Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Wto 16 Gru, 2008 22:24
Popraw link, bo ten kieruje zupełnie gdzie indziej.
Admete - Wto 16 Gru, 2008 22:27
Teraz już dobrze
Anaru - Wto 16 Gru, 2008 22:45
A co w nim jest bardziej emo niż to, co widziałyśmy w tych dwóch pierwszych odcinkach?
(odignorowałam sobie )
BeeMeR - Wto 16 Gru, 2008 23:00
| Cytat: | | Z bólem serca wklejam: |
[szept] jak dla mnie wygląda chyba tak samo...
ale za to przyznam, że pooglądałam sobie foty powklejane w czasie konkursu i jednak bracia mają dużą przewagę nad Housem jeśli idzie o klaty
praedzio - Wto 16 Gru, 2008 23:08
Właśnie, że nie tak samo!! (sorry, net mi świruje, w związku z czym pojawiam się i znikam)
W drugiej serii te włosy to mu tak układają się dziwnie, że momentami wygląda na jakąś pokręconą osóbkę z kreskówki. Ale to oczywiście tylko wygląd, mnie facynuje Sam jako taki.
Anaru - Wto 16 Gru, 2008 23:24
a wrzuc porównawczo jakieś fotki
trifle - Wto 16 Gru, 2008 23:38
BeeMer i Anaru w SPN, nojacie
Rozrasta nam się rodzina supernaturalna
Anaru - Wto 16 Gru, 2008 23:42
My tak na razie zerkamy znad progu , jeszcze mamy parę odcinków do przełomowego 9
Calipso - Wto 16 Gru, 2008 23:51
| Anaru napisał/a: | My tak na razie zerkamy znad progu |
Zerkacie? To chyba tylko ja się gapię z otwartą buzią
Witojcie
BeeMeR - Śro 17 Gru, 2008 00:15
| praedzio napisał/a: | | Właśnie, że nie tak samo!! | Hm... jak patrzę z perspektywy dwóch odcinków i niedużej fotki to nie bardzo widzę różnicę - to się nie ma co oburzać - może wrócimy do porównań, jak jeszcze trochę obejrzymy?
Deanariell - Śro 17 Gru, 2008 01:28
| Anaru napisał/a: | My tak na razie zerkamy znad progu , jeszcze mamy parę odcinków do przełomowego 9 |
Kurcze, kurcze... a któż to zawitał w nasze skromne progi? Witojcie dziołchy, co tak z progu zerkacie, a wejdźta dalej do środka! Solą witamy, solą (chleb zeżarł Dean... ) My tu nie gryziemy (no może czasem, jak jakieś ciacho podpadnie pod zęby ) Polecałabym dotrwać przynajmniej do końca I serii (jeśli nie dłużej...), żeby naprawdę sobie wyrobić jako taką opinię o serialu. Początek nie jest może wystarczająco reprezentatywny dla całości... Takie tam urban legends Chociaż tak patrząc z perspektywy czasu stwierdzam, że to nawet ciekawie komponuje się teraz z kolejnymi sezonami - kapitalnie widać na tym tle zmiany, jakie zaszły w głównych bohaterach - od błahych historyjek, po dylematy związane z życiem i śmiercią Nice! [Poza tym Admete głupich seriali nie ogląda zazwyczaj, a w ten wpadłyśmy obie jak śliwki w kompot... ] Wiadomo, że poziom odcinków będzie różny, to normalne w takich przypadkach, ale jako całość - saga rodziny Winchesterów - i jak na ten gatunek, tematykę itd., moim skromnym zdaniem jest kapitalny ----> Brakowało mi czegoś takiego od dawna (bo "Buffy, the Vampire Slayer" nie można do SPN nawet w przybliżeniu porównać... ). No a Dean... Dean... Cieszę się, że dałyście Winchesterom szansę (no kto to widział umieszczać ten wątek w ignorowanych trzeba będzie chyba pokutę odprawić drogie panie - tym bardziej, jeśli się okaże, iż serial wart jest Waszej uwagi... ) Życzę miłego oglądania kolejnych odcinków
Aragonte - Śro 17 Gru, 2008 01:32
BeeMer Anaru Witajcie!!!
| Anaru napisał/a: | Dean podoba nam się zdecydowanie bardziej (to ten krócej obcięty? Nie mylę?).
Natomiast fantastycznie się kombinuje co gdzie i kiedy kogo zeżre |
Potem poziom skomplikowania wzrośnie, jak to już Wam pewnie Admete kładła do głów
| Anaru napisał/a: | (Jak mam sobie odfajkować odfajkowanie? Znaczy mam zignorowany ten wątek na razie.... ) |
Wleźć w ignorowane wątki i odklikać.
Sama tak robiłam raz czy dwa z własnym wątkiem tfurczościowym
Niedawno wróciłam z pracy (wcześnie!), dalsze dni będą takie, że raczej nie pooglądam sobie SPN przed konkursem... Inna sprawa, że sam konkurs pewnie też mnie ominie
praedzio - Śro 17 Gru, 2008 06:47
Kolejne dywagacje, tym razem nt. 4x15:
http://www.buddytv.com/ar...ural-25273.aspx
spin_girl - Śro 17 Gru, 2008 10:09
| Harry_the_Cat napisał/a: | III sezon ma 16 odcinków.... |
Oczywiście, głupia jestem okropnie, pomyliło mi się z drugim
Spieszę donieść, że udało mi się wczoraj obejrzeć zakończenie trzeciej serii. Wyciągnęłam sobie wnioski z Waszych wypowiedzi i domyśliłam się co, mniej więcej, nastąpi więc przygotowałam sobie paczkę husteczek. Sądziłam, że popłyną jakieś łzy, ale nie spodziewałam się, że na widok sponiewieranego przez hellhounds Deana z jakiś tajemniczych głębi mojego jestestwa wyrwie się potężny i autentyczny szloch. Scena jest wręcz porażająca. - nie wyobrażam sobie, co przeżywali fani serialu czekając miesiącami na czwartą serię.
Na szczęście miałam już w odwodzie pierwszy odcinek czwartej serii, który natychmiast z głębin rozpaczy przeniósł mnie na szczyty radości (a może ja po prostu jestem niezrównoważona?). W chwili obecnej jestem po czwartym odcinku czwartej serii. Spostrzeżenia:
1. Castiel jest zaj***sty! Przez cały trzeci sezon zastanawiałam się, gdzie jest, do cholery, druga strona tego biznesu? No i wreszcie został wprowadzony jej przedstawiciel. I to jaki przedstawiciel! Ta postać jest od początku do końca idealnie przemyślana. Duże brawa dla scenarzystów!
2. Sam jest GRUBY. Zrobiło mu się potężne karczycho i funduje sobie drugi podbródek. Straszna szkoda, bo w trzecim sezonie miał nareszcie dobrą fryzurę i zaczął wyglądać nader interesująco.
Admete - Śro 17 Gru, 2008 13:58
Prafffdaa, że Castiel jest niczego sobie? Ja tu mam jego fanklub Musze kiedyś wkleić Mishę Collinsa do ciastkarni
Caitriona - Śro 17 Gru, 2008 14:19
| Admete napisał/a: | | Musze kiedyś wkleić Mishę Collinsa do ciastkarni |
Też to miałam w planach
praedzio - Śro 17 Gru, 2008 14:24
Chętnie popatrzę na takie ciacho.
A tymczasem takie fajne zdjęcie mi się znalazło:
Za cholerę nie mogę sobie skojarzyć tej piękności na planie pierwszym.
A Jensen pewnie robił zdjęcie, skoro go tu nie widać.
spin_girl - Śro 17 Gru, 2008 14:39
| Admete napisał/a: | Prafffdaa, że Castiel jest niczego sobie? Ja tu mam jego fanklub Musze kiedyś wkleić Mishę Collinsa do ciastkarni |
Tak, facet jest zdecydowanie przystojny, chociaż przy Jensenie oczywiście wypada blado
Mnie w sumie bardziej chodziło o to, że uwielbiam tę postać. Anioł- Macho, taki komandos Boga, który jest twardy i budzi respekt i obraża się za próbę zrobienia z niego anioła stróża
Admete - Śro 17 Gru, 2008 14:48
Mnie sie podoba anioł i aktor
praedzio - Śro 17 Gru, 2008 14:55
| spin_girl napisał/a: | | Tak, facet jest zdecydowanie przystojny, chociaż przy Jensenie oczywiście wypada blado |
To nie jest takie oczywiste. Nie potrafię tego wytłumaczyć nie narażając się sporej części Jensenomaniaczek. Misha jest bardziej eteryczny.
spin_girl - Śro 17 Gru, 2008 15:24
| praedzio napisał/a: | | spin_girl napisał/a: | | Tak, facet jest zdecydowanie przystojny, chociaż przy Jensenie oczywiście wypada blado |
To nie jest takie oczywiste. Nie potrafię tego wytłumaczyć nie narażając się sporej części Jensenomaniaczek. Misha jest bardziej eteryczny. |
ale nie drążę tematu...
Czy któraś z Was wie może, dlaczego jedenasty odcinek IV sezonu ma zostać wyemitowany dopiero 15 stycznia? Jako świeżo upieczona SPN-maniaczka odczuwam to jako dotkliwy cios
Właśnie wróciłam z "ciastkarni" i weszcie zrozumiałam, o co chodzi z "emo" w SPN. Nie wiedziałam, że taka fryzura nazywa się emo. Jak to się zawsze człowiek może dowiedzieć czegoś ciekawego na forum
Admete - Śro 17 Gru, 2008 15:24
Mnie się nie narażasz Riella wie o tym, ze o ile uwielbiam Deana Winchestera jako Deana Winchestera, to typ urody męskiej, jaką prezentuje Misha Collins jako on sam - bardzo mi odpowiada
spin_girl - Śro 17 Gru, 2008 15:30
Mnie się od zawsze podobali faceci w typie Rysia- wysocy, z czarnymi włosami, szaro-niebieskimi oczami, wydatnymi nosami i wąskimi wargami, ale kiedy pierwszy raz zobaczyłam Jensena wszystkie "typy" wyleciały mi z głowy. On ma taki typ urody, że majtki same spadają, że się tak nieładnie wyrażę
Anaru - Śro 17 Gru, 2008 16:00
| spin_girl napisał/a: | On ma taki typ urody, że majtki same spadają, że się tak nieładnie wyrażę |
Uhm.... moje siedzą gdzie trza
Na razie
Wiem, mało jeszcze widziałam
Ale mi fajne zdjęcie wyszło jak googlałam za nim przed chwilą, żeby sprawdzić, który to
Takie zdjęcia lubię
| spin_girl napisał/a: | weszcie zrozumiałam, o co chodzi z "emo" w SPN. Nie wiedziałam, że taka fryzura nazywa się emo. Jak to się zawsze człowiek może dowiedzieć czegoś ciekawego na forum |
A ja sprawdziłam w googlach co to emo
http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_(slang)
http://ikf.com.pl/fryzury-emo/
Admete - Śro 17 Gru, 2008 16:06
Tu sie różnych rzeczy można dowiedzieć
Spin Ty narzekasz, ze 11 odcinek dopiero w styczniu. Pomyśl, ile razy przerabiałyśmy takie przerwy. A ostatnie wakacje? Też byłyśmy w piekle
|
|
|