To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Calipso - Pią 15 Sie, 2008 21:05

Harry_the_Cat napisał/a:
sam potwór nieco im nie wyszedł

Masz zupełną rację.Ale pierwszy raz,gdy ogladałam ten odcinek, tylko napisy i zęby chłopaków blikały w ciemnościach,więc poduszka była niezbędna :wink:

lady_kasiek napisał/a:
też siedziałam jak zaczarowana oglądając

Teraz już nie siedzisz? :-D

nr.3 :wink:

Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 21:23

Zrobiłam tapetkę z Jensenem - fragment:

różne wielkości i kolor tła tu: http://community.livejour...046.html#cutid1

Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 21:52

Jest zajawka CW na jesien - http://supernatural.devot...8-Preview-Shows

nie ma się co podniecać - chłopaków widać przez 2 sekundy i to jakiś stary materiał... :roll:

Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 11:26

Calipso napisał/a:
Teraz już nie siedzisz?

dawno nie oglądałam, ale może czas wrócić do korzeni. Seriale mi się chyba skończyły :wink:

Harry_the_Cat - Sob 16 Sie, 2008 14:20

W oczekiwaniu na premierę sezonu 4 - picspam finału : http://sn-jo.livejournal.com/25379.html#cutid1

:cry2: :cry2: :cry2:

praedzio - Sob 16 Sie, 2008 20:27

Kompaktuję sobie muzę z SPN-u i wpadła mi w ucho jedna z piosenek z pierwszego sezonu:

Ratt - Round and Round

Calipso - Nie 17 Sie, 2008 10:05

Harry_the_Cat napisał/a:
Jest zajawka CW na jesien - http://supernatural.devot...8-Preview-Shows

Podniety i tak nie będzie,bo strona nie chce wejść :-|

lady_kasiek napisał/a:
może czas wrócić do korzeni.

Więc może zaczniesz od początku,wtedy nie będę sama :wink:
Lady,śliczny avek :-D

Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 14:58

Lato kończy się powoli i nieubłaganie :( co oznacza jednak, że przybliża się czas premiery kolejnych sezonów lubianych przez nas seriali - oczywiście osobiście najbardziej czekam na SPN :P Napięcie wśród fanów rośnie ;) Liczba spoilerów również będzie zapewne wzrastać :mrgreen:

Jak widzę siostry w spnie do tego czasu pocieszają się jak mogą - Harry robi avki i tapetki (nice :oklaski: ), a Praedzia muzyką tęsknotę zagłusza - popieram, każdy sposób dobry na przetrwanie :) A jak już sezon wystartuje, to wiecie co się będzie działo z nerwami pomiędzy kolejnymi odcinkami? Oj, oj... :cool: I jeszcze jeden niepokój na to wszystko się nakłada... czy bóg transwerów będzie w tym sezonie tak samo dla nas łaskawy jak w poprzednich - bo raczej na tvn czy inną tzw. telewizję nie ma co czekać, w końcu i tak tego nikt nie ogląda, to po co mieliby martwić się emisją... :nudelkula1_zolta:

Agn - Nie 17 Sie, 2008 15:22

Kocie? Czy Kot zdaje sobie sprawę jakie męki mi zafundował tymi tapetami? Co za brak litości... Mroczna bardzo pasuje do Deana, jasna jest taka chmurna, co też pasuje do Deana i w ogóle... JAK JA MAM SIĘ ZDECYDOWAĆ, HĘ?!

PS Rielluś, śliczny avek. Nie widziałam jeszcze tego zdjęcia.

trifle - Nie 17 Sie, 2008 18:35

Jak zwykle z opoznieniem... ;)
Syndrom mlodszego tak! - Znaczy ja jestem w tej najgorszej konfiguracji - srodkowe dziecko, jedyne plci odmiennej (znaczy dwoch braci mam :P ).
Drugi i trzeci sezon chyba obejrze dopiero w pazdzierniku, bo nie zapowiada sie, kiedy wczesniej :?
Ech... :roll: :wink:

PS. Dobrze, ze tak naprawde nie musze sie decydowac na tylko jednego z braci :lol:

Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 19:01

A mi mąż kazał wrócić do tapetki poprzedniej, bo mu się bardziej podobała... :rotfl:
Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 19:46

Agn napisał/a:
Rielluś, śliczny avek. Nie widziałam jeszcze tego zdjęcia.

Dziękuję za uznanie Sssskarrrbie (taki prosty w sumie, ale ja innych nie umiem póki co...) :przytul: Dla odmiany sama sobie zrobiłam ;) Podeślę Ci fotkę na maila - w istocie słodka jest... (jak większość zdjęć z Jensenem :-P ) to z jakichś moich ostatnich zdobyczy - nie pamiętam nawet gdzie ją znalazłam.

Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 20:26

To jest jeden z tzw "outtakes" ze starej jakiejs sesji - jeno ostatnio dopiero wypłynęła. Chyba wrzucałam gdzieś tu linka.
Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 20:54

Harry_the_Cat napisał/a:
To jest jeden z tzw "outtakes" ze starej jakiejs sesji - jeno ostatnio dopiero wypłynęła. Chyba wrzucałam gdzieś tu linka.

Bardzo możliwe Harry, bardzo możliwe :mrgreen: :kwiatki_wyciaga:

Admete - Nie 17 Sie, 2008 21:43

Niestety ta jasna tapetka w pierwszej ( odpowiedniej dla mnie wielkości ) się nie otwiera. Harry moż epodeslesz mi?
Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczną to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję ;-)

Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 21:54

Spróbuj bezpośrednio z linka: http://pics.livejournal.com/aaania80/pic/0000by5w

Ja tymczasem pójdę do skrzynki ;)

Agn - Nie 17 Sie, 2008 21:54

Admete, robisz sobie przerwę?

Ja za to włączyłam sobie pierwszy odcinek pierwszej serii (Admete :serce2: ). Już zlewam totalnie zbyt proste rozwiązanie sprawy. Pilota obejrzałam ze wzruszeniem i niemal łzami w oczach. Jacy oni młodziutcy się teraz wydają! I żaden jeszcze nie plątał się po tamtym świecie... *sigh*

Efekt powrotu do przeszłości chłopaków widać w sygnie...

Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 21:55

Admete napisał/a:
Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczna to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję ;-)

Juz się noremalnie nie mogę doczekać. :excited: :excited: :excited: :excited:

ps. Zamówiłam sobie te książeczki co to się nazywają "companion" :rumieniec:

Admete - Nie 17 Sie, 2008 21:56

W koncu się udało Harry :-)

Thin oni są tam słodcy, niewinni....

Agn - Nie 17 Sie, 2008 21:58

Admete napisał/a:
Thin oni są tam słodcy, niewinni....

Kto? Dean? Bredzisz! Sam to owszem - on zawsze był "ten słodszy", ale niewinny Dean to oksymoron. :twisted:

Admete - Nie 17 Sie, 2008 22:01

Ależ pod pewnymi względami był niewinny - nie miał pojęcia, co go czeka.
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:02

Agn napisał/a:
Admete, robisz sobie przerwę?

Ja za to włączyłam sobie pierwszy odcinek pierwszej serii (Admete :serce2: ). Już zlewam totalnie zbyt proste rozwiązanie sprawy. Pilota obejrzałam ze wzruszeniem i niemal łzami w oczach. Jacy oni młodziutcy się teraz wydają! I żaden jeszcze nie plątał się po tamtym świecie... *sigh*

Efekt powrotu do przeszłości chłopaków widać w sygnie...

Oooo, u nas wczoraj byli goście i OH zaczął im nadawać o SPN - no to oni chcieli, żeby im puścic jeden odcinek - zaczęliśmy od Pilota i całkiem im się podobało (no i mamy nową wielbicielkę Deana - od pierwszego pojawienia się na ekranie :D ). Także doskonale wiem, o czym mówisz, Agn! Sam taaaaaaki młodziutki. Dean też przez te trzy lata (i te wszystkie doświadczenia ;) ) niesamowicie zmężniał... :rumieniec:
Śmiesznie też oglądało się OH, który cały czas wiercił się na krzesełku i aż się palił, żeby spoilerować :rotfl: - czyli miał to, co ja mam, jak z nim oglądam ;)

Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:03

Admete napisał/a:
W koncu się udało Harry :-)

Wysłałam też pocztą - na jakieś dwa Twoje adresy (nawet nie wiem, czy aktualne ;) )

Admete - Nie 17 Sie, 2008 22:04

Na pewno aktualne, bo ma te same od zawsze ;-) Łącznie mam chyba cztery albo pięć :-D
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:05

Admete napisał/a:
Ależ pod pewnymi względami był niewinny - nie miał pojęcia, co go czeka.

Zgadzam się z Admete. Tam, to jednak był nieco inny Dean. Pamiętacie, jak w Phantom Traveller po raz pierwszy zetknęli się z demonami w czasie polowania? To był dla nich duży krok.