Seriale - Supernatural
Admete - Śro 22 Sie, 2007 08:33
Ja nie mam TVN7 ale chyba płakać nie będę Na czas remontu jestem ograniczona, jesli chodzi o oglądanie filmów niestety...
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 13:10
a ja sie wlasnie za antena rozgladam, bo nie mam zadnej - nawej pokojowej...
asiek - Śro 22 Sie, 2007 15:35
Wczoraj też był na TVN o zwykłej ...nocnej porze.
Po raz kolejny stwierdziłam, że mam za słabe nerwy do oglądania tego filmu w pojedynkę.
Kurtka wodna, kiedy była u mnie moja Siostra, to filmu nie dali.
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 15:37
Pożycz kota od Aine! A o czym był wczorajszy odcinek?
asiek - Śro 22 Sie, 2007 16:04
| praedzio napisał/a: | | A o czym był wczorajszy odcinek? |
Z tego co zobaczyłam przez palce, zasłaniające mi twarz, to bohaterem filmu był krwiożerczy duch dziewczynki z portretu. Owa dziecina lubiła podcinać przy pomocy brzytwy gardła kolejnym właścicielom wspomnianego portretu. Uff, straszne rzeczy sie działy.
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 16:10
Aaa... Rzeczywiście, niezły odcinek, niezły! Jak jeszcze teraz pomyślę o tym obrazie, to mnie dreszcze przechodzą! Za to fajna dziewczyna współpracowała z chłopakami i zarobiła nawet całusa od Sammy'ego!
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 18:31
ło mamo! Podobał mi się ten odcinek, tzn. był klimatyczny, a ja naprawdę boję się "dziwnych dzieci". Wampiry, wilkołaki, dziwolągi, duchy oki, ale dzieci - oglądam jak asiek: przez palce.
Agn - Śro 22 Sie, 2007 19:07
| praedzio napisał/a: | Agn, ty niecnoto! Coś ty mi zrobiła? |
Co Agn? Co Agn? Podziwia setki zdjęć chłopaków i jeszcze narzeka. Dogodzić, no...
Agn Niecnota
Wpadłam na chwilkę do domu, jutro znowu jadę do roboty. Nie ma to jak poharować sobie radośnie tuż przed wyjazdem. Trudno, przeżyję.
Admete, nie mogłam zdzierżyć twego bólu i podesłałam ci M&M'sa z moją tapetką chłopców. Może zaspokoi twą żądzę otapetkowania komórki do czasu, aż wybierzesz fotkę, dorobisz się karty i ozdobisz telefon.
A przy okazji - przez jakiś czas jako dzwonek miałam Back in black. Aczkolwiek poszukiwałam Rock you like a hurricane, ale nigdzie nie było. :/ Ja w ogóle lubię tematycznie ustawiać komórkę... chociaż teraz mam Iris, a na tapecie wcale nie anioły. Chociaż zależy jak patrzeć, hehehe.
| Admete napisał/a: | Ale wyobraź sobie taki odcinek - duchy na pokładzie Galactici - no i nie wiem co by było, gdyby Dean zobaczył Number 6 |
Nie wiem, o czym mówicie, ale ja bym chętnie zobaczyła jakiś crossover Spnu z Nocnym patrolem. To by się działo!
| Deanariell napisał/a: | PS. Zajrzałam na pierwszą stronkę naszego topiku... a tu już ponad 40 stron... Melancholia mnie jakaś dopadła (albo raczej PMS ) - w wolnej chwili muszę sobie to faktycznie od nowa poczytać - niezła dyskusja się toczyła Na początku w istocie głównie między mną i Admete - to i tak dobrze, że żadna nie była zmuszona monologu na temat SPNu prowadzić A teraz? Proszę jak nam się tutaj fandom ładnie rozrósł |
To wszystko wasza i tylko wasza wina!!! Roznosicie beztrosko zarazki Spnu nie bacząc, że tyle osób się zaraża. Wy... Wy... WYYYYYYYYYY!!! Niecnoty, wy
| praedzio napisał/a: | Ja mogę przysiąc przed każdym sądem *wali się z grzmotem w piersi*, że będąc w tym wątku, ani razu nie ziewnęłam . |
A ja owszem, ale jak się czyta całą dysputę, nie wyłączając WŁASNYCH durnych postów, to tak jest...
| Admete napisał/a: | Ale muszę ci powiedzieć, ze sezon Spn to dopiero 4 pażdziernika się zaczyna. Przynajmniej ja się takiego terminu doszukałam. Trzeba jeszcze sporo poczekać.
A moja tajemnicza lampa nadal dziwnie się zachowuje |
Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę komuś zazdrościć źle działającej lampy... *idzie popsuć swoją*
A teraz pozwólcie, że obejrzę ten filmik, co to Praedzio mi zarzuciła...
PS Odcinek z portretem był niezły, ale bać to się tam nie było czego. No, może poza dosyć złowieszczym wyglądem ojca na portrecie A dziewczynie pozazdrościć. Chociaż więcej szczęścia miała Madison... no, do czasu.
PS Filmik obejrzany. Niezły, ale piosenka (którą też uwielbiam) faktycznie średnio pasuje. Jest za mało smutna.
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 19:59
No ja mam na jednej tapetce demona i dzwonek Road to hell
A na drugiej sciagam braci W i szukam Chicago...
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 20:03
| Agn napisał/a: | | PS Filmik obejrzany. Niezły, ale piosenka (którą też uwielbiam) faktycznie średnio pasuje. Jest za mało smutna. |
To jak, rozpisujemy konkursik na najsmutniejszy kawałek do filmiku z Heart??
Jak znam Agn, to pewnie wytypuje Iris... A może nie?
| Agn napisał/a: | | Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę komuś zazdrościć źle działającej lampy... *idzie popsuć swoją* |
Qrczę, zakrztusiłam się cappuchino przez ciebie ze śmiechu... Ktoś coś mówił o ziewaniu, hę?
Agn - Śro 22 Sie, 2007 20:18
| AineNiRigani napisał/a: | No ja mam na jednej tapetce demona i dzwonek Road to hell |
Eeee... Road to hell? Nie znam............... aaaa! Highway to hell???
Praedzio, konkurs? No, dawaj. Zaczynamy. Ale Iris też odpada. Zbyt... hmmm... zbyt rockowa?
I b. mi przykro, że się zakrztusiłaś cappuccino. Było niesmaczne czy co? *aureola mode on*
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:25
Kurczę, ja chciałam sobie chłopaków walnąć na tapetkę mojego telefonu, poszukałam więc jakiegoś tam programu co to radził Praedzio i nic. Jak nie chodzi tak nie chodzi, tzn. nie da się z kompa nic przerzucić na fona... Ale się nie poddaję i jeszcze pokombinuję z wirtualna polską (za niewielką opłate można z dowolnego zdjecia, które się ma w poczcie zrobić tapetę).
A na dzwonek to bym chciała Silent Lucidity...
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 20:28
Agn masz mnie ciągle mi sie myli z Chrisem
A zreszta highway to tez road
Agn - Śro 22 Sie, 2007 20:36
| Caitriona napisał/a: | | A na dzwonek to bym chciała Silent Lucidity... |
Szukałam. Nie ma. *frustracja*
Aine, no road to highway, jasne. Ale piosenki w pierwszej chwili nie rozpoznałam...
Admete - Śro 22 Sie, 2007 20:44
Z tapety to chyba nic nie będzie, ale Agn wielkie dzięki...A dzwonki ( ale nie mp3 ) to gdzieś można zdobyć. Wybaczcie moją nieznajomość tematu...
Agn Number 6 to z naszego nowego serialu ( powinnaś go obejrzeć ...;-) ) - spodobałby Ci się.
Caitri podaj mi namiar na to WP...Ja znalazłam cos takiego
http://www.mojatapeta.com/
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:50
Admete, jak masz konto na WP to z każdego zdjecia jakie masz na poczcie możesz sobie zrobić tapetę (to chyba kosztuje ok 1,22 smsem sie płaci).
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:57
http://www.mojdzwonek.com/ <---- tu można zrobić sobie dzwonek z dowolnego pliku
minus to ściągniecie programu...
Admete - Śro 22 Sie, 2007 20:58
Dzięki - jak będe przytomniejsza, to spróbuję. A konto na WP to może Riella ma, zresztą ostatecznie zawsze moge założyć
przecinek - Śro 22 Sie, 2007 20:58
| asiek napisał/a: | Wczoraj też był na TVN o zwykłej ...nocnej porze.
Po raz kolejny stwierdziłam, że mam za słabe nerwy do oglądania tego filmu w pojedynkę.
Kurtka wodna, kiedy była u mnie moja Siostra, to filmu nie dali. |
Mam pytanie - w "nieoficjalnym" tłumaczeniu dialogów, w mojej wersji, Dean mylił "rodowód" obrazu z "rodzynkami", czy w oficjalnej wersji też tak było?
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 21:33
| Caitriona napisał/a: | | Kurczę, ja chciałam sobie chłopaków walnąć na tapetkę mojego telefonu, poszukałam więc jakiegoś tam programu co to radził Praedzio i nic. Jak nie chodzi tak nie chodzi, tzn. nie da się z kompa nic przerzucić na fona... Ale się nie poddaję i jeszcze pokombinuję z wirtualna polską (za niewielką opłate można z dowolnego zdjecia, które się ma w poczcie zrobić tapetę). |
A jaki model phona masz, Caitri? Rozumiem, że masz kabelek USB?
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 21:41
mam sony ericsson d750i
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 21:53
Próbowałaś taki program Sony Ericsson File Manager? Można go pobrać m.in. stąd: http://www.softwarepatch....nager_2660.html
Tylko nie wiem, czy jest kompatybilny z twoim modelem. Postaram się jeszcze czegoś poszukać.
EDIT: Znalazłam jeszcze inny program: http://www.idg.pl/ftp/pc_...ager.5.1.2.html
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 22:06
Dzięki Jutro zobaczę czy działa
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 22:08
| Agn napisał/a: | | Caitriona napisał/a: | | A na dzwonek to bym chciała Silent Lucidity... |
Szukałam. Nie ma. *frustracja*
Aine, no road to highway, jasne. Ale piosenki w pierwszej chwili nie rozpoznałam... |
Ojcze, nie bez przyczyny fanki bolly musiały sie przyzwyczaić do pana Czana, ja naprawdę przeraźliwie mylę tytuły, nazwy i imiona
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 22:25
| Agn napisał/a: | | Praedzio, konkurs? No, dawaj. Zaczynamy. Ale Iris też odpada. Zbyt... hmmm... zbyt rockowa? |
Może Roch Voisine i jego Helen? Sama nie wiem... Muszę pomyśleć.
A może to? http://pl.youtube.com/watch?v=TIJQuune8sE
| Cytat: | | I b. mi przykro, że się zakrztusiłaś cappuccino. Było niesmaczne czy co? *aureola mode on* |
Taaa... jasne...!
|
|
|