Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
Agn - Sob 31 Lip, 2010 20:49
Przepraszam, ale na propozycję leczenia Admete ze wstrętu do wampirów TB ryknęłam śmiechem.
Nie, to nie są klimaty Admete. Aczkolwiek jedną książkę wampiryczną przeczytała i nawet wyraziła się o niej pochlebnym słowem! Ha! Ale do takich wyczynów trzeba Yarbro, a nie serialu o Sookie...
A teraz z innej beczki - mam chęć na jakichś zmiennokształtnych. Ale nie z serii o Anicie Blake, bo na razie mam dosyć całego tego seksu stale i wciąż albo sytuacji z mocnym podtekstem. Ktoś coś kojarzy? By byli zmiennokształtni i by się bohaterowie nie gzili non stop?
Yvain - Sob 31 Lip, 2010 21:05
A The Gates ?
Admete - Sob 31 Lip, 2010 21:21
Przepraszam bardzo, ale posiadam książkę o wampirach w mojej bibliteczce - Historyka
Agn - Sob 31 Lip, 2010 21:23
Admete, ale Historyk to wiesz... to Historyk, absolutnie wyjątkowa pozycja. Wampir jest tam w sumie tylko dodatkiem do bogatej treści.
A w The Gates jest fajny komendant.
Admete - Sob 31 Lip, 2010 21:50
Mam zamiar spróbować The Gates, już wspominałam. Jakoś się nie składało, bo mi przyprawy nie pasowały
Deanariell - Sob 31 Lip, 2010 23:14
A ja muszę w końcu zabrać się za obejrzenie drugiej serii TB, która leży i czeka sobie na lepsze czasy...
Każdy na forum Wam to powie, że Admete wampiry nie w głowie...
Już kiedyś dedykowałam jej tę piosenkę, ale nie zaszkodzi raz jeszcze - zawsze ją słyszę w myślach, kiedy pojawia się taka dyskusja (nieśmiertelny kabaret Potem )
http://www.youtube.com/wa...feature=related
asiek - Sob 31 Lip, 2010 23:16
Jakiś czas temu Admete zapoznała mnie z tym dzieUUUem...
Deanariell - Sob 31 Lip, 2010 23:22
| asiek napisał/a: | | Jakiś czas temu Admete zapoznała mnie z tym dzieUUUem... |
Wiadomo jednak z rozwoju wypadków, że bardziej niż wampirów nie cierpi nastolatków... Niestety nie znam odpowiedniej piosenki na tę okoliczność.
praedzio - Nie 01 Sie, 2010 00:30
Oj, oberwie się wampirom...
http://hatak24.pl/news/89...lew_z_wampirow/
Yvain - Nie 01 Sie, 2010 07:45
Równowaga w przyrodzie być musi
asiek - Nie 01 Sie, 2010 11:53
Obejrzałam czwarty odcinek The Gates... Zakończenie zaskakujące. :o Zrobiło się całkiem interesująco.
Admete - Nie 01 Sie, 2010 14:49
O rany! Niezły odcinek Spn się zapowiada Już sie cieszę, czuję, że się nie zawiodę na scenarzystach.
Riella mówi wierszem - macierzyństwo jak widzę wpływa na tworzenie poezji, liryzmu człowiekowi przybywa
praedzio - Wto 03 Sie, 2010 20:51
Ooooookeeeeeej..... Po doobejrzeniu dwóch ostatnich odcinków TB siedzę ze szczęką na kolanach zastanawiając się, kim jest Sookie. Ja przepraszam bardzo, czy mi się wydaje, czy do TB zawitały elfy?
Caitriona - Wto 03 Sie, 2010 21:42
| praedzio napisał/a: | | czy do TB zawitały elfy? |
Nie wiem dokładnie, ale zdaje się, ze coś w ten deseń Elfy/nimfy/wróżki nie wiem co jeszcze...
Aragonte - Wto 03 Sie, 2010 21:49
| praedzio napisał/a: | Ooooookeeeeeej..... Po doobejrzeniu dwóch ostatnich odcinków TB siedzę ze szczęką na kolanach zastanawiając się, kim jest Sookie. Ja przepraszam bardzo, czy mi się wydaje, czy do TB zawitały elfy? |
Co takiego?
Agn - Wto 03 Sie, 2010 22:00
Elfy czy elfowie???
Caitriona - Wto 03 Sie, 2010 22:14
| Aragonte napisał/a: | | Co takiego? |
Trzeba stworzyć komplet Wampiry, wilkołaki, zmiennokształtni, coś a'la starożtne bóstwa już były. Brakuje wrózek, elfów, skrzatów i jakiegoś czarodzieja
praedzio - Wto 03 Sie, 2010 22:17
Jeszcze zostaje Crystal.
Agn - Wto 03 Sie, 2010 22:18
A hobbici to już byli???????????
praedzio - Wto 03 Sie, 2010 22:18
Dawno i nieprawda.
Deanariell - Wto 03 Sie, 2010 23:52
| Admete napisał/a: | | Riella mówi wierszem - macierzyństwo jak widzę wpływa na tworzenie poezji, liryzmu człowiekowi przybywa |
Taaaaaa... Poezja jest jak kupa w pampersie - nigdy nie wiadomo, kiedy się człowiekowi wypsnie... Bardzo liryczne.
| Agn napisał/a: | | Elfy czy elfowie? |
Elfowie - to u Tolkiena, w TB najwyżej elfy. Ale wampiry i elfy? To już chyba lekkie przegięcie... Chociaż z logicznego punktu widzenia, jeśli zakładamy istnienie tych pierwszych, to w sumie dlaczego odmawiać podobnego prawa elfom?
Admete - Śro 04 Sie, 2010 08:05
Obejrzałam pierwszy odcinek Th Gates i jest lepsze od VD, ale jednak nie będe oglądac, bo mi trochę szkoda czasu.
Admete - Pią 13 Sie, 2010 17:52
Artykuł o wampirach
http://archiwum.wiz.pl/2001/01011200.asp
Anaru - Nie 15 Sie, 2010 16:39
| praedzio napisał/a: | Oj, oberwie się wampirom... |
Podany w zapytaniu URL /news/8962/Bedzie_polew_z_wampirow/ nie został odnaleziony na tym serwerze.
Nadrabiam forum, znaczy......
No i nie ma. O czym było...?
Admete - Nie 15 Sie, 2010 17:25
W wątku spn tez o tym było. Zrobią odcinek, w którym sparodiują wampiry w stylu Zmierzchu i wampirzych dzienników
|
|
|