Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Agn - Nie 17 Sie, 2008 22:10
No niech wam będzie - z czasem się chłopcy nieco zaprawili w boju. Ale ja bym raczej użyła "mało doświadczeni".
praedzio - Pon 18 Sie, 2008 08:04
Jeśli w czwartym sezonie będzie powrót do przeszłości, to zobaczymy jeszcze mniej "doświadczonych" Winchesterów. Będzie można porównać.
Calipso - Pon 18 Sie, 2008 09:29
Ja mam prościej dopiero zaczynam przygodę z braćmi,więc i nie mam porównania.Narazie z przyczyn niezaleznych ode mnie utkwiłam na czwartym odcinku,ale to niedługo się zmieni
Agn - Pon 18 Sie, 2008 12:07
Biedna Calipso. Cierpi... *głask-głask*
Calipso - Pon 18 Sie, 2008 18:02
Agn za pocieszenie.
Faktycznie jest mi trochę smutno,ale za godzinę pogonię funfla i jazda z dalszymi odcinkami
Brrrr,po 4 odcinku mogę powiedzieć że podzielam zdanie Deana jeśli chodzi o samoloty.Never!
Harry_the_Cat - Pon 18 Sie, 2008 18:04
Tylko jej nic nie spojlerujcie!!!
Agn - Pon 18 Sie, 2008 18:17
Czy ja coś spoileruję? *robi niewinną minkę*
Calipso - Wto 19 Sie, 2008 10:19
He he
Jeśli będę chciała poczytać spojlery,to wrócę do wcześniejszych stron A tak na poważnie,to nie przeszkadza mi uprzedzanie co może być w późniejszych odcinkach
Funfel pogoniony i mam kolejne 7 odcinków
Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 12:25
| Admete napisał/a: |
Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczną to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję |
U, jak oni wrócą we wrześniu - strasznie się doczekać nie mogę! - to tez będę robić i nosic avki Spn/Bones
A co do tej niewinności, to może z Sama było niewiniątko, ale Dean to tak jak Agn mówi był mało doświadczony 'Dean' i 'niewnny' jakoś mi w parze nie idzie
Deanariell - Wto 19 Sie, 2008 20:16
| Caitriona napisał/a: | | 'Dean' i 'niewnny' jakoś mi w parze nie idzie |
A czymże on Wam zawinił siostry, a? Chociaż... No cóż... w sumie z punktu widzenia przepisów kodeksu karnego prawa cywilnego Dean był winny - wieeeelu wykroczeń Niestety prawo nie rozumie jak to trudno być Winchester'em
Ja w ramach pocieszania się przed nadejściem 4 sezonu obejrzałam wczoraj jeden odcinek w telewizji - byłam ciekawa na jakim etapie jest TVNserialkiller okazało się, że emitują drugą serię - czwarty odcinek - ten o zombie Czyli Dean wygłaszający z uporem kwestię, że to co jest martwe powinno takie pozostać - oj... biedny... zupełnie nieświadomy losu, jaki gotują mu scenarzyści SPN-u i nasz ulubiony reżyser-sadysta Kripke Pora emisji niby odpowiednia dla klimatu serialu (coś koło północy), ale myślę, że większą oglądalność mieliby pomiędzy 22 a 23... Za wiele jednak nie można wymagać od tej stacji, prawda? To i tak cud, że nadal zawracają sobie głowę czymś tak "mało popularnym" ...
Admete - Wto 19 Sie, 2008 20:43
Ktoś miał sie zbierać, żeby przyjść do mnie, a tymczasem na necie siedzi lubię ten odcinek. dean sie tak bardzo męczył po śmierci Papy.
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:02
| Caitriona napisał/a: | | Current Music: I Saw Her Standing There - Jensen Ackles...?? |
owszem, dobrze widzisz... nie sam co prawda ale jednak....
dzięki
Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 21:11
Już znalazłam i posłuchałam - całkiem nieźle mu to śpiewanie wychodzi
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:39
Spoilery 4.06 - PHOEBIA
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:41
Jest jeszcze jedna - się nazywa Come Around More Alabama. Tez w duecie
Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 21:45
No proszę, jaki z tego naszego Jensena rozśpiewany chłopak idę poszperać
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 22:12
ładniutkie capsy Jareda: http://alena2b.livejournal.com/14528.html
Calipso - Wto 19 Sie, 2008 22:28
Całe wieki trwało,zanim otworzyło mi stronę ale warto było tyle czekać
Czy ja widzę spojler
praedzio - Śro 20 Sie, 2008 07:34
O, żesz.... Moje serce! *zawał*
Admete - Śro 20 Sie, 2008 13:40
Dajcie linki, proszę
Caitriona - Śro 20 Sie, 2008 20:21
Proszę:
I Saw Her Standing There - http://www.dailymotion.co...song_shortfilms
Come around More Alabama - http://www.youtube.com/watch?v=zqaxw-8vgaw
Crazy Love (na żywo!) - http://www.youtube.com/wa...feature=related
Calipso - Śro 20 Sie, 2008 22:10
Z każdym odcinkiem okazuje się,że mam za słabe nerwy.Normalnie chwilami serducho mi staje w poprzek Gdyby nie ci przystojniacy,to...ok,już nie bluźnię
Powiedzcie mi,w którym odcinku mogę zobaczyć Deana z Harrego avka? please
Calipso - Śro 20 Sie, 2008 22:21
*Umarłam*
Harry_the_Cat - Śro 20 Sie, 2008 22:36
1.14 - Nightmare
Admete - Śro 20 Sie, 2008 23:12
callipso naprawdę słabe masz nerwy albo nie jesteś zahartowana Nie to co my - od dzieciństwa z różnymi potworami za pan brat
|
|
|