To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Agn - Sob 25 Sie, 2007 20:59

Mój Eru, Jensenowi też bym treningu nie odmówiła. A taki trener być może dałby radę zmusić moje leniwe du**ko, żeby się za siebie wziąć.
soph - Sob 25 Sie, 2007 21:02

To by dopiero była motywacja :serce:
Deanariell - Sob 25 Sie, 2007 22:21

A mnie znowu wycięli stąd posta :rotfl: Zdaje się, że moja odpowiedź została uznana za nieobyczajną, chociaż nie było w niej brzydkich wyrazów... :confused3: No cóż kochane... zapominam, że nie jestem na błogim "mymłonie" KB i nie mogę tak sobie pervić bez ograniczeń... Jakoś może przeżyję, ale mam wrażenie, że do towarzystwa "prawdziwych dam", to ja chyba nie za bardzo pasuję...
:evil:
Tak więc dla odmiany - idę się powiesić... :grobek: Nic już nie powiem o wannie! :twisted:

praedzio - Sob 25 Sie, 2007 22:39

Nic z tego! Podkradłam ci sznur, kiedy nie patrzyłaś... :P
Jak coś, to ja tu powinnam się bić w piersi *BUUUUM!* bo to ja sprowokowałam twojego posta... :ops1:
A poza tym w życiu potrzeba troszkę mocniejszych przypraw, bo po prostu inaczej nie da rady... :kwiatki_wyciaga:

Admete - Sob 25 Sie, 2007 23:41

Hej a co było w tym Twoim poście? ( Jak to głupio odmieniać - post jako post a nie post np. taki w piątek ;-) Jaka wanna? Coś przegapiłam? Cenzurowanie - może powinnam zostać moderatorką? :-P
Agn avek Ci wyszedł bardzo dobry, a do Sammy'ego zdązysz wrócić. Powiem wam szczerze, że kolejny sezon Spn to chyba jedyny jaśniejszy punkt jesieni.

praedzio - Sob 25 Sie, 2007 23:45

Admete, Riella nawiązywała do mojego snu... :ops1: Resztę już ci sama opowie :mrgreen: .
Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 01:08

Agn napisał/a:
Voldek pożycza długopis, żeby Sam mógł sobie zanotować maila Aine. :rotfl: Córcia, przyznaj się - co piłaś? :rotfl: :party:

HERBATKE Ojcze :-P

Deanariell - Nie 26 Sie, 2007 01:19

Admete napisał/a:
Jak to głupio odmieniać - post jako post a nie post np. taki w piątek ;-)

No nie? Hi, hi, hi... ale widzę, że też to masz :wink: To chyba zboczenie zawodowe...

praedzio napisał/a:
Nic z tego! Podkradłam ci sznur, kiedy nie patrzyłaś...

Taaaa... jassssne... to się pójdę utopić w tej wannie... :rotfl:

Admete napisał/a:
Hej a co było w tym Twoim poście?

Nie powiem, bo mnie znów wytną... :-P Ale generalnie była tam BARDZO delikatna sugestia odnośnie tego, jak można PRZYZWOICIE spędzać czas z Samem w wannie (takiej z bąbelkami), i że to niezwykle higieniczne przy okazji... :mrgreen:

praedzio - Nie 26 Sie, 2007 07:55

Deanariell napisał/a:
Taaaa... jassssne... to się pójdę utopić w tej wannie...

Chciaaaałabyyyyś... :wink:
Kurczę, muszę zacząć pisać inteligentniejsze posty :frustracja: , bo nie dość że mnie za każdym razem będą wycinać, to jeszcze wy przeze mnie wpadacie w kłopoty. Niniejszym zamykam temat wanny z Samem w środku! :bejsbol:

Sezonie trzeci, nadchodź!!

Deanariell - Nie 26 Sie, 2007 11:29

praedzio napisał/a:
Kurczę, muszę zacząć pisać inteligentniejsze posty :frustracja: , bo nie dość że mnie za każdym razem będą wycinać, to jeszcze wy przeze mnie wpadacie w kłopoty.

Jakie kłopoty kochana? ;) Jak dla mnie Twoje posty są wystarczająco inteligentne, to znaczy dostosowane do mojego poziomu odbioru :rotfl: Najwyżej zaczniemy szyfrować wypowiedzi - jak padnie hasło "wanna", to będzie wiadomo o co chodzi :-P

Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 19:39

WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!
WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!
WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!
WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!
WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!
WIĘ-CEJ WAN-NY !!!!

cokolwiek to oznacza - bo z lekka straciłam wątek - ale brzmi uroczo :D

Deanariell - Nie 26 Sie, 2007 19:42

AineNiRigani napisał/a:
cokolwiek to oznacza - bo z lekka straciłam wątek

"Wanna" ma być kojarzona z tym, co zazwyczaj kojarzy się Deanowi Winchesterowi praktycznie na okrągło (pomijając jedzenie...) :wink: Takie okrrrropnie nieprzyzwoite skojarzenie na literę "s" :-P

praedzio - Nie 26 Sie, 2007 20:06

A pomyśleć, że myśmy tam tylko pili piwo... :rumieniec: *głębokie westchnienie*
Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 20:52

Dean to noremalny gosc jest. Sammy troche nie teges... :d
ale juz jestem w temacie - powiedzmy :D

praedzio - Nie 26 Sie, 2007 22:35

Jaki nie teges, jaki nie teges?! :bejsbol: Jak najbardziej TEGES! To, że Tatko wojażuje, nie znaczy, że nikt honoru młodszego Winchestera bronił nie będzie! :uzi:
Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 23:03

cóż, tatko to tutaj niewiele miałby do gadania :D
praedzio - Nie 26 Sie, 2007 23:31

No, nie wiem... Wolałabym nie sprawdzać tego na własnej skórze... :mrgreen:
Wiem, kochana, że specjalnie mnie prowokujesz, ale ja się nie dam! :-P

P.S. Możesz sobie mówić, co chcesz, ale sam fakt, że śni ci się Sammy, mówi sam za siebie! :banan_Bablu: Z własną podświadomością nie wygrasz... :rotfl:

Anonymous - Nie 26 Sie, 2007 23:51

wiesz, snil mi sie kedys Danny de Vitto, ale niewiele to mowi o mojej podswiadomosci :D
A poza tym - zawsze twierdzilam, ze jared to fajne ciacho, ale Sammy to wołek :D
jestem wlasnie po odcinku portretowym - boszsze !!!!

praedzio - Pon 27 Sie, 2007 07:51

Nasze upodobania mówią o nas samych. Najwidoczniej coś, co ty uznajesz za wadę, dla mnie jest zaletą. :-D

P.S. Dorwałam płytę zespołu Jefferson Airplane (tej od White Rabbit). Bosssska! :serce: I mam już dwie kandydatki (mówię o piosenkach ;) ) do filmiku z Samem i Madison (Today i Comin' Back To Me)...

Comin' Back To Me - http://www.youtube.com/watch?v=RMk7PVO9rvk
Today - http://www.youtube.com/watch?v=49JQF7hgt4Q

Admete - Pon 27 Sie, 2007 09:42

Ta druga Today bardzo mi sie podoba :-) Jest taka smutna i klimatyczna. Ma piękna melodię.
Deanariell - Pon 27 Sie, 2007 16:40

Mnie się podobają obydwie - może nawet ta pierwsza bardziej ;) Obie są wystarczająco smutne :oklaski:
praedzio - Pon 27 Sie, 2007 17:52

Brawa to się należą dla twojego awatarka... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jesli chodzi o piosenki, to sama nie wiem, która mi się bardziej podoba... :P Today jest pogodnie smutna, natomiast Comin' Back To Me smutna dołująco.

P.S. Znów śnił mi się dziś Sam, ale przez cały dzień nie mogłam przypomnieć sobie żadnych szczegółów. :frustracja: Coś mi się majaczy, że stał w jakiejś knajpie za barem, a ja miałam go o coś zapytać i się strasznie bałam do niego podejść... :shock: :shock: :shock:

Anonymous - Pon 27 Sie, 2007 19:26

a co powicie o Kansas Dust in the Wind? http://www.youtube.com/watch?v=hkbdP7sq0w8
Marzyłoby mi sie posłuchac tego w którymś z wyciskających łzy odcinku. Albo w filmiku - aż się prosi wykorzystac tekst all we are is dust in the wind ...

praedzio - Pon 27 Sie, 2007 19:47

Taaa... Mnie łapie za serducho zwłaszcza ta solówka skrzypcowa. Jeśli taki odcinek miałby być, to widziałabym go w trzecim sezonie i koniecznie z Deanem w roli głównej... Nie wiem... jakoś tak mi on najbardziej do tego kawałka pasuje. Tak, jak Sama przypisałam do Hold on.
Anonymous - Pon 27 Sie, 2007 20:34

Może dlatego, że ta piosenka ma w sobie jakiś niepokój - tak jak Dean. Wbrew pozorom - Sam jest jednak mniej skomplikowany i póki co, nie dostarcza wiekszych niespodziewajek.
Mimo braku "bogatego życia wewnętrznego", Dean w każdym odcinku pokazuje inna twarz.
masz racje, Dust... pasuje do Deana, tak jak melancholijny, smutny i piękny Hold on do Sama.
Drugą deanową piosenką jest Nights in white satin:
http://pl.youtube.com/watch?v=LdcDfnFsBFM
ale tutaj brak jeszcze tematu... :D