To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Anonymous - Sob 25 Maj, 2013 12:12

jestescie wstretne !!
Agn - Sob 25 Maj, 2013 17:17

My tez cie kochamy, Aine! :P

Loano, boskie wiesci! Spotkanko w weekend 15-16 czerwca. Szczegoly sie dogra. O rany, ale fajne wielkie spotkanie,no nie moge normalnie, zaraz bede sufitowac z radochy!!!! :mrgreen:

Loana - Sob 25 Maj, 2013 21:17

praedzio napisał/a:
A Twoja alergia??

Biorę stałe leki na alergię(astmę?) i mam dodatkowo coś do wdychania do ewentualnych ataków, więc jestem przygotowana :) Już dzięki tym stałym lekom przestałam ostatnio mocno reagować - jest dobrze :)

Anaru napisał/a:
O! A koło której byś planowała jechać?

Nie wiem, jestem otwarta na propozycje :) Na pewno nie o jakiejś dzikiej porannej godzinie, ale mogę jechać tak koło południa :) Siostra ze mną jedzie (jeśli nic nie wypadnie jej), więc mamy jedno miejsce wolne :)

Anaru - Nie 26 Maj, 2013 00:11

Loana napisał/a:
Na pewno nie o jakiejś dzikiej porannej godzinie, ale mogę jechać tak koło południa Siostra ze mną jedzie (jeśli nic nie wypadnie jej), więc mamy jedno miejsce wolne

Biorę! :banan_czerwony:
Koło południa spokojnie może być, żebyśmy były tak wczesnym wieczorem, bo wiesz jak jest z niedzielami ;)

Siostra czyżby tez na spotkanie forumowe? :mrgreen:

Agn - Nie 26 Maj, 2013 17:26

Odnośnie mojego szkolenia (bo już wszystko wiem). Na pierwszą część się nie umawiam, bo będę w Wawie późnym wieczorem, mamy się tylko przekimać i bladym świtem zaczynamy szkolenie, po czym jest prikaz, by zaraz po zrobić wypad z baru. Bez sensu. Natomiast w przyszłym tygodniu na szkoleniu jestem 5, 6, 7 (7 po szkoleniu wracam). Może 6-ego jakieś mini spotkanko? Pyfko? Cokolwiek? 5-ego pewnie będę jechała w nocy, więc po szkoleniu nie będę się do niczego nadawała, wolałabym nie zasnąć w połowie rozmowy (ale jeśli nie będzie wam pasowało, to postawię oczy na zapałkach i przyfrunę na skrzydłach). Najlepiej więc 6-ego, jeśli macie czas i chęci. Uprzedzam jednak, że nie gwarantuję, że skończymy o jakiejś godziwej porze.
Eeva - Pon 27 Maj, 2013 08:36

Agn napisał/a:
Może 6-ego jakieś mini spotkanko? Pyfko? Cokolwiek?

No jasne!

Aragonte - Śro 29 Maj, 2013 23:38

"Oficjalne" spotkanie forumowe chyba będzie w sobotę (15 czerwca, dobrze liczę? Nie mam pod ręką kalendarza), ale godziny na razie nie ustalono :)
Jaka pasuje większości? Popołudniowa? Wieczorna? 13-16 czy raczej około 17?

Loana napisał/a:
Acha, i jeszcze się chciałam zapytać, czy mogłabym odwiedzić Aragonte i poznać jej koty? Obiecuję trzymać dzieci na uwięzi jak coś ;)

Nie wiedziałam, że moje koty to aż taka atrakcja :lol:
Jasne, że zapraszam :-D Kocianny zwieją i się pochowają, jeśli Twoje dzieci będą nadaktywne i zbyt głośne :wink: ale Mori na pewno da się popodziwiać i pogłaskać. Maleństwo (Fairy) raczej się schowa, ale może wyjdzie skuszone zabawkami. Kocurrę da się obejrzeć, ale nie wiem, jak będzie z głaskaniem, bo nawet na mnie czasem macha łapą (zazwyczaj bez pazurów - miło z jej strony). W sumie jest u mnie niewiele ponad miesiąc, więc nie ma co oczekiwać cudów :)

Anaru - Śro 29 Maj, 2013 23:50

Mnie pasuje najpewniej takie późniejsze popołudnie (koło 15? 16?) bo pojadę w sobotę rano i mam kilka godzin jazdy, na 13 nie zdążę ;) . I tak, sobota to będzie 15 czerwca.
Agn - Czw 30 Maj, 2013 12:55

Ja jeszcze w sprawie mojego szkolenia za tydzień, bo się jeszcze inaczej wszystko okazało. Przepraszam, że tak kręcę, możecie mi za to przyłożyć jak tylko mnie zobaczycie, nie będę się skarżyła.
Otóż wymyślili mi w firmie, że pierwszego dnia szkolenia to jest tak naprawdę mój dojazd do stolicy (mogę przyjechać wcześniej i idziemy gdzieś się zobaczyć, jeśli oczywiście macie czas i ochotę). Następnego dnia trzymają nas do oporu (godz. 22.00 przynajmniej, więc mogę zapomnieć), a potem rano spotkanie jeszcze i wypad z baru. Więc na dobrą sprawę jedyną opcją robi się 5-ty czerwca.
Naprawdę przepraszam za zamieszanie, ale nie miałam pojęcia, jak to ma tak naprawdę wyglądać. :(

Anaru - Czw 30 Maj, 2013 12:58

Pomyśl, że jak nawet się nie uda, to tydzień później i tak jest spotkanie :cheerleader2:
Agn - Czw 30 Maj, 2013 14:02

Ja wiem, ale jam łasa na spotkanka choćby na chwilkę. :mrgreen:
Eeva - Czw 30 Maj, 2013 17:23

Ja sie dostosuję :-)
Agn - Pon 03 Cze, 2013 13:21

W środę w Warszawie będę ok. godz. 16-ej (może być spóźnienie np. 10-minutowe, wiadomo) na stacji Młociny. :-)
Eeva - Pon 03 Cze, 2013 14:39

czy to oznacza że jednak jest spotkanie w środę?
Agn - Pon 03 Cze, 2013 15:54

No... pisałam kilka postów wyżej jak to wygląda. Jeśli nie pasuje nikomu, nie będę się, oczywiście, obrażać, bo to naprawdę na wariackich papierach wszystko.
W czwartek czy piątek nie ma co. W czwartek nam obiecali mękę do 22-ej, a w piątek po krótkim spotkaniu (krótkie tj. ponoć do 18-ej :roll: ) robimy wypad do domu.

Eeva - Pon 03 Cze, 2013 15:59

A no racja, oczywiście nie doczytałam., Dajcie znać gdzie to dojadę po pracy :-)
Aragonte - Pon 03 Cze, 2013 22:32

Agn napisał/a:
W środę w Warszawie będę ok. godz. 16-ej (może być spóźnienie np. 10-minutowe, wiadomo) na stacji Młociny. :-)

Buu, w tę środę to naprawdę nie wiem, kiedy z pracy wyjdę :-|
No to spotkamy się, Agn, w kolejny weekend :)

Agn - Pon 03 Cze, 2013 22:35

Następny weekend to na bank, wtedy będę na chilloucie, wyluzowana, z daleka od pracy i gotowa udzielać się wyłącznie towarzysko. :mrgreen:
Anaru - Pon 03 Cze, 2013 22:48

Ja też! :banan_czerwony:
praedzio - Czw 06 Cze, 2013 20:55

Ha, a ja się właśnie dowiedziałam, że 15-go o 17.00 mam występ na stepach w mojej miejscowości. :cry2: Kurczę, myślałam, że te fikołki będą w godzinach południowych.... Nie wiem, co robić... :cry2:
milenaj - Czw 06 Cze, 2013 21:09

Ja niestety tym razem nie dam rady. finanse pokrzyżowały plany. :cry2:
Admete - Czw 06 Cze, 2013 21:13

ważniejsze spotkanie ;)
Eeva - Czw 06 Cze, 2013 21:26

Moje drogie, co do spotkania - na wczorajszym piwie z Agn i Zooshe powstał pomysł ażeby w piątek zrobić spotkanie u mnie. Będą naleweczki, wódeczka;-) i wino mszalne :D
Aragonte - Czw 06 Cze, 2013 21:42

Ale w który piątek?

Praedzio, szkoda :-| Ale może dotrzesz później?

Milenaj, nie ma szansy? Buuu.

Eeva - Czw 06 Cze, 2013 21:46

No w ten piątek 14.06 :-)