To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

Admete - Śro 22 Sie, 2007 08:33

Ja nie mam TVN7 ale chyba płakać nie będę ;-) Na czas remontu jestem ograniczona, jesli chodzi o oglądanie filmów niestety...
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 13:10

a ja sie wlasnie za antena rozgladam, bo nie mam zadnej - nawej pokojowej...
asiek - Śro 22 Sie, 2007 15:35

Wczoraj też był na TVN o zwykłej ...nocnej porze. :wink:
Po raz kolejny stwierdziłam, że mam za słabe nerwy do oglądania tego filmu w pojedynkę. :wink:
Kurtka wodna, kiedy była u mnie moja Siostra, to filmu nie dali. :frustracja:

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 15:37

Pożycz kota od Aine! :-D A o czym był wczorajszy odcinek?
asiek - Śro 22 Sie, 2007 16:04

praedzio napisał/a:
A o czym był wczorajszy odcinek?

Z tego co zobaczyłam przez palce, zasłaniające mi twarz, :mrgreen: to bohaterem filmu był krwiożerczy duch dziewczynki z portretu. Owa dziecina lubiła podcinać przy pomocy brzytwy gardła kolejnym właścicielom wspomnianego portretu. Uff, straszne rzeczy sie działy. :shock:

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 16:10

Aaa... Rzeczywiście, niezły odcinek, niezły! Jak jeszcze teraz pomyślę o tym obrazie, to mnie dreszcze przechodzą! Za to fajna dziewczyna współpracowała z chłopakami i zarobiła nawet całusa od Sammy'ego! :P
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 18:31

ło mamo! Podobał mi się ten odcinek, tzn. był klimatyczny, a ja naprawdę boję się "dziwnych dzieci". Wampiry, wilkołaki, dziwolągi, duchy oki, ale dzieci - oglądam jak asiek: przez palce.
Agn - Śro 22 Sie, 2007 19:07

praedzio napisał/a:
Agn, ty niecnoto! Coś ty mi zrobiła? :nudelkula1_zolta:

Co Agn? Co Agn? Podziwia setki zdjęć chłopaków i jeszcze narzeka. Dogodzić, no...
:twisted:
Agn Niecnota

Wpadłam na chwilkę do domu, jutro znowu jadę do roboty. Nie ma to jak poharować sobie radośnie tuż przed wyjazdem. :obrzydzenie: Trudno, przeżyję.
Admete, nie mogłam zdzierżyć twego bólu i podesłałam ci M&M'sa z moją tapetką chłopców. Może zaspokoi twą żądzę otapetkowania komórki do czasu, aż wybierzesz fotkę, dorobisz się karty i ozdobisz telefon.
A przy okazji - przez jakiś czas jako dzwonek miałam Back in black. :mrgreen: Aczkolwiek poszukiwałam Rock you like a hurricane, ale nigdzie nie było. :/ Ja w ogóle lubię tematycznie ustawiać komórkę... chociaż teraz mam Iris, a na tapecie wcale nie anioły. Chociaż zależy jak patrzeć, hehehe. :mrgreen:
Admete napisał/a:
Ale wyobraź sobie taki odcinek - duchy na pokładzie Galactici - no i nie wiem co by było, gdyby Dean zobaczył Number 6 ;-)

Nie wiem, o czym mówicie, ale ja bym chętnie zobaczyła jakiś crossover Spnu z Nocnym patrolem. To by się działo!
Deanariell napisał/a:
PS. Zajrzałam na pierwszą stronkę naszego topiku... a tu już ponad 40 stron... :serce: Melancholia mnie jakaś dopadła (albo raczej PMS :rotfl: ) - w wolnej chwili muszę sobie to faktycznie od nowa poczytać - niezła dyskusja się toczyła :mrgreen: Na początku w istocie głównie między mną i Admete - to i tak dobrze, że żadna nie była zmuszona monologu na temat SPNu prowadzić :wink: A teraz? Proszę jak nam się tutaj fandom ładnie rozrósł :kwiatek:

To wszystko wasza i tylko wasza wina!!! Roznosicie beztrosko zarazki Spnu nie bacząc, że tyle osób się zaraża. Wy... Wy... WYYYYYYYYYY!!! Niecnoty, wy ;)
praedzio napisał/a:
Ja mogę przysiąc przed każdym sądem *wali się z grzmotem w piersi*, że będąc w tym wątku, ani razu nie ziewnęłam :lol: .

A ja owszem, ale jak się czyta całą dysputę, nie wyłączając WŁASNYCH durnych postów, to tak jest...
Admete napisał/a:
Ale muszę ci powiedzieć, ze sezon Spn to dopiero 4 pażdziernika się zaczyna. Przynajmniej ja się takiego terminu doszukałam. Trzeba jeszcze sporo poczekać.
A moja tajemnicza lampa nadal dziwnie się zachowuje ;-)

Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę komuś zazdrościć źle działającej lampy... *idzie popsuć swoją*

A teraz pozwólcie, że obejrzę ten filmik, co to Praedzio mi zarzuciła...

PS Odcinek z portretem był niezły, ale bać to się tam nie było czego. No, może poza dosyć złowieszczym wyglądem ojca na portrecie ;) A dziewczynie pozazdrościć. Chociaż więcej szczęścia miała Madison... no, do czasu. :roll:

PS Filmik obejrzany. Niezły, ale piosenka (którą też uwielbiam) faktycznie średnio pasuje. Jest za mało smutna.

Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 19:59

No ja mam na jednej tapetce demona i dzwonek Road to hell :D
A na drugiej sciagam braci W i szukam Chicago...

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 20:03

Agn napisał/a:
PS Filmik obejrzany. Niezły, ale piosenka (którą też uwielbiam) faktycznie średnio pasuje. Jest za mało smutna.

To jak, rozpisujemy konkursik na najsmutniejszy kawałek do filmiku z Heart?? :slina:
Jak znam Agn, to pewnie wytypuje Iris... :roll: A może nie?

Agn napisał/a:
Nigdy w życiu bym nie pomyślała, że będę komuś zazdrościć źle działającej lampy... *idzie popsuć swoją*

Qrczę, zakrztusiłam się cappuchino przez ciebie ze śmiechu... :rotfl: Ktoś coś mówił o ziewaniu, hę?

Agn - Śro 22 Sie, 2007 20:18

AineNiRigani napisał/a:
No ja mam na jednej tapetce demona i dzwonek Road to hell :D

Eeee... Road to hell? Nie znam............... aaaa! Highway to hell???

Praedzio, konkurs? No, dawaj. Zaczynamy. Ale Iris też odpada. Zbyt... hmmm... zbyt rockowa?
I b. mi przykro, że się zakrztusiłaś cappuccino. Było niesmaczne czy co? *aureola mode on*

Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:25

Kurczę, ja chciałam sobie chłopaków walnąć na tapetkę mojego telefonu, poszukałam więc jakiegoś tam programu co to radził Praedzio i nic. Jak nie chodzi tak nie chodzi, tzn. nie da się z kompa nic przerzucić na fona... Ale się nie poddaję i jeszcze pokombinuję z wirtualna polską (za niewielką opłate można z dowolnego zdjecia, które się ma w poczcie zrobić tapetę).

A na dzwonek to bym chciała Silent Lucidity...

Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 20:28

Agn masz mnie :D ciągle mi sie myli z Chrisem :D

A zreszta highway to tez road :D

Agn - Śro 22 Sie, 2007 20:36

Caitriona napisał/a:

Szukałam. Nie ma. *frustracja*

Aine, no road to highway, jasne. Ale piosenki w pierwszej chwili nie rozpoznałam...

Admete - Śro 22 Sie, 2007 20:44

Z tapety to chyba nic nie będzie, ale Agn wielkie dzięki...A dzwonki ( ale nie mp3 ) to gdzieś można zdobyć. Wybaczcie moją nieznajomość tematu...
Agn Number 6 to z naszego nowego serialu ( powinnaś go obejrzeć ...;-) ) - spodobałby Ci się.
Caitri podaj mi namiar na to WP...Ja znalazłam cos takiego

http://www.mojatapeta.com/

Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:50

Admete, jak masz konto na WP to z każdego zdjecia jakie masz na poczcie możesz sobie zrobić tapetę (to chyba kosztuje ok 1,22 smsem sie płaci).
Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 20:57

http://www.mojdzwonek.com/ <---- tu można zrobić sobie dzwonek z dowolnego pliku
minus to ściągniecie programu...

Admete - Śro 22 Sie, 2007 20:58

Dzięki - jak będe przytomniejsza, to spróbuję. A konto na WP to może Riella ma, zresztą ostatecznie zawsze moge założyć ;-)
przecinek - Śro 22 Sie, 2007 20:58

asiek napisał/a:
Wczoraj też był na TVN o zwykłej ...nocnej porze. :wink:
Po raz kolejny stwierdziłam, że mam za słabe nerwy do oglądania tego filmu w pojedynkę. :wink:
Kurtka wodna, kiedy była u mnie moja Siostra, to filmu nie dali. :frustracja:

Mam pytanie - w "nieoficjalnym" tłumaczeniu dialogów, w mojej wersji, Dean mylił "rodowód" obrazu z "rodzynkami", czy w oficjalnej wersji też tak było?

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 21:33

Caitriona napisał/a:
Kurczę, ja chciałam sobie chłopaków walnąć na tapetkę mojego telefonu, poszukałam więc jakiegoś tam programu co to radził Praedzio i nic. Jak nie chodzi tak nie chodzi, tzn. nie da się z kompa nic przerzucić na fona... Ale się nie poddaję i jeszcze pokombinuję z wirtualna polską (za niewielką opłate można z dowolnego zdjecia, które się ma w poczcie zrobić tapetę).

A jaki model phona masz, Caitri? Rozumiem, że masz kabelek USB?

Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 21:41

mam ;) sony ericsson d750i :)
praedzio - Śro 22 Sie, 2007 21:53

Próbowałaś taki program Sony Ericsson File Manager? Można go pobrać m.in. stąd: http://www.softwarepatch....nager_2660.html
Tylko nie wiem, czy jest kompatybilny z twoim modelem. Postaram się jeszcze czegoś poszukać.
EDIT: Znalazłam jeszcze inny program: http://www.idg.pl/ftp/pc_...ager.5.1.2.html

Caitriona - Śro 22 Sie, 2007 22:06

Dzięki :kwiatki_wyciaga: Jutro zobaczę czy działa ;)
Anonymous - Śro 22 Sie, 2007 22:08

Agn napisał/a:
Caitriona napisał/a:

Szukałam. Nie ma. *frustracja*

Aine, no road to highway, jasne. Ale piosenki w pierwszej chwili nie rozpoznałam...

Ojcze, nie bez przyczyny fanki bolly musiały sie przyzwyczaić do pana Czana, ja naprawdę przeraźliwie mylę tytuły, nazwy i imiona :D

praedzio - Śro 22 Sie, 2007 22:25

Agn napisał/a:
Praedzio, konkurs? No, dawaj. Zaczynamy. Ale Iris też odpada. Zbyt... hmmm... zbyt rockowa?

Może Roch Voisine i jego Helen? Sama nie wiem... Muszę pomyśleć. :mysle:
A może to? http://pl.youtube.com/watch?v=TIJQuune8sE

Cytat:
I b. mi przykro, że się zakrztusiłaś cappuccino. Było niesmaczne czy co? *aureola mode on*

Taaa... jasne...! :mrgreen: