Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Agn - Nie 19 Maj, 2013 18:59
| Barbarella napisał/a: | | Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam. |
Droga forumowa rodzino, doczekaliście się wujka! Tatuś ma bliźniaka!
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:01
Nie rozumiem...
Agn - Nie 19 Maj, 2013 19:04
No mam kubek w kubek tak samo.
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:06
Siostro!!!! Znaczy: Bracie!!!
Agn - Nie 19 Maj, 2013 19:15
Siostro! Tudzież: bracie!!!
(No co, możesz być ciocią. )
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:17
Nie ma sprawy.
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 19:50
| Agn napisał/a: | No mam kubek w kubek tak samo. |
Co mnie bardzo cieszy, bo nie muszę na siłę gdzieś ciągać, a sama wiesz, że mnie nosi.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 19:53
Po Dziadku na pewno tego nie macie... Tak teraz przydałoby mi się skoczyć po sukienkę do Siostry, ale wolę gnić w domu... ;/
Agn - Nie 19 Maj, 2013 20:44
| Anaru napisał/a: | Co mnie bardzo cieszy, bo nie muszę na siłę gdzieś ciągać, a sama wiesz, że mnie nosi. |
No dzisiaj miałam lenia, więc mnie nie wyciągnęłaś. Rany, jak dobrze było sobie polenić się przez cały dzień do góry brzuszkiem z książką w ręku.
Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku czy sobie darujemy i czekamy na zlot czarownic? Dziewczyny, z którymi udawało mi się w takich warunkach spotykać wiedzą, że jestem cały dzień na wypruwaniu flaków, a dopiero późnym wieczorem mam kapkę czasu. Nie jest to komfortowe, ale jak się nie ma co się lubi... W perspektywie za to z tygodniowym (lub dwu) opóźnieniem i tak przyjadę do was, więc i tak się spotkamy w znacznie fajniejszych warunkach. Decyzję zostawię wam i o żadną nie będę wojować, bo i tak wam nie daruję.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 20:48
| Agn napisał/a: | | Barbarella napisał/a: | | Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam. |
Droga forumowa rodzino, doczekaliście się wujka! Tatuś ma bliźniaka! |
Hy hy - to ja jestem czecia. Cos jest w tej forumowej genetyce
Agn - Nie 19 Maj, 2013 20:54
Wobec tego trojaczki, przy czym jedno z trojaczków jest dziecięciem drugiego.
Fibula - Nie 19 Maj, 2013 21:58
| Agn napisał/a: | | Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku |
Kiedy masz to szkolenie?
zooshe - Nie 19 Maj, 2013 22:45
| Fibula napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku |
Kiedy masz to szkolenie? |
Własnie kiedy?
Agn - Nie 19 Maj, 2013 22:58
Jeszcze nie wiem, coś czuję, że w pierwszym tygodniu czerwca (choć wolałabym w ostatnim tygodniu maja, bo od początku czerwca mam urlop!). Jak tylko poznam szczegóły, natychmiast was o tym powiadomię.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:00
| Agn napisał/a: | Wobec tego trojaczki, przy czym jedno z trojaczków jest dziecięciem drugiego. |
Nooo... ja tam mialam fajne studia, z imprezami (chociaz nie studenckimi), ale dzis to noremalnie szal cial...
Agn - Nie 19 Maj, 2013 23:02
Eee... co?
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:19
szal cial?
Agn - Nie 19 Maj, 2013 23:33
*Agn jako osoba średnio inteligentna nie może załapać, co mają studenckie imprezy do naszej wysoce alternatywnej rodziny*
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:39
no wlasnie nic - przecie wlasnie to napisalam.
Agn - Pon 20 Maj, 2013 10:14
Ale w związku z czym?
Anaru - Pon 20 Maj, 2013 12:43
Toście se pogadały
Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 03:06
jak niemy z gluchym
Loana - Sob 25 Maj, 2013 09:03
A ja mam prośbę, czy mogłybyście babeczki już teraz podać, kiedy jest to oficjalne spotkanie forumowe? Datę i godzinę?
Ja również z chęcią spędziłabym z Wami czas jak Agn, ale mam rodzinę w Wawie i muszę się z dziewczynkami wbić na co najmniej dwa obiady i jakiś spacer. Plus nocuję u koleżanki mieszkającej kawałek od centrum, muszę mieć czas na dojazd na miejsce.
Jak któraś będzie chciała wracać do Wrocka w niedzielę po południu to mogę zaproponować miejsce w samochodzie
Jeśli oczywiście nic mi nie wypadnie w międzyczasie, tzn auto się nie sypnie, ktoś nie zachoruje obłożnie, itp
Acha, i jeszcze się chciałam zapytać, czy mogłabym odwiedzić Aragonte i poznać jej koty? Obiecuję trzymać dzieci na uwięzi jak coś
praedzio - Sob 25 Maj, 2013 09:24
A Twoja alergia??
Anaru - Sob 25 Maj, 2013 09:53
Loana jak fajnie, że jedziesz!
Robi nam się coraz większe spotkanie
| Loana napisał/a: | | Jak któraś będzie chciała wracać do Wrocka w niedzielę po południu to mogę zaproponować miejsce w samochodzie |
O! A koło której byś planowała jechać?
|
|
|