Seriale - Bones (Kości)
Admete - Śro 16 Gru, 2009 17:19
Ja widziałam 10. Odcinek 9 jest niestety długą reklamą Avatara. Fox produkuje serial i ten film. Na dodatek asystent z Bones ( ponurak ) ma jakąs rolę w Avatarze. 10 odcinek dobry jest, scena rozbierania agenta - mniam
Caitriona - Śro 16 Gru, 2009 18:53
| Admete napisał/a: | | Fox produkuje serial i ten film. Na dodatek asystent z Bones ( ponurak ) ma jakąs rolę w Avatarze. |
Właśnie chciałam napisać o roli Wiecznej Depresji w Avatarze
W sumie nie był zły ten odcinek, zaskoczył mnie niewierny Sweets
Caitriona - Pią 18 Gru, 2009 16:37
Obejrzała odcinek świąteczny, z prawie nagim Seeley'em To moze ja zacznę wymieniać jakiś świętych. Św. Piotr, Św. Paweł Bardzo fajny początek i ładna końcówka. Podobało mi się.
Admete - Pią 18 Gru, 2009 16:57
Mnie tez ten odcinek się podobał
Anonymous - Pią 18 Gru, 2009 17:31
też mi się podobał odcinek klimatyczny. Ciekawe były kuzynki brennan. Cały ten odcinek wprowadził mnie w taką świąteczną atmosferę. Bardzo świąteczny. Chociaż smutny.
asiek - Pią 18 Gru, 2009 19:44
Polsat powtarza serial... Hmmm... może tym razem się wciągnę. ... Za mną aż dwa odcinki.
Admete - Pią 18 Gru, 2009 20:17
Asiek serial jest sympatyczny
Admete - Nie 03 Sty, 2010 22:13
Promo następnego odcnka - The X in the File - oj będzie się działo
http://www.youtube.com/watch?v=t-EtQ76z_8M
Caitriona - Pon 04 Sty, 2010 11:47
Już sam tytuł mi się podoba! A jak Bones się drze, rewelacja
Admete - Pon 04 Sty, 2010 15:00
Mnie tez strasznie to rozśmieszyło
Caitriona - Pon 04 Sty, 2010 15:09
To takie do niej niepodobne, nie? Cudnie zapiszczała
Admete - Pon 04 Sty, 2010 15:13
Nie jest przyzwyczajona, że kości się ruszają. I rozbawiła mnie ta melodia z Archiwum X
Caitriona - Pon 04 Sty, 2010 15:20
| Admete napisał/a: | | I rozbawiła mnie ta melodia z Archiwum X |
I cytat!
Będzie dobra zabawa!
milenaj - Pią 08 Sty, 2010 18:09
Jak ja się stęskniłam za Bones!!!
Sofijufka - Nie 10 Sty, 2010 22:00
Bones w ślicznej sukni.....
Alicja - Pon 11 Sty, 2010 08:54
a ja dopiero obejrzałam 10
scena rozbierania Bootha, hmmmm... dziwię się, że wytrzymał
Admete - Sob 23 Sty, 2010 18:30
Dwa ostatnie odcinki Bones bardzo dobre. Wracają do formy, tylko nadal mnie wkurza brak sensownego rozwoju na linii Booth - Bones. To znaczy ona ewidentnie się zmieniła. Łapie pewne elementy humoru, sama jest w stanie ten humor wykorzystać ( scena z odwracaniem uwagi strażników dzięki naukowemu bełkotowi ), potrafi nagiąć ( uwaga, uwaga! ) - prawdę naukową, po to żeby pomoc Boothowi. On - przyznał sie do uczucia Gordonowi i w zasadzie innym też. No i? No wąłśnie, co dalej. Naprawde moim zaniem serial na wyzananiu uczuć nie straci, oni i tak zachowują sie teraz jak stara, małżeńska para Ogólnie czasami narzekam, ale muszę przyznać, że cały aktorski zespół jest niesamowicie zgrany. Sceny B&B bardzo chemiczne nadal, Booth w skórzanej kórtce absolutnie seksowny itd Uwielbian Hodginsa i Cam
Wyjątkowo mi się podobałą rozmaowa o obcych na końcu odcinka X in the File, a wykorzystanie motywu muzycznego z Archiwum mnie rozczuliło.
Anonymous - Sob 23 Sty, 2010 19:08
Ja zerknęłam na momencik na odcinek z Obcym i Hodgins jest kochany
Admete - Nie 24 Sty, 2010 16:19
Ogólnie te dwa ostatnie odcinki trzymaja poziom. Ciekawe co nam zaserwuja póxniej. Z tego co czytałąm 100 odcinek ma byc takim powrotem do początków. Zobaczymy, jak Booth i Bones się pierwszy raz spotkali. I zdaje się, że się nie polubili
milenaj - Nie 24 Sty, 2010 16:23
Tak. A wstępem do całego odcinka ma być wydanie książka Słodkiego. Booth i Brennan będą mu chcieli udowodnić, że teza, którąpostawił jest błędna. Ale to dopiero w kwietniu.
Admete - Nie 24 Sty, 2010 16:26
Jeśli nie zrobia coś sensownego z ewentualnym związkiem B&B, to wyslę groźby pod adresem producenta
milenaj - Nie 24 Sty, 2010 16:40
A to powiedz tylko kiedy. Z przyjemnością się dopiszę. Te maślane oczy na końcu każdego odcinka, bez niczego konkretnego, już powoli wyprowadzają mnie z równowagi.
Admete - Nie 24 Sty, 2010 16:46
Ale na razie się zachwycem agentem - hot hot, hot. Jak strzelił w te szklane drzwi, żeby wejść do laboratorium Chyba jestem trochę dziwna
Może mi kiedys Caitri zrobi avek z tej sceny...
Caitriona - Nie 24 Sty, 2010 17:07
| Admete napisał/a: | | Ale na razie się zachwycem agentem - hot hot, hot. Jak strzelił w te szklane drzwi, żeby wejść do laboratorium Chyba jestem trochę dziwna |
Nie jesteđ, nie jesteś, mnie też się to pdobało Za to własnie kocham Seeleya
Podobała mi się nerwówka Cam i jej groxby pod adresem córki
No, i Hodgins, słodki był z tą deklaracją... Może to początek powrotu do siebie Jacka i Ang?
Czy mówiłam już że podoba mi się skórzana kórtka?
Admete - Nie 24 Sty, 2010 17:09
Oj tak - mnie sie zawsze ta jego skórzana kurtka podoba
|
|
|