Seriale - Supernatural
praedzio - Nie 19 Sie, 2007 12:12
Ej, dziewczynki! Liczy się jakość, a nie ilość! Początkowe posty naprawdę mi się podobały pod względem merytorycznym. Obawiam się, że ja już takich inteligentnych postów nie piszę...
Anonymous - Nie 19 Sie, 2007 12:56
i głebokich w swym zachwycie.
wiem ze to nie na temat, ale admete - ogladalas juz un paso adelante?
Deanariell - Nie 19 Sie, 2007 12:59
| Admete napisał/a: | PMS to straszna rzecz prawie jak huragan |
Oj tak! Huragan hormonalny...
| praedzio napisał/a: | Ej, dziewczynki! Liczy się jakość, a nie ilość! Początkowe posty naprawdę mi się podobały pod względem merytorycznym. Obawiam się, że ja już takich inteligentnych postów nie piszę... |
Eeeee... ja słyszałam, że liczy się również długość i grubość... postów oczywiście ( pervię może trochę, ale ostatnio takie grzeczne się wszystkie zrobiłyśmy Poza tym nie mogłam sobie odmówić w tym wypadku )
No co Ty Praedzio, jakie one inteligentne - może te Admete, moje są tendencyjne od początku - wiadomo pod jakim kątem... Ale co tam, zbyt duża dawka intelektualizmu w wypowiedziach też może być szkodliwa i przede wszystkim sprawia, że człowiek... zamiast czytać z uwagą - przyznam się w tajemnicy, że ja z wiekiem wolę się częściej fazować na jakiś temat, niż toczyć poważne śmiertelnie dyskusje - to miałam w LO i na studiach...
praedzio - Nie 19 Sie, 2007 13:06
*usiłuje zapanować nad swoim rozbieżnym zezem*
No, co ty? Nie zwalaj wszystkiego na Admete! Jest czas na fazowanie się i czas na intelektualne dysputy. A najlepiej obie te przyjemności połączyć w jedno. Nie ma to jak naukowy (albo pseudo-naukowy ) wywód zapalonego fana! I pośmiać się można i nauczyć czegoś... Ja mogę przysiąc przed każdym sądem *wali się z grzmotem w piersi*, że będąc w tym wątku, ani razu nie ziewnęłam .
Deanariell - Nie 19 Sie, 2007 15:04
| praedzio napisał/a: | Ja mogę przysiąc przed każdym sądem *wali się z grzmotem w piersi*, że będąc w tym wątku, ani razu nie ziewnęłam . |
Ja również - co jak co, ale przy SPN-ie nie da się ziewać ... No chyba, że ktoś ogólnie ma alergię na tego typu tematykę...
PS. Do szanownych Moderatorów - proszę tego nie kasować - może niech koleżanki w tym temacie ocenią czy post ten coś wnosi, czy nie? Hmmmm... bo tak się zastanawiam czy któregoś dnia nie zastanę na swojej skrzynce pocztowej komunikatu, że cały wątek został usunięty, jako nie wnoszący nic ciekawego do tego szanownego Forum... Przepraszam, ale jakoś wyjątkowo mnie to dziś dotknęło... Taki dzień...
Anonymous - Nie 19 Sie, 2007 18:43
Wnosi - całe pokłady emocji i uwielbienia. A w regulaminie jest napisane, że ślinienie nie jest zakazane - ba nawet jak najbardziej dopuszczane. Co niniejszym czynię:
Może ktoś zbyut gorliwie podszedł do swoich obowiązków, ale tego wątku ciąć nie damy !!!!
Deanariell - Nie 19 Sie, 2007 19:19
| AineNiRigani napisał/a: | | Może ktoś zbyt gorliwie podszedł do swoich obowiązków |
Eeee... nieeee... to była wina mojego PMS (moderator wykonywał jedynie swoje obowiązki) - chwilowa nadwrażliwość - już mi minęło SPN jest jak lekarstwo... Wiem, wiem Aine, że w tej kwestii walczyłybyście dzielnie ramię w ramię - do ostatniej kropli ślinki
Admete - Nie 19 Sie, 2007 19:24
Ja to jestem jakoś wyprana z emocji ostanio. Początek pracy się zbliża, siedzę już w papierach, nie wiem, co zastanę w robocie i na dodatek jeszcze wypadł na koncu mały remont. Malowanie pokoju. Riella wie jak to u mnie ciężko idzie i jakie mam zwykle z tym kłopoty. Ech...
Będziecie mnie musiały pocieszac...
praedzio - Nie 19 Sie, 2007 20:00
Koffana...! I u mnie zbliża się początek pracy... Jak pomyślę o szkole, to mam ochotę smyrgnąć na drugi koniec świata. A z drugiej strony - tak łaziłam wczoraj po lesie, obserwowałam opadające liście z brzóz (one chyba najwcześniej gubią liście) i poczułam pierwsze zapachy zbliżającej się jesieni (wrzos też już zaczyna kwitnąć). Wiem, wiem - cały miesiąc jeszcze przed nami, ale ja czuję jakąś dziką radość na myśl o kolorowych drzewach, specyficznym zapachu liści... I znów (jak to jesienią bywa) nastanie u mnie faza na Clannad i tęskno-przesłodki głos Moyi Brennan.
NO, ALE PRZEDE WSZYSTKIM ZACZNIE SIĘ TRZECI SEZON SUPERNATURAL!!! I drugi Herosów!!
Coś się kończy, coś zaczyna. Koniec wakacyjnego leniuchowania i początek nowego etapu życia zatytułowanego PRACA W SZKOLE.
Deanariell - Nie 19 Sie, 2007 20:00
| Admete napisał/a: | na dodatek jeszcze wypadł na koncu mały remont. Malowanie pokoju. Riella wie jak to u mnie ciężko idzie i jakie mam zwykle z tym kłopoty. Ech...
Będziecie mnie musiały pocieszac... |
Nie ma sprawy Nawet nie mów mi o pracy - cieszę się, że ją będę mieć, ale to taki pożeracz cennego czasu... Taaaa... Najbardziej to bym chciała jak Winchesterowie - the family bussiness mieć jakiś i spokój...
Ale zgadzam się z Praedzią - też w sumie lubię jesienną melancholię i pocieszam się myślą o nowym sezonie SPN-u Będzie też czwarta seria BSG - tylko dokładnie nie wiem kiedy
Admete - Nie 19 Sie, 2007 20:02
Ale muszę ci powiedzieć, ze sezon Spn to dopiero 4 pażdziernika się zaczyna. Przynajmniej ja się takiego terminu doszukałam. Trzeba jeszcze sporo poczekać.
A moja tajemnicza lampa nadal dziwnie się zachowuje
praedzio - Nie 19 Sie, 2007 20:09
Phi! Zleci jak z bicza strzelił! To już bardziej bliżej niż dalej. W sam raz, żeby zaaklimatyzować się w nowym miejscu pracy, tudzież znaleźć dobrego psychoanalityka , wydać pierwszą wypłatę na najzupełniej niepotrzebne, ale jakże przyjemne rzeczy i... zacząć oglądać serial!
P.S. Co do lampy - a nie wleciała ci tam przypadkiem jakaś ćma?
Admete - Nie 19 Sie, 2007 20:16
Nie wpuszczam do domu takich stworzeń siatka w oknie je zatrzymuje. Lampa mryga i mryga Czas na nową żarówke albo trochę soli
Poradzisz sobie w pracy - będziesz czekać na chłopaków i mysleć - nie z takimi demonami sobie bracia poradzili, to i ja poradzę
Będziesz staż robić? Czy masz już zrobiony?
Anonymous - Nie 19 Sie, 2007 20:20
jak ja pomysle o szkole, to nostalgia mnie ogarnia...
Gdzie te czasy, kiedy po pracy - kursy (włoski, angielski), w weekendy studia...
Teraz jak pomysle o rozpoczynajacych sie studiach, noremalnie ciary mnie przechodza...
A żeby było w temacie - te ciary to taki jak na widok wampira albo innej stwory
praedzio - Nie 19 Sie, 2007 20:26
| Admete napisał/a: | | Będziesz staz robić? Czy masz już zrobiony? |
To moja pierwsza praca w szkole, więc dopiero zaczynam.
Oj, tak, chłopaki bedą mi pomocne!
Admete - Nie 19 Sie, 2007 20:47
Aine to nasz supernaturalny wątek i nam tu o wszystkim wolno gadąc. Ja Ci powiem, że chciałabym taka pracę jak Twoja. Ja się nawet zastanawiam nad Administracją publiczna ( dwa semestry ) na UJ. Tylko nie wiem czy te 3000 to za semestr czy za całość...
Chłopaki to mają dobrze - nie orzą, nie sieją
Anonymous - Nie 19 Sie, 2007 21:29
Admete - to zobacz na studia finansowane przez UE.
Mnie w mojej pracy wkurza mnie ... jej brak. Siedziec i szukac sobie roboty tylko po to zeby cos robic - przeklejanie naklejek, układanie segregatorów - koszmar. Docisnęłam sie do biznesplanów i nikomu ich nie oddam Ciesze się, że jest w ogole, ale odkad skończyłam 9 lat marzyłam aby byc nauczycielem. przez te niemal 20 nic sie nie zmieniło. Jutro dzwonie do takiej jednej szkoły - szukają historyka. Może się załapię na popołudnia?
W pazdzierniku zaczynam marketin i zarządzanie (sp. zarzadzanie firmą). ale wcale mnie to nie kręci, jak sobie pomyslę, od razu robię tak:
Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 17:59
spiesze poinformowac, ze sie nie zalapalam...
praedzio - Pon 20 Sie, 2007 18:04
Aine...
Deanariell - Pon 20 Sie, 2007 21:01
| AineNiRigani napisał/a: | | spiesze poinformowac, ze sie nie zalapalam... |
Oj... Niestety z pracą tak bywa... Nie smuć się - jak nie tym razem, to może następnym? Trzeba szukać i nie tracić wiary Winchesterowie nigdy się nie poddają!
Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 21:42
ay ay !!!
Jak już wysyłałam dzisiaj pewnej Pani - z dedykacja dla wszystkich szukających ciekawej pracy:
http://pl.youtube.com/watch?v=qsuF2czS1tk
A ja planuje sobie wielką powtórke Spn - wreszcie w pełni zrozumiała - z napisami
praedzio - Wto 21 Sie, 2007 09:50
Jared Padalecki zagra główną rolę w serii filmów o Thomasie Kinkade. Więcej info tutaj: http://fdb.pl/w2378,Jared...ra,malarza.html i tutaj: http://www.buddytv.com/ar...in-ne-5962.aspx
Film ukaże się na Boże Narodzenie tego roku.
przecinek - Wto 21 Sie, 2007 22:14
Od września Supernatural wreszcie w telewizji o przyzwoitej porze - czwartki o 22.00, na tvn7. Ciekawe na jak długo. W każdym razie kolejny powód, żeby lubić ten dzień tygodnia.
http://www.telemagazyn.pl...ria=0&x=32&y=19
praedzio - Wto 21 Sie, 2007 22:37
Nie mam TVN 7...
Agn, specjalnie dla ciebie wynalazłam mały filmik... Tylko piosenka, mimo że bardzo ją lubię, jakoś mi tu nie pasuje. Chusteczki w dłoń...!
http://www.youtube.com/watch?v=x2LPLdxH5yI
Deanariell - Śro 22 Sie, 2007 00:58
| przecinek napisał/a: | | Od września Supernatural wreszcie w telewizji o przyzwoitej porze - czwartki o 22.00, na tvn7. |
Taaaaa... też chyba nie mam... na szczęście mamy XXI wiek i inne alternatywne źródła Widać TVN się znudziła dość szybko emisja - może ktoś z Kurii interweniował, że to herezja? W każdym razie the Serialkiller postanowił pozbyć się tego z ramówki, ale że pewnie wydali na to parę złotych, to przesunęli do TVN7 i po sprawie... Dobre i to... Niektórzy jednak mają tę stację i będą mogli oglądać
Co do filmiku... bardzo sympatyczny filmik Praedzio - natomiast co do piosenki, to chyba podzielę Twoje zdanie - też ją lubię, ale jakoś jedno z drugim mało mnie wzruszyło... No i szkoda, że jakość filmu niezbyt dobra...
|
|
|