Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
Caitriona - Sob 06 Mar, 2010 16:57
| Admete napisał/a: | | Wierzę, bo nie byłam w stanie obejrzeć żadnego serialu o wampirach |
To nie oglądałaś Blood Ties?
BeeMeR - Sob 06 Mar, 2010 16:59
ja oglądałam pierwszy sezon True Blood, niby potem jest lepiej, ale jedynka mnie zmogła
milenaj - Sob 06 Mar, 2010 17:00
Ja też. Przestałam bez żalu, nie rozumiem fascynacji i nie zamierzam wrócić.
Katarynka - Sob 06 Mar, 2010 17:05
Ja widziałam kilka odcinków True Blood z sezonu I i II, bez większego zainteresowania.
"Więzy krwi" też takie średnie i pierwszy sezon "Being Human" i to podobało mi się najbardziej.
Admete - Sob 06 Mar, 2010 17:12
| Caitriona napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Wierzę, bo nie byłam w stanie obejrzeć żadnego serialu o wampirach |
To nie oglądałaś Blood Ties? |
Mnie się mylą te seriale. Kanadyjskiego obejrzałam najwięcej, ale nie wyszłam poza pierwszy sezon
praedzio - Sob 06 Mar, 2010 23:27
A ja oglądałam wszystkie seriale o wampirach z wyjątkiem Being Human, który zbojkotowałam po wymianie obsady z pilota.
Kurczę, zapóźniłam się w serialach. White Collar leży odłogiem. Castle oglądam średnio po pół odcinka na dzień... Dziś cały dzień na uczelni, jutro też... A później w robocie od siódmej do siódmej...
A tak by się usiadło i pooglądało coś...
Katarynka - Sob 06 Mar, 2010 23:57
Z tą obsadą z "Being Human" nie jest tak źle i warto dać im szansę Owszem wampir z pilotowego odcinka był boski, ale Aidan Turner całkiem przyzwoicie go zastąpił
Fibula - Nie 07 Mar, 2010 11:05
Nie widziałam pilotowego odcinka, więc z obsadą nie mam problemu, ale chwilowo nie odczuwam przymusu obejrzenia drugiej serii i pewnie zaczekam na emisję w BBC E .
Admete - Nie 07 Mar, 2010 11:34
Odkryłam nowy serial policyjny. Pamiętacie Nowojorskich gliniarzy? The Bridge będzie chyba w podobnym, realistycznym stylu. Bez pięknisiów i bez lukru. Zobaczymy, jak sie rozkręci.
Siedzę i zastanawiam się, skąd znam gościa, który gra główną rolę w The Bridge. Sprawdzam, a tu niespodzianka - Aaron Douglas - grał w BSG Galena Tyrola.
Katarynka - Nie 07 Mar, 2010 14:19
| Fibula napisał/a: | Nie widziałam pilotowego odcinka, więc z obsadą nie mam problemu, ale chwilowo nie odczuwam przymusu obejrzenia drugiej serii i pewnie zaczekam na emisję w BBC E . |
Ja też czekam na BBC E mimo wszystko
Admete - Pią 12 Mar, 2010 12:54
Strasznie się śmiałam w trakcie oglądania ostatniego odcinka Castle. Cała ekipa dawała popalić - dialogi, miny, scenki. Cudne to było.
Bardzo dobre zakończenie pierwszego sezonu White Collar. Dobrze, że będzie drugi
praedzio - Pią 12 Mar, 2010 14:49
Ulala... Ile mam do nadrobienia...
Wczoraj obejrzałam połówkę (drugą) odc. 2x04 i cały 2x05.... Scenka, w której Castle przydybał Beckett w toalecie na czytaniu jego powieści cudna!
Admete - Pią 12 Mar, 2010 20:50
Praedzio to faktycznie masz do nadrobienai A ten ostatni odcinek Śmiałam się tak głośno, że aż rodzina się dziwiła Castle w świecie mocnych kobiet i perwersji
praedzio - Pią 12 Mar, 2010 21:28
W pociągu obejrzałam odc. 2x06 i padłam na scenie początkowej widząc Castle'a w kostiumie "Captain Tight Paints"....
"Tato, ale w kosmosie nie ma krów!..."
Admete - Pią 12 Mar, 2010 21:34
Taki mały ukłon w stronę fanów Firefly Początek tego odcinka był rewelacyjny
praedzio - Pią 12 Mar, 2010 21:40
Fillion wciąż świetnie wygląda w tym kostiumie.
Beckett: "Czy ty masz na sobie szelki?"
Admete - Pią 12 Mar, 2010 21:42
W tym serialu dialogi są rewelacyjne i aktorzy świetnie razem wypadają.
Admete - Sob 13 Mar, 2010 10:27
No i stało się...Obejrzałam ostatni odcinek Nunb3rs...Wiem, że jestem głupia, ale przez te lata przywiązałam się do bohaterów i polubiłam aktorów. Mam nadzieję, że aktorzy sobie poradza i zjadą prace w innych produkcjach. Jakos mi smutno, choć na pewno nie reaguję tak, jak na przykład podczas ogladania ostatniego odcinka Babylon 5 - tam zawsze płącze Podobnie jak podczas czytania ostatnich stron Władcy Pierścieni.
praedzio - Sob 13 Mar, 2010 12:57
Ja przepraszam, ale muszę to tu wkleić. Panowie Policjanci plus Wspomagający Pisarz w trakcie prowadzenia śledztwa:
Admete - Sob 13 Mar, 2010 13:01
Oni tam mają mnóstwo komicznych scenek
Caitriona - Sob 13 Mar, 2010 13:30
Och, to była piękna scena Za to właśnie ich lubię
praedzio - Sob 13 Mar, 2010 15:12
No, to jeszcze jedna perełka:
Castle: Hej, kochanie. Jak poszła rozmowa z Beckett?
Alexis: Dobrze. Jest bardzo miła.
Castle: Tak, jest.
(po chwili)
Castle: Wiesz, kochanie, jeśli nie chcesz mi powiedzieć, o czym rozmawiałaś z Beckett, to nie musisz.
Alexis: Dobrze. Dzięki, tato.
Martha: Co z tobą? Dlaczego jej po prostu nie spytałeś?
Castle: Bo to by było wścibstwo, a spoko tatusiowie tak nie robią. Knują za plecami swych córek i błagają Beckett, żeby im powiedziała.
Admete - Sob 13 Mar, 2010 19:06
Logika Ricka jest powalająca
Admete - Sob 13 Mar, 2010 20:13
Praedzia nowy serial spółki Spielberg i Hanks Tym razem o żołnierzach walczących na Pacyfiku - co prawda Damiana tam nie ma, ale i tak zamierzam obejrzeć. Premiera już w ten weekend.
http://www.youtube.com/watch?v=I4njXvCtXC0
aneby - Sob 13 Mar, 2010 20:22
Wow, może być ciekawe Muzyka mi sie podoba
|
|
|