Aktorzy - Gerard upiór
Marija - Nie 21 Paź, 2007 20:43
Przypadkiem obejrzałam sobie "Jej wysokość pani Brown" z 1997 r., a tam Upiór!!! W pomniejszej roli, nawet w programie TV nie był wymieniony wśród wykonawców . Mimo długich włosów i wiktoriańskiego zarostu po same oczy - rozpoznałam bez pudła .
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 20:46
Kiedys nawet byly zdjecia w neglizu. Ze szczegółami anatomicznymi
Marija - Nie 21 Paź, 2007 20:52
| AineNiRigani napisał/a: | Kiedys nawet byly zdjecia w neglizu. Ze szczegółami anatomicznymi | Awers czy rewers?
malmik - Nie 21 Paź, 2007 20:54
boczkiem. boczkiem w biegu
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 20:56
ale rewers też gdzieś był, chociaz nie z tego filmu.
A biorąc pod uwage chwalebne początki upiornej kariery, jest gdzieś awers rewers i wszystko czego dusza zapragnie...
Marija - Nie 21 Paź, 2007 20:59
| malmik napisał/a: | boczkiem. boczkiem w biegu | No to to widziałam . Boczek piękny bardzo
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:03
Awers co się zowie to dostałyśmy swego czasu w prezencie od Kota, i był to taki awers JJa, że mnie starej... Tak było
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:04
No i to się nazywa SZKOT
Marija - Nie 21 Paź, 2007 21:05
SZKOTY tak wszystkie robią? " " Fajny naród musi być
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:06
A JJ jest Szkotem? Bo to co widziałam to bardziej na SZKO-puł wyglądało
EDIT: Maryś, czy TY wiesz, jak sie cieszę, że Cie widzę?
Marija - Nie 21 Paź, 2007 21:07
| Alison napisał/a: | A JJ jest Szkotem? Bo to co widziałam to bardziej na SZKO-puł wyglądało | Bosze, aleś odważna...
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 21:07
cóż... ludność postceltycka już tak ma, a szkoccy górale w szczególności
Marija - Nie 21 Paź, 2007 21:08
| AineNiRigani napisał/a: | cóż... ludność postceltycka już tak ma, a szkoccy górale w szczególności | Czyżby dlatego chadzali w spódnicach?
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:08
Zaraz nas zamkną.
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:10
Oj bo jak wezmę miotłę..........
..........to pójdą do ignorowanych
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:13
| malmik napisał/a: | | Oj bo jak wezmę miotłę.......... |
Lepiej oddaj ją dzieciom, za 2 kindery
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:14
Oddam wam, żebyście miały na czym odlecieć
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 21:20
| malmik napisał/a: | Oj bo jak wezmę miotłę..........
..........to pójdą do ignorowanych |
Malmiczku dlaczego szukasz niepotrzebnych podtekstów tam gdzie ich nie ma? Człowiek pisze o Tobiku, jakieś koty ćwierkają o zalewie, człowiek pisze o ogólnej otwartości narodowej ( i przyznam szczerze - równie intensywnie mysli o Irlandczykach ) a tutaj Malmik sie złości i tupie.
I tera nasuwa się pytanie - skoro ciągle myslicie o jednym facecie i doszukujecie sie w kazdej wypowiedzi, cos jednak jest na rzeczy
marijku - spodnice wymyslili dla nich Anglicy. podejrzewam, ze to Angielki wiedzialy co trzeba i zasugerowały takie rozwiązanie
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:24
A ja to cały czas mówię o JJu, tym od Opactwa, i nie wiem co się Malmikowi kojarzy. Chyba za dużo przeciwciał sobie wytworzył. Dobra, to ja spadam zobaczyć kto wygrał i czy mogę zostać czy mam emigrować...
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:25
Aine - czy ty mnie jeszcze na tyle nie znasz, żeby nie wiedzieć, że ja nawet jak się złoszczę to żartuję?
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 21:27
Malmik - znam, ale tak mnię zaintrygowałaś...
Poki cos sie dzieje i wiem ze dzieli nas kilkaset kilometrow - czuje sie bezpiecznie
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:29
| Alison napisał/a: | | A ja to cały czas mówię o JJu, tym od Opactwa, i nie wiem co się Malmikowi kojarzy. Chyba za dużo przeciwciał sobie wytworzył. Dobra, to ja spadam zobaczyć kto wygrał i czy mogę zostać czy mam emigrować... |
No cóż sama powiedziałaś, że to choroba wściekłych krów więc się przeciwciała tworzą masowo
A jak na razie nie masz co oglądać bo trwa cisza wyborcza
Alison - Nie 21 Paź, 2007 21:30
| malmik napisał/a: | | Alison napisał/a: | | A ja to cały czas mówię o JJu, tym od Opactwa, i nie wiem co się Malmikowi kojarzy. Chyba za dużo przeciwciał sobie wytworzył. Dobra, to ja spadam zobaczyć kto wygrał i czy mogę zostać czy mam emigrować... |
No cóż sama powiedziałaś, że to choroba wściekłych krów więc się przeciwciała tworzą masowo
A jak na razie nie masz co oglądać bo trwa cisza wyborcza |
Czyli mogę zostać?
malmik - Nie 21 Paź, 2007 21:31
Jak zmienisz avek (żartuję). Teraz będę zawszę dopisywać jak w poczcie dopisywane jest słowo (spam)
Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 21:33
| malmik napisał/a: | | Teraz będę zawszę dopisywać jak w poczcie dopisywane jest słowo |
ee inzynierze - a gdzie "zartuje" ?
|
|
|