Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie II
Admete - Pią 20 Wrz, 2013 21:04
To chyba się zapoznam ze Sleepy Hollow, jeśli macie ogólnie dobre wrażenia.
asiek - Sob 05 Paź, 2013 19:14
Obejrzałam pierwszy odcinek Sleepy Hollow, ale wymyślili
Jegomość profesor ma świetny akcent.
Chyba zapodam sobie drugi odcinek...
milenaj - Sob 05 Paź, 2013 19:46
| asiek napisał/a: | | Obejrzałam pierwszy odcinek Sleepy Hollow, ale wymyślili |
Świetnie się ogląda.
asiek - Sob 05 Paź, 2013 19:55
Podziwiam pomysłowość scenarzytów.
milenaj - Sob 05 Paź, 2013 20:16
Spotkałam się z opiniami, że dalsze odcinki są gorsze, ale ja tam bawię się jednakowo dobrze.
asiek - Sob 05 Paź, 2013 21:06
No i się zlękłam na koniec.
milenaj - Sob 05 Paź, 2013 21:22
Prawda? Ja się, aż wyprostowałam przed komputerem. W sumie ta końcówka mnie najbardziej zachęciła.
asiek - Nie 06 Paź, 2013 17:57
Obejrzałam trzeci odcinek, kiedy czwarty ?
praedzio - Pią 11 Paź, 2013 20:39
Śnieżka i Charming się zaręczyli.
http://uk.eonline.com/new...are-so-thrilled
Oglądam dzielnie dalej serial. Ciekawa postać z tego Piotrusia Pana.
Caitriona - Pią 11 Paź, 2013 20:50
| praedzio napisał/a: | | Śnieżka i Charming się zaręczyli. |
O, mamuś, nie ma co, będą mieli bajkowe wesele.
Ja też oglądam. Z kilku innych seriali zrezygnowałam, ten nadal mnie ciekawi. No i więcej jest kapitana Hooka
praedzio - Pią 11 Paź, 2013 21:10
O, to to.
Caitriona - Pią 11 Paź, 2013 21:39
| praedzio napisał/a: | | O, to to. |
praedzio - Pią 11 Paź, 2013 21:51
Z ostatniego odcinka:
Hook: Powiedz mi, maleńka... Jak przedstawiano mnie w opowieściach? Może nie byłem czarnym charakterem?... Pewnie byłem przystojniejszy!
Emma: Jeśli woskowane wąsy i trwała są w Twoim typie.
Hook: Wnioskuję, że trwała to coś złego?...
Admete - Pią 11 Paź, 2013 22:46
Czekam na Grimma Mam tak ograniczone możliwości oglądania ( czas ), że niewiele mi dobrego zostało.
Aragonte - Sob 12 Paź, 2013 00:04
O, przypomniałaś mi, że wypadałoby wreszcie dokończyć oglądanie II sezonu. Kiedy rusza trzeci?
milenaj - Wto 15 Paź, 2013 19:14
| asiek napisał/a: |
Obejrzałam trzeci odcinek, kiedy czwarty ? |
Czwarty jakoś mnie nie zaciekawił. Zobaczymy, może to tylko wypadek przy pracy.
asiek - Wto 15 Paź, 2013 22:41
Miałam podobne odczucia...
Obejrzałam film o tragedii na Przełęczy Diatłowa, roczarowałam się, miałam nadzieję na coś lepszego...
The Dyatlov Pass Incident
http://www.filmweb.pl/fil...ent-2013-656893
Anaru - Wto 15 Paź, 2013 23:56
| asiek napisał/a: | | Obejrzałam film o tragedii na Przełęczy Diatłowa, roczarowałam się, miałam nadzieję na coś lepszego... |
Oo, właśnie niedawno nabyłam sobie ten film, bo historia tajemnicza i miałam nadzieję, że będzie interesujący...
Sleepy Hollow mnie kusi, przydałoby sie rozciągnąć czas.
asiek - Śro 16 Paź, 2013 07:47
| Anaru napisał/a: | | Oo, właśnie niedawno nabyłam sobie ten film, bo historia tajemnicza i miałam nadzieję, że będzie interesujący... |
Początek i rozwinięcie jest intrygujące, ale zakończnie kładzie film na łopatki.
Deanariell - Śro 16 Paź, 2013 11:33
Na Foxie wystartował czwarty sezon The Walking Dead - tak więc z niecierpliwością będę czekać na poniedziałki (dla odmiany ).
Caitriona - Czw 17 Paź, 2013 17:20
| Deanariell napisał/a: | | wystartował czwarty sezon The Walking Dead |
Mnir też to bardzo cieszy
milenaj - Pią 18 Paź, 2013 18:19
Ja się jakoś w "The walking dead" nie mogę wciągnąć. Próbowałam ostatnio, bo szukam czegoś nowego i nie wyszłam poza trzeci odcinek.
Porzuciłam chyba na dobre "Once upon a time". Może spróbuję kiedyś jeszcze raz zacząć ten sezon, ale póki co mnie wszystko tam razi.
praedzio - Pią 18 Paź, 2013 19:22
Ja OUAT oglądam z sympatii do bohaterów, natomiast ze zdumieniem zauważyłam, że wciągnęło mnie okropnie Revolution. Zrobiłam sobie dłuższą przerwę w połowie pierwszego sezonu, bo zmęczyła mnie tematyka. Podczas wrześniowego urlopiku stwierdziłam, że dokończę sezon i zwolnię miejsce na dysku... i obejrzałam ciurkiem. Po raz pierwszy od bardzo dawna zarwałam kilka nocy z rzędu, tak mnie wciągnęło.
Zaczął się nowy sezon - nie miałam czasu, żeby obejrzeć pierwsze odcinki, więc tydzień temu znów zarwałam nockę i obejrzałam chyba trzy pod rząd. Stwierdzam, że druga seria jest lnawet lepsza od pierwszej. Akcja nabrała rumieńców - bohaterowie się przegrupowali, by móc stawić czoła nowemu (staremu?) wrogowi. Po tym, jak Randall wywinął taaaaki numer w finale pierwszej serii (nie spoileruję, prawda? ) nic już nie jest takie samo.
Ze swojej strony polecam serial. Ale w końcu palce macza przy nim Kripke, to jak ma być inaczej?
Admete - Pią 18 Paź, 2013 19:56
Nie spoilerujesz, bo ja nadal mam obejrzana połowę pierwszego. Ekhem nie wyrzucaj drugiej tak od razu
praedzio - Pią 18 Paź, 2013 20:00
Ja nie wyrzucam. Przenoszę na zewnętrzny dysk.
|
|
|