Seriale - SUPERNATURAL
Calipso - Śro 17 Gru, 2008 22:41
| Caitriona napisał/a: | Zawsze będzie mogła powiedziec że chciała się nim podzielić z koleżankami |
Da się to podciągnąć pod złagodzenie wyroku?
Harry_the_Cat - Śro 17 Gru, 2008 22:43
Nie sądzę. A w końcu mam adwokata in spe w domu
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 06:48
Post pt. Wspomnień czar.
W ramach Wielkiej Akcji Powtórkowej wczoraj, a właściwie dziś obejrzałam sobie Scarecrow. Od pierwszych minut zachwyciła mnie muzyka w tym odcinku. Jest naprawdę dobra. Później obraz - ten pierwszosezonowy ze zgaszonymi kolorami - mniam! No a później poleciało: Sammy, długorzęsy Papa Winchester, śpiący rozkoszulony Dean...
Nijak nie mogę się przyczepić do tego odcinka, może tylko zazgrzytała mi końcówka, że Sam tak szybko zrezygnował z podróży do Californii - jakoś mało prawdopodobne mi się to wydało. Wiadomo, przestraszył się, że Deanowi coś się stało, ale później mógł kontynuować poszukiwania ojca na własną rękę. Po prostu nieadekwatne to było do tej awantury na początku.
Mag rewelacyjna, chociaż zupełnie inaczej się ogląda wiedząc, że nie jest tym, na kogo wygląda początkowo Błahe słowa nabierają zupełnie innego znaczenia i już nie są takie błahe.
No i epizodyczna rólka Palacza z X-Files... Człowiek od razu podejrzewa go o nieczyste zagrania i rozgląda się za popielniczką.
Reasumując: odcinek bardzo na plus!
Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 08:07
Od dziś zagoszczę w tym wątku czas na Wielką Kumulację Powtórkową. Coś zaniedbałąm braci.
spin_girl - Czw 18 Gru, 2008 10:22
| praedzio napisał/a: |
Muszę przyznać, że odtwórcę roli Castiela dobrano perfekcyjnie. Przy Castielu Dean wygląda jakoś tak zwyczajnie... Od razu rzuca się w oczy, że ma zbyt wydatne wargi, lekkiego zeza i proste inaczej nogi. Nie piszę tego, żeby broń Boże kogoś obrazić, tylko chodzi mi o to, że przy aniele Dean wygląda jak... człowiek.
To jest takie uczucie podobne do tego, kiedy spotkamy kogoś dajmy na to o wspaniałym charakterze i wtedy zaczynamy widzieć własne wady. |
ZEZA????!!!!!!!!!!! W KTÓRYM miejscu???!!!
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 11:06
| spin_girl napisał/a: | | ZEZA????!!!!!!!!!!! W KTÓRYM miejscu???!!! |
Eeee... po obu stronach nosa?
spin_girl - Czw 18 Gru, 2008 14:09
Praedzio, czy to jest zemsta za to, że powiedziałam, że Sam jest GRUBY?
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 15:06
Nie. Poza tym nie ja to wymyśliłam - kilka razy nawet tu na forum takie spostrzeżenia padały. Ale czy to ważne? I tak przecież kochamy i zachwycamy się Deanem, prawda?
Swoją drogą, jakoś nikt się nie obruszył, kiedy porównałam Castiela z Samem, na niekorzyść tego drugiego...
spin_girl - Czw 18 Gru, 2008 15:16
Ulżyło mi, że to nie zemsta ale na zeza i tak się nie zgadzam. Na zeza jestem maksymalnie wyczulona, bo sama mam problemy ze wzrokiem prawie od urodzenia i zeza musiano mi "prostować" operacyjnie w dzieciństwie. Nie możliwie jest, żebym przez te wszystkie sezony nie dojrzała zeza, nawet lekkiego, a w Deana wpatrzona jestem jak sroka w gnat, kiedy tylko oglądam SPN.
Co do porównania Castiela z Samem to ja protestuję! Sam jest, moim zdaniem, dużo fajniejszy niż Castiel. Jest wyższy i naprawdę wspaniale zbudowany, chociaż ostatnio jakby nieco GRUBY ale i tak z niego ciasteczko.
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 15:19
Innymi słowy, preferujesz mężczyzn z krwi i kości, a nie eterycznych aniołów (każdego kto nazwie Uriela eterycznym wyślę do okulisty)
spin_girl - Czw 18 Gru, 2008 15:40
Praedzio
Kto to jest Uriel?
Albo nie, nie mówcie, jeśli to bohater SPN to dowiem się jeszcze dziś
Admete - Czw 18 Gru, 2008 15:50
Dowiesz się, dowiesz
Deanariell - Czw 18 Gru, 2008 18:22
| spin_girl napisał/a: | | Kto to jest Uriel? |
Zapewniam Cię, NIE CHCESZ wiedzieć... Ale niestety i tak się dowiesz wkrótce... W skrócie? "Specjalista"
| spin_girl napisał/a: | | Nie możliwie jest, żebym przez te wszystkie sezony nie dojrzała zeza, nawet lekkiego, a w Deana wpatrzona jestem jak sroka w gnat, kiedy tylko oglądam SPN. |
Z ciężkim bólem serca to przyznaję, ale ma - leciutkiego (lewe oko chyba, ale nie jestem pewna... widać w niektórych ujęciach...) To jednak nie ma znaczenia, kiedy się kocha - człowiek musi mieć wady, w końcu to nie android jakiś
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 18:23
I tak najlepsze są nogi Jensena
Deanariell - Czw 18 Gru, 2008 18:25
| Harry_the_Cat napisał/a: | | I tak najlepsze są nogi Jensena |
Bądźmy łaskawe i spuśćmy na to zasłonę milczenia...
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 18:29
No nie wiem, czy się da, po tej zajawce ostatnio
Deanariell - Czw 18 Gru, 2008 18:53
| Harry_the_Cat napisał/a: | No nie wiem, czy się da, po tej zajawce ostatnio |
Zapytaj go czy to od jazdy konnej w młodości? Ale by miał minę... Ciekawe jak jego piegi na żywo...
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 19:00
Zobaczcie, jaką dziś kartkę dostałam świąteczną!
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 19:07
TV's 50 Sexiest Men of 2008 do końca proszę obejrzeć!
Deanariell - Czw 18 Gru, 2008 19:08
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Zobaczcie, jaką dziś kartkę dostałam świąteczną! |
Jaaaacie Skąd takie cudo?! Kupiona czy zrobiona? Też taką chcę... Śliczna
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 19:12
Zrobiona! i naprawdę jest bardzo dokładnie wykonana, noremalnie szacun!
| Deanariell napisał/a: | Też taką chcę... Śliczna |
Po świętach mogę się pobawić to dostaniesz styczniową! (na urodziny Deana )
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 19:20
Kurde, Harry, właśnie chciałam to wkleić!
Właśnie wącham podejrzliwie swój narnijski kubek po kawie, bo nie przypominam sobie, żebym dolewała jakichś procentów... Czy wy też widzicie nr 1????
Harry_the_Cat - Czw 18 Gru, 2008 19:25
chodzimy po tych samych stronkach
na 50 nazwisk obaj są w pierwszej 10!
Caitriona - Czw 18 Gru, 2008 19:28
Haha! the one with the oh-so-adorable mop of hair Ale serio, super. Mój Booth też się załapał
A kartka świetna!
praedzio - Czw 18 Gru, 2008 20:00
*rozgląda się za Harrym*
Pierwsza!
http://www.buddytv.com/ar...fe-a-25312.aspx
|
|
|