Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Calipso - Pią 15 Sie, 2008 21:05
| Harry_the_Cat napisał/a: | | sam potwór nieco im nie wyszedł |
Masz zupełną rację.Ale pierwszy raz,gdy ogladałam ten odcinek, tylko napisy i zęby chłopaków blikały w ciemnościach,więc poduszka była niezbędna
| lady_kasiek napisał/a: | | też siedziałam jak zaczarowana oglądając |
Teraz już nie siedzisz?
nr.3
Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 21:23
Zrobiłam tapetkę z Jensenem - fragment:
różne wielkości i kolor tła tu: http://community.livejour...046.html#cutid1
Harry_the_Cat - Pią 15 Sie, 2008 21:52
Jest zajawka CW na jesien - http://supernatural.devot...8-Preview-Shows
nie ma się co podniecać - chłopaków widać przez 2 sekundy i to jakiś stary materiał...
Anonymous - Sob 16 Sie, 2008 11:26
| Calipso napisał/a: | | Teraz już nie siedzisz? |
dawno nie oglądałam, ale może czas wrócić do korzeni. Seriale mi się chyba skończyły
Harry_the_Cat - Sob 16 Sie, 2008 14:20
W oczekiwaniu na premierę sezonu 4 - picspam finału : http://sn-jo.livejournal.com/25379.html#cutid1
praedzio - Sob 16 Sie, 2008 20:27
Kompaktuję sobie muzę z SPN-u i wpadła mi w ucho jedna z piosenek z pierwszego sezonu:
Ratt - Round and Round
Calipso - Nie 17 Sie, 2008 10:05
Podniety i tak nie będzie,bo strona nie chce wejść
| lady_kasiek napisał/a: | | może czas wrócić do korzeni. |
Więc może zaczniesz od początku,wtedy nie będę sama
Lady,śliczny avek
Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 14:58
Lato kończy się powoli i nieubłaganie co oznacza jednak, że przybliża się czas premiery kolejnych sezonów lubianych przez nas seriali - oczywiście osobiście najbardziej czekam na SPN Napięcie wśród fanów rośnie Liczba spoilerów również będzie zapewne wzrastać
Jak widzę siostry w spnie do tego czasu pocieszają się jak mogą - Harry robi avki i tapetki (nice ), a Praedzia muzyką tęsknotę zagłusza - popieram, każdy sposób dobry na przetrwanie A jak już sezon wystartuje, to wiecie co się będzie działo z nerwami pomiędzy kolejnymi odcinkami? Oj, oj... I jeszcze jeden niepokój na to wszystko się nakłada... czy bóg transwerów będzie w tym sezonie tak samo dla nas łaskawy jak w poprzednich - bo raczej na tvn czy inną tzw. telewizję nie ma co czekać, w końcu i tak tego nikt nie ogląda, to po co mieliby martwić się emisją...
Agn - Nie 17 Sie, 2008 15:22
Kocie? Czy Kot zdaje sobie sprawę jakie męki mi zafundował tymi tapetami? Co za brak litości... Mroczna bardzo pasuje do Deana, jasna jest taka chmurna, co też pasuje do Deana i w ogóle... JAK JA MAM SIĘ ZDECYDOWAĆ, HĘ?!
PS Rielluś, śliczny avek. Nie widziałam jeszcze tego zdjęcia.
trifle - Nie 17 Sie, 2008 18:35
Jak zwykle z opoznieniem...
Syndrom mlodszego tak! - Znaczy ja jestem w tej najgorszej konfiguracji - srodkowe dziecko, jedyne plci odmiennej (znaczy dwoch braci mam ).
Drugi i trzeci sezon chyba obejrze dopiero w pazdzierniku, bo nie zapowiada sie, kiedy wczesniej
Ech...
PS. Dobrze, ze tak naprawde nie musze sie decydowac na tylko jednego z braci
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 19:01
A mi mąż kazał wrócić do tapetki poprzedniej, bo mu się bardziej podobała...
Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 19:46
| Agn napisał/a: | | Rielluś, śliczny avek. Nie widziałam jeszcze tego zdjęcia. |
Dziękuję za uznanie Sssskarrrbie (taki prosty w sumie, ale ja innych nie umiem póki co...) Dla odmiany sama sobie zrobiłam Podeślę Ci fotkę na maila - w istocie słodka jest... (jak większość zdjęć z Jensenem ) to z jakichś moich ostatnich zdobyczy - nie pamiętam nawet gdzie ją znalazłam.
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 20:26
To jest jeden z tzw "outtakes" ze starej jakiejs sesji - jeno ostatnio dopiero wypłynęła. Chyba wrzucałam gdzieś tu linka.
Deanariell - Nie 17 Sie, 2008 20:54
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To jest jeden z tzw "outtakes" ze starej jakiejs sesji - jeno ostatnio dopiero wypłynęła. Chyba wrzucałam gdzieś tu linka. |
Bardzo możliwe Harry, bardzo możliwe
Admete - Nie 17 Sie, 2008 21:43
Niestety ta jasna tapetka w pierwszej ( odpowiedniej dla mnie wielkości ) się nie otwiera. Harry moż epodeslesz mi?
Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczną to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 21:54
Spróbuj bezpośrednio z linka: http://pics.livejournal.com/aaania80/pic/0000by5w
Ja tymczasem pójdę do skrzynki
Agn - Nie 17 Sie, 2008 21:54
Admete, robisz sobie przerwę?
Ja za to włączyłam sobie pierwszy odcinek pierwszej serii (Admete ). Już zlewam totalnie zbyt proste rozwiązanie sprawy. Pilota obejrzałam ze wzruszeniem i niemal łzami w oczach. Jacy oni młodziutcy się teraz wydają! I żaden jeszcze nie plątał się po tamtym świecie... *sigh*
Efekt powrotu do przeszłości chłopaków widać w sygnie...
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 21:55
| Admete napisał/a: | Ja teraz celowo nosze inne avatary niż serialowe, bo jak się nowe sezony zaczna to się już pewnie od Bones i Spn nie odkleję |
Juz się noremalnie nie mogę doczekać.
ps. Zamówiłam sobie te książeczki co to się nazywają "companion"
Admete - Nie 17 Sie, 2008 21:56
W koncu się udało Harry
Thin oni są tam słodcy, niewinni....
Agn - Nie 17 Sie, 2008 21:58
| Admete napisał/a: | | Thin oni są tam słodcy, niewinni.... |
Kto? Dean? Bredzisz! Sam to owszem - on zawsze był "ten słodszy", ale niewinny Dean to oksymoron.
Admete - Nie 17 Sie, 2008 22:01
Ależ pod pewnymi względami był niewinny - nie miał pojęcia, co go czeka.
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:02
| Agn napisał/a: | Admete, robisz sobie przerwę?
Ja za to włączyłam sobie pierwszy odcinek pierwszej serii (Admete ). Już zlewam totalnie zbyt proste rozwiązanie sprawy. Pilota obejrzałam ze wzruszeniem i niemal łzami w oczach. Jacy oni młodziutcy się teraz wydają! I żaden jeszcze nie plątał się po tamtym świecie... *sigh*
Efekt powrotu do przeszłości chłopaków widać w sygnie... |
Oooo, u nas wczoraj byli goście i OH zaczął im nadawać o SPN - no to oni chcieli, żeby im puścic jeden odcinek - zaczęliśmy od Pilota i całkiem im się podobało (no i mamy nową wielbicielkę Deana - od pierwszego pojawienia się na ekranie ). Także doskonale wiem, o czym mówisz, Agn! Sam taaaaaaki młodziutki. Dean też przez te trzy lata (i te wszystkie doświadczenia ) niesamowicie zmężniał...
Śmiesznie też oglądało się OH, który cały czas wiercił się na krzesełku i aż się palił, żeby spoilerować - czyli miał to, co ja mam, jak z nim oglądam
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:03
| Admete napisał/a: | W koncu się udało Harry
|
Wysłałam też pocztą - na jakieś dwa Twoje adresy (nawet nie wiem, czy aktualne )
Admete - Nie 17 Sie, 2008 22:04
Na pewno aktualne, bo ma te same od zawsze Łącznie mam chyba cztery albo pięć
Harry_the_Cat - Nie 17 Sie, 2008 22:05
| Admete napisał/a: | | Ależ pod pewnymi względami był niewinny - nie miał pojęcia, co go czeka. |
Zgadzam się z Admete. Tam, to jednak był nieco inny Dean. Pamiętacie, jak w Phantom Traveller po raz pierwszy zetknęli się z demonami w czasie polowania? To był dla nich duży krok.
|
|
|