Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
Caitriona - Pon 16 Sie, 2010 00:12
| Admete napisał/a: | | W wątku spn tez o tym było. Zrobią odcinek, w którym sparodiują wampiry w stylu Zmierzchu i wampirzych dzienników |
O, to będzie piękne
Agn - Pon 16 Sie, 2010 13:28
JUŻ SIĘ NIE MOGĘ TEGO ODCINKA DOCZEKAĆ!!!
Swoją szosą wampiórom oberwie się też w filmie "Vampire sucks". Widziałam trailer - kolejny film-parodia z polotem w rodzaju American Pie i Strasznego Filmu. Noż kurczę, czy nie można było zrobić jakiejś inteligentnej parodii? Trzeba tylko kretyńską?
Wierzę w SPN. Jestem pewna, że Winchesterowie nie zawiodą...
Agn - Pią 20 Sie, 2010 20:36
RATUNKUUUU!!!
http://www.karenessex.com/draculasynop.html
POR QUEEEEEEEEEE?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agn - Wto 31 Sie, 2010 22:20
Ej, dobra, zaliczyłam opad szczeny. Wiedzieliście, że George R. R. Martin też napisał książkę o wampirach? Ale zrobił to w 1982 roku, więc nie jest to coś "na fali". No i treściowo wygląda zupełnie inaczej niż to, co się obecnie dzieje w literaturze wampirycznej.
Ostatni rejst "Fevre Dream" wygląda apetycznie i klasycznie. Biorę się za to w ten weekend!
Caitriona - Śro 01 Wrz, 2010 11:39
| Agn napisał/a: | | Biorę się za to w ten weekend! |
Czekam na realcję
Admete - Śro 01 Wrz, 2010 13:44
Na Amazonie masz recenzje - chyba pozytywne.
http://www.amazon.com/Fev...n/dp/0553383051
Anaru - Śro 08 Wrz, 2010 23:15
Uhm, nie wiem gdzie w naszych wampirskich wątkach jest ten odpowiedni - czy True Blood się już było skończyło tak całkiem? Czy przerwa jakaś? Bo 11 był chyba ostatni chyba, a zazwyczaj było po 12 odcinków...
Fibula - Śro 08 Wrz, 2010 23:20
Była przerwa, ostatni w ten weekend.
asiek - Czw 09 Wrz, 2010 08:48
Cieniutki ten trzeci sezon, jestem rozczarowana. ... Ale, dla porządku obejrzę ostatni odcinek. Producenci już zapowiadają IV sezon...
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 08:52
A mnie się nawet podoba.
Agn - Czw 09 Wrz, 2010 09:14
A dzisiaj Amerykanie powinni obejrzeć pierwszy odcinek drugiego sezonu The Vampire Diaries. Jeee!!! Damon wraca!!!
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 09:32
Na FB podejrzałam fotki z najbliższego odcinka The Gates i szczęka mi opadła. Będzie się działo...
Agn - Czw 09 Wrz, 2010 09:33
FB? Co to jest?
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 09:33
Facebook.
Agn - Czw 09 Wrz, 2010 09:37
Zarzuć sznurem, hm? Ja się na facebooku odnaleźć nie mogę...
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 09:40
Spróbuję: http://pl-pl.facebook.com...58053704&ref=nf
Tam jest taka opcja, że wyszukujesz ulubione seriale, zaznaczasz "Lubię to" i Ci sami wysyłają nowości i ploteczki na Twoje konto.
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 09:53
Jeszcze odnośnie True Blood: http://www.youtube.com/watch?v=VrpoM-MIHNA
No no no...
Agn - Czw 09 Wrz, 2010 10:12
O, dzięki. To sobie coś zaznaczę.
O... łaaaaaaaaaaaaaaa!!!
*szuka wokół fotek przycisku "lubię to"* Okej, albo jestem ślepa, albo tego tam nie ma...
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 10:36
Pod spodem, Agn, pod spodem... I to nie zawsze jest przycisk...
Anaru - Czw 09 Wrz, 2010 13:48
No no, będzie się działo w True Blood.
Już się nie mogę doczekać, biorąc pod uwagę Erica (czyli moją ulubioną postać) na słoneczku .
I pomyśleć, że pierwszy sezon tak z Basia przemęczyłyśmy, a drugi i trzeci mi poszedł jak burza. Pewnie dlatego, że nie tylko Sookie mi króluje na ekranie, a ona mnie drażni nieco.
Korzystając z chwilowego unieruchomienia w domu oglądam już 12 odcinek The Vampire Diaries, Damon na razie jest i ma się dobrze. Na początku tak mi się średnio podobało (zwłaszcza Stefek i główna panna w wersji Elena ), ale się do niego przyzwyczaiłam, ona mnie nie drażni jakoś specjalnie, a pozostali są o niebo bardziej interesujący. Oczywiście oryginalna nie będę jak powiem, że oglądam głównie dla Damona i jego uroku osobistego , chociaż i Logan był interesujący, szkoda, że krótko . A i Alaricowi nic nie brakuje .
Tylu ciekawych facetów, a głównym bohaterem jest taka klucha emocjonalna, ech...
Co w końcu z The Gates? Oglądać czy nie? Warto? Bo jakoś chyba ucichło tutaj o serialu
asiek - Czw 09 Wrz, 2010 13:56
| Anaru napisał/a: | | Co w końcu z The Gates? Oglądać czy nie? Warto? Bo jakoś chyba ucichło tutaj o serialu |
Ja utknęłam chyba na 5 odcinku, ale Praedziu dzielnie ogląda.
Skończy się TB, to wrócę do The Gates...
Anaru - Czw 09 Wrz, 2010 14:03
Acha, Bo Basia utknęła chyba jeszcze wcześniej i o ile pamiętam to odradza
asiek - Czw 09 Wrz, 2010 14:07
Szału nie ma... Pamiętniki bardziej mnie wciągnęły, ale jak kocha się wampiry, to trzeba korzystać z każdej okazji.
praedzio - Czw 09 Wrz, 2010 18:28
Ja nie oglądam The Vampire Diaries, bo pierwszy odcinek odstraszył mnie skutecznie. Może kiedy w przypływie desperacji obejrzę następne... Tymczasem The Gates ogląda mi się bardzo fajnie. Lubię głównego bohatera i jego perypetie z niecodziennymi podopiecznymi.
BeeMeR - Pią 10 Wrz, 2010 15:45
W the Gates umarłam w połowie drugiego odcinka - niby wszystko ok, ale mnie nie przykuło - pierwszy odcinek VD też nie ale drugi już się rozkręcił, kolejne jeszcze bardziej, zwłaszcza jak już co poniektórzy przestali pisać pamiętniczki na wizji
Ale jeśli ktoś ma alergię na nastolatki to nie polecam
|
|
|