał/a:
To jeden z moich ulubionych odcinków

Ten z maluchem? Zdaje się, że pada wtedy zdanie o "naszym chłopcu", a Bones się nim tak cudnie zajmuje: dancing phalanges :mrgreen:

Admete - Wto 16 Mar, 2010 15:43

Tak, tam jest to zdanie i bawienie maleństwa za pomoca tańczących paluszków ;)
trifle - Wto 16 Mar, 2010 18:12

Paliczków! :D A najlepsze było: czego potrzebujesz? stymulacji audio-wizualnej? :rotfl: Urocze to dzieciątko było.
Admete - Wto 16 Mar, 2010 20:01

No wiem, że paliczków, ale to w gruncie rzeczy paluszki :)
trifle - Wto 16 Mar, 2010 21:21

Ale paliczki tak komicznie brzmiały, bardziej niż po prostu paluszki :mrgreen:
Zostały mi dwa odcinki do końca trzeciej serii, zaraz je wykończę..

trifle - Wto 16 Mar, 2010 23:55

Ale zakończenie sezonu :shock: Tego to bym się nie spodziewała i coś mi się w tym wszystkim kupy nie trzymało :mysle: Może powinnam uważniej oglądać... Miałam wrażenie, że jakoś za szybko i nie do końca sensownie to poszukiwanie gormogona zostało zakończone. Hmm.. Przykro..
Ale już zerknęłam na odcinek pierwszy IV, zaczyna się od Oxfordu, jej!

Caitriona - Śro 17 Mar, 2010 00:35

trifle napisał/a:
Miałam wrażenie, że jakoś za szybko i nie do końca sensownie to poszukiwanie gormogona zostało zakończone

To przez ten koszmarny strajk... :-|

trifle - Śro 17 Mar, 2010 10:44

Ale też Ci się tak wydawało? Ja wiem, że strajk, że dlatego sezon krótszy. Ale to było dziwne..
Caitriona - Śro 17 Mar, 2010 14:44

Sezon krótszy, więc nie mogli zakończyć tego wątku pewnie tak jak chcieli. Musieli coś pewnie przyspieszyć i wszystko spaprali...
Alicja - Śro 17 Mar, 2010 14:49

trifle napisał/a:
zaczyna się od Oxfordu, jej!

tu zaczęły się moje nerwy :?

szybko oglądasz :-D

trifle - Śro 17 Mar, 2010 14:50

Wlepię w spoiler, bo może ktoś prócz mnie też ogląda jeszcze wcześniejsze odcinki
Spoiler:
Nie bardzo zrozumiałam, czemu Zack uległ temu całemu gormogonowi. W ogóle nie pojęłam tej "jego logiki". Sprawa Angeli, Hodga i tego niby-męża, też dziwacznie została rozwiązana w końcu. Ty mi nie ufasz, ja tobie też nie, nie możemy być razem i już. Przynajmniej póki co, może się jeszcze pozmienia :mysle:

Ale Booth w maluteńkim mini, mówiący, że wysiadanie z niego, to jakby znowu musieć się rodzić... :rotfl:

trifle - Śro 17 Mar, 2010 15:16

Alicja napisał/a:
trifle napisał/a:
zaczyna się od Oxfordu, jej!

tu zaczęły się moje nerwy :?

szybko oglądasz :-D

Nerwy? Czemu?

Szybko oglądam, tak, mam lekki tydzień teraz, a nie lubię się rozdrabniać ;)

Alicja - Śro 17 Mar, 2010 15:20

przez randki Bones
trifle - Śro 17 Mar, 2010 15:39

O tak, randki są.
A ja uwielbiam Sweetsa! :banan:

Alicja - Czw 18 Mar, 2010 21:47

obejrzałam odc 5x11, aż się popłakałam zę śmiechu gdy alien podczas rezonansu magnetycznego usiadł i uderzył głową w maszynę, Bones krzyknęła, a broń Bootha poszybowała w stronę rezonansu :mrgreen: ważny szeryf z dużym pistoletem i blogerka UFO, ogólnie cały odcinek bardzo zabawny
trifle - Nie 21 Mar, 2010 17:58

Obejrzałam 8 odcinków czwartego sezonu. Sweets właśnie dołączył do grona moich ulubieńców :banan_Bablu: Jest przefajny. I wszyscy już chodzą do niego po rady :-D Ale żeby on z tą dziwaczną dziewczyną-antropolożką :roll: ;)
Admete - Nie 21 Mar, 2010 18:14

Dziewczyna nie jest taka zła. Polubiłam ją w miarę upływu czasu :) Masz jakiegoś ulubieńca wśród stażystów? ;)