Ogłoszenia drobne - Nowości DVD
Harry_the_Cat - Pią 27 Sie, 2010 20:35
Harry przeliczy
Admete - Pią 27 Sie, 2010 20:36
Niewątpliwie
Admete - Pią 27 Sie, 2010 20:37
| Aragonte napisał/a: | Admete, myślę, że Harry przeliczy funty na złotówki
Fajnie, że się zdecydowałyście - trochę Was prowokowałam
Caitri, o Serenity też kiedyś myślałam - pewnie kiedyś kupię - chociaż bardziej o Firefly. |
Ja po prostu nie chciałam Rielli wchodzić w paradę. Jakby co to ja akurat mogę trochę droższe kupić w Polsce, chciałam żeby Rielli wypadło to tańsze.
Aragonte - Pią 27 Sie, 2010 20:40
| Admete napisał/a: | | Aragonte napisał/a: | Admete, myślę, że Harry przeliczy funty na złotówki
Fajnie, że się zdecydowałyście - trochę Was prowokowałam
Caitri, o Serenity też kiedyś myślałam - pewnie kiedyś kupię - chociaż bardziej o Firefly. |
Ja po prostu nie chciałam Rielli wchodzić w paradę. Jakby co to ja akurat mogę trochę droższe kupić w Polsce, chciałam żeby Rielli wypadło to tańsze. |
Ale Riella ma rację, że Ty jesteś większą fanką, więc... sama rozumiesz
Admete - Pią 27 Sie, 2010 20:42
Fankami to jesteśmy w takim samym stopniu, uwierz mi
Aragonte - Pią 27 Sie, 2010 20:42
No to znajdziecie piłę tarczową i przepołowicie to śliczne pudełko na pół
Admete - Pią 27 Sie, 2010 20:44
Nie bój się, poradzimy sobie I tak w konsekwencji będziemy mieć obie Ja już kiedyś pisałam, jak dzieliłyśmy się serią o RH nagranej z TV dzięki naszemu koledze. Riella miała serię z Czarnym, a ja z Białym Robinem, bo jej bardziej zależało. A potem nagrałam od nowa z telewzji regionalnej i miałyśmy obie w całości
Caitriona - Pią 27 Sie, 2010 20:55
| Aragonte napisał/a: |
Na początku była Alicja, potem Sherlock, potem Going Postal, następnie Cranford, w końcu dotarłam do Firefly i Serenity właśnie, ale ze wzglęów finansowych została li i jedynie Serenity
Dzięki Harry!!
Harry_the_Cat - Pią 27 Sie, 2010 21:11
Przepraszam dziewczyny, ze tak Was musze ograniczyc... Pojedyncze plytki przeslac poczta to nie powinno byc jakos strasznie drogo - toto lekkie jest...
Admete - Pią 27 Sie, 2010 21:12
Moją przesyłką to moze się Aragonte zajmie, dobrze? Bo Ty pewnie nie będziesz miała się czasu, żeby się z tym bawić.
Aragonte - Pią 27 Sie, 2010 21:18
| Admete napisał/a: | | Moją przesyłką to moze się Aragonte zajmie, dobrze? Bo Ty pewnie nie będziesz miała się czasu, żeby się z tym bawić. |
Jasne
Albo prześlę, albo sama przywiozę
I dzięki, Harry!
Harry_the_Cat - Pią 27 Sie, 2010 21:21
Chodzilo mi o przesylke bezposrednio z Uk w pozniejszym terminie.
Admete - Pią 27 Sie, 2010 21:23
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chodzilo mi o przesylke bezposrednio z Uk w pozniejszym terminie. |
A to nie zroumiałam Tak czy inaczej i tak wszystko idzie na mój adres, bo ja się zawsze logistyką zajmuję
Aragonte - Pią 27 Sie, 2010 21:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chodzilo mi o przesylke bezposrednio z Uk w pozniejszym terminie. |
A, to też nie zrozumiałam
Chyba nie będzie z tym kłopotu, jak myślę
Harry_the_Cat - Nie 29 Sie, 2010 14:47
Zamowienie zlozone
Pytanie: czy jak to przyjdzie w miare wczesnie, to jak poczuje nagla potrzebe, to moge rozpakowac i obejrzec/poczytac?
Aragonte - Nie 29 Sie, 2010 14:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | Zamowienie zlozone
Pytanie: czy jak to przyjdzie w miare wczesnie, to jak poczuje nagla potrzebe, to moge rozpakowac i obejrzec/poczytac? |
No pewnie
Dzięki!
Admete - Nie 29 Sie, 2010 17:49
Jeśli B5 ma być moje, to tak, jesli Rielli...hmmm
Harry_the_Cat - Śro 01 Wrz, 2010 21:35
Przyszly B5 i ksiazki Admete - Film Cait chyba idzie z Jersey....
Caitriona - Śro 01 Wrz, 2010 22:05
Nie ważne skąd, byle by doszedł
Aragonte - Śro 01 Wrz, 2010 22:37
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Przyszly B5 i ksiazki Admete - Film Cait chyba idzie z Jersey.... |
Książki moje To znaczy będą moje, jak Ci zapłacę
Fajnie, że przyszły
Harry_the_Cat - Śro 01 Wrz, 2010 23:33
Tak, tak, wcale i sie nie pomylilo....
To jak Riella i Admete - moge wyjac z pudelka?
Aragonte - Czw 02 Wrz, 2010 00:07
Admete śpi Ale chyba nie miała nic przeciwko?
Jeśli dorwiesz jakieś książki przeznaczone dla mnie, to możesz przeczytać od deski do deski
Harry_the_Cat - Czw 02 Wrz, 2010 00:11
Twoje nie sa w pudelku
Aragonte - Czw 02 Wrz, 2010 00:17
A masz jakieś książki w pudełku? Bo że Babylon 5 jest zapakowane w pudełko, to wiem
Deanariell - Czw 02 Wrz, 2010 00:49
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To jak Riella i Admete - moge wyjac z pudelka? |
Wyjmuj, ale delikatnie - to prawie jak relikwie. (przy okazji sprawdzisz czy wszystko z płytami w porządku, bo w razie czego można pewnie oddać/wymienić - jak zamawiałyśmy trzeci sezon SPN, to też było oryginalnie zapakowane, a okazało się niestety już po przesłaniu do Polski, że jedna z płyt jest ryśnięta, w wyniku czego odcinka "Sin City" nie da się obejrzeć )
Chyba sobie jednak zaklepię to B5 dla siebie, bo jak Admete weźmie tak urocze pudełeczko w łapki, to możliwe, że się rozmyśli i nie będzie chciała wypuścić...
| Admete napisał/a: | | dzieliłyśmy się serią o RH nagranej z TV dzięki naszemu koledze. Riella miała serię z Czarnym, a ja z Białym Robinem, bo jej bardziej zależało. A potem nagrałam od nowa z telewzji regionalnej i miałyśmy obie w całości |
Ach, te wspomnienia...
| Admete napisał/a: | | Jakby co to ja akurat mogę trochę droższe kupić w Polsce, chciałam żeby Rielli wypadło to tańsze. |
| Aragonte napisał/a: | | Riella ma rację, że Ty jesteś większą fanką, więc... sama rozumiesz |
| Admete napisał/a: | | Fankami to jesteśmy w takim samym stopniu, uwierz mi |
...ale to Admete zna wszystkie ważniejsze cytaty na pamięć. Ja się przyznaję bez bicia, że gdyby mi ktoś kazał teraz wybierać między Babylon5 a Supernatural, to miałabym beznadziejnie trudny wybór - obawiam się, że obwody w mózgu by mi się przepaliły... A gdyby ktoś jeszcze dorzucił RoS... Taki problem decyzyjny mógłby mnie skutecznie życia pozbawić.
|
|
|