To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Agn - Śro 22 Sie, 2007 22:32

Hej, pobawmy się w fanki-piszczałki!!!

http://www.celebmatch.com...nsen_Ackles.php
Your compatibility with Jensen Ackles:
physical 33%
emotional 97%
intellectual 84%
total 72%

http://www.celebmatch.com...d_Padalecki.php
Your compatibility with Jared Padalecki:
physical 78%
emotional 94%
intellectual 50%
total 74%

:rotfl:

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 22:40

Dla mnie wyszły takie wyniki, że aż wstydzę się pokazać na forum publicznym... :rumieniec: No, dobra, pokażę...

J. Ackles:
physical 7%
emotional 71%
intellectual 84%
total 54%

J. Padalecki:
physical 96%
emotional 22%
intellectual 58%
total 59%

Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 23:09

physical 92%
emotional 97%
intellectual 98%
total 96 %

physical 33%
emotional 0 %
intellectual 84%
total 39 %

Zawsze wiedziałam, że bliżej mi do Deana :D

soph - Czw 23 Sie, 2007 08:31

Załamałam się.
Jared
physical 7%

emotional 11%

intellectual 5%

total 8% :frustracja:

Za to Jensen
physical 92%

emotional 43%

intellectual 100%

total 78% :excited:

Admete - Czw 23 Sie, 2007 08:52

To ja też :-)

Jensen

physical 85%
emotional 99%
intellectual 89%
total 91%

Jared

physical 78%
emotional 90%
intellectual 42%
total 70%

Deanariell - Czw 23 Sie, 2007 11:19

No to ja też zrobiłam, ale wyniki mnie nie ucieszyły :-P To byłaby relacja oparta na intelekcie... :rotfl:
Jensen:
physical 7%
emotional 11%
intellectual 93%
total 37%

Jared:
physical 92%
emotional 62%
intellectual 33%
total 62%

Czyli co? Powinnam się uśmiechać do młodszego Winchestera? :confused3: Admete... poderwałaś mi mojego ulubionego bohatera z SPN... 91%!!! Szczęściara :rotfl:

Admete - Czw 23 Sie, 2007 11:34

A widziałas jaka zgodnośc emocjonalna i intelektualna? ;-) To najwazniejsze. Mogę spać spokojnie ;-)
Caitriona - Czw 23 Sie, 2007 11:48

Jensen:

physical 99%

emotional 43%

intellectual 79%

total 74%

Jared:

physical 20%

emotional 11%

intellectual 65%

total 32%

praedzio - Czw 23 Sie, 2007 12:50

Kurza stopa, to ja ze swoimi wynikami (54% i 59%) nie mam szans ani u jednego, ani u drugiego... :(

P.S. Caitri, wypróbowałaś te programiki?

przecinek - Czw 23 Sie, 2007 20:17

Jensen:
physical 92%
emotional 99%
intellectual 100%
total 97%
Chyba zaczynam się martwić, czy ja to wciąż ja?

Padalecki
physical 68%
emotional 90%
intellectual 5% (tylko? Martwię się jeszcze bardziej)
total 54%

Na wszelki wypadek sprawdziłam innych celebrities
Your best matches
Omar Epps 98%
Jonathan Taylor Thomas 98%
Jensen Ackles 97%
Casper van Dien 96%
Usher Raymond 95%

Anonymous - Czw 23 Sie, 2007 20:49

przecinku nie dobijaj nam preaedzia :bejsbol:
praedzio - Czw 23 Sie, 2007 21:14

Taaaa... :mrgreen: Zawsze mi pozostaje....
... Jeffrey Dean Morgan:

physical 85%

emotional 22%

intellectual 98%

total 69%

ciut lepiej, prawda?

Też patrzyłam na best matches... i wyszło mi nawet 100 %... z pewnym wrestlerem...! :zalamka: :frustracja:

P.S. Wyedytowałam posta w Klimatycznych zdjęciach... :wink:

przecinek - Czw 23 Sie, 2007 22:03

Praedzio, chętnie wymienię syna na ojca :lol:
praedzio - Czw 23 Sie, 2007 23:22

*podejrzliwie* A którego syna?
Deanariell - Pią 24 Sie, 2007 00:01

Taaaa... to ja chyba też zamienię syna na ojca :-P
Jeffrey Dean Morgan:
physical 78%

emotional 90%

intellectual 42%

total 70%
No ładnie... :mysle: Ale w końcu na drugie mu Dean... :rotfl:

Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 07:36

Ja tylko spiesze doniesc, ze snili mi sie bracia W, a ścislej mówiąc (co mnie bardzo bardzo dziwi) Sammy. Bardzo milutko w dodatku. W roli demona wystąpił lord Voldemort z twarzą Ralfa z HP V. A że to był rozejm, to i był dla wszystkich bardzo miły - pozyczył mi nawet długopis, żeby Sammy zanotował mojego maila :D
Do tego dodam, że Agn wystapiła jako przedstawiciel handlowy tlenu (tego od poczty :D ) i jednym zgrabnym ruchem zrzuciła okruszki ze stołu na podłogę (gdy poszliśmy wszyscy coś zjeść).

praedzio - Pią 24 Sie, 2007 08:27

*zielona z zazdrości*

Aine, dlaczego zawsze zgarniasz najlepsze sny? :bejsbol:

Anonymous - Pią 24 Sie, 2007 09:37

Dobra dobra, tylko dlaczego zawsze nie ten facet? :frustracja:
Chociaż wcale nie byłam nieszczęśliwa z tego powodu :D Sammy tylko mi sie kojarzy nie teges - mam kumpla niezwykle do niego podobnego (tylko ładniejszego).

soph - Pią 24 Sie, 2007 20:53

praedzio napisał/a:
*zielona z zazdrości*

No to ja opowiem swój. Śniło mi się, że miałam zacząć pracę przy serialu jako konsultant czy ktoś w tym stylu i producent miał przedstawić mnie aktorom. Cieszyłam się oczywiście na Jensena, ale z jakiegoś powodu najpierw spotkałam Jareda. Był bardzo sympatyczny i uśmiechnięty, podaliśmy sobie ręce na przywitanie i wtedy poczułam coś, co trudno mi opisać - pewność, że doskonale się uzupełniamy. W życiu z nikim nie czułam takiej bliskości jak w tym momencie, miałam też świadomość, że ten wyśniony Jared czuje dokładnie to samo. (Podejrzewam zgubny wpływ jakiegoś fanfiku HP, w którym pojawiła się właśnie miłość od pierwszego dotyku). Czas stanął w miejscu, wpatrywaliśmy się w siebie, nie potrzebując słów. Biedny producent nie bardzo wiedział co się stało, bo chwilę trwało, zanim wróciliśmy do świata żywych. Wróciłam do pracy niezbyt chętnie i bardzo jestem ciekawa jak skończyłaby się ta historia :wink: . A potem poznałam Jensena, który został moim trenerem na siłowni :mrgreen: .

soph - Pią 24 Sie, 2007 21:18

praedzio napisał/a:
...

*poszła się zastrzelić*

Spokojnie, to tylko sen :mrgreen: . Nie mam, niestety, monopolu na chłopaków. Ale uczucie cudowne, to fakt.

Deanariell - Pią 24 Sie, 2007 23:30

A mnie się kiedyś śniło (ale to już chwilę temu), że Jensen z Jaredem przyjechali do Polski promować serial i w jakiś niewyjaśniony, cudowny sposób zawitali w gościnę na moje skromne poddasze - nie muszę mówić jaka byłam ucieszona z tego powodu? :mrgreen: Śniło mi się tam jeszcze więcej przyjemnych rzeczy, ale teraz już nie pamiętam... :( Powinnam chyba zacząć zapisywać niektóre z ciekawszych snów ;)

Praedzio może Tobie też się śni, tylko tego nie pamiętasz... Nie "zastrzelaj" się, bo będzie nam smutno bez Ciebie... :-P

Admete - Sob 25 Sie, 2007 00:51

Na pewno się śni, ale zostaje głęboko w poświadomości. Supernaturalnych snów nie miewam, ale niestety od jakiegos czasu pamiętam w strzepkach swoje sny. Niestety, bo do niedawna zapamiętywałam jeden sen na 5 lat. A teraz ciagle cos zapamiętuję i za każdym razem to jakieś koszmary...Oj wolałabym śnić cos innego ;-)
praedzio - Sob 25 Sie, 2007 07:40

Deanariell napisał/a:
Praedzio może Tobie też się śni, tylko tego nie pamiętasz... Nie "zastrzelaj" się, bo będzie nam smutno bez Ciebie...

Całkiem możliwe, chociaż jeśli nie pamiętam zaraz po przebudzeniu, coś zazwyczaj w ciągu dnia mi o nim przypomina - przynajmniej jakieś fragmenty.

Jestem po prostu zazdrosna, ot, co... :P

Muszę jednak się przyznać, że jakiś miesiąc temu również śnił mi się Sammy (chyba tu o tym wspominałam). Zapamiętałam tylko jeden fragment (proszę się nie śmiać!!, a mocno nieletni ominąć tego posta!! ;) ): siedzieliśmy z Sammym (zakładam, że to był Sam, a nie Jared) w ogromnej wannie i rozmawialiśmy sobie. Pamiętam to cudowne uczucie odprężenia, kiedy tak sobie piliśmy piwo i wyciągaliśmy się rozkosznie w pachnącej pianie... I to tyle. Wciąż jeszcze się uśmiecham, kiedy o tym wspomnę :serduszkate: .

Agn - Sob 25 Sie, 2007 19:43

Ja się pakuję! Naprawdę! (No, dobra, zgrywam na płytkę soundtracki, żeby nie brać tych wszystkich pudełek ze sobą) Ale nie mogę przejść obojętnie wobec tego:

AineNiRigani napisał/a:
Ja tylko spiesze doniesc, ze snili mi sie bracia W, a ścislej mówiąc (co mnie bardzo bardzo dziwi) Sammy. Bardzo milutko w dodatku. W roli demona wystąpił lord Voldemort z twarzą Ralfa z HP V. A że to był rozejm, to i był dla wszystkich bardzo miły - pozyczył mi nawet długopis, żeby Sammy zanotował mojego maila :D
Do tego dodam, że Agn wystapiła jako przedstawiciel handlowy tlenu (tego od poczty :D ) i jednym zgrabnym ruchem zrzuciła okruszki ze stołu na podłogę (gdy poszliśmy wszyscy coś zjeść).

Voldek pożycza długopis, żeby Sam mógł sobie zanotować maila Aine. :rotfl: Córcia, przyznaj się - co piłaś? :rotfl: :party:
soph napisał/a:
praedzio napisał/a:
*zielona z zazdrości*

No to ja opowiem swój. Śniło mi się, że miałam zacząć pracę przy serialu jako konsultant czy ktoś w tym stylu i producent miał przedstawić mnie aktorom. Cieszyłam się oczywiście na Jensena, ale z jakiegoś powodu najpierw spotkałam Jareda. Był bardzo sympatyczny i uśmiechnięty, podaliśmy sobie ręce na przywitanie i wtedy poczułam coś, co trudno mi opisać - pewność, że doskonale się uzupełniamy. W życiu z nikim nie czułam takiej bliskości jak w tym momencie, miałam też świadomość, że ten wyśniony Jared czuje dokładnie to samo. (Podejrzewam zgubny wpływ jakiegoś fanfiku HP, w którym pojawiła się właśnie miłość od pierwszego dotyku). Czas stanął w miejscu, wpatrywaliśmy się w siebie, nie potrzebując słów. Biedny producent nie bardzo wiedział co się stało, bo chwilę trwało, zanim wróciliśmy do świata żywych. Wróciłam do pracy niezbyt chętnie i bardzo jestem ciekawa jak skończyłaby się ta historia :wink: . A potem poznałam Jensena, który został moim trenerem na siłowni :mrgreen: .

No ale to też jest nieeeeezłe! Prądy romansowe z Jaredem, a Jensen jako trener. Ciekawe, jak barrrdzo osobisty. :twisted:

PS Spokojna głowa! Praedzio się nie zastrzeli. Zabrałam jej kule, został tylko kolt. ;)

PPS Wybaczcie drobną zdradę avkową, ale tak mi się ten ostatni film podobał, że... A Radcliffe osiągnął wiek, w którym chłopak nadaje się na avatary. *toothy smile*

soph - Sob 25 Sie, 2007 20:57

Agn napisał/a:
Jensen jako trener. Ciekawe, jak barrrdzo osobisty. :twisted:

Nie aż tak osobisty, miałam głowę napchaną Jaredem :wink: . Ale to było we śnie, w rzeczywistości chyba pozwoliłabym mu się potrenować. Chyba? Kogo ja usiłuję nabrać?