To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Orlando Bloom

Agn - Nie 28 Wrz, 2008 21:12

Aczkolwiek to był żart. :lol: (Chociaż w sumie...)
aneby - Nie 28 Wrz, 2008 21:13

Jeszcze chyba jakieś Kingdom of Heaven popełnił :mysle:
Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 21:14

zaloze sie ze to bylo przed kwietniem 2007 :D - to byl okres kiedy komputer i strajkowal i mniej wiecej co tydzien musialam stawiac system (o tyle praktyczne, ze teraz jestem w tym temacie samodzielna :D )
Agn - Nie 28 Wrz, 2008 21:14

Popełnił. IMHO jego najlepsza rola. Aczkolwiek nie widziałam Milkmana i Elizabethtown, więc nie wiem, może w komediach czuje się najlepiej.
Harry_the_Cat - Nie 28 Wrz, 2008 21:24

AineNiRigani napisał/a:
zaloze sie ze to bylo przed kwietniem 2007 :D - to byl okres kiedy komputer i strajkowal i mniej wiecej co tydzien musialam stawiac system (o tyle praktyczne, ze teraz jestem w tym temacie samodzielna :D )

Miałaś problemy z klawiaturą, z tego, co pamiętam ;)

A a propos Orlando - mówiłam niejednokrotnie, że aktor to kiepściutki a ja i tak mam do niego słabość ;)

I muszę wreszcie Elizabethtown obejrzeć... :roll:

Anonymous - Nie 28 Wrz, 2008 21:30

Ja jestem wielka fanka i Milkmana (Calcium Kida) i elisabethtown. Facet ma olbrzymi potencjal komediowy i jak dla mnie to jednak to sa najlepsze jego role - szczegolnie Calcium Kida zagral genialnie. Abso-kurna-lutnie. Komedia ze stricte angielskim humorze - jak zawsze smieja sie sami z siebie. Natomiast samobojstwo Blooma w Elisabethtown po prostu majstersztyk :D
W Kingdom najwieksza zaleta roli Blooma bylo to, ze tak rzadko sie odzywal. No jakos nie lezy mu postac tragiczna. On sie urodzil do komedii i tyle !!
Dodam, ze ja tez jestem przeciwko jego bieliznie. Jakiejkolwiek :twisted:

Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 21:42

Agn napisał/a:
Tak to jest jak się nos pcha w czyjąś bieliznę - dowiaduje się człowiek rzeczy, których nie chciałby wiedzieć.

to nie ja tylko jego byłe/obecne czy cuś tam to wychlapały :-P
Harry_the_Cat napisał/a:
aktor to kiepściutki a ja i tak mam do niego słabość

ja też i to przez niego prosiłam Aine o przywiezienie mi elfa,ale elfa ciągle niet :cry2:

aneby - Nie 28 Wrz, 2008 21:51

Cal uważaj żebyś nie dostała agenta Smitha, który okazał się być elfem (i to nie byle jakim)
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:03

Cytat:
agenta Smitha, który okazał się być elfem (i to nie byle jakim

kim on jest? jakoś go nie kojarzę :roll:
AineNiRigani napisał/a:
jestem przeciwko jego bieliznie. Jakiejkolwiek :twisted:

perwersja się szerzy :rotfl:

Agn - Nie 28 Wrz, 2008 22:15

Hugo Weaving, Calipso :)
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:18

Agn napisał/a:
Hugo Weaving

matrix?

Agn - Nie 28 Wrz, 2008 22:20

Si :)
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:30

Ha!! jednak mam dobrą pamięć :-D
ale nie do avatarów :cry2:

aneby - Nie 28 Wrz, 2008 22:31

:ops2: Chyba nie wszyscy załapali :rumieniec:
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:33

aneby napisał/a:
Chyba nie wszyscy załapali :rumieniec:

sorry,ja tak zawsze po piwku :rumieniec:

aneby - Nie 28 Wrz, 2008 22:35

Czy z powodu pifka zgubiłaś sukienkę? :mrgreen:
Calipso - Nie 28 Wrz, 2008 22:38

tak,dla mnie dwa to zdecydowanie za dużo i jeszcze Kasiek gdzieś znikneła :roll: ale już jestem ubrana :mrgreen:
Agn - Pon 29 Wrz, 2008 16:19

Co też ten Orlando z dziewojami wyprawia - rozpija i sprawia, że po jego temacie sukienki gubią...
Agn *sfazowana*

Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 18:26

Agn napisał/a:
Co też ten Orlando z dziewojami wyprawia - rozpija i sprawia, że po jego temacie sukienki gubią...

Majtki pewnie tez... ktora sie przyznaje?

Calipso - Pon 29 Wrz, 2008 20:05

Agn napisał/a:

noremalnie nie lubię bolndynów,ale on jako elf :slina: picie z żalu,że go nie mam,a gubienie sukienki miało sprawić,że coś się zmieni :wink:
AineNiRigani napisał/a:
ktora sie przyznaje?

no dobrze,ja się przyznaję :ops1: :mrgreen: