To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Komunikaty - Spotkanie w W-wie????

Agn - Pon 23 Kwi, 2012 22:14

Mieć mamy, niejedną. I co z tego, jak ja zawsze na mapie widzę wyraźnie ulicę, a rzeczywistość pokazuje mi gest Kozakiewicza.
praedzio - Pon 23 Kwi, 2012 22:16

Na początku zawsze się orientowałam wedle PKiN-u. Tego diabelstwa nie sposób nie zauważyć. ;)
Aragonte - Pon 23 Kwi, 2012 23:01

Agn napisał/a:
Zobaczymy, gdzie mnie wywiezie, bo ja się w stolicy najpewniej kilka razy zgubię. Nie dziwić się zatem proszę telefonom o treści: "Eeee... stoję na ulicy, po prawej rośnie drzewo, a obok sika pies... GDZIE JA JESTEM?!" :-P

A kto Cię gdzieś wywiezie? :mysle: Chyba że mnie masz na myśli :-P
Obiecuję Cię zgarnąć z tego szkolenia, co najwyżej trochę na mnie poczekasz, bo pewnie będę jechała z pracy, ze Śródmieścia.

Agn - Pon 23 Kwi, 2012 23:13

Mogę poczekać na cię, spoko. :mrgreen:
Eeva - Wto 24 Kwi, 2012 11:11

Ooo jak fajnie, ze będziesz :-)
Agn - Wto 24 Kwi, 2012 23:29

Ploty głoszą, że mogą nas wypuścić nawet wcześniej. Komu w razie W wysłać sesemesa? :mrgreen:
Aragonte - Wto 24 Kwi, 2012 23:38

Chyba do mnie i Praedzio :) Ona na pewno kończy pracę wczesniej niż ja, ale ja z kolei knuję, czy nie wziąć na piątek wolnego, tj. urlopu, żeby ciut się podleczyć, bo coś zaczęłam chychrać :?
Agn - Śro 25 Kwi, 2012 00:03

A to tak jak ja - mam LECIUCHNE przeziębienie. Ale spoko, umierająca nie jestem, a i katar się poddaje, nie mając siły zaatakować silniej niż skąpym kichaniem. Będzie dobrze.
Oj... Właśnie sobie przypomniałam, że jakiś czas temu miałam bunt komórki i mogę nie mieć do was telefonów... *sprawdza notatki* A, nie, mam. Udało mi się was spisać. :)

Anonymous - Śro 25 Kwi, 2012 02:04

chce sie upewnic, ze masz mnie - swe dziecie nierodzone. Gdyz manie mojego numeru przez Ciebie jest mi do zycia koniecznie potrzebne...
Agn - Śro 25 Kwi, 2012 21:10

*sprawdza w popłochu* Tak! Mam!!! Uff...

Dziewczyny, zaraz się zbieram, więc będę dostępna już tylko pod komórką (najlepiej SMSy). Do zobaczenia w piątek! :)

Caitriona - Śro 25 Kwi, 2012 22:50

To gdzie w piątek jest to spotkanie i o której? :mrgreen:
Caroline - Czw 26 Kwi, 2012 20:20

Piątek, mamy rezerwację w restauracji Bombaj Masala na Al. Jana Pawła II 23 :)
Rezerwacja jest na 17.30. Jak rozumiem dziewczyny zgarniają Agn nieco wcześniej gdzieś na mieście :)

Aragonte - Czw 26 Kwi, 2012 21:42

Zgarnę Agn po szkoleniu około 16.00 i ruszymy w miasto (tj. nieśpiesznie w kierunku Bombay Masala :) ). Jeśli ktoś będzie chciał wtedy do nas dołączyć, to niech się odezwie :)
Caitriona - Pią 27 Kwi, 2012 19:12

O, matulu........ Wyszłam z pracy taka skołowana, że na śmierć zapomniałam o spotkaniu..... To przez tę okropną pogodę i za dużo roboty...... :( :-|
praedzio - Pią 27 Kwi, 2012 22:55

Pogoda była w sam raz na przedmajowy spacer po Łazienkach, za który serdecznie dziewczynom dziękuję. :hug_grupowy: Przy okazji dowiedziałam się, że pawie potrafią fruwać i siadać na gałęziach drzew niczym kury na grzędach. ;)
Aragonte - Pią 27 Kwi, 2012 23:02

Ja też dziękuję :kwiatki_wyciaga:
Dopilnowałyśmy z Caroline, żeby Agn wsiadła do właściwego autobusu, mam nadzieję, że wróci bezpiecznie do Wrocławia :)

Agn - Sob 28 Kwi, 2012 07:52

Wróciła bezpiecznie, nawet wpadła do domu, dała radę wziąć prysznic (niestety, nie dała rady się zdrzemnąć, więc trzymajcie za mnie kciuki, bo siwo widzę dzisiejszą pracę :lol: ), właśnie je śniadanie i, jak widać, skrobie posta.

Dziewczyny, bardzo, bardzo, BARDZO dziękuję za czas i chęci, wspólne wcinanie obiadku i spacer po łazienkach w połączeniu z entuzjastycznym żywieniem się muszkami. Szkoda, że tak krótko, ale liczy się jakość, niż ilość. Caitri, szkoda, że nie udało mi się cię zobaczyć na żywca, ale nic straconego - jak mówiłam dziewczynom - czerwiec się kroi, więc... :D
Dam wcześniej znać, co i jak i czy to w ogóle pewne. :-)

Admete - Sob 28 Kwi, 2012 07:53

Thin może lipiec? ;)
Agn - Sob 28 Kwi, 2012 07:55

Jeśli się uda mieć wtedy choć tydzień urlopu, to bym pewnie kogoś nawiedziła. A kto mnie zniesie??? :-P
Admete - Sob 28 Kwi, 2012 08:12

Może bym w końcu do W. pojechała - kiedyś musze się przełamać z tym podróżowaniem, a W. to najlepszy powód. Dawno już obiecałam Aragonte.
Aragonte - Sob 28 Kwi, 2012 10:57

Ano :wink: Ale już nie mam odwagi nic pisać na ten temat :wink:

Agn, trzymam kciuki, żebyś przetrwała jakoś dzisiejszą pracę. Bo wieczorny seans Emmy pewnie przerwie Ci sen, jak myślę :-P
Nawiasem mówiąc Twego porannego smsa odczytałam wkrótce po wysłaniu, ale natychmiast padłam znowu plackiem :-P

Admete - Sob 28 Kwi, 2012 15:12

To musimy zaraz na poczatku lipca, zanim się zasiedze w domu ;) Mojej fobii trudno się pozbyć w obliczu stanu kolejnictwaw Polsce ;)
praedzio - Sob 28 Kwi, 2012 19:33

Nie, nooo... do tej pory może już by zlazły z tych gałęzi. :lol: Aaa... i nietoperki też już się pokazują. ;) Fajnie to wyglądało: szłyśmy sobie alejką Łazienkową zmierzając ku wyjściu, bo słońce dawno było zaszło, patrzyłyśmy na ciemniejące niebo i rogal księżyca na nim widniejący, a tu srrrruuu... z łopotem skrzydeł niebo przeciął nietoperz. A po nim drugi. I trzeci. ;) Nieco wampirycznie nam się zrobiło. :-P
Aragonte - Sob 28 Kwi, 2012 19:46

Najwyraźniej Agn-krwiopijcolog złożyła zamówienie na wampiryczne wrażenia :mrgreen:
Agn - Nie 29 Kwi, 2012 20:39

Cytat:
Najwyraźniej Agn-krwiopijcolog złożyła zamówienie na wampiryczne wrażenia :mrgreen:

Coby było nastrojowo, no co? :wink:
Łazienki były (i, jak podejrzewam, nadal są) naprawdę cudne. Inny świat w samym środku miasta. No i ganiające i wydzierające ryła pawie - niezrównane wrażenia. :)