To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Agn - Nie 17 Sie, 2008 22:10

No niech wam będzie - z czasem się chłopcy nieco zaprawili w boju. Ale ja bym raczej użyła "mało doświadczeni". ;)
praedzio - Pon 18 Sie, 2008 08:04

Jeśli w czwartym sezonie będzie powrót do przeszłości, to zobaczymy jeszcze mniej "doświadczonych" Winchesterów. ;) Będzie można porównać. :D
Calipso - Pon 18 Sie, 2008 09:29

Ja mam prościej :wink: dopiero zaczynam przygodę z braćmi,więc i nie mam porównania.Narazie z przyczyn niezaleznych ode mnie utkwiłam na czwartym odcinku,ale to niedługo się zmieni :-D
Agn - Pon 18 Sie, 2008 12:07

Biedna Calipso. Cierpi... *głask-głask* :pociesz:
Calipso - Pon 18 Sie, 2008 18:02

Agn :cmok: za pocieszenie.
Faktycznie jest mi trochę smutno,ale za godzinę pogonię funfla i jazda z dalszymi odcinkami :-D
Brrrr,po 4 odcinku mogę powiedzieć że podzielam zdanie Deana jeśli chodzi o samoloty.Never!

Harry_the_Cat - Pon 18 Sie, 2008 18:04

Tylko jej nic nie spojlerujcie!!!
Agn - Pon 18 Sie, 2008 18:17

Czy ja coś spoileruję? *robi niewinną minkę*
Calipso - Wto 19 Sie, 2008 10:19

He he :-D
Jeśli będę chciała poczytać spojlery,to wrócę do wcześniejszych stron :wink: A tak na poważnie,to nie przeszkadza mi uprzedzanie co może być w późniejszych odcinkach :-D
Funfel pogoniony i mam kolejne 7 odcinków :excited:

Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 12:25

Admete napisał/a:

Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczną to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję ;-)

U, jak oni wrócą we wrześniu - strasznie się doczekać nie mogę! - to tez będę robić i nosic avki Spn/Bones :D :D

A co do tej niewinności, to może z Sama było niewiniątko, ale Dean to tak jak Agn mówi był mało doświadczony ;) 'Dean' i 'niewnny' jakoś mi w parze nie idzie :D

Deanariell - Wto 19 Sie, 2008 20:16

Caitriona napisał/a:
'Dean' i 'niewnny' jakoś mi w parze nie idzie

A czymże on Wam zawinił siostry, a? :rotfl: Chociaż... No cóż... w sumie z punktu widzenia przepisów kodeksu karnego prawa cywilnego Dean był winny - wieeeelu wykroczeń :mrgreen: Niestety prawo nie rozumie jak to trudno być Winchester'em ;)

Ja w ramach pocieszania się przed nadejściem 4 sezonu obejrzałam wczoraj jeden odcinek w telewizji - byłam ciekawa na jakim etapie jest TVNserialkiller :-P okazało się, że emitują drugą serię - czwarty odcinek - ten o zombie :roll: Czyli Dean wygłaszający z uporem kwestię, że to co jest martwe powinno takie pozostać - oj... biedny... zupełnie nieświadomy losu, jaki gotują mu scenarzyści SPN-u i nasz ulubiony reżyser-sadysta Kripke :-| Pora emisji niby odpowiednia dla klimatu serialu (coś koło północy), ale myślę, że większą oglądalność mieliby pomiędzy 22 a 23... Za wiele jednak nie można wymagać od tej stacji, prawda? To i tak cud, że nadal zawracają sobie głowę czymś tak "mało popularnym" ... :roll:

Admete - Wto 19 Sie, 2008 20:43

Ktoś miał sie zbierać, żeby przyjść do mnie, a tymczasem na necie siedzi :bejsbol: :-P lubię ten odcinek. dean sie tak bardzo męczył po śmierci Papy.
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:02

Caitriona napisał/a:
Current Music: I Saw Her Standing There - Jensen Ackles...??

owszem, dobrze widzisz... :rumieniec: nie sam co prawda ale jednak....

dzięki :kwiatek:

Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 21:11

Już znalazłam i posłuchałam - całkiem nieźle mu to śpiewanie wychodzi :D
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:39

Spoilery 4.06 - PHOEBIA

Spoiler:
Sam and Dean wait on a couch in the police station main room.
They pretend they are FBI agents. Sheriff Britton greets them.
Sam asks about the death of his colleague Frank O'Brien. Sheriff said that his friend was scared of something. But Sheriff knows more.
Later, he appears in the motel door and holds his gun asking Dean why are they looking for Luther garland's death. Dean confronts him and a fight follows.
Sam and Dean appear to John Garland showing their badges and their names are Tyler and Perry. The boys want to know about John's brother death.
He told them a monster killed him. He says Frank killed his brother.
He describes how he found his brother dead.

Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 21:41

Jest jeszcze jedna - się nazywa Come Around More Alabama. Tez w duecie
Caitriona - Wto 19 Sie, 2008 21:45

No proszę, jaki z tego naszego Jensena rozśpiewany chłopak :D idę poszperać ;)
Harry_the_Cat - Wto 19 Sie, 2008 22:12

ładniutkie capsy Jareda: http://alena2b.livejournal.com/14528.html
Calipso - Wto 19 Sie, 2008 22:28

Całe wieki trwało,zanim otworzyło mi stronę :roll: ale warto było tyle czekać :slina:

Czy ja widzę spojler :wink:

praedzio - Śro 20 Sie, 2008 07:34

O, żesz.... :shock: Moje serce! :thud: *zawał*
Admete - Śro 20 Sie, 2008 13:40

Dajcie linki, proszę :-)
Caitriona - Śro 20 Sie, 2008 20:21

Proszę:
I Saw Her Standing There - http://www.dailymotion.co...song_shortfilms

Come around More Alabama - http://www.youtube.com/watch?v=zqaxw-8vgaw

Crazy Love (na żywo!) - http://www.youtube.com/wa...feature=related

Calipso - Śro 20 Sie, 2008 22:10

Z każdym odcinkiem okazuje się,że mam za słabe nerwy.Normalnie chwilami serducho mi staje w poprzek :paddotylu: Gdyby nie ci przystojniacy,to...ok,już nie bluźnię :mrgreen:
Powiedzcie mi,w którym odcinku mogę zobaczyć Deana z Harrego avka? please :-D

Calipso - Śro 20 Sie, 2008 22:21

Caitriona napisał/a:
I Saw Her Standing There - http://www.dailymotion.co...song_shortfilms

*Umarłam* :thud:

Harry_the_Cat - Śro 20 Sie, 2008 22:36

1.14 - Nightmare ;)
Admete - Śro 20 Sie, 2008 23:12

callipso naprawdę słabe masz nerwy albo nie jesteś zahartowana ;-) Nie to co my - od dzieciństwa z różnymi potworami za pan brat ;-)