To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Agn - Nie 19 Maj, 2013 18:59

Barbarella napisał/a:
Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam.

Droga forumowa rodzino, doczekaliście się wujka! Tatuś ma bliźniaka! :mrgreen:

Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:01

Nie rozumiem... :shock: :shock:
Agn - Nie 19 Maj, 2013 19:04

No mam kubek w kubek tak samo. :mrgreen:
Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:06

Siostro!!!! Znaczy: Bracie!!! :przytul:
Agn - Nie 19 Maj, 2013 19:15

Siostro! Tudzież: bracie!!! :przytul:

(No co, możesz być ciocią. :mrgreen: )

Barbarella - Nie 19 Maj, 2013 19:17

Nie ma sprawy. :mrgreen: :mrgreen:
Anaru - Nie 19 Maj, 2013 19:50

Agn napisał/a:
No mam kubek w kubek tak samo. :mrgreen:

Co mnie bardzo cieszy, bo nie muszę na siłę gdzieś ciągać, a sama wiesz, że mnie nosi. :banan:

Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 19:53

Po Dziadku na pewno tego nie macie... Tak teraz przydałoby mi się skoczyć po sukienkę do Siostry, ale wolę gnić w domu... ;/
Agn - Nie 19 Maj, 2013 20:44

Anaru napisał/a:
Co mnie bardzo cieszy, bo nie muszę na siłę gdzieś ciągać, a sama wiesz, że mnie nosi. :banan:

No dzisiaj miałam lenia, więc mnie nie wyciągnęłaś. Rany, jak dobrze było sobie polenić się przez cały dzień do góry brzuszkiem z książką w ręku. :mrgreen:

Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku czy sobie darujemy i czekamy na zlot czarownic? Dziewczyny, z którymi udawało mi się w takich warunkach spotykać wiedzą, że jestem cały dzień na wypruwaniu flaków, a dopiero późnym wieczorem mam kapkę czasu. Nie jest to komfortowe, ale jak się nie ma co się lubi... W perspektywie za to z tygodniowym (lub dwu) opóźnieniem i tak przyjadę do was, więc i tak się spotkamy w znacznie fajniejszych warunkach. Decyzję zostawię wam i o żadną nie będę wojować, bo i tak wam nie daruję. :mrgreen:

Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 20:48

Agn napisał/a:
Barbarella napisał/a:
Mnie się na starość chce imprezować i spotykać z przyjaciółmi. Wcześniej tego nie miałam.

Droga forumowa rodzino, doczekaliście się wujka! Tatuś ma bliźniaka! :mrgreen:

Hy hy - to ja jestem czecia. Cos jest w tej forumowej genetyce :)

Agn - Nie 19 Maj, 2013 20:54

Wobec tego trojaczki, przy czym jedno z trojaczków jest dziecięciem drugiego. :rotfl:
Fibula - Nie 19 Maj, 2013 21:58

Agn napisał/a:
Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku

Kiedy masz to szkolenie?

zooshe - Nie 19 Maj, 2013 22:45

Fibula napisał/a:
Agn napisał/a:
Drogie, kochane warszawianki! Moja kochana firma organizuje mi szkolenie jeszcze przed moim przyjazdem do stolicy w celach wyłącznie towarzyskich. I teraz pytanie dnia - spotykamy się na jakimś późnowieczornym piwku

Kiedy masz to szkolenie?

Własnie kiedy?

Agn - Nie 19 Maj, 2013 22:58

Jeszcze nie wiem, coś czuję, że w pierwszym tygodniu czerwca (choć wolałabym w ostatnim tygodniu maja, bo od początku czerwca mam urlop!). Jak tylko poznam szczegóły, natychmiast was o tym powiadomię.
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:00

Agn napisał/a:
Wobec tego trojaczki, przy czym jedno z trojaczków jest dziecięciem drugiego. :rotfl:

Nooo... ja tam mialam fajne studia, z imprezami (chociaz nie studenckimi), ale dzis to noremalnie szal cial...

Agn - Nie 19 Maj, 2013 23:02

Eee... co?
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:19

szal cial?
Agn - Nie 19 Maj, 2013 23:33

*Agn jako osoba średnio inteligentna nie może załapać, co mają studenckie imprezy do naszej wysoce alternatywnej rodziny*
Anonymous - Nie 19 Maj, 2013 23:39

no wlasnie nic - przecie wlasnie to napisalam.
Agn - Pon 20 Maj, 2013 10:14

Ale w związku z czym?
Anaru - Pon 20 Maj, 2013 12:43

Toście se pogadały :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Wto 21 Maj, 2013 03:06

jak niemy z gluchym :rotfl:
Loana - Sob 25 Maj, 2013 09:03

A ja mam prośbę, czy mogłybyście babeczki już teraz podać, kiedy jest to oficjalne spotkanie forumowe? Datę i godzinę?
Ja również z chęcią spędziłabym z Wami czas jak Agn, ale mam rodzinę w Wawie i muszę się z dziewczynkami wbić na co najmniej dwa obiady i jakiś spacer. Plus nocuję u koleżanki mieszkającej kawałek od centrum, muszę mieć czas na dojazd na miejsce.
Jak któraś będzie chciała wracać do Wrocka w niedzielę po południu to mogę zaproponować miejsce w samochodzie :)
Jeśli oczywiście nic mi nie wypadnie w międzyczasie, tzn auto się nie sypnie, ktoś nie zachoruje obłożnie, itp :P
Acha, i jeszcze się chciałam zapytać, czy mogłabym odwiedzić Aragonte i poznać jej koty? Obiecuję trzymać dzieci na uwięzi jak coś ;)

praedzio - Sob 25 Maj, 2013 09:24

A Twoja alergia??
Anaru - Sob 25 Maj, 2013 09:53

Loana jak fajnie, że jedziesz! :cheerleader2:
Robi nam się coraz większe spotkanie :mrgreen:

Loana napisał/a:
Jak któraś będzie chciała wracać do Wrocka w niedzielę po południu to mogę zaproponować miejsce w samochodzie

O! A koło której byś planowała jechać? :mysle: