Seriale - Bones (Kości)
Alicja - Śro 10 Mar, 2010 22:41
| AineNiRigani napisał/a: | | dwie kretynki |
gdyby praedzia nas nie powstrzymała pewnie wymyśliłybyśmy fabułę na kilka odcinków
Anonymous - Śro 10 Mar, 2010 23:12
alternatywne zakonczenia niektorych watkow
| trifle napisał/a: | | Booth to chyba rzeczywiście jest idealny facet. |
Doszlas do tego duzo szybciej niz ja
praedzio - Czw 11 Mar, 2010 05:22
| Alicja napisał/a: | | AineNiRigani napisał/a: | | dwie kretynki |
gdyby praedzia nas nie powstrzymała pewnie wymyśliłybyśmy fabułę na kilka odcinków |
A wymyślajcie na zdrowie Tylko nie przybiegajcie z płaczem, kiedy Trifle odwidzi się gardzenie przemocą.
Caitriona - Czw 11 Mar, 2010 09:51
Praedzio, fajowe zdjęcie Ci się znalazło Jaki on ma ładny usmiech
Sofijufka - Czw 11 Mar, 2010 09:55
czytałam, jak Boreanaz został wybrany do Buffy: reżyser wybrał sie na poranny spacer po jakims parku i zobaczył młodego faceta z wielkim psem.....
Harry_the_Cat - Czw 11 Mar, 2010 11:06
Chyba nadgonilam sezon 5 Milo to sie oglada, uwielbiam cale Jefersonian, ale musze przyznac, ze brak rozwoju akcji miedzy Boothem a Brennen zaczyna sie meczacy. W sezonie 1 i 2, a nawet 3, fajnie bylo tak sledzic wszystkie te intymne chwile miedzy nimi i wyszukiwac oznak uczucia. Ale po prawie 5 latach to zaczyna sie robic malo wiarygodne, ze Booth jest az taki opanowany, zeby nawet nie probowac jej pocalowac, a ona az taka arogantka, ze dalej nic nie podejrzewa
Admete - Czw 11 Mar, 2010 13:45
No własnie Harry - dlatego ja się wkurzam. Ale i tak oglądam Siła nałogu
Harry_the_Cat - Czw 11 Mar, 2010 14:40
No ja wlasnie jestem teraz tak zakrecona i tyle sie rzeczy dzieje, ze wszystkie seriale sa narazone na odstawke... Jak tak dalej pojdzie, to ten przymusowy odwyk moze okazac sie skuteczny....
trifle - Pią 12 Mar, 2010 17:52
Jaki fajowy jest psychiatra z moich aktualnych odcinków drugiej serii (do której końca już się zbliżam..) I najlepsze jest to, jak Bones ufa jego słowom i nawet Angelę do niego zaprowadziła A niby nie lubi psychologii
Harry_the_Cat - Pią 12 Mar, 2010 18:04
Gordon Gordon?
Admete - Pią 12 Mar, 2010 20:58
Najwyrażniej Gordon Gordon, bo Słodko pojawia sie później. Podobała mi się rozmowa Gordona z Booth'em w 5 serii.
Anonymous - Pią 12 Mar, 2010 21:22
Słodko pojawia się pierwszy raz bodajże w trzecim sezonie gdzieś na początku.... w odcinku z kapsułą czasu już jest....
Gordon Gordon był uroczy, ale Słodki to sam czar
Admete - Pią 12 Mar, 2010 21:36
Trifle jak juz dotrzesz do 3 sezonu i pojawi się dr Sweets to obejzyj sobie takie scenki w poczekalni u psychiatry Są na YT - nie ma ich w serialu, a są cudne
http://www.youtube.com/re...esnum=0&spell=1
Harry_the_Cat - Pią 12 Mar, 2010 22:25
Uwielbiam Sweetsa.
I uwielbiam jak w koncu go wszyscy akceptuja i przychodza do niego, choc niby nie traktuja go powaznie. Ach. Moze sobie odswieze jakies stare odcinki?
Caitriona - Pią 12 Mar, 2010 22:53
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Moze sobie odswieze jakies stare odcinki? |
Wiesz, ze ja też o tym myślę? Brakuje mi tych Bonsów, oh brakuje, ale najbardziej chyba tych małych smaczków na zakończenie odcinka: takich momentów, kiedy np. Booth daje Bones świnkę Jaspera
A Sweetsa również kocham, bo jak chłopaka nie uwielbiać?
Anonymous - Pią 12 Mar, 2010 23:12
| Caitriona napisał/a: | | Booth daje Bones świnkę Jaspera |
albo to zasłanianie ust Bones coby kawencją się nie poparzyła, czy ich rozmowy w knajpie... piękne to było...
trifle - Pią 12 Mar, 2010 23:25
Ktoś jest fajniejszy niż Gordon Gordon? Bo o niego mi właśnie chodziło.
Harry_the_Cat - Pią 12 Mar, 2010 23:27
Nie wiem, czy fajniejszy. Sweets jest zupełnie inny (choć ja wolę Sweetsa )
Anonymous - Pią 12 Mar, 2010 23:27
Poczekaj aż poznasz Słodko
pokochasz Go bo jak Cait rzekła | Caitriona napisał/a: | | bo jak chłopaka nie uwielbiać? |
Harry_the_Cat - Pią 12 Mar, 2010 23:31
Sweets to taki mlodziak: http://images.buddytv.com...s-that-blew.jpg
trifle - Pią 12 Mar, 2010 23:41
O jaki młodziutki! I on psychologiem/psychiatrą jest? Interesting
Ja oglądam 18. odcinek. Bootha boli ząb, wszyscy każą mu iść do dentysty, a on się boi. Biedny
Harry_the_Cat - Pią 12 Mar, 2010 23:56
Taaak... Wszyscy uwazaja, ze to interesujące
Caitriona - Sob 13 Mar, 2010 00:23
| trifle napisał/a: | | jaki młodziutki! I on psychologiem/psychiatrą jest? |
Zdaje się, że młodziak ma już dwa doktoraty
Admete - Sob 13 Mar, 2010 08:29
| Harry_the_Cat napisał/a: | Taaak... Wszyscy uwazaja, ze to interesujące |
Zwłaszcza Booth - pamiętam taki dialog z Bones, w którym stwierdziła, żeby agent nie straszył dziecka
Alicja - Sob 13 Mar, 2010 20:58
Gordon Gordon i Sweets - obydwaj są świetni, każdy na inny sposób.
|
|
|