Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Yvain - Sob 26 Paź, 2013 14:16
Zapowiada się całkiem nieźle i lubię Jeffa Bridgesa.
Caitriona - Nie 27 Paź, 2013 15:48
Hehe, ja tam lubię takie filmy, więc z chęcią zobaczę. I Moore ja wiedźmę się nadaje.
Admete - Sob 02 Lis, 2013 14:04
Drugi odcinek Grimma intensywny i ciekawy. Zamotali mocno akcję.
Aragonte - Wto 05 Lis, 2013 20:26
Wróciłam do Grimma (kończę II sezon) i od razu ładnie mnie wessał, oglądam piąty odcinek z rzędu
Czegoś takiego było mi trzeba
Admete - Wto 05 Lis, 2013 20:27
Nie ma to jak odrobina fantastyki na pocieszenie Początek 3 sezonu też jest niezły.
Fibula - Wto 05 Lis, 2013 23:45
Ja też jestem świeżo po finale II sezonu, ale III na razie poczeka, nadganiam inne zaległości.
Aragonte - Śro 06 Lis, 2013 01:42
Też właśnie jestem po finale. Ulala! Ale się podziało. Zombiaki mnie nudzą, ale knowania królewskich rodów ani trochę I kto rozpoznał cytat w końcówce?
Zapuszczam pierwszy odcinek III sezonu, ciekawa jestem
Admete - Śro 06 Lis, 2013 16:00
Nie pamiętam - jaki był ten cytat?
Fibula - Śro 06 Lis, 2013 18:21
| Aragonte napisał/a: | Też właśnie jestem po finale. Ulala! Ale się podziało. Zombiaki mnie nudzą, ale knowania królewskich rodów ani trochę I kto rozpoznał cytat w końcówce?
Zapuszczam pierwszy odcinek III sezonu, ciekawa jestem |
Masz na myśli "goodnight, sweet Grimm"?
Admete - Śro 06 Lis, 2013 18:23
A o to chodzi - nie załapałam Mnie się Grimm naprawdę podoba. Obok Person of interest to moje główne źródło takiej sympatycznej rozrywki.
Aragonte - Śro 06 Lis, 2013 19:06
| Fibula napisał/a: | | Masz na myśli "goodnight, sweet Grimm"? |
Tak - i dalej szło coś o chórach aniołów itd. W oryginale zamiast "sweet Grimm" pojawiało się hasło "słodki książę"
Hamlet, oczywiście
No to jestem na bieżąco, niestety, nowego Grimmowego jedzonka nie ma
Nowy sezon faktycznie zaczął się z przytupem
Podobała mi się reakcja kapitana na wieści z Austrii "A całe Portland nie jest"
Admete - Śro 06 Lis, 2013 21:15
A Księciunio-Kapitan jeszcze jakoś wyprzystojniał w międzyczasie I szkoda mi Nicka - dowiedziała się o tym zdarzeniu w barze.
Aragonte - Śro 06 Lis, 2013 21:23
Księciunia niezmiennie uwielbiam, ale Nicka też bardzo lubię - jakoś zmężniał od poprzedniego sezonu, nie jest już tak naiwny jak na początku. I to chyba będzie dalej postępować, mam wrażenie...
Admete - Czw 07 Lis, 2013 14:40
Też mi się wydaje. Chyba nie ma wyjścia. Czeka go mroczna droga.
Aragonte - Pon 11 Lis, 2013 13:34
Hmmm, czy jest nowy Grimm? Bo szukam, kopię i jakoś go nie widzę
Admete - Pon 11 Lis, 2013 14:13
Jest, jest - Danie serwowane na zimno Taki ma tytuł - A Dish Best Served Cold.
Następny o Małej Syrence
Aragonte - Pon 11 Lis, 2013 14:16
To idę szukać dalej
A o Małej Syrence będzie to i owo w Secret Garden
Admete - Sob 16 Lis, 2013 16:43
Wiem, że było o Małej Syrence, bo obejrzałam kilka końcowych odcinków A Grimm trzyma poziom - dobry odcinek w starym stylu. Interesuje mnie wątek dotyczący stanu Nicka po okresie bycia zombie. I Juliette chyba właśnie dowiedziała się o mamusi
asiek - Sob 16 Lis, 2013 18:38
| Admete napisał/a: | A Księciunio-Kapitan jeszcze jakoś wyprzystojniał w międzyczasie I szkoda mi Nicka - dowiedziała się o tym zdarzeniu w barze. |
Zawsze był przystojny.
Admete - Sob 16 Lis, 2013 19:05
Owszem zawsze, ale teraz jeszcze bardziej
Aragonte - Nie 17 Lis, 2013 13:14
| Admete napisał/a: | Wiem, że było o Małej Syrence, bo obejrzałam kilka końcowych odcinków A Grimm trzyma poziom - dobry odcinek w starym stylu. Interesuje mnie wątek dotyczący stanu Nicka po okresie bycia zombie. I Juliette chyba właśnie dowiedziała się o mamusi |
Na to wygląda aczkolwiek pewnie na razie ma inne skojarzenia
Fajny odcinek
Admete - Nie 17 Lis, 2013 13:33
Na pewno ma całkiem inne. Ciekawe, jak szybko zapyta Nicka wprost i czy wcześniej będzie wypytywać innych, zwłaszcza Monroe.
asiek - Pon 18 Lis, 2013 11:36
| Admete napisał/a: | Owszem zawsze, ale teraz jeszcze bardziej |
Poczekam aż sezon rozwinie się na dobre i wtedy zasiądę do oglądania.
Caitriona - Wto 19 Lis, 2013 21:05
Zaczęłam Almost Human. Nie wiem jeszcze, czy mi się podoba, ale jest Karl Urban, więc jest dobrze
milenaj - Wto 19 Lis, 2013 21:13
Z tego samego powodu i ja mam zamiar zacząć.
|
|
|