Filmy - Filmowe pocałunki które nas rozkładaja na łopatki....
Harry_the_Cat - Pią 16 Lut, 2007 17:37
| miłosz napisał/a: | ja tu o pocałunkach przyszłam poczytać deprecha rzecz straszna |
dzieki miłosz...
Jak zobaczyłam, ze mam 18 postów w tym temacie to sie tak ucieszyłam, ajk je przeczytałam to sie tylko zdołowałam... Caitri to wytnie.
Ech.
A ja idę poszukać radości gdzie indziej....
Gunia - Pią 16 Lut, 2007 18:22
| Pemberley napisał/a: |
skompikowana z ciebie kobieta, Marija, tyle emocji jednoczesnie :grin: |
Spadłam z krzesła. Wybaczcie.
Alison: nie dołuj się, ja też mam podobny nastrój. Zwołałam nadzwyczajne posiedzenie rady bab i z soboty na niedzielę będziemy grupowo motyle brzuszne łapać (za pomocą rzeczonych scen między innymi), więc prześlę Ci trochę dobrych fluidów, żebyś z gośćmi przeżyła.
Jeśli zaś chodzi o całuśne sceny, to zdecydowanie uwielbiam "N&S". Może i Rysiek ma z wąskie usta, ale ta jego szcz... ŻUCHWA i zarościk i w ogóle... Toż to żyć nie umierać.
Anonymous - Pią 16 Lut, 2007 18:37
to ja z moim brakiem takowych dolegliwosci musze sie schowac do kąta?
Alison - Pią 16 Lut, 2007 22:10
Oj kobitki, sorki, u mnie dużo lepiej, ciśnienie poszło w górę, hormoniki stopnęły, pacjent będzie żył!
QaHa - Pią 16 Lut, 2007 22:39
hip hip huraaaaa
Anonymous - Sob 17 Lut, 2007 00:28
pa !!!!
Gunia - Sob 17 Lut, 2007 08:58
Super!
Pemberley - Nie 18 Lut, 2007 19:59
| Trzykrotka napisał/a: | | Mmmm, fantastyczne pocałunki Hana Solo z Imperium kontratakuje... |
Caitriona - Nie 18 Lut, 2007 20:24
Trójeczka - miodzio. Dwójeczka również. Pierwszego nie widziałam
Harry_the_Cat - Nie 18 Lut, 2007 21:54
| Caitriona napisał/a: | | Trójeczka - miodzio |
to to , czego nie mogłaś biedaczko znaleźć...
Aragonte - Pon 19 Lut, 2007 22:59
Coś Wam wkleję, a co... w końcu już po 22

Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 23:24
no i mnie rozłożyłaś na łopatki. Leżę, a serducho wygrywa melodie "sexbomb sexbomb ..." :
Caitriona - Wto 20 Lut, 2007 15:43
Dokładnie Harry...youtoube mnie zawiódł....
A skąd to Aragonte?
Aragonte - Wto 20 Lut, 2007 15:56
| Caitriona napisał/a: | Dokładnie Harry...youtoube mnie zawiódł....
A skąd to Aragonte? |
Z bajeczki
No, ze "Snieżki dla dorosłych" ("Snow White - The Tale of The Terror"). Film jak film (chociaż wcale nieźle mi się go oglądało), ale parę scenek tam jest po prostu takich, że ach Ten pan wygląda najlepiej ze wszystkich dotychczasowych ekranizacji, w których go widziałam - może właśnie dlatego, że wygląda jak wyrzutek i jest zarośnięty, brudny, a nie odpicowany i z gładką mordką
Anonymous - Wto 20 Lut, 2007 17:22
I nie zapominaj o bliźnie na policzku. niezwykle seksownej bliźnie. I wielkich ciemnych oczach, takich w sam raz do zatopienia się, otulonych "firanką czarnych rzęs" - że tak pojadę Mniszkówną ...
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 01:57
To może 'odkurzę' kilka pocałunków z moich ukochanych, nieco starszych filmów:
'Roman Holiday'
http://www.youtube.com/watch?v=rM9hmqbNcH0
'GWTW'
http://www.youtube.com/watch?v=mxUdtYz93tY
'Casablanca'
http://www.youtube.com/watch?v=iTrEIRmbEA4
Admete - Wto 27 Lut, 2007 06:54
Other dzieki za te piękne przypomnienia. Kocham dawne filmy i bardzo żałuję, ze nigdzie nie mogę ich w dzisiejszych czasach zobaczyć. Chętnie przypomniałabym sobie Filadelfijską opowieść, Cudowne życie, Ich noce...
Harry_the_Cat - Wto 27 Lut, 2007 12:03
| Admete napisał/a: | | Filadelfijską opowieść |
STrasznie bym to chciała na DVD....
QaHa - Wto 27 Lut, 2007 12:35
ha ale były dwie wersje jedna z Grace Kelly a druga z Katherine Hepburn
Harry_the_Cat - Wto 27 Lut, 2007 12:52
Wiem, ale ta wersja z Kelly, Astairem i Armstrongiem to jakaś pomyłka jest.l
Tylko i wyłącznie oryginalna - Hepburn - Grant - Stewart
Alison - Wto 27 Lut, 2007 13:08
Och Cary Grant z tym modelikiem yachtu w łapkach i wzrokiem "mientkim", rzewnie popatrujący za Kasią unoszoną znad basenu w ramionach Jamesa S., że też teraz takich filmów jak na lekarstwo
QaHa - Wto 27 Lut, 2007 13:39
Ha mnie ta wersja z Katherine również o wiele bardziej przypadła do gustu, ale cóż niestety nie posiadam w zasobach. (mam słabośc do starego kina - troszke tych filmów posiadam ale nie TEN niestety ??: )
Harry_the_Cat - Wto 27 Lut, 2007 13:40
Oglądam wszystkie powtórki tego na TCM... I zdecydowanie wolę klasycznie czarno-białą wersję niż tę kolorowaną....
DO kompletu mogliby mi jeszcze dodać ""Sklepik na rogu" (czy jak to się tam nazywa - James Stewart pracujący u niejakiego pana Matuschka z niejaką Klarą Novak.... )
ETA - znalazłam na Amazonie - http://www.amazon.co.uk/P...6?ie=UTF8&s=dvd
I nawet są dodatki
Admete - Wto 27 Lut, 2007 14:05
Och Sklepik na rogu...cudna, cudna rzecz - moje marzenie, bo ja się strasznie w Jamesie Stewarcie podkochiwałam. Niedawno przeczytałam biografię Hepburn - Scott Berg "Kate, którą pamiętam". To była bardzo silna, niezależna kobieta.
Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 14:22
| Admete napisał/a: | | bo ja się strasznie w Jamesie Stewarcie podkochiwałam. . |
Mi tu.
|
|
|