Aktorzy - Rufus Sewell
Gosia - Śro 14 Lut, 2007 22:07
Obejrzalam "Poskromienie zlosnicy". Dla Rufusa oczywiscie, bo dla kogóż innego
Dobra muzyka, kilka sekwencji swietnych np. zmiana koła.
Dwie sceny mnie powalily na kolana ..
Dlugie ujecie z dolu do gory na Rufusa w surducie przed slubem
A druga jak nozke zalozyl na nozke i bylo widac nogi w rajstopkach
Ale mimo to wole go ogladac w meskich ciuchach
Ten moment w ktorym ona mowi jak to jest podnozkiem meza, drazni mnie we wszystkich ekranizacjach tej sztuki ??:
Alison - Czw 15 Lut, 2007 11:17
| Gosia napisał/a: |
Dwie sceny mnie powalily na kolana ..
Dlugie ujecie z dolu do gory na Rufusa w surducie przed slubem
|
Prawdaaaa?
Pemberley - Czw 15 Lut, 2007 11:37
| Gosia napisał/a: | :
A druga jak nozke zalozyl na nozke i bylo widac nogi w rajstopkach |
no i dotego zamawianie tego alkoholu na lotnisku
Alison - Czw 15 Lut, 2007 11:38
| Pemberley napisał/a: | | Gosia napisał/a: | :
no i dotego zamawianie tego alkoholu na lotnisku |
Tak! Potrójna. Ale DUŻA!
Pemberley - Czw 15 Lut, 2007 11:38
| Alison napisał/a: | | Pemberley napisał/a: | | Gosia napisał/a: | :
no i dotego zamawianie tego alkoholu na lotnisku |
Tak! Potrójna. Ale DUŻA! |
dokladnie!!!
Monika - Pon 19 Lut, 2007 11:33
Powiem jedno. ON jest BOSKI Jestem w trakcie oglądania Middlemarch, niebawem może załapię się na Poskromienie. Gdzie ja się uchowałam, że go nie dojrzałam
Pemberley - Pon 19 Lut, 2007 11:41
| Monika napisał/a: | Jestem w trakcie oglądania Middlemarch, Gdzie ja się uchowałam, że go nie dojrzałam |
ja go odkrylam wlasnie w Middle i to bylo zaskoczenie. a potem bylo " Dark city". najlepsze wciaz przed toba.
okryc super aktora, a potem jeszcze odkryc jego talent komediowy, aaaaaaach.
- bedziesz miec podowojna radosc przy "poskromieniu"
Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 11:41
Mówcie co chcecie, jego mina na wieść, że ona na urlopie nie nosi majtek jest zabójcza. Ot rybka złapana na haczyk
moniczko - poskromienie jest BOSSSSKIE !!!!
Monika - Pon 19 Lut, 2007 12:05
| AineNiRigani napisał/a: |
moniczko - poskromienie jest BOSSSSKIE !!!! |
Wyobrażam sobie Tylko martwię się trochę o siebie, bo zmieniam facetów w sygnaturze, niemal z prędkością światła, to jest normalne??? ??:
Harry_the_Cat - Pon 19 Lut, 2007 12:08
Mi tam się chwilowo tylko krzyżyk wyświetla
Marija - Pon 19 Lut, 2007 12:14
| Monika napisał/a: | Tylko martwię się trochę o siebie, bo zmieniam facetów w sygnaturze, niemal z prędkością światła, to jest normalne??? ??: | Szkoda, że nie ma teraz lusterek kieszonkowych ze zdjęcuszkiem Gwiazdy na rewersie. Ile byś miala lusterek w torebce?
Monika - Pon 19 Lut, 2007 12:22
Nie strasz mnie; choć przyznam, że mam pojemną torbę, tak samo jak serce
Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 12:24
Marijo, ile każda z nas by miała? ja sama bez kozery powiem: pińćset.
malmik - Pon 19 Lut, 2007 18:44
w tym 499 z T obikiem
Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 19:24
Malmiku, jak możesz? !!!! całe pińset !!!!
A drugie pińset zostawię sobie na Horasia z jeziora, Willa (ach ahc ach - moje ostatnie odkrycie), Upiornego Marka Attyllę i kilku innych.
Mam pojemne torebki (tzw. "torebki nauczycielskie" ), w dodatku typowo kobiece (nawet drucik nosze) to się wszystko zmieści
malmik - Pon 19 Lut, 2007 20:53
Ciekawe jakie byłoby prawdopodobieństwo wyciągnięcia Tobika
Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 21:14
1:1?
malmik - Pon 19 Lut, 2007 22:00
A słyszałaś o prawie Murphy'ego
Anonymous - Pon 19 Lut, 2007 22:32
słyszała ... no cóz, zgodnie z nim, to Tobik nie wpadnie w łapki wcale (lub 1:10)
Pemberley - Wto 20 Lut, 2007 09:57
| Monika napisał/a: | Powiem jedno. ON jest BOSKI Jestem w trakcie oglądania Middlemarch, niebawem może załapię się na Poskromienie. Gdzie ja się uchowałam, że go nie dojrzałam |
Jak juz obejrzysz, to moze podzielisz sie wrazeniami? Middlemarch jest wciaz jakos malo popularny tu wsrod dam, moze ktos sie zainteresuje
Anonymous - Wto 20 Lut, 2007 12:07
Mało popularny??? Prawie wszystkie je mają, oglądały i sa pod wielkim wrażeniem. Z tego co pamietam burzliwie komentowałyśmy ...
Alison - Wto 20 Lut, 2007 14:19
| AineNiRigani napisał/a: | | Mało popularny??? Prawie wszystkie je mają, oglądały i sa pod wielkim wrażeniem. Z tego co pamietam burzliwie komentowałyśmy ... |
Aine Tobika zdradziłaś? I masz taki sam avatar co Aragonte, ja już nie wiem, która gada muszę sygnaturki czytać. Co to się porobiło.... ??:
Anonymous - Wto 20 Lut, 2007 14:41
Bo my z Aragonte połączone wyśpiewywaniem peanów ku czci pewnego górnika ...
Tobik wróci predzej czy pozniej (tytułu nie zmieniłam ), ale nie mogłam sie oprzec pokusie złożenia hołdu tym boskim oczom i rzesom ...
P.S. Nasze avatary nie są takie same
Monika - Pon 26 Lut, 2007 21:32
Obejrzałam Poskromienie, raz sama, drugi z mamą, trzeci z obojgiem rodziców, została jeszcze siostra Dawno się tak nie uśmiałam. Rufus bajeczny, nawet ta kiecka i makijaż nie pozbawił go męskości. A ta malutka Katarzynka i ta górna wściekła warga, scena w windzie powalająca A niedługo zrobię sobie seansik z Dangerous beauty, Rufus w wenecjańskich ciuchach :razz:
miłosz - Pon 16 Kwi, 2007 16:57
Rufus Sewell zagra obok Emmanuelle Beart w "Vinyan", nowym horrorze w reżyserii Fabrice’a du Welz, autora intrygującego dreszczowca "Calvaire".
Akcja "Vinyan" (słowo to oznacza po tajsku duszę) toczy się w czerwcu 2006. Rodzice nie mogący pogodzić się ze stratą syna w tsunami powracają do Bangkoku. Ciało zaginionego nigdy nie zostało odnalezione, więc matka nie ustaje w poszukiwaniach. Niespodziewanie w jej ręce trafia kasta wideo, na której kobieta dostrzega chłopca wyglądającego identycznie jak jej dziecko. Małżonkowie wyruszają w śmiertelnie niebezpieczną podróż w głąb tajskiego półświatka.
Zdjęcia rozpoczną się w połowie maja w Tajlandii i potrwają 10 tygodni (wiadomość z filmweba)
|
|
|