Seriale - Supernatural
Admete - Wto 13 Mar, 2007 12:38
Jest już zwiastun Roadkill - zapowiada się mroczna i tajemnicza atmosfera. Tricia Helfer pasuje mi do takich klimatów No i tak się steskniłam za chłopcami, że aż strach
http://www.thewb.com/show...al/episodes/216
Harry_the_Cat - Wto 13 Mar, 2007 12:43
Ja mam do Was pytanie - co chwilę wpadam na lj na teledyski z Supernatural - wrzucać Wam tu linki?
Admete - Wto 13 Mar, 2007 12:53
Oczywiście jeśli tylko masz ochotę
Harry_the_Cat - Wto 13 Mar, 2007 13:00
No to jedziem (to chyba wpsiy z ostatnich dwóch dni... )
1. A John Winchester vid
2. 14 x SPN i raz Grey's Anatomy
3. I to ju z nie SPN, ale żeby Admete miała wszystko razem - Battlestar Galactica...
No to na dziś chyba macie co robić
Jeszcze dwa
SPN
SPN 2
A o BSG macie jakiś temacik? Bo tego też widuję w ilościach hurtowych...
Admete - Wto 13 Mar, 2007 13:16
Nie mamy jeszcze tematu na BSG, ale kiedyś to się pewnie zmieni, bo mam zamiar w końcu sie porządnie za to zabrać Na razie widziałam tylko pierwsza serię i to nie do końca.
Zaraz przejrze filmiki z Spn.
Anonymous - Wto 13 Mar, 2007 15:49
No wiec jestem po pierwszych dwoch odcinkach (chyba pierwsyzch )
Serial ma klimacik. jak kiedyś Archiwum X Naprawde mi sie podoba. Nie wszystkie wyrazy łąpie w całości, ale sens - jak najbardziej i w zasadzie jakichś tragicznych problemów nie mam.
Ale nie moge ogladac wieczorami. Potem mi sie rozne potworkin snia...
Szkoda tylko, ze nie bardzo jest na kim oko zaiesic, no ale trudno...
Admete - Wto 13 Mar, 2007 17:45
Przecież tam są napisy. Nie otwieraja Ci się? Mogę wysłać na maila, to chociaz poczytasz osobno. Pilot i Wendigo. Wiesz Aine - tam się zabawa zaczyna tak w okolicach 9 odcinka, ale trzeba oglądac po kolei, zeby wszystko załapać. I jest na czym oko zawiesić Może Ci się Papa Winchester spodoba, ale musisz poczekać...;-)
Anonymous - Wto 13 Mar, 2007 18:29
Winchester już brzmi zawiesiście
Nie, napisy mi sie nie otwieraja, moze maja inne nazwy niz plik z filmem (a takich mi odtwarzacz nie wczytuje )
Nie rozumiem tylko, czy byl jakis pilot? Bo mnie sie otwiera od tego odcinka z aniolem smierci (jak go sobie nazwalam - nie wiem czy trafnie. Ten w ktorym uleczano zabierajac energie zyciowa innym (i tez nie wiem czy to dobrze wylapalam i zrozumialam )
Admete - Wto 13 Mar, 2007 22:27
Hej - czyżbym ja cos pokręciła? :-( Zaraz do ciebie napiszę.
Deanariell - Śro 14 Mar, 2007 18:06
| AineNiRigani napisał/a: | | Szkoda tylko, ze nie bardzo jest na kim oko zaiesic, no ale trudno... |
Jak to nie ma na kim oka zawiesić?! Ja tam swoje wieszam...
...na Deanie głównie No ale Papa też ma oczy nie od parady :razz:
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 18:33
Dean za bardzo przypomina mi Davida Hasselhoffa, którego nigdy nie lubiałąm i nigdy mi się nie podobał.
Po zastanowieniu stwierdzam, że w ostateczności ten młodszy ujdzie. Czekam na Winchestera
Admete - Śro 14 Mar, 2007 18:54
Aine Ty mnie zawsze zamordujesz jakims porównaniem Twoja wyobraźnia skojarzeniowa wędruje bardzo dziwnymi drogami.
Papa Winchester Jeffrey Dean Morgan - grał też trochę w Chirurgach. Piękne oczy i świetny głos, chociaż klasycznej urody to on nie posiada. Mnie się jednak zawsze podobają ci mniej ładni
http://imdb.com/name/nm0604747/
Och lubię ten serial ze względu na atmosferę i rozliczne nawiązania popkulturowe I muzyczka rewelacyjna. A Impala! Chcę taki samochód!
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 20:00
Muzyka to niewatpliwy atut, to fakt.
No to czekam na Winchestera
A Dean to taka młodsza ciutkę ładniejsza wersja Davida POdobna mimika, podobne rysy twarzy
Admete - Śro 14 Mar, 2007 20:24
To sobie poczekasz :razz: Oglądaj teraz kolejno, bo historia się pięknie rozwija. Ja mam ochote na powtórki. Poza tym bracia mają bardzo fajnie wzajemne relacje rozpisane. Tego młodszego brata gra aktor polskiego pochodzenia - Padalecki się nazywa
Margarett - Śro 14 Mar, 2007 22:50
| Admete napisał/a: | Ten młodszy jest grany przez aktora polskiego pochodzenia - Padalecki się nazywa |
Zabrzmiało jak polskie media :razz:
Anonymous - Śro 14 Mar, 2007 22:57
| Admete napisał/a: | Ten młodszy jest grany przez aktora polskiego pochodzenia - Padalecki się nazywa |
To widać. Polskie udane geny się w nim odezwały, dlatego jest znośny (no dobra, przystojny, chociaż nie w moim typie ) Dean to pewnie rdzenny Amerykanin z dziada pradziada, dlatego tak sie wydegenerował na Davida
Powiem Wam w tajemnicy, że te "straszne" momenty lece na przyspieszonym, bo jestem zbyt słabej kontrukcyi psychicznej, ot co !!
Margarett - Śro 14 Mar, 2007 23:00
A kiedyś Padalecki to taki skromny i nieznany był, tylko dla wybrańców, rozbrykał się po filmidłach ostatnio
Deanariell - Czw 15 Mar, 2007 00:13
| Margarett napisał/a: | | A kiedyś Padalecki to taki skromny i nieznany był, tylko dla wybrańców, rozbrykał się po filmidłach ostatnio |
I rozrósł
| AineNiRigani napisał/a: | | Dean za bardzo przypomina mi Davida Hasselhoffa, którego nigdy nie lubiałąm i nigdy mi się nie podobał. |
Rany...Zabawne, bo oglądałam tak wiele zdjęć Jensena z różnych jego ról i pewnego razu właśnie na jednym wyglądał niemal identycznie, jak David w młodości Bałam się tego, że inni też zauważą... Wywaliłam tę fotkę, żeby nie mieć przykrych skojarzeń Wolę mimo wszystko dopatrywać się dalekiego podobieństwa do Jamesa Deana, zwłaszcza w postaci Deana
A Jensen Ackles jest cowboy'em z Texasu - konkretnie z Dallas :razz: I widać facet jest jak wino - im starszy, tym lepszy...jak był młodszy, to gorzej się prezentował - 100% cherubinka :grin: Eeeeee... Mnie się i tak podoba - do twarzy mu w postaci Deana
A tak w ogóle, to lubię wszystkich 3 Winchesterów - jako trójca są niesamowici
Anonymous - Czw 15 Mar, 2007 11:50
do trójcy jeszcze nie doszłam, ale tatuś się już przemknął
No nie powiem - smakowity ...
Deana od Davida, pomimo całego podobieństwa, wyróznia niewątpliwy testosteron. David zawsze był dla mnie niezwykle zniewieściały. Nigdy nie rozumiałam, jak może sie podobać kobietom
Dean, mimo że tez mi nie leży typem urody (chociaż blondyn ), to jakoś nie odczuwam niesmaku widząc go z kobitkami i nie dziwię się zainteresowaniu jego osobą.
Papa, to już poza jakimkolwiek komentarzem jest
Admete - Czw 15 Mar, 2007 11:58
Papy nie ma zbyt wiele, ale odgrywa bardzo ważna rolę nawet, jeśli go fizycznie nie ma Poza tym wróci, wróci! W 20 odcinki II serii - ja się już nie moge doczekać. Riella to pewnie łapki zaciera, że Ci się Jensen - Dean nie podoba, bo więcej dla niej zostanie A mnie się nie skojarzył, bo ja tamtego starszego aktora nie znam. Co on niby grał?
Aine przewijasz te straszne momenty? Ale przecież w tym serialu nie ma nic strasznego. Nie rozumiem Cię... No dobra, powiedzmy, że dziwnie się czułam oglądając sama w środku nocy Asylum, ale nic więcej
Anonymous - Czw 15 Mar, 2007 13:46
Admete, ja zawsze oglądam to SAMA w środku nocy.
Cisza, spokój, ciemno, a tutaj jakieś duchy, demony ... więc przewijam to znaczy lecę na podglądzie.
Deanariell - Czw 15 Mar, 2007 14:01
| Admete napisał/a: | | A mnie się nie skojarzył, bo ja tamtego starszego aktora nie znam. Co on niby grał? |
Szczęśliwi, którzy nie poznali Davida :razz: A grał głównie w "Słonecznym patrolu", więc nic dziwnego, że nie oglądałaś Ale najgorsze, to były chyba jego próby kariery piosenkarskiej...
Deanariell - Czw 15 Mar, 2007 14:11
| Admete napisał/a: | | Riella to pewnie łapki zaciera, że Ci się Jensen - Dean nie podoba, bo więcej dla niej zostanie |
W issstocie Sssskarbie w isstocie...
| AineNiRigani napisał/a: | | Deana od Davida, pomimo całego podobieństwa, wyróznia niewątpliwy testosteron. David zawsze był dla mnie niezwykle zniewieściały. Nigdy nie rozumiałam, jak może sie podobać kobietom |
Też nie rozumiałam... no ale... Zgadam się - Jensen się z wiekiem wyrabia powoli i moim zdaniem zupełnie nieźle gra swoją postać w tym serialu... Chętnie pooglądałabym go również w "Smallville" (grał tam przez chwilę).
Poczekajcie, poczekajcie... jak dojdziecie do końca I serii :razz: Dean uroczo wygląda w scenach udręczenia - odcinki "Devil's trap" i pierwszy z II serii "In my time of dying" ... WOW! Uch...
Deanariell - Czw 15 Mar, 2007 14:53
Znalazłam tę fotkę, na której ewidentnie przypomina Davida...
http://www.jraunlimited.c...S/DAPromo13.jpg
Apage satanas!
Admete - Czw 15 Mar, 2007 16:02
Słoneczny patrol - no rzeczywiście nie oglądałam Ja nie bede patrzec na te fotke, bo mi sie jeszcze utrwali i co będzie? Dean udręczony w wykonaniu Acklesa jest naprawdę pierwszej jakości
|
|
|