Aktorzy - Johnny Depp
kikita - Śro 26 Lip, 2006 01:48
Tak bez watpienia Depp jest przystojny w taki jakis łobuzerski sposób.I jest swietnym aktorem . Takiej nonszalancji i wdzieku u pirata nie zagrałby jakis marny aktorzyna , tu trzeba talentu i to musi spodobać sie kazdemu. Sparrow jest swietny
A tu mała wpadka z planu filmowego
Gunia - Nie 30 Lip, 2006 15:40
Byłam wczoraj nareszcie na "Piratach"... Jedno zdanie: CHOLERNA KIERA! Ja jej dam mojego kochanego Johnny'ego zostawiać na pastwę Krakenowi... W końcu ona jest tu (chyba...) dyżurną dziwicą... A że przez całe kolonie miałam przydomek Vodoo, to opis kolejnej części budzi we mnie nadzieję...
miłosz - Pon 31 Lip, 2006 12:39
Proszę jak sie Johny utożsamił z Jackiem Sparowem - tu wchodzi do tok-szoł Dawida Lettermana
Agnesse - Wto 01 Sie, 2006 20:11
Popularny aktor Johnny Depp (43 l.), którego niedawno mogliśmy podziwiać w filmie "Rozpustnik", a od piątku 21 lipca w drugiej części przygód przesympatycznych piratów "Piraci z Karaibów. Skrzynia umarlaka" przyznaje, że sens w życiu odnalazł dzięki miłości do Vanessy Paradis.
Aktor wspomina, że dopiero spotkanie miłości jego życia uświadomiło mu, że musi zmienić swój hulaszczy tryb życia.
- Przez 35 lat żyłem jak we mgle. Nie wiedziałem czego chcę, ani kim jestem. Uciekłem ze szkoły, gdy miałem 15 lat. Kiedy zostałem aktorem, brałem narkotyki, piłem, demolowałem hotele. To wszystko zmieniło się, gdy spotkałem Vanessę Paradis (33 l.) - wspomina aktor.
- Pewnego wieczoru zobaczyłem Vanessę na przyjęciu w Paryżu, ale zabrakło mi odwagi, żeby ją zagadnąć. Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia - opowiadał w wywiadzie Depp.
Johnny Depp i Vanessa Paradis są parą już od siedmiu lat. Mają dwójkę dzieci, córkę Lily Rose Melody i synka Jacka Johna Christophera.
- Przy narodzinach córki pierwszy raz całkowicie poświęciłem się innym ludziom. Widok matki z jej dzieckiem jest najpiękniejszy na świecie - wzrusza się odmieniony gwiazdor. - Od pierwszego dnia, gdy zamieszkaliśmy razem, uważamy się za męża i żonę. Nie potrzebujemy na to papierka - mówi aktor, który przeciwny jest instytucji małżeństwa.
Źródło: www.interia.pl
miłosz - Wto 01 Sie, 2006 20:17
Piękny wywiadzik a z Vanessy to też było niezłe ziólko
Alison - Śro 02 Sie, 2006 18:39
Jak to jednak trzeba trafić na tę swoją połówkę i wszystko ustawia się na właściwym miejscu.
Ja dziś też raniutko wpadłam do kina na Piratów... Trochę muszę przyznać męczył mnie ten wszechobecny turpizm tj. epatowanie widza brzydotą wszelkiej maści, szkorbutem, próchnicą i najróżniejszym obleśniarstwem, choć oczywiście technicznej wartości tego wszystkiego nie sposób nie docenić. Depp poruszający się jak dama jest przecudny, i Bogiem a prawdą to jakbym sobie powycinała z tego filmu wyłącznie sceny z jego udziałem, to byłabym tym filmem szczerze zachwycona, a tak to jestem trochę mniej niż się spodziewałam...
Gunia - Śro 02 Sie, 2006 18:45
O tak. Johnny to Parwdziwa Dama. Pełna gracji etc.
Caitriona - Pią 04 Sie, 2006 15:20
Wkleiłam trzy filmowe fotki Deppa; najbardziej mi się podoba ta z "Dziweiątych wrót": http://ww1.pureupload.com/pupload/view/13277
Anonymous - Pią 04 Sie, 2006 17:09
Ten film jest okrropny strraszny brrr.
Gunia - Sob 05 Sie, 2006 14:42
Caitri... *szczerzy zęby* czy mogłabym się uśmiechnąć do Ciebie, Mistrzu o tapetkę z tej pierwszej fotki? *nadal szczerzy*
I znalazłam (ku swemu smutkowi) głupi film z udziałem Johnnego. Rozmawialam z kolega mojego brata o Joahnnym i stwierdził, że nie wszystkie filmy z jego udziałem są fajne, np. "Żona astronauty". Nie uwierzyłam na słowo, film zdobyłam i się rozczarowałam. Zainteresowani mogą go obejrzeć na Dwójce o 23:10, o ile dobrze pamiętam.
Agnesse - Nie 06 Sie, 2006 13:14
Ten film nie jest głupi, do pewnego momentu jest nawet bardzo dobry, tylko zakończenie moim zdaniem powinno być inne.
Anonymous - Pon 07 Sie, 2006 02:01
Mnie sie włąśnie zakończenie spodobało. Bo wszyscy się spodziewali się jednak czegoś innego
Nie, zdecydowanie film nalezy do udanych.
Jak dla mnie to chyba Beksa najmniej mi się podoba.
migotka - Pią 11 Sie, 2006 18:22
http://johnny-depp.klub.mylog.pl/
strona fan clubu
Caitriona - Nie 13 Sie, 2006 22:06
Dla Guni :
Gunia - Wto 22 Sie, 2006 12:17
Caitri! O Słońce mego żywota! Dzięki Ci stukrotne!
I znalazłam informacje o świeżo wydanej biografii Johnny'ego - "Johnny Depp. Współczesny buntownik". Wydawnictwo Cyklady, s. 302.
http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/461170
Tam znajdziecie więcej informacji.
Gunia - Pią 25 Sie, 2006 20:59
Test z wiedzy o Deppie.
Miałam... Wstyd się przyznać... Tylko 120 pkt. :oops:
Caitriona - Pią 25 Sie, 2006 21:01
| Gunia napisał/a: | | Caitri! O Słońce mego żywota! Dzięki Ci stukrotne! |
Guniu, cała przyjemność po mojej stronie! Cieszę się, ze Ci się podoba
Gitka - Czw 07 Wrz, 2006 17:38
Gunia już chyba pisała o tej książce
Johnny Depp
Współczesny buntownik
Artystyczna droga Deppa to swego rodzaju walka z wiatrakami. Jak dowodzi Współczesny buntownik, nie każdy Don Kichot z góry skazany jest na klęskę.
więcej tu
http://www.polskieradio.p...asp?id=363&md=0
Gunia - Czw 07 Wrz, 2006 17:41
A dziś moja koleżanka rzuciła na przerwie coś o zakładaniu fun clubu Deppa i zanim się zorientowała, tonęła w moich uściskach.
Gitka - Czw 07 Wrz, 2006 17:48
Zauważyłam Guniu, Twojego pięknego avatarka i musiałam coś znależć, żeby wątek ruszyłłłł...
Też bym ją uściskała
Gunia - Czw 07 Wrz, 2006 18:03
Dla zainteresowanych:
http://jdepp.info/forum/
Jeszcze mnie tam nie ma, ale jak znajdę chwilkę i się doszkolę, to pewnie się dopiszę.
EDIT: I emot dla nas, Gitko.
EDIT II: Skoro jest więcej wielbicielek Deppa, ^ emot dla fanek.
Gitka - Czw 07 Wrz, 2006 18:08
No Guniu, jestem pod wielkim wrażeniem.
Bravo
Anonymous - Czw 07 Wrz, 2006 18:39
nie tylko dola Was
Gunia - Czw 07 Wrz, 2006 19:50
Na tym forum jest sporo ciekawych rzeczy.
Np. w "Odchyłach Depp'a":
Johnny Depp musi samotnie oglądać 'Teletubisie' bo jego dzieci... już z nich wyrosły.
Amerykański aktor do tej pory oglądał 'Teletubisie' razem ze swoimi dziećmi: 7-letnią Lily-Rose, i 4-letnim Jackiem. Problem polega na tym, że dla dzieci program jest już za bardzo dziecinny i nie mają ochoty go oglądać.
- To spore rozczarowanie - przyznaje Depp.
- Ale ponieważ ja nadal chce oglądać 'Teletubisie' będę musiał robić to sam.
W jednej z restauracji dał popis walki o pyszny deser o smaku toffi. Aktor w pewnym momencie poderwał się od stołu, zerwał ze ściany starą szablę i wymachując nią zaczął krzyczeć, że zabije kucharza, jeśli nie przygotuje mu "fantastycznego lepkiego puddingu o smaku toffi". Kucharz spełnił życzenie aktora.
Johnny Depp totalnie zdemolował kiedys pokój hotelowy w Nowym Jorku. Zachowywał się jednak tak, jakby z demolką nie miał nic wspólnego. Obwinił za nią: jamnika, pancernika oraz olbrzymiego karalucha, które rzekomo wpadły w amok. Kiedy na koniec Johnny tłumaczył obsłudze hotelowej: "ścigałem olbrzymiego szczura i waliłem go packa, ale nie mogłem go złapać" wszyscy odpadli...
Lubi sie bawić lalkami Barbie ze swoją córką, ale jakos odziwo nigdy jeszcze nie był Kenem .
O swoich dzieciach Depp potrafi opowiadać z dużą dozą humoru: "Kiedy dzieci mają rok, to tak jakbys spedzał czas z miniaturowa pijaczyną. Musisz je cały czas podtrzymywać. Wpadaja na rzeczy. Śmieją sie i płaczą. Sikają. Wymiotują."
Jedynym wspomnieniem o swojej babce (czy tam prababce, tej czystej krwi Cherokee), jakie zachował, były jej paznokcie u nóg, wyglądające jak orzechy nerkowca.
Diana - Czw 07 Wrz, 2006 20:44
Dzięki, Guniu, za te ujmujące historie.
W jednej z gazet laureat Oscara- Jan A. P. Kaczmarek opisywał też swoje podróże wraz z aktorami z "Marzyciela" po świecie w celu promocji filmu. Powiedział, że fanki na widok Johnny'ego mdlały. I dodał (mniej więcej), że "miłośniczek J.D. nikt nie przebije". Ja z kolei muszę przyznać, że wcale im się tak bardzo nie dziwię.
|
|
|