Richard Armitage - Informacje i nowosci
Anonymous - Nie 06 Cze, 2010 23:10
Na tym zdjęciujest prze-cudowny....
praedzio - Nie 06 Cze, 2010 23:11
A jakżeś Ty się na te BAFTY dostała?
Caitriona - Nie 06 Cze, 2010 23:15
O rany Julek! To Ty zrobiłaś to zdjęcie?? WoW
Zdobyłaś może autograf?
Harry_the_Cat - Nie 06 Cze, 2010 23:18
tak, zdjecie zrobilam ja, na BAFTy (to telewizyjne) dostalam sie bez wiekszego problemu, postawilam raczej na zdjecia niz autograf jako ze ten juz mam.
postaram sie moze potem wrzucic jeszcze pare
Caitriona - Nie 06 Cze, 2010 23:22
| Harry_the_Cat napisał/a: | | postaram sie moze potem wrzucic jeszcze pare |
Chętnie zobaczymy
trifle - Nie 06 Cze, 2010 23:53
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wyglada dokladnie tak, jak sobie wyobrazalam |
Czyli świetnie, czy jak? Nie daj się ciągnąć za język
Zdjęcie bardzo fajne, jak mi już dawno przeszły achy nad Ryśkiem, tak tutaj.. fiu fiu
Inne zdjęcia koniecznie!
primavera - Pon 07 Cze, 2010 06:00
brawo! gratulacje Rysiek jak zwykle wygląda czarująco
rozumiem że to są właśnie uroki mieszkania w Londynie
Anonymous - Pon 07 Cze, 2010 07:37
Rzucam wszystko, pakuję się i wyprowadzam. Niby mi nieco Rysiek też przeszedł, ale w sumie jednak. To nie do końca
praedzio - Pon 07 Cze, 2010 07:44
Ostatnio zaopatrzyłam się w Strike Back - i och i ach!
Andrew Lincoln też niczego sobie...
Admete - Pon 07 Cze, 2010 08:58
Mam zamiar niedługo obejrzeć
Alicja - Pon 07 Cze, 2010 19:39
Kasiek, a ty dokąd ?
Harry, jeśli on w naturze wyglada tak jak na zdjęciu, to wystarczająco dobrze. Więcej nie potrzeba.
Fibula - Pon 07 Cze, 2010 20:04
| praedzio napisał/a: | Ostatnio zaopatrzyłam się w Strike Back - i och i ach! |
Dla mnie z kolei główny bohater bez uniesień, natomiast całość całkiem wciągająca .
| Cytat: | Andrew Lincoln też niczego sobie... |
I fajna Jodhi May. A zachowanie rodziny Portera niezmiennie mnie irytuje (jestem w połowie) i pewnie już tak zostanie do końca
praedzio - Pon 23 Sie, 2010 05:31
Żebym ja z fejsbuka się musiała dowiadywać, że Rysiek wczoraj miał urodziny...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Caitriona - Pon 23 Sie, 2010 14:46
Sto lat Rysiu!
stawrogi - Nie 12 Wrz, 2010 22:54
ha ha ha można się ślinić
Irm - Pią 22 Paź, 2010 09:37
Chyba nie było - RA zagra Thorina w najnowszej ekranizacji "Hobbita" w rezyserii Petera Jacksona: KLIK.
A teraz mało merytorycznie: Aaaaaaaaaaaaaa! Będzie można go zobaczyć u nas na dużym ekranie! Będzie można go zobaczyć u nas na dużym ekranie! <radośnie śpiewa> Bo nie wierzę, że "Hobbit" nie wejdzie do nas do kin. Aaaaaaaa, ale fajnie
Admete - Pią 22 Paź, 2010 09:55
Żartujesz? Naprawdę?!
Irm - Pią 22 Paź, 2010 10:04
Tak podaje filmweb, więc raczej to prawda <wykonuje taniec radości dookoła stołu>
Edit: tak podaje też Stopklatka, która nie dość, że zamieściła jego zdjęcie ( ), to jeszcze napisała o nim intrygujący aktor ( ). I podała, że RA zagra też w "Captain America: The first Avenger" jako Heinz Kruger (nie podoba mi się to imię i nazwisko, ale jakoś to przeboleję ).
praedzio - Pią 22 Paź, 2010 10:05
Ale jazda!
Yvain - Pią 22 Paź, 2010 10:09
Suuuuppper
Alicja - Pią 22 Paź, 2010 10:43
| Irm napisał/a: | | w "Captain America: The first Avenger" jako Heinz Kruger (nie podoba mi się to imię i nazwisko, ale jakoś to przeboleję ). |
pal licho imię i nazwisko, Captain Amerika to wspaniały bohater Komiksy o jego przygodach stworzono podczas II wojny światowej by wesprzeć postawę obywatelską Amerykanów , pobudzić ich bohaterstwo i oddanie ojczyźnie.
Ciekawa jestem jakie mięśnie będzie mał Richard grajac w filmie na podstawie komiksów i filmów animowanych
aneby - Pią 22 Paź, 2010 12:11
Tia ... I jako najważniejsze dokonanie aktorskie RA jest Robin Hood
A o N&S nikt nawet nie wspomni
Irm - Pią 22 Paź, 2010 12:35
| aneby napisał/a: | Tia ... I jako najważniejsze dokonanie aktorskie RA jest Robin Hood
A o N&S nikt nawet nie wspomni |
Może dlatego, że to bardziej w klimacie "Hobbita" niż N&S? Swoją drogą, Rysiek jako krasnolud - Żeby tylko nie udziwnili go charakteryzacją nadmiernie.
A tu słów kilka o Heinzu Krugerze, którego ma zagrać w "Kapitanie Ameryka".
achata - Pią 22 Paź, 2010 13:11
Właśnie chciałam zalinkować bo aże mi szczeka opadła. Zobaczymy Rysia w takiej dużej i światowej produkcji jak "Hobbit". Supeeerr!
Może teraz zostanie doceniony i znajdzie więcej ciekawych propozycji aktorskich
Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i informacja jest pewna
RaczejRozwazna - Pią 22 Paź, 2010 13:30
Obawiam się, że jak mu dorobią brodę, opływowe kształty i pomniejszą, to nikt go nie pozna. Ja do dziś nie mam pojęcia jak naprawdę wygląda aktor, który grał Gimlego w LOTRze.
Ale i tak fajnie.
|
|
|