Jane Austen - życie i epoka - Becoming Jane ("Zakochana Jane")
Maryann - Czw 11 Paź, 2007 09:54
Z tą solanką to uważaj, bo Ci zejdzie to, co po katarze nie zeszło...
Gosia - Czw 11 Paź, 2007 17:32
Sorry, ze ja tu jeszcze o swoim kochaniu ale Paul wcale nie musial kucac w scenie pocalunku z Keeley Hawes na łące, bo ona ma tyle samo wzrostu co on Po prostu taka rezyser mial koncepcje
snowdrop - Czw 11 Paź, 2007 18:44
Ja się melduje: wzrost 168 cm .
Marija - Czw 11 Paź, 2007 19:16
Ali, znalazłaś scenę krykieta i całą resztę? bo mnie sumienie gnębi ...
Alison - Czw 11 Paź, 2007 20:13
| Marija napisał/a: | Ali, znalazłaś scenę krykieta i całą resztę? bo mnie sumienie gnębi ... |
Yes! Yes! Yes! Po głębokim zajrzeniu w podświadomość doszłam, że iż , nie mogła ona być w pracy, bo potem oglądałam ją jeszcze w domu. Przekopałam WSZYSTKO, przy okazji znalazłam jeszcze dwa wcześniej zaginione drobiażdżki i w momencie kiedy już byłam bliska rezygnacji i załamania niemal, coś mnie tknęło zajrzeć do jednej papierzanej teczki i była tam wsunięta. Żeby wiedzieć jak się tam znalazła, musiałabym sie poddać głębokiej hipnozie, ale naważniejsze, że właśnie za mną partyjka krykieta, biblioteka, zaraz wybieram sie na bal
No to babeczki au revoire!
P.S. Gosiu, już my tam wiemy jak to z kucaniem było
asiek - Czw 11 Paź, 2007 20:33
Marija, Ty odpalaj ciurkiem, to co masz do odpalania i wzdychaj, to Ali kontenta bedzie.
Dla Szanownych Romantyczek Tom w ....peruczce.
Jako wzięty prawnik, pewnikiem pół życia spędził z tym cudem na głowie, aż dziw, że po 20 latach nie wyłysiał.
Alison - Czw 11 Paź, 2007 20:37
| asiek napisał/a: | Jako wzięty prawnik, pewnikiem pół życia spędził z tym cudem na głowie, aż dziw, że po 20 latach nie wyłysiał. |
Nie sprowokujesz nas. Kochamy go nawet w peruczce z wystajacymi pejsikami !!!
asiek - Czw 11 Paź, 2007 20:40
| Alison napisał/a: | | Nie sprowokujesz nas. Kochamy go nawet w peruczce z wystajacymi pejsikami !!! |
Prawdziwe z Was TWARDZIELKI.
praedzio - Czw 11 Paź, 2007 20:40
| asiek napisał/a: | | Prawdziwe z Was TWARDZIELKI. |
A to wam asiek dokopał!
Alison - Czw 11 Paź, 2007 20:43
| praedzio napisał/a: | | asiek napisał/a: | | Prawdziwe z Was TWARDZIELKI. |
A to wam asiek dokopał! |
Dokopał? Potraktowałam to jak komplement drogi PraEdwardzie
asiek - Czw 11 Paź, 2007 20:52
| praedzio napisał/a: | | A to wam asiek dokopał! |
Predziu, ale to był kompliment.
Wiesz, co tam się dzieje... w tej perudze i pod nią?
Tylko twardzielki mogą to znieść.
praedzio - Czw 11 Paź, 2007 20:59
| asiek napisał/a: | | Predziu, ale to był kompliment. |
Cóż, skoro tak mówisz...
Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 21:33
Oglądnęłam do końca teraz słucham muzyki za co Aine wybuduję pomnik trwalszy niż ze spiżu i tylk odreszcze mi chodzą. zaraz sobie chyba na komórkę zgram i przed usypianiem zapuszczę.
Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 21:53
| asiek napisał/a: | | Alison napisał/a: | | Nie sprowokujesz nas. Kochamy go nawet w peruczce z wystajacymi pejsikami !!! |
Prawdziwe z Was TWARDZIELKI. |
Asiałku - ładnemu we wszystkim ładnie
Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 21:54
Pomnik nie dla mnie, a dla Asiałka
Gosia - Czw 11 Paź, 2007 23:02
| asiek napisał/a: | Dla Szanownych Romantyczek Tom w ....peruczce.
 |
No, tu to on faktycznie jest piekny
A Paul nawet w peruczce prezentuje sie mesko
Dla porownania:
Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 23:30
coz, jak widac (i jak to Gosia podświadomie pewnie sama wie) nie ma żadnego porównania
Gosia - Czw 11 Paź, 2007 23:37
Bo trudno porownac prawdziwego mezczyzne z chlopcem
P.S.
snowdrop - Pią 12 Paź, 2007 09:10
Ale jesteście okropne, wara od naszego Jamesika
Alison - Pią 12 Paź, 2007 09:26
| Gosia napisał/a: | Bo trudno porownac prawdziwego mezczyzne z chlopcem
P.S. |
Zgadza się, wprawdzie chłopiec ma 28 lat, ale Bozia go sobie upodobała na cherubinka . Ujęcie zostało wybrane złośliwie przez Asiek , a i peruczka peruczce nierówna. Te sędziowskie z lokami na ciemieniu niczyjej urodzie nie służą.
Poza tym Gosiu, czy mężczyzna musi być piękny? Wystarczy, ze ma w sobie coś. A on to ma, i wiele osób to widzi - kiedy jest przedstawiany w wywiadach zarówno przez kobiety, jak i przez mężczyzn dostaje przymiotniki - huge, gorgeous, amazing. Możesz tylko żałować, że nie jesteś w stanie tego dostrzec....
Marija - Pią 12 Paź, 2007 10:05
Ładny mężczyzna to wyłącznie wtrąca w kompleksy - "czemu on jest ładniejszy ode mnie?" . Taki Clooney - brzyyyydal . Męska uroda to raczej to coś, a nie modelowatość wypudrowana . Tak, tak, James ma tego czegoś całą zgrabną furkę, że tak powiem .
Gosia - Pią 12 Paź, 2007 16:09
Prawde mowiac nie żałuję
Dobra, spadam
Alison - Pią 12 Paź, 2007 16:14
| Gosia napisał/a: | Prawde mowiac nie żałuję
Dobra, spadam |
Tak myślałam, ale nie musisz uciekać, przecież Cię nie zbijemy, że nie doceniasz Jamesa Szkoda, że nie widzisz tego co bije po oczach , ale Twoje prawo.
Najważnejsze, że są pola na których możemy wspólnie pohasać. Na przykład pawłowe
Gosia - Pią 12 Paź, 2007 16:15
Pawłowe - to są dopiero pola !
Anonymous - Pią 12 Paź, 2007 17:58
pawłowa to był pies, a nie pola...
|
|
|