Seriale - Bones (Kości)
Sofijufka - Czw 17 Wrz, 2009 15:51
a wczoeaj Emily oglądałam w Bogeymanie
Alicja - Czw 17 Wrz, 2009 18:37
plakat zabawny, te szkielety... i ładne czółenka
Admete - Czw 17 Wrz, 2009 20:35
Obejrzałam Fajne, ale dalej wodzą nas za nos
Popatrzcie jakie cudne promo serialu:
http://www.youtube.com/watch?v=DaBy0iL3FTA
Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009 21:26
Gdyby nie Admete to bym do jutra żyła w nieświadomosci bo miałam w kalendarzu zapisane, ze premiera dziś czyli oglądamy jutro... W wyniku sploty niepomyślnych okoliczności staram się "oglądnąć" ale idzie po grudzie.... może przed północą się uda.
Admete - Czw 17 Wrz, 2009 21:37
Oficjalnie jutro
Caitriona - Czw 17 Wrz, 2009 22:19
Ale faaaajne! Z tegoSweetsa to całkiem niezły tancerz jest
Admete - Czw 17 Wrz, 2009 22:34
Caitri napisz mi co mam robić...No wiesz...
Caitriona - Czw 17 Wrz, 2009 22:41
Si!
Anonymous - Pią 18 Wrz, 2009 11:38
Oglądnęłam....
Fakt wodzą nas za nos strasznie. Ale moje podstawowe pytanie dlaczego Hodginsy nie są razem?? Domagam się szczęśliwego Jacka... może być z Angelą
Jak tak dalej będą eksploatowali wątek B&B to się to w końcu przeje.... podobała mi się rozmowa z Camile.... bo te karty... no niezły wątek, ale przecież trzeba być idiotą, zeby mieć chociażby nadzieję, ze Kostucha to kupi... No i to wyznanie miłosne.... aa zapomniałabym. Strasznie mi się podobała ta scena z pocałunkiem....
Booth ratujący życie Bones to już normalka.... a takie wtykanie nosa uparte jest bardzo w stylu książkowej Tempe stworzonej przez Reichs...
Tęskniłam za Koścmi
Caitriona - Wto 22 Wrz, 2009 22:34
Obejrzałam, całkiem niezłe rozpoczęcie sezonu
Podobało mi się kilka scenek: to jak Cam i Sweets troszczą się o Bones, całowanie Bootha w czoło, king of the lab, rozmowa z Cam. Nie podobało mi się to całe wyznawanie miłości... i wolałam kiedy Seeley nie lubił klaunów (tak jak ja ).
Cieszę się że wrócili!
Harry_the_Cat - Śro 23 Wrz, 2009 19:46
Kurde, tydzien mnie nie bylo a zaleglosci tyyyyyyyyleeee....
Anonymous - Śro 23 Wrz, 2009 19:50
Harry Miałam właśnie w Superrnaturalnym temacie pisać, ze Twoja nieobecność znacząco się w oczy rzuca... pusto tak jakoś...
Harry_the_Cat - Śro 23 Wrz, 2009 20:11
Zanim sie odkopie to jeszcze potrwa.... ale SPN mam zamiar dziś nadrobić
No coż, ale Szkocja warta byla tych poświęceń
Anonymous - Czw 24 Wrz, 2009 20:30
Oglądnęłam dziś odcinek. Sama nie wiem co napisać, bo nie zachwycił mnie jakoś.... ostatnia scena bonesiasto-Boothowa. Ale to tyle Mało Hodginsa. Niewiele humoru...
Anonymous - Czw 01 Paź, 2009 08:53
Dziś jest już nowy odcinek?
Admete - Czw 01 Paź, 2009 11:56
Niby w Kanadzie wyemitowano, ale na razie nie ma.
Anonymous - Czw 01 Paź, 2009 12:37
no właśnie tak rozpuściłam wici i nikt nie widział.....
Anonymous - Sob 03 Paź, 2009 19:38
Ok jestem już po najnowszym odcinku.
ładny... smutny, zwłaszcza z taką melancholijną muzyką, przyjmujący, ale w wielu momentach zabawny. Bardzo zabawny, wrócił dawny duet B&B bez podtekstów, czysta współpraca rozmowy o religii, światopoglądzie kulturze....
Ciekawie pokazana kultura Amiszów. naprawdę całkiem niezły odcinek
Admete - Nie 04 Paź, 2009 08:28
Podobał mi sie ten odcinek. Historia smutna i poruszająca, a każdy z bohaterów dostał ładną scenę. Clark znów mnie rozbawił - on jednak jest najlepszym stażystą. Jego interakcje z zespołem, a zwłaszcza z Cam i Angelą sa przezabawne. Cam strasznie mi się podobała, urocza jest w tym niepokoju o swoja przybrana córke, a rozmowa Booth'a z chłopakiem Michelle - bezcenna Wróciły też dyskusje B&B na różne tematy
Anonymous - Nie 04 Paź, 2009 13:37
Rozomowa z Boothem tego chlopca była po prostu bosska
a ten chłopak umarły miał talent... naprawdę
Admete - Nie 04 Paź, 2009 14:23
Tak sobie pomyślałam, że twórcy serialu niepotrzebnie obawiają się, że napięcie padnie, gdy B&B będą razem. W tym odcinku byli jak stara para małżeńska i to był bardzo udany odcinek.
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 17:46
Oglądnęłam odcinek z grilowanym ciałem.... chyba mam nadmiar seriali bo ten mnie znudził.... mimo, ze chyba nie był taki zły, ale wciąż ten sam schemat zaczyna naprawdę usypiać.... no i wyciąganie zabawnych historii z karawanu asystentów.... Sweets stracił to sowje "coś" ale Parker w dzisiejszym odcinku był uroczy, ten chłopiec ma wiele uroku... a jego pytania były zabójcze....
ale.... wszystko juz było... powoli naprawdę ten serial traci świeżość....
Admete - Nie 11 Paź, 2009 20:55
Tez tak sądzę i dlatego poczekam trochę - może się jeszcze rozkręci. Ma się pojawić dziadek Booth'a. Zabili serial w tamtym sezonie. Mają pecha.
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 21:04
Co nowego może wnieść do serialu kolejny Booth?
Dlaczego nic poza SPN-em nie utrzymuje poziomu? Chirurdzy, House teraz Kosci.... idzie się załamać...
Admete - Nie 11 Paź, 2009 21:07
Trzeba nowe rzeczy oglądac Ze starszych poziom utrzymuje Criminal Minds. Polecam, teraz jest 5 seria. Mroczne, ale dobre. Mentalista jest bardzo dobry, Flashforward zaczyna się interesująco. Z medycznych jest coś nowego - Trauma - ale na razie nie widziałam. Fringe jest rewelacyjne. Przyzwoity Dollhouse.
Wiesz ja obejrzę pewnie ten sezon Bones, tyle że nie będę tego robic na bieżąco. Greysó odpusciłam już dawno.
|
|
|